Vasileios26 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Ξέρουμε κάνα καλό service? Γιατί από xiaomi σέρβις δεν έχω ιδέα. Έχεις PM. (Δέκα χαρακτήρες). Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slefkogr Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση, το δικό μου εδώ και 3 μέρες παρουσιάζει burn-in στην οθόνη..σε κάποια σημεία της αχνοφαινεται μια άλλη εικόνα. Μπορείς να το παρατηρήσεις μόνο σε λευκό φόντο...το είχε κανένας αυτό ή ξέρετε πως μπορεί να αντιμετωπιστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση, το δικό μου εδώ και 3 μέρες παρουσιάζει burn-in στην οθόνη..σε κάποια σημεία της αχνοφαινεται μια άλλη εικόνα. Μπορείς να το παρατηρήσεις μόνο σε λευκό φόντο...το είχε κανένας αυτό ή ξέρετε πως μπορεί να αντιμετωπιστεί; Γνωστο θεματακι σε ολες της amoled.Δεν φτιαχνει,θελει αλλαγη η οθονη εαν γινει πολυ εντονο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slefkogr Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρουμε αν η αλλαγη της οθονης λογω του burn in καλύπτεται απο την εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Ξέρει κανείς πως να ρυθμίσεις το όριο δεδομένων στο miui12 ; Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρουμε αν η αλλαγη της οθονης λογω του burn in καλύπτεται απο την εγγύηση; Ναι καλυπτη,εαν ειναι απο info Ελλαδα σιγουρα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Ξέρει κανείς πως να ρυθμίσεις το όριο δεδομένων στο miui12 ; Πας στην εφαρμογή "Ασφάλεια" της Mi και μετά στην ρύθμιση "Κατανάλωση Δεδομένων" Το παράξενο είναι ότι δεν βρίσκεται στις ρυθμίσεις που και εγώ έψαχνα ξανά και ξανά.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Πας στην εφαρμογή "Ασφάλεια" της Mi και μετά στην ρύθμιση "Κατανάλωση Δεδομένων" Το παράξενο είναι ότι δεν βρίσκεται στις ρυθμίσεις που και εγώ έψαχνα ξανά και ξανά.:blink: Ευχαριστώ ! Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Επανέρχομαι με το θέμα της φόρτισης. Πήρα καλώδιο καινούριο 3Α και με τρεις διαφορετικούς φορτιστές τον δικό του και ακόμα δύο το ίδιο αποτέλεσμα. Παρακολούθηση μέσω του ampere apk ξεκινάει να φορτίζει και φτάνει στο 3180mA και όσο περνάει η ώρα μετά από λίγα λεπτά πέφτει στα 2150mA και μετά τις 70% π έχει φτάσει πέφτει στα 950-1000mA. Μονο αν δν το πειράξω το κινητό καθόλου κατά της διάρκεια της φόρτισης θα κάνει περίπου 1.30 ώρα για πλήρη φόρτιση. Επίσης με την ίδια ακριβώς χρήση στην 12 φθάνω 6-6.30sot.δηλαδη κάτω περίπου 2 ώρες σε σχέση με την 11 και το λέω απλά μηπως έχει σχέση με την φόρτιση και αυτό. Αν θυμάμαι καλά, το quick charge 3 είναι ταχυφορτιση μέχρι το 70%. Οπότε είναι φυσιολογική η συμπεριφορά που βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Αν θυμάμαι καλά, το quick charge 3 είναι ταχυφορτιση μέχρι το 70%. Οπότε είναι φυσιολογική η συμπεριφορά που βλέπεις. Α δεν το ξερά φίλε! Σ ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNemo Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 (edited) https://ibb.co/wCPsRJk Νέα ενημέρωση Edited August 11, 2020 by CaptainNemo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 https://ibb.co/wCPsRJk Νέα ενημέρωση Είναι για όλους , δηλαδή Global ή κάτι Ασιάτικο?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Δηλαδή όλα τα προβλήματα του miui έχουν λυθεί και με την 12.0.2.0 μόνο το security patch έμεινε να αναβαθμίσουν.... Τι να λέμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Δηλαδή όλα τα προβλήματα του miui έχουν λυθεί και με την 12.0.2.0 μόνο το security patch έμεινε να αναβαθμίσουν.... Τι να λέμε... Nαι ολα λυθηκαν φιλε....τουλαχιστον εδω βλεπεις και κανα update. Tεσπα,μην αρχισω παλι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Είναι για όλους , δηλαδή Global ή κάτι Ασιάτικο?:)Αφού βλέπεις ότι είναι για EU ευρωπαϊκό το ασιατικό που κολλάει. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Τσεκαρω κ δεν μου βγάζει καμία ενημέρωση. EU έκδοση έχω. Τι φάση; Τι χώρα το έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Τσεκαρω κ δεν μου βγάζει καμία ενημέρωση. EU έκδοση έχω. Τι φάση; Τι χώρα το έχετε; Σταδιακα ερχεται σε ολους φιλε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 (edited) ούτε μένα βγάζει για πρώτη φορά ,οι γνωστές Μ.....ς της σιαομι,την έκανα και γω μόνος μου ααα.... netherlands πάντα,το βαλα και Ισπανία Ελβετία τίποτα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited August 12, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 ούτε μένα βγάζει για πρώτη φορά ,οι γνωστές Μ.....ς της σιαομι,την έκανα και γω μόνος μου ααα.... netherlands πάντα,το βαλα και Ισπανία Ελβετία τίποτα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Με το sereal παει φιλε,και Ουγκαντα να βαλεις δεν.....:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 12, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Στο δικό μου global ήρθε η ενημέρωση και μόλις την πέρασα ( 384 mb) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panforce Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Καλημερα τις υπηρεσιες volte και το wificalling της προσφερει και η wind ευχαιστω? εχω κοσμοτε δουλευει οταν κανω κληση απο wind οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Καλημερα τις υπηρεσιες volte και το wificalling της προσφερει και η wind ευχαιστω? εχω κοσμοτε δουλευει οταν κανω κληση απο wind οχι Καλημέρα και σε εσένα, βεβαίως και τις προσφέρει. Αρκεί η συσκευή να είναι απο τον εκάστοτε πάροχο συμβατή. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Νοκιζω η wind vowifi και volte εχει μόνο στα συμβόλαια Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panforce Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Καλημέρα και σε εσένα, βεβαίως και τις προσφέρει. Αρκεί η συσκευή να είναι απο τον εκάστοτε πάροχο συμβατή. ευχαρηστω........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 (edited) ευχαρηστω........... Edit: Στην Wind δεν είναι ενεργοποιημένο το Vowifi. Συγγνώμη για το λάθος μου. Μόνο VoLTE παίζει, και λειτουργεί και σε καρτοκινητό και σε προγράμματα συμβολαίου. Επίσης στα προγράμματα συμβολαίου όσο αφορά το VoLTE, αυτό ενεργοποιείται αυτόματα (Plus της Wind), ενώ στα καρτοκινητά δεν υπάρχει ενεργοποίηση με SMS, αλλά με κλήση στο 13700. Ευχαριστώ. Edited August 18, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts