SIRHC Δημοσιεύτηκε July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 4, 2005 To Cd-R αυτό γράφει σε ταχύτητες μέχρι και 40x και σήμερα σε CDακι της CREATION 52x έβγαλε το error που έχω στην εικόνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Πολλές φορές το Nero δεν αναγνωρίζει σωστά την μέγιστη ταχύτητα που υποστηρίζει ένα δισκάκι. Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει και σ'αυτή την περίπτωση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Μαλλον, thax a lot για την απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Kαλά εγώ έχω ένα Plextor και σε cdakia 52x αν ολοκληρώσει την εγγραφή σε 24x και πάνω (πράγμα πολύ σπάνιο), κάνω πάρτυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Bayern7 dokimase na kaneis firmware update kai n'anava8miseis to nero stin teleftaia tou ekdosi kai systhno kai ston SIRHC na kanei mia ap ta idia. Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts