alextrela Δημ. April 15, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Για δες εδώ. Και στο νήμα του magisk και στα γκρουπ στο telegram σε πάρα πόλους τους έβγαλε fail το safety net Oneplus 7 Pro Is Rocket FastΤο ξέρω αυτό αλλά η Google προσωρινά έκανε πίσω και ισχύει ότι ίσχυε έως τώρα. Μήπως τυχαίνει να έχεις magisk 20.4? Αν ναι ίσως εκεί οφείλεται το πρόβλημα που έχεις μιας και άλλοι χρήστες εξίσου είχαν και γυρνώντας σε 20.3 λύθηκαν τα θέματα τους. Εγώ πάντως με 20.4 είμαι σε msm rom και Evo προ λίγων ημερών με op7p και θέματα δεν είχα. Σε mi mix 3 όμως με αντίστοιχες rom το γύρισα σε 20.3 magisk για να λυθούν τα θέματα που έχεις εσύ τώρα. Δοκίμασε. Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Το ξέρω αυτό αλλά η Google προσωρινά έκανε πίσω και ισχύει ότι ίσχυε έως τώρα. Μήπως τυχαίνει να έχεις magisk 20.4? Αν ναι ίσως εκεί οφείλεται το πρόβλημα που έχεις μιας και άλλοι χρήστες εξίσου είχαν και γυρνώντας σε 20.3 λύθηκαν τα θέματα τους. Εγώ πάντως με 20.4 είμαι σε msm rom και Evo προ λίγων ημερών με op7p και θέματα δεν είχα. Σε mi mix 3 όμως με αντίστοιχες rom το γύρισα σε 20.3 magisk για να λυθούν τα θέματα που έχεις εσύ τώρα. Δοκίμασε. Sent from my GM1913 using Tapatalk Xθες εβαλα λιγο edxposed για να περασω το νεο youtube vanced για root και με τα το Unistall του edxposed δεν περναει το safenet οτι και αν κανω.... Δοκιμασα τα παντα.. Πριν περνουσε κανονικα το safety...Εχω magisk 20.4 Μονο το factory reset μενει με fastboot rom... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 16, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Xθες εβαλα λιγο edxposed για να περασω το νεο youtube vanced για root και με τα το Unistall του edxposed δεν περναει το safenet οτι και αν κανω.... Δοκιμασα τα παντα.. Πριν περνουσε κανονικα το safety...Εχω magisk 20.4 Μονο το factory reset μενει με fastboot rom...Το λάθος ήταν αυτό που έβαλες adxposed και αυτό σου προκάλεσε το θέμα με safety net. Βασικά δεν χρειαζόταν καν για εγκατάσταση νέο vanced. Απλά κατεβάζεις από play store το SAI app και μέσω εκείνο κάνεις εγκατάσταση του vanced, προσωπικά επιλέγω την non root version αφού προηγουμένως έχω εγκαταστήσει και το πρόσθετο MicroG και τέλος έτσι ώστε δέσεις το Google acount σου. Επιλέγω την non root version διότι σε root for version θες και ένα δεύτερο app που δεν είναι διαθέσιμο σε play store και δεν πετυχαίνει πάντα και έτσι η non root είναι η καλύτερη λύση. Επίσης υπάρχει και η επιλογή να παίρνεις μέσω swift backup, backup του vanced όπως και MicroG και όταν κάνεις εγκατάσταση rom απλά κάνεις restore και τέλος. Έτσι κάνω εγώ και γλιτώνω χρόνο όταν εγκαθιστώ κάθε rom με καθαρή εγκατάσταση.. Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Το λάθος ήταν αυτό που έβαλες adxposed και αυτό σου προκάλεσε το θέμα με safety net. Βασικά δεν χρειαζόταν καν για εγκατάσταση νέο vanced. Απλά κατεβάζεις από play store το SAI app και μέσω εκείνο κάνεις εγκατάσταση του vanced, προσωπικά επιλέγω την non root version αφού προηγουμένως έχω εγκαταστήσει και το πρόσθετο MicroG και τέλος έτσι ώστε δέσεις το Google acount σου. Επιλέγω την non root version διότι σε root for version θες και ένα δεύτερο app που δεν είναι διαθέσιμο σε play store και δεν πετυχαίνει πάντα και έτσι η non root είναι η καλύτερη λύση. Επίσης υπάρχει και η επιλογή να παίρνεις μέσω swift backup, backup του vanced όπως και MicroG και όταν κάνεις εγκατάσταση rom απλά κάνεις restore και τέλος. Έτσι κάνω εγώ και γλιτώνω χρόνο όταν εγκαθιστώ κάθε rom με καθαρή εγκατάσταση.. Sent from my GM1913 using TapatalkΚαλημέρα αλέξ. Έκανα wipe data από play services και play store και είμαι πάλι passed στο safety net. Καλύτερα την not root λες ε? Πέρασα παλι την 14 έκδοση που είναι magisk module και ας είναι παλιά Μέσω Sai την rooted έκδοση γίνεται? Δεν βγάζει σφάλμα? Αυτη η custom rom η καινούργια η msm είναι καλή? Σε ευχαριστώ πολύ. Oneplus 7 Pro Is Rocket Fast Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 16, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 (edited) Καλημέρα αλέξ. Έκανα wipe data από play services και play store και είμαι πάλι passed στο safety net. Καλύτερα την not root λες ε? Πέρασα παλι την 14 έκδοση που είναι magisk module και ας είναι παλιά Μέσω Sai την rooted έκδοση γίνεται? Δεν βγάζει σφάλμα? Αυτη η custom rom η καινούργια η msm είναι καλή? Σε ευχαριστώ πολύ. Oneplus 7 Pro Is Rocket FastΕδώ οδηγός για μη root. Και εδώ οδηγός για root όπου χρειάζεσαι ένα δεύτερο app που το βρίσκεις κάτω στη σελίδα του YouTube video https://www.mediafire.com/file/49wu5bguob06eki/Lucky-Patcher-Official-8.6.9.apk/file Η αλήθεια είναι ότι σε 10.0.5 μου έβγαζε σφάλμα σε SAI(με 10.0.4 δεν είχα θεμα) όταν προσπάθησα να την περάσω είτε την root έκδοση είτε τη μη root, σε custom δεν μου βγάζει κανένα σφάλμα όμως για αυτό το λόγο όταν είμαι σε custom τραβάω ένα backup vanced + microG με swift αφού προτιμώ τη μη root έκδοση βάλω και όταν γυρίσω σε OOS κάνω Restore και έτσι λύθηκε το θέμα. Όσον αφορά την msm έχει 1-2 θεματακια με βασικότερο την υψηλότερη φωτεινότητα σε χαμηλή κλίμακα και την πολύ χαμηλή σε υψηλή κλίμακα. Το γνωρίζει ο developer και θα το φτιάξει είπε σε επόμενων ημερών update. Επίσης δεν παίζουν τα finger icon customization που παρέχει η rom, ότι και να επιλέξεις παραμένει στο λευκό default επιλογή. Κατά τα άλλα είναι super smooth, τα 90hz παίζουν άψογα, το fingerprint πολύ αξιόπιστο και γρήγορο με σχεδόν μηδενικό Flickr, έχει κανονικά OOS Camera και παίζουν και φώτο και video και όλες οι επιλογές αρκεί πρώτη φορά μέσω shortcut video camera επιλέξεις 4k/60fps και μετά ανοίγεις κάμερα κανονικά. Και από customization η πιο πλούσια με διαφορά από όλες τις άλλες. Όταν λυθούν τα 2 πάνω θέματα μπορείς άφοβα την βάλεις. Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk Edited April 16, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Εδώ οδηγός για μη root. Και εδώ οδηγός για root όπου χρειάζεσαι ένα δεύτερο app που το βρίσκεις κάτω στη σελίδα του YouTube video https://www.mediafire.com/file/49wu5bguob06eki/Lucky-Patcher-Official-8.6.9.apk/file Η αλήθεια είναι ότι σε 10.0.5 μου έβγαζε σφάλμα σε SAI(με 10.0.4 δεν είχα θεμα) όταν προσπάθησα να την περάσω είτε την root έκδοση είτε τη μη root, σε custom δεν μου βγάζει κανένα σφάλμα όμως για αυτό το λόγο όταν είμαι σε custom τραβάω ένα backup vanced + microG με swift αφού προτιμώ τη μη root έκδοση βάλω και όταν γυρίσω σε OOS κάνω Restore και έτσι λύθηκε το θέμα. Όσον αφορά την msm έχει 1-2 θεματακια με βασικότερο την υψηλότερη φωτεινότητα σε χαμηλή κλίμακα και την πολύ χαμηλή σε υψηλή κλίμακα. Το γνωρίζει ο developer και θα το φτιάξει είπε σε επόμενων ημερών update. Επίσης δεν παίζουν τα finger icon customization που παρέχει η rom, ότι και να επιλέξεις παραμένει στο λευκό default επιλογή. Κατά τα άλλα είναι super smooth, τα 90hz παίζουν άψογα, το fingerprint πολύ αξιόπιστο και γρήγορο με σχεδόν μηδενικό Flickr, έχει κανονικά OOS Camera και παίζουν και φώτο και video και όλες οι επιλογές αρκεί πρώτη φορά μέσω shortcut video camera επιλέξεις 4k/60fps και μετά ανοίγεις κάμερα κανονικά. Και από customization η πιο πλούσια με διαφορά από όλες τις άλλες. Όταν λυθούν τα 2 πάνω θέματα μπορείς άφοβα την βάλεις. Sent from my Mi MIX 3 using TapatalkΣε ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες. Όπως πάντα πρόθυμος και εξυπηρετικός ο φίλος Αλέξανδρος!!!! Μια ακομη ερώτηση άσχετη με αυτά Αμα θελήσω να το στείλω για αλλαγή μπαταρίας πρέπει να κάνω factory reset και να κλείδωσω? Την μπαταρία μου την αλλάζουν δωρεάν είπαν όταν είχα μιλήσει με το chat αλλά δεν διευκρίνησα το συγκεκριμένο θέμα. Oneplus 7 Pro Is Rocket Fast Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 16, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες. Όπως πάντα πρόθυμος και εξυπηρετικός ο φίλος Αλέξανδρος!!!! Μια ακομη ερώτηση άσχετη με αυτά Αμα θελήσω να το στείλω για αλλαγή μπαταρίας πρέπει να κάνω factory reset και να κλείδωσω? Την μπαταρία μου την αλλάζουν δωρεάν είπαν όταν είχα μιλήσει με το chat αλλά δεν διευκρίνησα το συγκεκριμένο θέμα. Oneplus 7 Pro Is Rocket FastΝαι στείλε αφού έχεις κλειδώσει bootloader. Πάντως μπαταρία αν δεν περάσει 1.5 χρόνο minimum δεν αξίζει αλλαγή, εμένα από αρχές Ιουλίου πέρσι που την αγόρασα η μπαταρία αποδίδει το ίδιο και σήμερα. Αν κρατήσω τη συσκευή 2 έτη κάνα 2-3 μήνες πριν λήξει 2ετη εγγύηση τότε μόνο θα προχωρήσω σε αλλαγή μπαταρία. Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Ναι στείλε αφού έχεις κλειδώσει bootloader. Πάντως μπαταρία αν δεν περάσει 1.5 χρόνο minimum δεν αξίζει αλλαγή, εμένα από αρχές Ιουλίου πέρσι που την αγόρασα η μπαταρία αποδίδει το ίδιο και σήμερα. Αν κρατήσω τη συσκευή 2 έτη κάνα 2-3 μήνες πριν λήξει 2ετη εγγύηση τότε μόνο θα προχωρήσω σε αλλαγή μπαταρία. Sent from my Mi MIX 3 using TapatalkΔεν είχα σκοπό τώρα. 9 μήνες την έχω την συσκευή και πότε δεν έχω φορτίσει με τον μαμά φορτιστή. Η μπαταρία μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά! Οπότε κλειδώνουμε άμα τυχών..! Thx Oneplus 7 Pro Is Rocket Fast Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Γιατι οχι με μαμα φορτιστη; Δεν ειμαστε samsung για να καινε οι συσκευες μας και να χαλαει την μπαταρια οσο φορτιζει.. Επισης ο κατασκευαστης εχει σχεδιασει και υπολογισει, η μπαταρια του κινητου να φορτιζει με τον φορτιστη του.. Κατι θα ξερει Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Γιατι οχι με μαμα φορτιστη; Δεν ειμαστε samsung για να καινε οι συσκευες μας και να χαλαει την μπαταρια οσο φορτιζει.. Επισης ο κατασκευαστης εχει σχεδιασει και υπολογισει, η μπαταρια του κινητου να φορτιζει με τον φορτιστη του.. Κατι θα ξερει Επειδή ο μαμά φορτιστής κάνει πολύ γρήγορη φόρτιση και εγώ το φορτίζω κάθε βράδυ. Μου είναι άχρηστος. Ο συγκεκριμένος που έχω είναι 1 amber και κάνει 5 ώρες + να φορτίσει η συσκευή!! Oneplus 7 Pro Is Rocket Fast Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Systemless Launcher Mods από τον developer του Havoc για όλες τις rom και συσκευές. Systemlessly install various launchers on your device with full Android 10 recents UI support. Mod Update v2.0 Lawnchair One UI Home OnePlus Launcher Pixel Launcher Requirements: • Android 10 ROM • Magisk 19.0+ Install: • Remove all launchers other than stock (If installed) • Remove any launcher related mod (If installed) • Download the launcher mod you'd like to use • Flash it in Magisk manager • Reboot and enjoy • It's that simple! Update: • Flash it in Magisk manager • Reboot and enjoy • It's that simple! Remove: • Remove the module from Magisk Manager • Or flash the module in TWRP Note: • Please install only one mod at any given time. • It will replace your system launcher. • The system launcher will be restored when the mod is removed. Download Link: https://bit.ly/3acuJCc Discussion Group: https://t.me/shady_mods Updates Channel: https://t.me/shady_mods_releases Sent from my GM1913 using Tapatalk Edited April 21, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Καλημέρα , έχω κάνει root είμαι στην τελευταία stable έχω βάλει renovate ice 12 , xxx no limits 10.2 τις τελευταίες δηλ κ έχω ένα θέμα κρασαρει συνέχεια ο chrome αλλά κ ο chromium που έβαλα. Magisk hide ο chrome δεν υπάρχει ο chromium υπάρχει αλλά κ πάλι κρασαρει, καμία λύση κάποιος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 23, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Καλημέρα , έχω κάνει root είμαι στην τελευταία stable έχω βάλει renovate ice 12 , xxx no limits 10.2 τις τελευταίες δηλ κ έχω ένα θέμα κρασαρει συνέχεια ο chrome αλλά κ ο chromium που έβαλα. Magisk hide ο chrome δεν υπάρχει ο chromium υπάρχει αλλά κ πάλι κρασαρει, καμία λύση κάποιος;;;Chrome δεν έχω αλλά Samsung browser δεν έχω θέμα. Βάλε beta Chrome η γύρνα προηγούμενη έκδοση stable chrome. Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Chrome δεν έχω αλλά Samsung browser δεν έχω θέμα. Βάλε beta Chrome η γύρνα προηγούμενη έκδοση stable chrome. Sent from my GM1913 using Tapatalk Τα έκανα όλα αλλά δυστυχώς μάλλον δεν γίνεται τίποτα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Alex έχουμε τίποτα για αλλαγή στα εικονίδια της statusbar; Όπως ήταν το flat style bar indicators Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 26, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 (edited) Alex έχουμε τίποτα για αλλαγή στα εικονίδια της statusbar; Όπως ήταν το flat style bar indicatorsStatbarpack theme αλλά είναι διαθέσιμο μόνο σε telegram και το είχα αγοράσει 2 ευρώ. Λογικά και το flowdor theme (σε telegram εξίσου αλλά είναι δωρεάν) έχει κάποιες επιλογές αλλά προτιμώ το πρώτο theme για status bar. Sent from my GM1913 using Tapatalk Edited April 26, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Πως μπαίνω στα group αυτά ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 26, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 (edited) Πως μπαίνω στα group αυτά ;;Εδώ flowdor group https://t.me/flowdor_theme Όσον αφορά το statbarpack theme επικοινωνία κατευθείαν με τον Developer όπως είχα κάνει πριν κάποιους μήνες. @DudyKurniawan https://t.me/plagh Υπόψη το statbarpack theme δουλεύει άψογα σε custom rom αλλά σε stock μια δυο φορές που δοκίμασα δεν δούλεψε, βέβαια έχω καιρό να το δοκιμάσω, ίσως τώρα δουλεύει ίσως όμως όχι πάλι. Sent from my GM1913 using Tapatalk Edited April 26, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Ευχαριστώ, θα το τσεκάρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Καλησπέρα! Έχω ενεργοποιήσει το vowifi και παρόλαυτα θα έλεγα πως δεν λειτουργεί. Ούτε και εμφανίζει το εικονίδιο στο status bar. Έχετε να προτείνετε κάτι? Sent from my GM1910 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Καλησπέρα! Έχω ενεργοποιήσει το vowifi και παρόλαυτα θα έλεγα πως δεν λειτουργεί. Ούτε και εμφανίζει το εικονίδιο στο status bar. Έχετε να προτείνετε κάτι? Sent from my GM1910 using Tapatalk Τι έκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Έβαλα στον Dialer *#800#, εκανα τις emable vowifi και volte (το οποίο μου το εμφανίζει στην status bar αλλα οχι πάντα) και ύστερα απο τις sim ενεργοποίησα το vowifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Έβαλα στον Dialer *#800#, εκανα τις emable vowifi και volte (το οποίο μου το εμφανίζει στην status bar αλλα οχι πάντα) και ύστερα απο τις sim ενεργοποίησα το vowifi. Πάτα το λινκ στην υπογραφή μου αν θέλεις να τα ενεργοποιήσεις, δεν δουλεύουν με μόνο αυτά που ήδη έκανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Το λινκ δεν δουλεύει, βγάζει σε 404. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Το λινκ δεν δουλεύει, βγάζει σε 404. Aπο το pc που το δοκιμασα ανοιγει μια χαρα. Για δοκιμασε μια εδω https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/help/force-enable-volte-vowifi-t3934227 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts