akalos Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 μόνιμα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Έχω vowifi ,για volte δεν ξέρω δεν έχω τσεκαρει. Αλλά το εικονίδιο και ο διακόπτης χάθηκε από τις ρυθμίσεις. Με Vodafone είμαι. Απλώς υποθέτω πλέον θα γίνεται μόνο μέσω της εφαρμογής. Ποια εταιρεια; εμενα στην σλοτ1 εχω what's up και εχει επιλογη κ για τα 2. στην σλοτ2 που ειναι η cu, εχει μονο την επιλογη του voWIFI αλλά δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευει το volte μιας κ η vodafone τον παιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Vodafone. Το vowifi το έχει σαν επιλογή . Και γενικά λειτουργεί αρκετά καλά. Αλλά γενικά ναι δεν τα πάει πολύ καλά αφού ούτε η εφαρμογή και το widgetδεν δουλεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 μόνιμα Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΤο γύρισα Ολλανδία αλλά βλέπω δεν παίζουν τα themes. Ισχύει; Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 και έχω και παίζουν κανονικά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 και έχω και παίζουν κανονικά Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΜε το που το γύρισα Ολλανδία έφυγε μέχρι και το εικονίδιο από την επιφάνεια. Όταν το ξαναγύρισα Ελβετία εμφανίστηκε ξανά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Άλλαξε και το εικονίδιο διπλό GPS. Τώρα είναι τοποθεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Άλλαξε και το εικονίδιο διπλό GPS. Τώρα είναι τοποθεσία.Καλημέρα. Έχετε πάρει κάποιο update ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Καλημέρα. Έχετε πάρει κάποιο update ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Καλημέρα. Ναι την 11.0.5.0 .QFKEUXM global stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Άλλαξε και το εικονίδιο διπλό GPS. Τώρα είναι τοποθεσία.δουλεύει πάντως κανονικά,έχει L5 και Ε5a για τους αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς δορυφόρους Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Καλημέρα. Ναι την 11.0.5.0 .QFKEUXM global stable. Πρεπει να το γυρίσουμε σε κάποιο συγκεκριμένο region? γιατι δε μου εχει έρθει κάτι. Επίσης πώς πάει είναι οκ ή εχει θεματάκια? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 λίγο πιο πάνω αν διαβάσεις..... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Εγώ το έχω σε Ελβετία. Πέρα από κάποιες τέτοιες αλλαγές εδώ και εκεί δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο. Και μπαταρία συνεχίζω να έχω 6:30- 7 ώρες με φουλ χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Να ρωτήσω κάτι σε ιδιόκτητες με EEA rom? Έχουν τον miui launcher σε 4.14 έκδοση η σε 4.15? Γιατί μάλλον είμαι ο μόνος με ακομα την παλιά έκδοση και οχι την 4.15 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 πας apkmirror και κατεβάζεις την τελευταία release,4.15.2 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Ετσι το ξερω το θέμα ειναι η xiaomi γατί το εχει κάνει έτσι, οι μισοί να το έχουν και οι άλλοι όχι! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 νομιζω η τελευταια ενημερωμενη εκδοση του launcher ερχεται κατεβαζοντας την μεσω του "ενημερωση εφαρμογων συστηματος" και οχι απο την αναβαθμιση που εγινε σε 11.0.5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 πας apkmirror και κατεβάζεις την τελευταία release,4.15.2 Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΚαλύτερα να κατεβάζουμε τις κανονικές ή μπορούμε και τις Alpha ? Οι Alpha είναι τύπου beta? Θα συμφωνήσω πάντως είναι χαζομάρα της xiaomi. Γιατί δεν το δίνει σε όλους; Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 τις release πάντα που είναι και stable άλλωστε και οι άλφα θα γίνουν stable αργότερα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Καλύτερα να κατεβάζουμε τις κανονικές ή μπορούμε και τις Alpha ? Οι Alpha είναι τύπου beta? Θα συμφωνήσω πάντως είναι χαζομάρα της xiaomi. Γιατί δεν το δίνει σε όλους; Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk η alpha ειναι η πρώιμη εκδοση, μη δοκιμασμενη με μεγαλη πιθανοτητα για bugs. Η beta ειναι που βγαινει για δοκιμες λιγο πριν την κυκλοφορια, για τελικη δοκιμη για τυχων minor bugs ετσι ωστε να δοκιμασθει κ να δωθει το οκ για κυκλοφορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 η alpha ειναι η πρώιμη εκδοση, μη δοκιμασμενη με μεγαλη πιθανοτητα για bugs. Η beta ειναι που βγαινει για δοκιμες λιγο πριν την κυκλοφορια, για τελικη δοκιμη για τυχων minor bugs ετσι ωστε να δοκιμασθει κ να δωθει το οκ για κυκλοφορια.Εγώ πάλι με τον launcher εγκατέστησα μια alpha έκδοση που βρήκα στο telegram, δεν μπορεί άρεσε και έκανα απεγκατασταση ενημερώσεων,με γύρισε στην 4.14 και μέσα από την ενημέρωση των εφαρμογών δεν βρίσκει την 4.15 τι κουφό είναι αυτό πάλι; ενώ πριν μερικές μέρες μου είχε έρθει κανονικά η 4.15 Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Εγώ πάλι με τον launcher εγκατέστησα μια alpha έκδοση που βρήκα στο telegram, δεν μπορεί άρεσε και έκανα απεγκατασταση ενημερώσεων,με γύρισε στην 4.14 και μέσα από την ενημέρωση των εφαρμογών δεν βρίσκει την 4.15 τι κουφό είναι αυτό πάλι; ενώ πριν μερικές μέρες μου είχε έρθει κανονικά η 4.15 Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για δοκιμασε να κανεις εκκαθαριστη την εφαρμογη ενημερωσης εφαρμογων συστηματος ΜΠΑΣ κ στρωσει ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Για δοκιμασε να κανεις εκκαθαριστη την εφαρμογη ενημερωσης εφαρμογων συστηματος ΜΠΑΣ κ στρωσει ετσι.Έχω κάνει τρείς φορές αλλά τίποτα, πολύ περίεργο Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Έχω κάνει τρείς φορές αλλά τίποτα, πολύ περίεργο Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜάλλον το ίδιο περίεργο όσο και το άλλοι να έχουν πάρει επίσημα την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του lancher και άλλοι όχι!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Μάλλον το ίδιο περίεργο όσο και το άλλοι να έχουν πάρει επίσημα την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του lancher και άλλοι όχι!!! Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΌσοι έχετε τις καινούριες ενημερώσεις 11.0.5 eu και 11.0.3 global έχετε όλοι συρτάρι εφαρμογών; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts