KoMp Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Καλησπέρα. Οταν ανοίγω την εργοστασιακή κάμερα και πατάω να μπω στις pro ρυθμίσεις κλείνει η εφαρμογή, έκανα και επαναφορά των ρυθμίσεων της κάμερα και πάλι τα ίδια. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Ξαναρώτησα αλλά μάλλον δεν το είδε κάποιος η έκδοση που έχω είναι η global 11.0.1.0.(QFKMIXM). αυτή είναι η τελευταία για τα global; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Καλησπέρα. Οταν ανοίγω την εργοστασιακή κάμερα και πατάω να μπω στις pro ρυθμίσεις κλείνει η εφαρμογή, έκανα και επαναφορά των ρυθμίσεων της κάμερα και πάλι τα ίδια. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον? Νομίζω έχει συμβεί σε παλαιότερα ποστ κ είναι bugg. Κάτι λέγαν τα παιδιά ότι διορθώθηκε ή να γυρίσεις το κινητό στα αγγλικά. Δες πιο πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 (edited) Ξαναρώτησα αλλά μάλλον δεν το είδε κάποιος η έκδοση που έχω είναι η global 11.0.1.0.(QFKMIXM). αυτή είναι η τελευταία για τα global; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 11.0.2.0 είναι η τελευταία Γενική Ερώτηση : Για overall χρήση ποια είναι η καλύτερη gcam ? 1.HYPER 2.UMYX05 3. BURIAL Edited February 1, 2020 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 UltraCam Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 UltraCam Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δώσε ένα link αν σου είναι εύκολο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog978/ Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 (edited) 11.0.2.0 είναι η τελευταία 11.0.3 (QFKEUXM) Global σταθερή γράφει το δικό μου αγορασμένο από infoquest προ ολίγων ημερών. Όσο για την κάμερα η burial είναι η καλύτερη. Edited February 2, 2020 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panforce Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 11.0.3 (QFKEUXM) Global σταθερή γράφει το δικό μου αγορασμένο από infoquest προ ολίγων ημερών. εμενα 11,0,4,0 (QFKEUXM) σταθερή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Καλησπέρα. Οταν ανοίγω την εργοστασιακή κάμερα και πατάω να μπω στις pro ρυθμίσεις κλείνει η εφαρμογή, έκανα και επαναφορά των ρυθμίσεων της κάμερα και πάλι τα ίδια. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον? Ειναι bug στην ελληνική μετάφραση , ελπιζουμε να διορθωθεί συντομα. 11.0.3 (QFKEUXM) Global σταθερή γράφει το δικό μου αγορασμένο από infoquest προ ολίγων ημερών. Όσο για την κάμερα η burial είναι η καλύτερη. Η τελευταόα ΕΕΑ είναι η 11.0.4.0. Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Εν τω μεταξύ από χτες ενώ είχα το gmail σε dark mode όπως τα πάντα στο κινητό ξαφνικά έγινε πάλι λευκό, μόνο αυτό! Εκανα εκκαθάριση της cache του gmail, έκανα επανεκκίνηση, αναγκαστική διακοπή, κοίταξα στις ρυθμίσεις του gmail τίποτα. Μουλάρωσε.:wacko::lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Έχω γυρίσει το κινητό σε όλες τις χώρες αλλά δεν μου βγάζει νεότερη έκδοση. Αγορασμένο από bangood. Έκανα 2 ενημερώσεις μόλις το πήρα και έχω αυτή που είπα πιο πάνω Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Εν τω μεταξύ από χτες ενώ είχα το gmail σε dark mode όπως τα πάντα στο κινητό ξαφνικά έγινε πάλι λευκό, μόνο αυτό! Εκανα εκκαθάριση της cache του gmail, έκανα επανεκκίνηση, αναγκαστική διακοπή, κοίταξα στις ρυθμίσεις του gmail τίποτα. Μουλάρωσε.:wacko::lol:Το ίδιο ακριβώς και σε εμένα μάλλον είναι κάποιο bug της Google θα το διορθώσουν φαντάζομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Βάλτε το zip χειροκίνητα για αναβάθμιση Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Τι πώς πού; (Αλά Βέγγος) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/raphael/ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 A! Νόμιζα έλεγες για το Gmail. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Για Gmail δες apkmirror Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Το τελευταίο έχω. Τεσπα. Δεν καίγομαι απλά σπάζομαι. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το τηλέφωνο προερχόμενος από redmi note 7, θέλω την γνώμη σας για την μπαταρία της συσκευής Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 (edited) Η τελευταόα ΕΕΑ είναι η 11.0.4.0. Εγώ με χώρα Ελβετία είμαι ακόμα 11.03.0 Edited February 2, 2020 by soctap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το τηλέφωνο προερχόμενος από redmi note 7, θέλω την γνώμη σας για την μπαταρία της συσκευής Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην το σκέφτεσαι κάν... προχώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Μην το σκέφτεσαι κάν... προχώρα.Η μπαταρία φίλε μου πως τα πάει; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 103h έναντι των 108 του rn7. Αν συνυπολογίσεις την σαφώς ανώτερη δύναμη του (antutu 438k vs 166k)και τα περισσότερα features (nfc κτλ) είναι πολύ καλό αποτέλεσμα. https://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=9788 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Η μπαταρία φίλε μου πως τα πάει; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά φίλε μου.το είχα το 7αρι..δεν θα σου φανεί διαφορά... αντιθέτως το mi9t pro υπερτερεί σε πολλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts