p_k Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Μια και αναφέρθηκε, το συγκεκριμένο Lg είναι στα 355€, σε γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα, στις Κυριακάτικες προσφορές. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-UltraM8/ καινούρια gcam από τον ultram8 7.3 θαρρω πως είναι καλύτερη από την burial Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Για να δοκιμάσουμε. :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 mevcetin-UltraCVM4-AIO.xml άμα βρεις και αυτό στο telegram Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 σε ποιο group στο telegram? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 (edited) @K20ProPhotography https://t.me/K20ProPhotography Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 17, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 mevcetin-UltraCVM4-AIO.xml άμα βρεις και αυτό στο telegram Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΕίναι εξαιρετική μόνο για την κύρια κάμερα,selfie, ultrawide και telephoto είναι τραγική, οπότε πρέπει να γίνει συνδυασμός για κορυφαίες λήψεις onfire beta για selfie,ultracam για κύρια κάμερα και την καινούρια burial beta για ultrawide και telephoto, φυσικά όσοι αντέξουν να χρησιμοποιήσουν 3 διαφορετικές gcam θα εκπλαγούν Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 mevcetin μονο urnyx & burial βγάζει η αναζήτηση εκεί μέσα. :worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 mevcetin μονο urnyx & burial βγάζει η αναζήτηση εκεί μέσα. :worry:https://drive.google.com/drive/mobile/folders/13omhMaAcmeKXAJoc89vWXtdcAMuIWFIp/141ZAi_hMRvORPvQR5EnTRNq7nv3dllHt?sort=13&direction=a Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 το βρήκα στο telegram τελικά όντως δεν τρελάθηκα. γύρισα στην all time classic burial. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 το βρήκα στο telegram τελικά όντως δεν τρελάθηκα. γύρισα στην all time classic burial.Κοίτα στον κύριο σενσορα κάνει πλάκα στην burial Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να τις έχεις και τις δύο.:( Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 @K20ProPhotography https://t.me/K20ProPhotography Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Όταν φορτώνω τις παραπάνω ρυθμίσεις όταν πατάω το γρανάζι για να ρυθμίσω περισσότερα κρασαρει. Με τις κανονικές δεν κρασαρει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Κοίτα στον κύριο σενσορα κάνει πλάκα στην burial Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkε ναι για την κυρίο σενσορα ξέχασα να αναφέρω τα άλλα δεν με πολύ απασχολούν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν φορτώνω τις παραπάνω ρυθμίσεις όταν πατάω το γρανάζι για να ρυθμίσω περισσότερα κρασαρει. Με τις κανονικές δεν κρασαρει.έχεις και άλλη gcam μαζί?κάνε και ένα clear data εδώ δουλεύει κανονικά με του mev το xml Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Έχω κάνει εννοείται. Εν τω μεταξύ αν βγάλεις φωτογραφία 16:9 βγάζει μαύρο. Τίποτα δηλαδή. Πολλά προβλήματα. Έφυγα burial. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Έχω κάνει εννοείται. Εν τω μεταξύ αν βγάλεις φωτογραφία 16:9 βγάζει μαύρο. Τίποτα δηλαδή. Πολλά προβλήματα. Έφυγα burial.ναι το ιδιο και δω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Να έχεις περασμένο το τελευταίο update του browser. Κάνε καμία επανεκκίνηση την συσκευή να δεις μήπως κόλλησε κάτι. Μετά τσεκαρε μήπως στις εφαρμογές έχεις την επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας της εφαρμογής που δουλεύεις. Επίσης θέλω να πιστεύω ότι δεν το βάζεις σε λειτουργία εξοικονόμησης και το δουλεύεις. Σε ευχαριστω για την απαντηση! Δεν εχω το κινητο σε λειτουργια εξοικονομησης. Τον chrome τον ειχα με το τελευταιο update. Του εκανα επισης uninstall updates και clear data αλλα δεν αλλαξε κατι. Επισης στον chrome δεν βλεπω επιλογη εξοικονομησης ενεργιας αρα υποθετω οτι λειτουργει κανονικα. Σε ολες τις αλλες εφαρμογες δεν εχω ενεργοποιημενο το battery saver. Τωρα που πατησα την επιλογη optimise στις ρυθμισεις της μπαταριας ειδα να τρεχουν 2 προγραμματα που δεν ξερω ακριβως τι ηταν. (εκανα βλακεια και δεν εκανα print screen για να ψαξω μετα) Τα σταματησα και τωρα δειχνει να εστρωσε. Αν το ξαναεμφανισει θα επιστρεψω. Και μια πληροφορια για το led ειδοποιησεων που ειναι σε περιεργη θεση και μπορει να αποθαρρυνει μερικους για την αγορα του κινητου, εμενα με βολεψε πολυ και δεν το περιμενα. Οταν το εχω διπλα μου απο συνηθεια καθε τοσο κανω double tap στην οθονη και δυσκολα θα χασω κατι. Οταν ειμαι ομως μακρια και κανω δουλειες πχ μου ειναι πιο ευκολο να το παρατηρησω στο σημειο που ειναι, ενω με το αλλο μου το κινητο επρεπε να παω αρκετα κοντα του. Προσωπικη αποψη παντα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Καλησπέρα σε όλη την παρέα , μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει λινκ για την καλύτερη gcam για το τηλέφωνο μας? Εχω δοκιμάσει κάποιες εκδόσεις άλλα έκτος από το βράδυ δεν έχω δει κάποια μεγάλη διάφορα (άλλα δεν είμαι και ιδιαίτερα σχετικός με το θέμα αυτό) ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 δεν υπάρχει αυτό που λες Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Tην GCam_7.3.018_Urnyx05-v1.8 πως την βλέπετε? Γιατί η burial από ότι κατάλαβα βασίζεται στην urnyx. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Μια χαρά είναι. Βαλτην. Δοκιμάζεις και αν δεν σου αρέσει την βγάζεις. Μια εφαρμογή είναι. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Πριν από λίγο έπεσα επάνω σε αυτήν UltraCVM_v4 την gcam και τα πρώτα δείγματα είναι πολύ καλά, δοκιμάστε την και πείτε μου γνώμες... Κατεβάστε την από εδώ: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-UltraM8/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Πριν από λίγο έπεσα επάνω σε αυτήν UltraCVM_v4 την gcam και τα πρώτα δείγματα είναι πολύ καλά, δοκιμάστε την και πείτε μου γνώμες... Κατεβάστε την από εδώ: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-UltraM8/Είναι η καλύτερη για την κύρια κάμερα Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Eχει bugs όμως. Τι να την κάνεις αν δουλεύουν σωστά τα μισά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Τώρα ξέρω θα με κραξετε αλλά βαστατε γιατί δεν έχω ξαναασχοληθει. Αυτή την burial που τη βρίσκουμε; Επίσης έχει κάπου οδηγίες εγκατάστασης και πως βάζουμε το αρχείο ρυθμίσεων; Λέω να ασχοληθώ λίγο και είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω gcam Ευχαριστώ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts