alextrela Δημ. October 30, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Ειμαι λιγο ψιλομπερδεμενος με το twrp βασικα. Πρεπει πρωτα να φλασαρω μεσω adb το twrp για την 10?Φλασαρε ναι καλύτερα την 3.3.1.70 unified Q twrp και μετά ξεκινά εγκατάσταση 10 Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 (edited) Έχει καταφέρει κανείς να του λειτουργεί το δακτυλικό στο Winbank? Άκυρο.. Έκανα hide το magisk manager και δουλεύει το δακτυλικό πλέον μέσα στο Winbank .. Edited November 2, 2019 by agpol07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Στους έχοντες την έκδοση με 8gb ram, έχετε δοκιμάσει να απενεργοποιησετε τη zram? Μέσω nolimits πχ Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 (edited) Στους έχοντες την έκδοση με 8gb ram, έχετε δοκιμάσει να απενεργοποιησετε τη zram? Μέσω nolimits πχ Στην Pie την είχα πάντα off,στην 10 όμως συστήνεται να είναι στο on λόγο διαφορετική διαχείριση από rom. Αυτό που έχω πάντα off και με Pie και 10 είναι το ram boost. Αφήνω xXx no limits να κάνει το δικό του optimization και boost μέσω kernel tweaks. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 4, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Στην Pie την είχα πάντα off,στην 10 όμως συστήνεται να είναι στο on λόγο διαφορετική διαχείριση από rom. Αυτό που έχω πάντα off και με Pie και 10 είναι το ram boost. Αφήνω xXx no limits να κάνει το δικό του optimization και boost μέσω kernel tweaks. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Το έκλεισα κι εγώ το ram boost να το δω πως θα τρέχει.. Renovate θα βγει stable για 10αρα; Αυτη που έχουν στο telegram παίζει κανονικά; έχεις παρατηρήσει τίποτα περίεργο; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 5, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Το έκλεισα κι εγώ το ram boost να το δω πως θα τρέχει.. Renovate θα βγει stable για 10αρα; Αυτη που έχουν στο telegram παίζει κανονικά; έχεις παρατηρήσει τίποτα περίεργο; Σχεδόν το 99% όλα παίζουν άψογα. Το μόνο που μένει είναι ο διαχωρισμός ήχο κλήσεων από ήχο notification να το κάνει σωστά να δουλεύει. Βάλε άφοβα,κανένα bug. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Όλο πήγαν καλά και με νέα open beta 5 μαζί με xXx 9.1 no limits σε συνδυασμό με smurf kernel Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 εχει κανεις σας θεμα με την εφαρμογη του μεεντζερ.? και μεσα απο τις ρυθμισεις στο μενου ειδοποιησεων.? δεν μου ανοιγει οταν παταω ειδοποιησεις ηχου. να επιλεξω αλλον ηχο για το μεσεντζερ///κρασαρει η εφαρμογη και με πεταει..! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Yπαρχει περίπτωση να επαναφέρω ένα φάκελο με φωτό που διέγραψα? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 (edited) Renovate Ice πλέον με official,stable version για OOS 10. Υποψη μόνο σε stable 10.0.1 έκδοση δουλεύει όχι σε open beta OOS. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=80886013&postcount=1539 Ήδη εργάζεται και για extra features που θα ενσωματώνει σταδιακά :up: Edited November 14, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Καλησπέρα φίλε αλέξ. Την havoc android 10 την δοκίμασες? Εάν ναι λέει τπτ? Ευχαριστώ May the power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Καλησπέρα φίλε αλέξ. Την havoc android 10 την δοκίμασες? Εάν ναι λέει τπτ? Ευχαριστώ May the power of Oneplus 7 Pro be with you Πολύ καλή είναι που την δούλεψα,απλά έχει ακόμα δρόμο να ενσωματώσει τα features customization από Pie rom. Αλλά όπως έγραψε ο developer σε telegram group support δεν θα ενσωματώθουν όλα τα features που είχε η Pie. Και security patch Νοεμβρίου φοράει. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Πολύ καλή είναι που την δούλεψα,απλά έχει ακόμα δρόμο να ενσωματώσει τα features customization από Pie rom. Αλλά όπως έγραψε ο developer σε telegram group support δεν θα ενσωματώθουν όλα τα features που είχε η Pie. Και security patch Νοεμβρίου φοράει. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Πολύ καλή είναι που την δούλεψα,απλά έχει ακόμα δρόμο να ενσωματώσει τα features customization από Pie rom. Αλλά όπως έγραψε ο developer σε telegram group support δεν θα ενσωματώθουν όλα τα features που είχε η Pie. Και security patch Νοεμβρίου φοράει. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Αξίζει δηλαδή σε σχέση με stock oos? Επίσης τι βήματα χρειάζεται για ξεκλείδωμα συσκευής και εγκατάσταση της συγκεκριμένης ρομ? Την συσκευή πρέπει να την έχω decrypted η όχι όταν έχω custom rom? Τώρα είμαι στοκ stable 10αρα locked Ευχαριστώ αλέξ. May the power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 (edited) Αξίζει δηλαδή σε σχέση με stock oos? Επίσης τι βήματα χρειάζεται για ξεκλείδωμα συσκευής και εγκατάσταση της συγκεκριμένης ρομ? Την συσκευή πρέπει να την έχω decrypted η όχι όταν έχω custom rom? Τώρα είμαι στοκ stable 10αρα locked Ευχαριστώ αλέξ. May the power of Oneplus 7 Pro be with you Πρέπει βάλεις twrp εννοείται,την 3.3.1.70 αυστηρά όχι την 71 που έχει θέματα. Δεν χρειάζεται decrypted να είσαι,απλά την περνάς πάνω από OOS (stable η open beta το ίδιο κάνει). Όλες οι custom rom σε 10 στηρίζονται σε OOS Firmware και vendor άρα πρέπει να είσαι ήδη σε OOS. Απλά ίσως χρειαστεί να κάνεις format data για να περαστεί. Εγώ είμαι συνεχώς decrypted και δεν έχω κάνει διαδικασία σε φάση encrypted να φλασαρω custom rom. Δεν ρωτάς στο νήμα η σε telegram? Εδώ ένας οδηγός αλλά δεν τον έχω κάνει ποτέ. Flashing steps for OnePlus 7 Pro: (For the first time installation) - use latest TWRP recovery - flash OOS stable - flash TWRP - reboot to recovery - flash OOS stable once again - flash TWRP - reboot to recovery - flash Havoc - flash TWRP - perform a format data (the one where you say yes to) Και εδώ ένας δεύτερος οδηγός που μου φαίνεται ο πιο σωστός είναι σε encrypted φάση όπως είσαι εσύ. First time installation: Backup your data to PC, OTG flash drive Reboot to fastboot Boot to TWRP.img (fastboot boot twrp.img) and then sideload twrp.zip (adb sideload twrp.zip) Reboot to TWRP Format data Flash OOS 10 and TWRP installer then reboot to TWRP Flash OOS 10 and TWRP installer again then reboot to TWRP Flash Havoc and TWRP installer then reboot to TWRP Flash OpenGapps and reboot to system After passed setup screen, reboot to TWRP and flash Magisk zip Enjoy Επίσης Magisk μπορείς να φλασαρεις μετά τα gapps και μετά reboot system. Magisk βάζεις την stable 21. Open gapps βάζεις nano 6-11-19 version. Twrp την 3.3.1.70 όπως είπα την unified installer. Την πρώτη φορά βάζεις το twrp IMG unified Q 3.3.1.70 μέσω fastboot και μετά φλασαρεις το installer. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 14, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Alex εάν θελήσω να χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή την XXX no limits, αλλάζοντας στο profile μόνο την επιλογή για περισσότερες εφαρμογές στο παρασκήνιο, τι άλλες αλλαγές θα μου φέρει από μόνη της η XXX no limits; Είναι κάτι άλλο που πρέπει να παραμετροποιησω η δεν χρειάζεται; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 (edited) Alex εάν θελήσω να χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή την XXX no limits, αλλάζοντας στο profile μόνο την επιλογή για περισσότερες εφαρμογές στο παρασκήνιο, τι άλλες αλλαγές θα μου φέρει από μόνη της η XXX no limits; Είναι κάτι άλλο που πρέπει να παραμετροποιησω η δεν χρειάζεται; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κοίτα αν δεν κάνεις κάποια άλλη αλλαγή,θα περαστουν η default επιλογές βάση των επιλογών του developer. Θα πρέπει να ανοίξεις το profile μέσω notepad ++ και να τσεκάρεις μια μια επιλογές σε ποιες είσαι OK και ποιες όχι. Το τελευταίο profile είναι αριθμός 45 και τελευταία έκδοση xXx rom η 9.2. Πχ ο developer by default έχει στο on δηλαδή 1 το universal gms doze. Εσένα όμως να μην σε ενδιαφέρει τούτο το tweak εγκατασταθεί. Η επίσης σε boot animation βάζει το xXx no limits boot animation by default ενώ εσύ μπορεί να θες κάποιο άλλο πχ διατήρηση stock η να βάλεις Maclaren η Pixel 3. Το Chrome άλλο παράδειγμα αυτός το διατηρεί by default ενώ εσύ μπορεί να θες να το βγάλεις. Άλλο παράδειγμα by default το oneplus switch το σουταρει ο developer ενώ εσύ μπορεί να θέλεις να το διατηρήσεις. Άρα πρέπει να κοιτάξεις μια μια επιλογές σε ποιες συμφωνείς σε ποιες όχι. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 14, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Κοίτα αν δεν κάνεις κάποια άλλη αλλαγή,θα περαστουν η default επιλογές βάση των επιλογών του developer. Θα πρέπει να ανοίξεις το profile μέσω notepad ++ και να τσεκάρεις μια μια επιλογές σε ποιες είσαι OK και ποιες όχι. Το τελευταίο profile είναι αριθμός 45 και τελευταία έκδοση xXx rom η 9.2. Πχ ο developer by default έχει στο on δηλαδή 1 το universal gms doze. Εσένα όμως να μην σε ενδιαφέρει τούτο το tweak εγκατασταθεί. Η επίσης σε boot animation βάζει το xXx no limits boot animation by default ενώ εσύ μπορεί να θες κάποιο άλλο πχ διατήρηση stock η να βάλεις Maclaren η Pixel 3. Το Chrome άλλο παράδειγμα αυτός το διατηρεί by default ενώ εσύ μπορεί να θες να το βγάλεις. Άλλο παράδειγμα by default το oneplus switch το σουταρει ο developer ενώ εσύ μπορεί να θέλεις να το διατηρήσεις. Άρα πρέπει να κοιτάξεις μια μια επιλογές σε ποιες συμφωνείς σε ποιες όχι. Sent from my iPad using Tapatalk ProΚατάλαβα. Θέλει δουλειά πολλή δηλαδή. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Όλα άψογα με stable 10.0.2 και 9.3 xXx no limits +smurf kernel. Απλά Renovate ice δεν είναι συμβατό ακόμα με νέα έκδοση OOS,λογικά θέμα λίγων ημερών να το κάνει συμβατό. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Στην εβγαλε το updater? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Στην εβγαλε το updater? Δεν ήμουν πριν σε 10.0.1:p Απλα κατέβασα το αρχείο απο xda και το πέρασα καθαρή εγκατάσταση. https://otafsg1.h2os.com/patch/amazone2/GLO/OnePlus7ProOxygen/OnePlus7ProOxygen_21.E.22_GLO_022_1911070324/OnePlus7ProOxygen_21.E.22_OTA_022_all_1911070324_c326eea.zip Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Δεν ήμουν πριν σε 10.0.1:p Απλα κατέβασα το αρχείο απο xda και το πέρασα καθαρή εγκατάσταση. https://otafsg1.h2os.com/patch/amazone2/GLO/OnePlus7ProOxygen/OnePlus7ProOxygen_21.E.22_GLO_022_1911070324/OnePlus7ProOxygen_21.E.22_OTA_022_all_1911070324_c326eea.zipΒγήκε και η νέα renovate ice Alex απ' ότι βλέπω στο Tele. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 (edited) Βγήκε και η νέα renovate ice Alex απ' ότι βλέπω στο Tele. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως ναι το έβαλα και δουλεύει άψογα,συνεργάζονται με xXx 9.3 και smurf kernel άψογα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 20, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Όντως ναι το έβαλα και δουλεύει άψογα,συνεργάζονται με xXx 9.3 και smurf kernel άψογα. Sent from my iPad using Tapatalk ProΑπ' ότι είδα όμως δεν δουλεύουν το volume panel. Δεν εμφανίζει την ξεχωριστή επιλογή για ήχο κλήσης. Ενώ στο μενού του ήχου τα έχει όλα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 (edited) Απ' ότι είδα όμως δεν δουλεύουν το volume panel. Δεν εμφανίζει την ξεχωριστή επιλογή για ήχο κλήσης. Ενώ στο μενού του ήχου τα έχει όλα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα κανονικά δουλεύει Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 20, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Δοκίμασε κανεναν αλλον κερνελ, κολλησες με το στρουμφάκι :lol: Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts