REVOIL Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 στο Facebook App.. Settings -> Media and Contacts (προς το τέλος) -> App Updates (τελευταίο) απενεργοποιείστε το κομμάτι των Notifications Εμένα στο messenger στις ρυθμίσεις δεν έχει τέτοια επιλογή. Και το αστείο είναι ότι έχω απενεργοποιήσει και το Facebook app. Δηλαδή δεν υπάρχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Βγήκε η Global https://bigota.d.miui.com/V11.0.1.0.QFKMIXM/miui_RAPHAELGlobal_V11.0.1.0.QFKMIXM_7b25321468_10.0.zip Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 IMG_20191119_175405_HDR by Nikos Manousakis, on Flickr IMG_20191119_175412_HDR by Nikos Manousakis, on Flickr IMG_20191119_175425_HDR by Nikos Manousakis, on Flickr IMG_20191119_175441_HDR by Nikos Manousakis, on Flickr Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Βγήκε η Global https://bigota.d.miui.com/V11.0.1.0.QFKMIXM/miui_RAPHAELGlobal_V11.0.1.0.QFKMIXM_7b25321468_10.0.zipΕίναι beta Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Για Ρωσία βγήκε μόνο η σταθερή Υπομονή..... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- IMG_20191119_175405_HDR by Nikos Manousakis, on Flickr IMG_20191119_175412_HDR by Nikos Manousakis, on Flickr IMG_20191119_175425_HDR by Nikos Manousakis, on Flickr IMG_20191119_175441_HDR by Nikos Manousakis, on Flickr Έχω το mi 9t και του φοράω την ίδια θήκη και είναι πολύ καλή. Δεν ήξερα ότι υπάρχει λευκό μοντέλο. Είναι ειδική έκδοση; Επίσης ερώτηση: στην οθόνη κλειδώματος κάτω αριστερά έχεις μια βούλα, απέναντι από την συντόμευση της κάμερας,τι ακριβώς είναι; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Δεν έχω βούλα εκεί που λες Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Ρυθμίσεις, διαχείριση εφαρμογών, Facebook.. και σώθηκα! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Ρυθμίσεις, διαχείριση εφαρμογών, Facebook.. και σώθηκα! Πίστεψε με, για λίγο θα είναι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socper Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Καλησπέρα...θα τρελαθω παιδιά ...μπηκε σημερα πρωτη μερα σε λειτουργία και η οθόνη εμφανίζει στο άσχετο κάτι σαν τα παράσιτα στις τηλεοράσεις, ειδικά όταν αλλάζει η εικόνα . Δουλεψε την πρώτη μισή ώρα καλά και ξαφνικά μου εμφάνισε αυτό....με επανεκκίνηση δεν εφτιαξε. Έχει κανεις ιδέα για το τι μπορεί να φταει; Πηρε αναβαθμιση την 10.3.4 όταν το ανοιξα (PFKEUXM) Θα δοκιμάσω επαναφορά και θα κάνω τον σταυρό μου UPDATE: το πρόβλημα παραμένει και μετά την επαναφορά Τελικά μου το αντικατέστησαν....το έστειλαν σε εξωτερικό service στην Ελλάδα και όχι στην Κίνα. Στην αρχή μου έλεγαν για επισκευή, αλλά προφανώς η ζημιά ήταν τέτοια που τους έβγαινε μία η αλλη. Τους απείλησα και λίγο κι όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Πίστεψε με, για λίγο θα είναι ... Μέχρι στιγμής όλα κομπλέ Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Δεν έχω βούλα εκεί που λες Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Στην πρώτη εικόνα που φόρτωσες,με φόντο τον τζόκερ... Απλά ενημερωτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω το mi 9t και του φοράω την ίδια θήκη και είναι πολύ καλή. Δεν ήξερα ότι υπάρχει λευκό μοντέλο. Είναι ειδική έκδοση; Επίσης ερώτηση: στην οθόνη κλειδώματος κάτω αριστερά έχεις μια βούλα, απέναντι από την συντόμευση της κάμερας,τι ακριβώς είναι; Ευχαριστώ Έχω το mi 9T Pro σε λευκό. Είναι ευρωπαϊκό με δύο χρόνια εγγύηση. Το πήρα 400 ευρώ πριν από 20 μέρες περίπου από 500 ευρώ που το έχουν τα μεγάλα καταστήματα. Η βουλα που λες είναι επιπλέον επιλογές τραβώντας προς τα δεξιά. Καιρός, κατάλογος,αριθμομηχανή κτλ. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Το track ball λέτε? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Μέχρι στιγμής όλα κομπλέΚαι εγω μόλις έκανα την εκκαθάριση στην εφαρμογή δεν ξανά εμφανίστηκε... Ότι άλλο είχα δοκιμάσει δεν έπιανε... Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geelpap Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Καλημέρα στην κοινότητα Μπορεί να μου πει κάποιος αn το τηλέφωνο υποστηρίζει WIFI CALLING COSMOTE? Στη λίστα των τηλεφώνων που υποστηρίζουν της cosmote αναφέρεται μόνο το MI9. Ζητάω εκ των προτέρων συγνώμη σε περίπτωση που έχει διευκρινιστεί/ ξανά αναφερθεί το θέμα στο παρελθόν. Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Καλημέρα σε όλους... Παιδιά μια ερώτηση ή όποια έχει απαντηθεί και το είχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι την απάντηση ακριβώς.γιατί είμαι έτοιμος να το παραγγείλω το θηρίο με το δάχτυλο στο ποντίκι. Να πάρω με EU rom η global?ή δεν παίζει ρόλο; Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Καλημέρα σε όλους... Παιδιά μια ερώτηση ή όποια έχει απαντηθεί και το είχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι την απάντηση ακριβώς.γιατί είμαι έτοιμος να το παραγγείλω το θηρίο με το δάχτυλο στο ποντίκι. Να πάρω με EU rom η global?ή δεν παίζει ρόλο; Δεν παίζει ρόλο, εγω πήρα το global με ρομ ΜΙ ξεκλειδωσα τον bootloader και έκανα install EEA and lock bootloader. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Μόλις ήρθε η 11 με android 10(Q) σε clobal (MI) κινητό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 21, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Μια από τα ίδια και σε εμένα, με κωδικό V11.0.1.0.QFKMIXM Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Καλημέρα στην κοινότητα Μπορεί να μου πει κάποιος αn το τηλέφωνο υποστηρίζει WIFI CALLING COSMOTE? Στη λίστα των τηλεφώνων που υποστηρίζουν της cosmote αναφέρεται μόνο το MI9. Ζητάω εκ των προτέρων συγνώμη σε περίπτωση που έχει διευκρινιστεί/ ξανά αναφερθεί το θέμα στο παρελθόν. ΓιώργοςΥποστηρίζει άσχετα αν δεν αναφέρεται, απλώς για να ενεργοποιηθεί βάλε την κάρτα σε κάποια συσκευή που αναφέρει η Cosmote κάνε την ενεργοποίηση και θα είσαι οκ. Όπως βλέπεις στην φώτο που ανέβασα φαίνεται πάνω αριστερά ότι είναι ενεργοποιημενη η υπηρεσία και στις 2 σιμ (Cosmote /Vodafone) Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geelpap Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Υποστηρίζει άσχετα αν δεν αναφέρεται, απλώς για να ενεργοποιηθεί βάλε την κάρτα σε κάποια συσκευή που αναφέρει η Cosmote κάνε την ενεργοποίηση και θα είσαι οκ. Όπως βλέπεις στην φώτο που ανέβασα φαίνεται πάνω αριστερά ότι είναι ενεργοποιημενη η υπηρεσία και στις 2 σιμ (Cosmote /Vodafone) Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 21, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 με την σημερινή αναβάθμιση σε android 10, εμφανίστηκε μέσα στο μενού η ένδειξη ΄΄κλήσεις μέσω wifi΄΄ , σε εταιρικό vodafone πλέον το wifi calling λειτουργεί κανονικά και με ενεργό το wifi ενώ η συσκευή είναι σε airplane mode Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 με την σημερινή αναβάθμιση σε android 10, εμφανίστηκε μέσα στο μενού η ένδειξη ΄΄κλήσεις μέσω wifi΄΄ , σε εταιρικό vodafone πλέον το wifi calling λειτουργεί κανονικά και με ενεργό το wifi ενώ η συσκευή είναι σε airplane mode Και πριν ήταν ενεργοποιημένο αυτό το μενού στην 10, το πρόβλημα είναι ότι κάνει κενά όταν σου μιλάνε και δεν ακούς καθαρά τον συνομιλητή σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekrav4 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Με χώρα Ελλάδα σας ήρθε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts