Shinig Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Όσοι έχετε τις καινούριες ενημερώσεις 11.0.5 eu και 11.0.3 global έχετε όλοι συρτάρι εφαρμογών; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω δεν είχα με eea 11.0.5.0 έβαλα το apk απο apk mirror και τέλος! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Εγω δεν είχα με eea 11.0.5.0 έβαλα το apk απο apk mirror και τέλος!Νομίζω ότι δεν θα έχει κανένας με τις νέες αναβαθμίσεις το έχω διαβάσει και σε άλλες συσκευές της xiaomi, με τις νέες αναβαθμίσεις έχουν επαναφέρει τον παλιότερο launcher και δεν υπάρχει update ακόμα Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Παίδες, υπάρχει κάποιος τρόπος είτε με widget είτε με συντόμευση να έχουμε εναλλαγή απο 2g σε 3g ή lte με μία κίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 από κουρτινακι σου κάνει? από 2g σε 4g,έτσι το έχω κάνει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 από κουρτινακι σου κάνει? από 2g σε 4g,έτσι το έχω κάνει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Αμέ, για πες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 (edited) κατεβάζεις κουρτινακι,πατάς παρατεταμένα το εικονίδιο του data και σε πάει στις ρυθμισεις,πας preferred Network type και ορίζεις lte και τελος ετσι ανοιγοκλείνω τα δεδομενα τώρα πια ελπίζω να κατάλαβα τι ζητάς.... edit:εκανα ένα λάθος πριν,το τηλέφωνο βέβαια παραμένει σε lte κατάσταση απλά τα data ανοιγοκλεινουν,δεν γυρίζει δηλ σε 2g Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited March 6, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 κατεβάζεις κουρτινακι,πατάς παρατεταμένα το εικονίδιο του data και σε πάει στις ρυθμισεις,πας preferred Network type και ορίζεις lte και τελος ετσι ανοιγοκλείνω τα δεδομενα τώρα πια ελπίζω να κατάλαβα τι ζητάς.... edit:εκανα ένα λάθος πριν,το τηλέφωνο βέβαια παραμένει σε lte κατάσταση απλά τα data ανοιγοκλεινουν,δεν γυρίζει δηλ σε 2g Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Χμμμ.. αυτό το ήξερα, ήλπιζα σε κάτι εντελώς αυτόματο, με μια κίνηση δηλαδή. Σ' ευχαριστώ πάντως για την απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Χμμμ.. αυτό το ήξερα, ήλπιζα σε κάτι εντελώς αυτόματο, με μια κίνηση δηλαδή. Σ' ευχαριστώ πάντως για την απάντηση :) υπαρχουν εφαρμογες που φτιαχνεις σεναρια κ μπορεις να κανεις το οτιδηποτε. απο το πιο απλο, δλδ αυτο που θες, μεχρι κ αυτοματα να διαβαζει που εισαι κ αναλογως να ενεργοποιει το wifi, να κλεινει δεδομενα κ να γυρναει σε 2G το δίκτυο. υπαρχουν κ ετοιμα "σεναρια" αν θυμαμαι καλα. Επισης μπορεις αυτα να τα ενσωματωσεις σε widget ή να τρεχουν στο παρασκηνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 υπαρχουν εφαρμογες που φτιαχνεις σεναρια κ μπορεις να κανεις το οτιδηποτε. απο το πιο απλο, δλδ αυτο που θες, μεχρι κ αυτοματα να διαβαζει που εισαι κ αναλογως να ενεργοποιει το wifi, να κλεινει δεδομενα κ να γυρναει σε 2G το δίκτυο. υπαρχουν κ ετοιμα "σεναρια" αν θυμαμαι καλα. Επισης μπορεις αυτα να τα ενσωματωσεις σε widget ή να τρεχουν στο παρασκηνιο. Πολύ ενδιαφέρον! Θα το δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Τι φοβερή μπαταρία έχει η συσκευή μας,global 11.0.3 από 90%, σήμερα έκανα αίτηση ξεκλειδωματος αλλά δεν βλέπω να το ξεκλειδωνω,η μόνη έλλειψη για μένα είναι η aod που δεν έχει ακόμα το single tap για ενεργοποίηση Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Έμενε σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση για την εφαρμογή του launcher και μετά είχε συρτάρι εφαρμογών Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 επειδή ψάχνω και γω κάτι αντίστοιχο για ένα ταπ παραπάνω δεν θα βάλω ολόκληρη εφαρμογή να τρέχει στο παρασκήνιο υπήρχε κάτι παλαιοτερα,δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήθελε ρουτ νομίζω που έκανε μόνο αυτή τη δουλειά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 επειδή ψάχνω και γω κάτι αντίστοιχο για ένα ταπ παραπάνω δεν θα βάλω ολόκληρη εφαρμογή να τρέχει στο παρασκήνιο υπήρχε κάτι παλαιοτερα,δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήθελε ρουτ νομίζω που έκανε μόνο αυτή τη δουλειά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk To automate ειναι απο τις καλυτερες κ πιο καλα supported με μεγαλη κοινοτητα αν θυμαμαι καλα. battery drain δεν ειχα οσο το ειχα κ ετρεχε στο παρασκήνιο σαν service(αν θυμαμαι καλα σε κατασταση ηρεμιας η συσκευη "εκαιγε" 0,5% την ωρα πχ). αλλά νομιζω ότι δεν τρεχει στο παρασκήνιο όταν πχ φτιαξεις widget για ανοιγμα/κλεισιμο ρυθμισεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Η εφαρμογή είναι πολύ καλή και φαίνεται να σου λύνει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις. Γι αυτό που θέλω εγώ όμως, μάλλον απαιτείται root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 (edited) Η εφαρμογή είναι πολύ καλή και φαίνεται να σου λύνει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις. Γι αυτό που θέλω εγώ όμως, μάλλον απαιτείται root. κατω κατω γραφει αυτό: Permission add-ons Obsolete permission add-ons, only used on Android 6 or older, see security. No longer available on the Google Play™ store due to policy changes. Download Automate telephony permissions add-on Download Automate “costly” permissions add-on μηπως καποιο απο τα 2 add-on βοηθαει; εχω πανω απο 2 χρονια να χρησιμοποιησω το automate οποτε δεν μπορω να βοηθησω και πολυ. Θα σου προτεινα να τσεκαρεις το φορουμ τους για βοηθεια ή ετοιμα scripts. edit. επισης βρηκα αυτο το script (δεν ξερω αν δουλευει στο android10 ομως) https://llamalab.com/automate/community/flows/12308 Wifi or 4G If you are connect to your main wifi the 4G is disable. But if you are not connect to your main wifi the 4G is enable. And if you have 15% battery wifi and 4G are disable You need to change the main wifi for use this flow ! (press on the block "When Wi-Fi connect..." and select your main wifi) Edited March 6, 2020 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 κατω κατω γραφει αυτό: Permission add-ons Obsolete permission add-ons, only used on Android 6 or older, see security. No longer available on the Google Play™ store due to policy changes. Download Automate telephony permissions add-on Download Automate “costly” permissions add-on μηπως καποιο απο τα 2 add-on βοηθαει; εχω πανω απο 2 χρονια να χρησιμοποιησω το automate οποτε δεν μπορω να βοηθησω και πολυ. Θα σου προτεινα να τσεκαρεις το φορουμ τους για βοηθεια ή ετοιμα scripts. edit. επισης βρηκα αυτο το script (δεν ξερω αν δουλευει στο android10 ομως) https://llamalab.com/automate/community/flows/12308 Wifi or 4G ������ If you are connect to your main wifi the 4G is disable. But if you are not connect to your main wifi the 4G is enable. And if you have 15% battery wifi and 4G are disable You need to change the main wifi for use this flow ! (press on the block "When Wi-Fi connect..." and select your main wifi) Θα το ψάξω περισσότερο, και στο φορουμ τους, και γενικά, αλλά υποψιάζομαι η μανούρα για να βρω άκρη κ.τλ. μάλλον δεν αξίζει για να αποφύγω τα 2-3 tap παραπάνω. Σ' ευχαριστώ για τον κόπο σου πάντως. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Έμενε σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση για την εφαρμογή του launcher και μετά είχε συρτάρι εφαρμογών Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Σε ποια έκδοση είναι? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 @kallair μπέρδεμα....κάτι άλλο χρειαζόμαστε το ψάχνω με τα activities του Nova prime αλλά δεν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Θήκη σιλικόνης διάφανη εξαιρετικής ποιότητας με πάχος 1,3mm https://www.imak-hk.com/imak-ux-5-soft-case-for-xiaomi-redmi-k20-redmi-k20-pro-6-39/ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Σε ποια έκδοση είναι?Εδώ είμαστε Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 πας apkmirror και κατεβάζεις την τελευταία release,4.15.2 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk τα apk που κατεβάζεις από το apkmirror πώς αναβαθμίζονται μετά; ή πρέπει να ελέγχεις εσύ και να κατεβάζεις τη νεότερη έκδοση από εκεί; λέω να κατεβάσω την εφαρμογή mi τηλέφωνο,επαφές,μήνυμα. θα τρέξουν στο mi9t pro; και εάν ναι, πώς τις κάνω προεπιλογή; έχω ψάξει στις ρυθμίσεις , δεν βρίσκω αυτή την επιλογή ή π.χ να αλλάξω browser.... Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 τον launcher αναβαθμιζεις για να έχεις το συρτάρι,τα άλλα γιατί? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 τον launcher αναβαθμιζεις για να έχεις το συρτάρι,τα άλλα γιατί? Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΜήπως δεν του αρέσουν της Google Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 τον launcher αναβαθμιζεις για να έχεις το συρτάρι,τα άλλα γιατί? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk δεν μου αρέσουν οι εφαρμογές της google(τηλέφωνο,επαφές,μηνύματα), όπως έχουν υλοποιηθεί για το miui και λέω να δοκιμάσω της xiaomi. επίσης τα θέματα δεν δουλεύουν στις εφαρμογές της google(τηλέφωνο,επαφές,μηνύματα). όσο για το browser θέλω από προεπιλογή να έχω τον chrome. Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 δεν μου αρέσουν οι εφαρμογές της google(τηλέφωνο,επαφές,μηνύματα), όπως έχουν υλοποιηθεί για το miui και λέω να δοκιμάσω της xiaomi. επίσης τα θέματα δεν δουλεύουν στις εφαρμογές της google(τηλέφωνο,επαφές,μηνύματα). όσο για το browser θέλω από προεπιλογή να έχω τον chrome.Ρυθμίσεις εφαρμογές διαχείριση εφαρμογών πατάς επάνω στις 3 τελιτσες δεξιά προεπιλεγμένες εφαρμογές Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts