akalos Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 αν και δεν ανήκω στις περιοχές αυτές δεν ήρθε μήνυμα με wind και vodafone,σίγουρα πήραν συντοπίτες μου με cosmote με τον Κόρονοιο ερχόταν κανονικά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λάβατε την σημερινή ειδοποίηση του 112, εγώ όχι. Με την έκδοση Α9 & 10 ελάμβανε, τώρα με την έκδοση 12.5.1 Α11 στο μενού του Google message όταν το πατάω δεν βγάζει καμία ρύθμιση, είμαι eu έκδοσηθα γράψεις στις ρυθμίσεις alerts και θα σου την βγάλει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Τις επιλογές αυτές τις βρίσκω και είναι ενεργοποιημένες. Όμως όταν πατάω το "ιστορικό ειδοποιήσεων έκτακτης ανάγκης", δεν βγάζει τίποτα και με πετάει έξω από το μενού των ρυθμίσεων κατά ένα επίπεδο. Αντίστοιχα από τις ρυθμίσεις του default app messages για τα sms, όταν πατάς πάνω στην επιλογή του παρόχου πχ wind η αντίστοιχη επιλογή "Ασύρματες ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης" δεν βγάζει τίποτα. Σε εσάς υπάρχουν στο ιστορικό οι παλαιότερες ειδοποιήσεις; Πιστεύω ότι με την αναβάθμιση σε 12.5.1 Android 11, έβγαλε bug σε αυτό το θέμα, για αυτό και δεν πήρα την προχθεσινή ειδοποίηση και αν το πρόβλημα δεν λυθεί δεν θα πάρω καί τις επόμενες. Έκανα κατάργηση ενημερώσεων διαγραφή προσωρινών δεδομένων και ενημέρωση ξανά αλλά δεν άλλαξε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Με xtrv 12.5.5 ήρθανε κανονικά οι ειδοποιήσεις. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Τις επιλογές αυτές τις βρίσκω και είναι ενεργοποιημένες. Όμως όταν πατάω το "ιστορικό ειδοποιήσεων έκτακτης ανάγκης", δεν βγάζει τίποτα και με πετάει έξω από το μενού των ρυθμίσεων κατά ένα επίπεδο. Αντίστοιχα από τις ρυθμίσεις του default app messages για τα sms, όταν πατάς πάνω στην επιλογή του παρόχου πχ wind η αντίστοιχη επιλογή "Ασύρματες ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης" δεν βγάζει τίποτα. Σε εσάς υπάρχουν στο ιστορικό οι παλαιότερες ειδοποιήσεις; Πιστεύω ότι με την αναβάθμιση σε 12.5.1 Android 11, έβγαλε bug σε αυτό το θέμα, για αυτό και δεν πήρα την προχθεσινή ειδοποίηση και αν το πρόβλημα δεν λυθεί δεν θα πάρω καί τις επόμενες. Έκανα κατάργηση ενημερώσεων διαγραφή προσωρινών δεδομένων και ενημέρωση ξανά αλλά δεν άλλαξε κάτι. ισχύει αυτο με το ιστορικό που λες,έχεις κάνεις καθαρή εγκατάσταση και πάλι? εγώ όχι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Όχι είχα κάνει απευθείας ΟΤΑ update. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ή είναι bug. Άνοιξα ticket και περιμένουμε. Δεν ξέρω όσοι πήραν το τελευταίο 112 alert εάν δεν είναι eu (εγώ είμαι eu) έκδοση ή έχουν κάνει καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Καλησπέρα. Το πρόβλημα ασυμβατότητας της miui 12.5 με τα gestures της Nova διορθώθηκαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Για να δούμε τις εφαρμογές αν έχει κάνει force dark mode η miui υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Γιατί πραγματικά αυτό το bug ειναι το ποιο σπαστικό ever! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Κάνε αναζήτηση στις ρυθμίσεις τη λέξη "σκοτεινή" και επιλεξε την τελευταία επιλογή που λέει περισσότερες επιλογές και θα τις εμφανισει Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Κάνε αναζήτηση στις ρυθμίσεις τη λέξη "σκοτεινή" και επιλεξε την τελευταία επιλογή που λέει περισσότερες επιλογές και θα τις εμφανισει Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα!Σ ευχαριστώ πολύ!Μ είχε σπάσει τα νεύρα απο την m12 ειναι απο τα λίγα bug που έχουν μείνει! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 έχει βγει καινούρια 12.5.2 global αλλά λέει μόνο security patch Ιουλίου Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 18, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 έχει βγει καινούρια 12.5.2 global αλλά λέει μόνο security patch Ιουλίου Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk μόλις την πέρασα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 επειδη με την αναβαθμιση του site χαθηκαν οι απαντησεις κ δεν προλαβα να δω αν και τι μου απαντησατε, ξαναρωταω. Ποια gcam και ποιο xml προτεινετε να βαλω τωρα με το android11; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 (edited) Καλη που μου άρεσε εμένα ειναι και ωραίο xml ειναι του bsg-gvx gcam με xml του alesso 3.1 ειναι Ιταλός νομίζω οπότε δεν εχει τοσο "Ασιατικές" (έντονα κόκκινα σε ουρανό και γενικά στα τοπία) ρυθμίσεις! Αυτή χρησιμοποιώ τώρα Ολα αυτά telegram να τονίσω Edited August 23, 2021 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 24, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 11 hours ago, Shinig said: Καλη που μου άρεσε εμένα ειναι και ωραίο xml ειναι του bsg-gvx gcam με xml του alesso 3.1 ειναι Ιταλός νομίζω οπότε δεν εχει τοσο "Ασιατικές" (έντονα κόκκινα σε ουρανό και γενικά στα τοπία) ρυθμίσεις! Αυτή χρησιμοποιώ τώρα Ολα αυτά telegram να τονίσω για δώσε κανάλι στο tele να κάνω καμία δοκιμή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 Ειναι το τελευταίο xml https://t.me/xmls_by_wh Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 1 hour ago, Shinig said: Ειναι το τελευταίο xml https://t.me/xmls_by_wh https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl23/ Αν μπορεις βοηθησε λιγο για την εγκατασταση. βλεπω 5 apk. πρεπει να τα κανω ολα εγκατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 Το Gvx βάζεις! Απο έκδοση το Mgc βάζω συνήθως! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 17 hours ago, Shinig said: Το Gvx βάζεις! Απο έκδοση το Mgc βάζω συνήθως! Tα υπολοιπα apk τι ειναι; MGC_8.1.101_A9_GVx_snap.apk (org.codeaurora.snapcam) # MGC_8.1.101_A9_GVx_MGC.apk (com.android.mgc) # MGC_8.1.101_A9_GVx_ENG.apk (com.google.android.GoogleCameraEng) # MGC_8.1.101_A9_GVx_ruler.apk (com.samsung.android.ruler) # MGC_8.1.101_A9_GVx_scan3d.apk (com.samsung.android.scan3d) # Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 2 hours ago, kallair said: Tα υπολοιπα apk τι ειναι; MGC_8.1.101_A9_GVx_snap.apk (org.codeaurora.snapcam) # MGC_8.1.101_A9_GVx_MGC.apk (com.android.mgc) # MGC_8.1.101_A9_GVx_ENG.apk (com.google.android.GoogleCameraEng) # MGC_8.1.101_A9_GVx_ruler.apk (com.samsung.android.ruler) # MGC_8.1.101_A9_GVx_scan3d.apk (com.samsung.android.scan3d) # Ειναι για διάφορες άλλες συσκευές πχ το scan3d ειναι για Samsung αλλα για Xiaomi κάνουν όλα άφοβα! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Επιτέλους ξεκίνησε και πάλι να παίζει σωστά το Tapatalk με το myphone. Πρέπει να το αναζητήσετε και έρχεται με νέο εικονίδιο αλλά όταν κανείς κάνει σύνδεση όλα τα φόρουμ που ακολουθεί κάποιος έρχονται άμεσα.Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 11, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 Το ότι ξεκλειδώνει πατώντας πρώτα στο σημείο του δαχτυλικού και μετά ζητάει το μοτίβο οφείλεται σε κάποια ρύθμιση που δεν έχω βρει, ή έχω κάνει λάθος ρύθμιση ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 Αυτό το κάνει μόνο την πρώτη φορά που θα προσπαθήσεις να το ξεκλειδώσεις μετά από επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 11, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 2 minutes ago, tigreos said: Αυτό το κάνει μόνο την πρώτη φορά που θα προσπαθήσεις να το ξεκλειδώσεις μετά από επανεκκίνηση. μου το κάνει συνέχεια, πατάω στο δαχτυλικό και μετά ζητάει μοτίβο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 1 hour ago, taliban said: μου το κάνει συνέχεια, πατάω στο δαχτυλικό και μετά ζητάει μοτίβο Έχεις Nova launcher μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 11, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 9 minutes ago, firekostas said: Έχεις Nova launcher μήπως? ναι έχω, από εκεί είναι το θέμα ? Λες να υπάρχει λύση ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts