george_21 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Έχεις δοκιμάσει το gcam; λένε οτι σε σχέση με την stock κάμερα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Ναι είναι καλύτερα!!αν θες μπορώ να σου στείλω πμ φωτογραφία να δεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tnikolas Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Ναι είναι καλύτερα!!αν θες μπορώ να σου στείλω πμ φωτογραφία να δεις.. ΟΚ κάποια με χαμηλό φωτισμό αν θέλεις.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 ΟΚ κάποια με χαμηλό φωτισμό αν θέλεις.Ευχαριστώ. Επειδή εδώ δεν ξέρω να ανεβάσω στείλε μου ένα mail αν θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Τι δείγμα και τέτοια ζητάτε,μήπως θέλετε και κάτι άλλο ;:p Όποιος θέλει την βάζει και κρίνει μόνος του Δεν είναι και πυρηνική φυσική Ένα απλό apk εγκαθιστας Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tnikolas Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Επειδή εδώ δεν ξέρω να ανεβάσω στείλε μου ένα mail αν θέλεις Φαντάζομαι οτι είναι χωρίς φλας. Νομίζω οτι είμαι πιο κοντά στο xiaomi. Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Φαντάζομαι οτι είναι χωρίς φλας. Νομίζω οτι είμαι πιο κοντά στο xiaomi. Ευχαριστώ πάντως Ναι εννοείται χωρίς φλας.. να είσαι καλά φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Eχεις κανείς προσπαθήσει να αλλάξει dns στην συσκευή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Σε Mi9T ναι . Μια χαρά . dns.adguard.com Με το miui hidden Settings application. Δε βλέπω να χρειάζομαι πάλι να ρουταρω συσκευή για τη χρήση που κάνω. Μόνο στο youtube έχει διαφημίσεις αλλά έχω το vanced Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Σε Mi9T ναι . Μια χαρά . dns.adguard.com Με το miui hidden Settings application. Δε βλέπω να χρειάζομαι πάλι να ρουταρω συσκευή για τη χρήση που κάνω. Μόνο στο youtube έχει διαφημίσεις αλλά έχω το vanced Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδή έχω το πολύ καλό miui hidden settings γράφεις λίγο πιο αναλυτικά πως το έκανες; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Σε Mi9T ναι . Μια χαρά . dns.adguard.com Με το miui hidden Settings application. Δε βλέπω να χρειάζομαι πάλι να ρουταρω συσκευή για τη χρήση που κάνω. Μόνο στο youtube έχει διαφημίσεις αλλά έχω το vanced Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εντάξει την βρήκα την λύση και εγώ, όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν λειτουργεί ταυτόχρονα με το blokada παρόλο που έχω ίδιο dns και εκεί. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Επειδή έχω το πολύ καλό miui hidden settings γράφεις λίγο πιο αναλυτικά πως το έκανες;Steps Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Τέλειο και λειτουργεί. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Steps Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ουσιαστικά γλιτωνουμε διαφημίσεις απο παντού? Θέλουμε και την εφαρμογή του ad guard?Αν παίζει κατι τέτοιο μια χαρά!! Εγω θελω να ρώτησω με το δακτυλικό αποτύπωμα κάτι, αν περάσουμε τζαμακι απο πανω και έχουμε ήδη ορίσει δακτυλικά αποτυπώματα θα χρειαστεί να τα σβήσουμε και να τα ορίσουμε παλι με το τζαμακι εφαρμοσμένο η ειναι μια χαρα και έτσι!? ( Nillkin H plus θα βαλω χωρίς τις στρογγυλεμένες γωνιες) . Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Ουσιαστικά γλιτωνουμε διαφημίσεις απο παντού? Θέλουμε και την εφαρμογή του ad guard?Αν παίζει κατι τέτοιο μια χαρά!! Εγω θελω να ρώτησω με το δακτυλικό αποτύπωμα κάτι, αν περάσουμε τζαμακι απο πανω και έχουμε ήδη ορίσει δακτυλικά αποτυπώματα θα χρειαστεί να τα σβήσουμε και να τα ορίσουμε παλι με το τζαμακι εφαρμοσμένο η ειναι μια χαρα και έτσι!? ( Nillkin H plus θα βαλω χωρίς τις στρογγυλεμένες γωνιες) . Ευχαριστώ πολύ!!Το ίδιο τζαμακι έχω και δουλεύει τέλεια χωρίς να έχω ξαναπεράσει δακτυλικό Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Ουσιαστικά γλιτωνουμε διαφημίσεις απο παντού? Θέλουμε και την εφαρμογή του ad guard?Αν παίζει κατι τέτοιο μια χαρά!! Εγω θελω να ρώτησω με το δακτυλικό αποτύπωμα κάτι, αν περάσουμε τζαμακι απο πανω και έχουμε ήδη ορίσει δακτυλικά αποτυπώματα θα χρειαστεί να τα σβήσουμε και να τα ορίσουμε παλι με το τζαμακι εφαρμοσμένο η ειναι μια χαρα και έτσι!? ( Nillkin H plus θα βαλω χωρίς τις στρογγυλεμένες γωνιες) . Ευχαριστώ πολύ!! Λειτουργεί χωρίς το adguard αλλά πρέπει να βάλεις την εφαρμογή πάνω που λέμε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Λειτουργεί χωρίς το adguard αλλά πρέπει να βάλεις την εφαρμογή πάνω που λέμε. Τέλεια!! Αυτο ισχύει και για Wifi αλλα και για δεδομένα!?Με σωσατε απο βέβαιο Root Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Και από το λίγο που βλέπω δουλεύει και στο Tapatalk. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Ωραία!! Οπότε μετα πεταμε και το hidden settings και μένει δεν παει στο default dns μια χαρά!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Δεν το ξέρω αυτό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Λειτουργεί χωρίς το adguard αλλά πρέπει να βάλεις την εφαρμογή πάνω που λέμε.Ποια? Την miui hidden settings? Αφού μπορείς να πας στις ρυθμίσεις - - > σύνδεση κοινοποίηση και το έχει εκεί μέσα. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Από το χρήστη lagoskon το είδα. Δες πιο πάνω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Ποια? Την miui hidden settings? Αφού μπορείς να πας στις ρυθμίσεις - - > σύνδεση κοινοποίηση και το έχει εκεί μέσα. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατί εγώ δεν το βλέπω? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Γιατί εγώ δεν το βλέπω? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατί δεν υπάρχει στη επίσημη EU stable ROM για το Mi 9T Pro. Καλό είναι να αναφέρουμε τι τύπου ROM φοράει η συσκευή πάντα γιατί πλέον υπάρχουν πολλές παραλλαγές πέρα από τις custom ROMs που κι αυτές έχουν τα δικά τους. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Ακριβώς ,για αυτό και η εφαρμογή μου έλυσε το χέρια και πέταξα το block this Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Δουλεύει 100% και με το Tapatalk τελικά. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Άψογη. Εγώ με αυτή την εφαρμογή απεγκατεστησα όλα τα Google apps όπως Google music κτλ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts