akalos Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 (edited) τίποτα το ιδιαίτερο μόνο security patch οι άχρηστοι ένα σοβαρό bug δεν είχε να φτιάξουν μια κάμερα κάτι τέλος παντων πολύ αναμενόμενη αρχές Μαρτίου Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited March 3, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 703 mb για αυτά??? :lol: Την aod σκοπεύουν να την φτιάξουν?:confused: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 αποκλείεται τσακ μπαμ κατέβηκε, παράξενο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 την περασα κ εγω. εφτιαξαν το pro mode στην καμερα ειδα. δεν ειδα καποια αλλη διαφορα so far. Κριμα κ ηλπιζα να ερθουν σωστές ειδοποιησεις AOD όπως στο Α3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 γύρω στα 250 mb είναι η αναβάθμιση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 όσους δεν έρχεται .... https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/raphael/ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 γύρω στα 250 mb είναι η αναβάθμιση 703 έγραψε εμένα.:ninja: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 γύρω στα 250 mb είναι η αναβάθμισηκαι πάλι πολλά μου φαίνονται....αλλά δεν είδα,τέλος πάντων Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- την περασα κ εγω. εφτιαξαν το pro mode στην καμερα ειδα. δεν ειδα καποια αλλη διαφορα so far. Κριμα κ ηλπιζα να ερθουν σωστές ειδοποιησεις AOD όπως στο Α3.έφτιαξαν το προ μοουντ και δεν έγινε σεισμός στην Κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 (edited) Μόλις μου ήρθε και την πέρασα ήδη. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την κατεβάζω και εγώ από 11.0.2 που είμαι τώρα Υ.Γ όντως έχουν fix για την στοκ κάμερα στο pro mode, οπότε δεν είναι μόνο security Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 3, 2020 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Παιδιά από ελληνική xtrv σε multi EU πάμε με φλασαρισμα από πάνω ε? Εννοείται stable και οι δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 παραδοξος η οθονη αναμονης μου βγαζει μια χαρα της ςειδοποιησεις οποτε σιγα μην κανω την ενημερωση :lol: σιγουρα αν την κανω θα χαλασει:lol: miui σαπιλα ρε φιλε σαπιλα Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Σου δείχνει ειδοποίηση και για το viber??? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 που βλέπετε το fix για pro ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 που βλέπετε το fix για pro ? Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΔεν το γράφει πουθενά στο changelog αλλά το τσέκαρα,με την 11.0.2 σε πετούσε εκτός εφαρμογής σε pro λειτουργία αν ήσουν σε οποιαδήποτε γλώσσα εκτός Αγγλικών,στην 11.0.3 όλα καλά Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Για καποιο λογο το changelog που δινουν, ειναι γτπ... θα εναποθεσω τις ελπιδες μου να λυθει το θεμα με το AOD με ενημερωση εφαρμογής. Στηριζω τις ελπιδες μου στο οτι το update σε android10 στο Α3, εφερε πληρες λειτουργικο AOD για ολες τις εφαρμογες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 (edited) παίδες δεν ξέρω για σας εμένα το ζιπ που κατέβηκε ήταν μεγέθους περίπου των 60 50mb υπολογίζω τι έκαναν εκεί στο μπιλμπαχαο πάλι ο Θεός ξέρει edit:παιδιά μιλαω για την 11.0.5 EEA Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited March 3, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 (edited) Τα βάζεις στον φάκελο Configs7. Διαβασε τις οδηγιες... Που εχει Οδηγιες ρε φιλε? Αν ηξερα δεν θα ρωτουσα? Τις βρηκα .... Edited March 3, 2020 by c3250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Αυτά που πρόσεξα εγώ είναι ότι έφτιαξε picture in picture..αυτό που κρασαρει η αρχική οθόνη σε έμενα μόνο από ότι φαίνεται όχι αλλά άλλαξα θέμα να δω μήπως φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 οθονη αναμονης παιζει mesenger viber fb ebay , paypal . χωρις την ενημερωση , που σε μενα δειχνει 605mb . δεν την κανω προς το παρον:lol: Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Σε ποιο region είναι καλό να το έχουμε ρε παιδιά; Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 που είναι το εικονίδιο του διπλού gps τώρα το πήρα χαμπάρι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εξαρτάται....εγώ το έχω Ολλανδία για τις αναβαθμίσεις Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Επίσης χάθηκε το volte που είχε ή δεν το έχω βρει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Επίσης χάθηκε το volte που είχε ή δεν το έχω βρει ακόμη. δεν ξερω για εικονιδιο ή για ρυθμισεις (δεν το εχω τσεκαρει αν αλλαξε κατι στις ρυθμισεις) αλλα εμενα κανονικα εχει volte k voWIFI με what's up κ CU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 δεν ξερω για εικονιδιο ή για ρυθμισεις (δεν το εχω τσεκαρει αν αλλαξε κατι στις ρυθμισεις) αλλα εμενα κανονικα εχει volte k voWIFI με what's up κ CU. Έχω vowifi ,για volte δεν ξέρω δεν έχω τσεκαρει. Αλλά το εικονίδιο και ο διακόπτης χάθηκε από τις ρυθμίσεις. Με Vodafone είμαι. Απλώς υποθέτω πλέον θα γίνεται μόνο μέσω της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Ολλανδία ε; Είναι καλύτερα από Ελβετία; Και το έχεις μόνιμα Ολλανδία ή το γυρνάς μόνο για αναβαθμίσεις; Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts