elteo Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Δεν μπορώ να ανεβάσω για τους δικούς μου λόγους. Αν δεν με πιστεύεις δεν θα σε αδικήσω. Αλλά λέω αυτό που βλέπω εγώ. Σε πρόσωπα δεν χάνει αλλά και η στοκ βγάζει αρκετά καλές και φυσικές φωτό αν βγάλεις την ωραιοποίηση. Σε τοπία χάνει ΠΟΛΥ η gcam. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά αν τις βάλεις σε οθόνη pc (27ιντση εγώ) και ζουμάρεις κλαίς. Χάνει και η στοκ αλλά το αποτέλεσμα είναι πιο smooth τουλάχιστο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Δεν μπορώ να ανεβάσω για τους δικούς μου λόγους. Αν δεν με πιστεύεις δεν θα σε αδικήσω. Αλλά λέω αυτό που βλέπω εγώ. Σε πρόσωπα δεν χάνει αλλά και η στοκ βγάζει αρκετά καλές και φυσικές φωτό αν βγάλεις την ωραιοποίηση. Σε τοπία χάνει ΠΟΛΥ η gcam. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά αν τις βάλεις σε οθόνη pc (27ιντση εγώ) και ζουμάρεις κλαίς. Χάνει και η στοκ αλλά το αποτέλεσμα είναι πιο smooth τουλάχιστο.Φίλε η στοκ στα πρόσωπα ειδικά σε indoor και lowlight είναι μέτρια την ημέρα είναι καλή,στα τοπία που λες το dr της gcam δεν το πιάνει η στοκ, φυσικά στην φωτογραφία πάντα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Να στο πω αλλιώς: στο pocophone που έχω επίσης με μία απλή εγκατάσταση gcam βγάζει πανέμορφες φωτογραφίες. Το Mi9T Pro άποψή μου όχι πάντα. Μόνο στις βραδινές υπερέχει. Αλλά την ημέρα δεν θα συμφωνήσω. Οι διαφορές είναι μικρές. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Εγώ που την έβαλα και τη δοκιμάζω να ρωτήσω κάτι; Γιατί είτε είναι στα 12 είτε στα 48 mpx αυτό τραβάει γύρω στα 9; Δηλαδή είτε έτσι είτε αλλιώς αν πάω στις πληροφορίες της φωτογραφίας μου βγάζει 8-9mpx Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Για να τραβήξεις 48 με gcam πρέπει να ρουτάρεις. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Α μάλιστα!! Όσο ζεις μαθαίνεις!! Σ' ευχαριστώ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Να στο πω αλλιώς: στο pocophone που έχω επίσης με μία απλή εγκατάσταση gcam βγάζει πανέμορφες φωτογραφίες. Το Mi9T Pro άποψή μου όχι πάντα. Μόνο στις βραδινές υπερέχει. Αλλά την ημέρα δεν θα συμφωνήσω. Οι διαφορές είναι μικρές.βρε εσύ αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το software παίζει σημαντικό ρόλο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 βρε εσύ αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το software παίζει σημαντικό ρόλο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Aυτό λέω. Οτι οι κινέζοι έχουν βελτιωθεί αρκετά στο θέμα software κάμερας. H gcam όμως στο mi9 δεν συνδιάζεται καλά όσο στο pocophone. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Aυτό λέω. Οτι οι κινέζοι έχουν βελτιωθεί αρκετά στο θέμα software κάμερας. H gcam όμως στο mi9 δεν συνδιάζεται καλά όσο στο pocophone.Αυτό ισχύει λόγο σενσορα το Poco φοράει παρόμοιο σενσορα με τα pixel,το δικό μας είναι 48mpx και κάνει pixel bining αλλά και πάλι το αποτέλεσμα δεν έχει πολλές διαφορές με του Poco Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Παιδιά δεν γίνεται με κάποιο τρόπο να μην αλλάζουμε xml όταν θέλουμε να βγάλουμε selfie ή να χρησιμοποιήσουμε την κύρια κάμερα? Εννοώ να υπάρξει ταυτόχρονα ξεχωριστή ρύθμιση για τις δύο κάμερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Παιδιά δεν γίνεται με κάποιο τρόπο να μην αλλάζουμε xml όταν θέλουμε να βγάλουμε selfie ή να χρησιμοποιήσουμε την κύρια κάμερα? Εννοώ να υπάρξει ταυτόχρονα ξεχωριστή ρύθμιση για τις δύο κάμερες?Δυστυχώς δεν γίνεται οι ρυθμίσεις δεν είναι ξεχωριστές για την selfie Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Δυστυχώς δεν γίνεται οι ρυθμίσεις δεν είναι ξεχωριστές για την selfie Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατάλαβα. Θα πρέπει να ρυθμίσω χειροκίνητα για να υπάρχει μέση λύση για όλα με συμβιβασμό στο τελικό αποτέλεσμα. Εγώ μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα την hypercam που μου έδινε αυτή τη δυνατότητα αλλά αυτή εδώ είναι καλύτερη με τα αυτά τα xml. Υπάρχει περίπτωση τα xml αυτά να έχουν θετική επίδραση στη hypercam? Θα δοκιμάσω και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Δοκίμασα την ultracam v5 του φίλου πιο πάνω με άλλο config και νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα. https://www.celsoazevedo.com/files/android/p/f/2020/06/777KaLEL-v5_01.xml Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Δοκίμασα την ultracam v5 του φίλου πιο πάνω με άλλο config και νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα. https://www.celsoazevedo.com/files/android/p/f/2020/06/777KaLEL-v5_01.xmlΤι εννοείς καλύτερο; αυτό βγάζει με απλό hdr, μήπως εννοείς πιο γρήγορο; γιατί εγώ το βλέπω χειρότερο από την στοκ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Μπορείς να το αλλάξεις το hdr στις ρυθμίσεις.Δεν είναι κλειδωμένο. Εγώ πάντα το ενεργοποιω. Και επίσης μου αρέσει που δε χρειάζεται να αλλάξω σε σελφι ρυθμίσεις. Επίσης στο δικό σου config στη σελφι υπερφωτιζει τις φωτογραφίες. Παρά γίνονται άσπρες. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Μπορείς να το αλλάξεις το hdr στις ρυθμίσεις.Δεν είναι κλειδωμένο. Εγώ πάντα το ενεργοποιω. Και επίσης μου αρέσει που δε χρειάζεται να αλλάξω σε σελφι ρυθμίσεις. Επίσης στο δικό σου config στη σελφι υπερφωτιζει τις φωτογραφίες. Παρά γίνονται άσπρες.Φίλε μου κάτι δεν μας λες καλά, γράφεις ότι η στοκ κάμερα έχει μικρές διαφορές με gcam και δεν αξίζει η gcam, τώρα λες ότι υπερφωτιζει το xml της selfie σε σύγκριση με με τι;με την στοκ οι selfie είναι σαν καμένες,η διαφορά με την στοκ είναι τεράστια Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Τέλος πάντων ο καθένας όπως βολεύεται. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Τέλος πάντων ο καθένας όπως βολεύεται.Σίγουρα όλα προτιμήσεις είναι, απλά με εξέπληξε αυτό που έγραψες και ειδικά στη selfie εκεί λόγο κακού σενσορα η στοκ τα κάνει μαντάρα ειδικά με την φωτεινότητα, επίσης το xml που ανέβασες είναι κακό έχει πολύ θόρυβο και λιγότερη λεπτομέρεια απλά είναι πιο γρήγορο Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Εμένα η Gcam με έχει απογοητεύσει στη συσκευή μας.Όχι ότι η μαμά κάμερα είναι καλύτερη απλά η Gcam υπολειτουργεί σε εμάς.Βαρέθηκα να βλέπω over sharpening παντού ειδικά σε πρόσωπα.Έχω χαλάσει ωραίες φώτο του παιδιού μου γιατί τραβούσα με Gcam... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Εμένα η Gcam με έχει απογοητεύσει στη συσκευή μας.Όχι ότι η μαμά κάμερα είναι καλύτερη απλά η Gcam υπολειτουργεί σε εμάς.Βαρέθηκα να βλέπω over sharpening παντού ειδικά σε πρόσωπα.Έχω χαλάσει ωραίες φώτο του παιδιού μου γιατί τραβούσα με Gcam...Δοκίμασε αυτή που ανέβασα με τα xml, εστιάζει ακριβώς σε αυτό που θέλεις, φυσικότητα. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Ενημέρωση στην always on display Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 καλησπέρα σε όλους... αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με την φόρτιση;; έχω κάμμια βδομάδα που παρόλο που γράφει γρήγορη φόρτιση κάνει πάνω από 2 ώρες και βάλε να φόρτιση. διάβαζα στο ίντερνετ ότι το έχουν κάποιοι και καλά πρόβλημα στην τάση. αλλά δν βρήκα καμμια λύση. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Καλησπέρα ξέρουμε πότε παίρνουμε miui12 Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Καλησπέρα ξέρουμε πότε παίρνουμε miui12 Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ μεσα σε αυτο το μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ μεσα σε αυτο το μηναγιατί cn έχεις? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts