giorgosher Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 καλησπερα παιδια!!! θα ηθελα την βοηθεια σας!! στο σπιτι μου δεν υπαρχει σημα παρα μονο στην κουζινα! στο δωματιο που κοιμαμαι δεν πιανει καθολου το τηλεφωνο! μπορειτε να μου προτεινετε καποιο bluetooth με ηχο για να το εχω διπλα μου οταν κοιμαμαι και να εχω το τηλεφωνο στην κουζινα που εχει σημα? ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 καλησπερα παιδια!!! θα ηθελα την βοηθεια σας!! στο σπιτι μου δεν υπαρχει σημα παρα μονο στην κουζινα! στο δωματιο που κοιμαμαι δεν πιανει καθολου το τηλεφωνο! μπορειτε να μου προτεινετε καποιο bluetooth με ηχο για να το εχω διπλα μου οταν κοιμαμαι και να εχω το τηλεφωνο στην κουζινα που εχει σημα? ευχαριστω πολυ!Ένα plantronics θα σε καλύψει άνετα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosher Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Ένα plantronics θα σε καλύψει άνετα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Παιδιά το Jabra classic , κουμπώνει σωστά στα αυτιά; Απομονώνει το θόρυβο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλησπέρα παιδιά σήμερα παράγγειλα κ περιμένω τα airdots της apple κ θα ηθελα να ρωτήσω συνδέονται σε δυο συσκευές android η πρέπει όταν είναι να αλλάξω συσκευή πχ από το κινητό στο τάμπλετ θα πρέπει να κάνω pair ξανα; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Ψάχνω ένα bluetooth για να το χρησιμοποιώ τις ώρες της εργασίας μου (περίπου 8 ώρες), με κόστος που καλό είναι να μην ξεπερνάει τα 40 ευρώ. Τα περισσότερα τηλεφωνήματα γίνονται σε κλειστό χώρο (αυτοκίνητο), αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο στην επιλογή. Από τα Plantronics που διαβάζω πολύ καλές γνώμες εδώ μέσα, ποιο μου προτείνετε περισσότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Ψάχνω ένα bluetooth για να το χρησιμοποιώ τις ώρες της εργασίας μου (περίπου 8 ώρες), με κόστος που καλό είναι να μην ξεπερνάει τα 40 ευρώ. Τα περισσότερα τηλεφωνήματα γίνονται σε κλειστό χώρο (αυτοκίνητο), αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο στην επιλογή. Από τα Plantronics που διαβάζω πολύ καλές γνώμες εδώ μέσα, ποιο μου προτείνετε περισσότερο;Εγώ έχω το plantronics 110 τώρα και είχα το explorer 500. Καθημερινή χρήση συνεχόμενη!!! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Παιδιά, τι να λέμε τώρα. Η Plantronics προσφέρει λύσεις για όλες τις τσέπες. Προσωπικά δεν περίμενα ποτέ ότι το Voyager Edge θα άντεχε τόσες κακουχίες και θα μου κρατούσε πάνω από 4,5 χρόνια. Κι ακόμα κρατάει, απλά αποφάσισα να το βάλω στην άκρη, ως backup, και να πάω στο διάδοχο, το Voyager 3240 (μου έρχεται εντός των ημερών). Έχω και το Jabra Stealth, αλλά δε συγκρίνεται ούτε από άποψη ακουστικής, εργονομίας, αυτονομίας, και φυσικά δεν έχει τις ευκολίες που σου δίνουν τα κορυφαία Plantronics, (θήκη φόρτισης, έξυπνους αισθητήρες κλπ). Όσο η Plantronics θα υπάρχει και θα βγάζει ακουστικά σ' αυτό το format, που το υιοθέτησε από το 975 και μετά, θα την προτιμώ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Εγώ έχω το plantronics 110 τώρα και είχα το explorer 500. Καθημερινή χρήση συνεχόμενη!!! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάρα πολύ καλό.αυτό έχω κι εγώ. Τα φτηνά πάντως plantronics δε νομίζω οτι αξίζουν.μου έκαναν παράπονά οτι άκουγαν επιστροφή της φωνής τους οι συνομιλητές. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Παρέλαβα την Παρασκευή το plantronics edge και οταν μιλάω ακούω ηχώ απο μεσα....ειχε καποιος παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Παρέλαβα την Παρασκευή το plantronics edge και οταν μιλάω ακούω ηχώ απο μεσα....ειχε καποιος παρόμοιο πρόβλημα; Μεγειά. Η μόνη φορά που ακούω ηχώ στο δικό μου Edge είναι όταν εγώ ή ο συνομιλητής μου δεν έχουμε καλό σήμα κινητής. Μόνο τότε το παρατηρώ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 (edited) Κατέφτασε το εργαλείο. :happy: https://i.imgur.com/qOvtyvz_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium https://i.imgur.com/ZddflpL_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium https://i.imgur.com/EV3Kvyb_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium Edited January 29, 2019 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Κατέφτασε το εργαλείο. :happy: https://i.imgur.com/qOvtyvz_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium https://i.imgur.com/ZddflpL_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium https://i.imgur.com/EV3Kvyb.jpg Καλορίζικο να το χαρείς. Αν επιτρέπεται από πού Το παρήγγειλες και Πόσο κόστισε Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 (edited) Καλορίζικο να το χαρείς. Αν επιτρέπεται από πού Το παρήγγειλες και Πόσο κόστισε Σ' ευχαριστώ πολύ. Από eBay, από γερμανό πωλητή, στα 90€+3€ μεταφορικά. Πραγματική ευκαιρία γιατί είναι η έκδοση με τη θήκη φόρτισης. Εννοείται brand new, σφραγισμένο κλπ. Αυτές οι δύο καταχωρίσεις είναι οι πιο φτηνές στο eBay: https://www.ebay.com/itm/Plantronics-Voyager-3240-Bluetooth-Headset-Kopfhorer-fur-iPhone-X-XS-MAX-HUAWEI/323501903933 https://www.ebay.com/itm/Plantronics-Voyager-3240-Bluetooth-Wireless-Headset-pour-iPhone-X-XS-MAX-HUAWEI/253936057098 Edited January 29, 2019 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 (edited) Κατέφτασε το εργαλείο. :happy: https://i.imgur.com/qOvtyvz_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium https://i.imgur.com/ZddflpL_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium https://i.imgur.com/EV3Kvyb_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=mediumΝα μας πεις αμα δεις και καμια.διαφορα απο το edge!!μεγια!!! Επίσης...το uc στο edge και στο 3200 τι ειναι;;;αυτο το usb δηλαδη που βοηθάει και που μπαίνει; Edited January 29, 2019 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Να μας πεις αμα δεις και καμια.διαφορα απο το edge!!μεγια!!! Επίσης...το uc στο edge και στο 3200 τι ειναι;;;αυτο το usb δηλαδη που βοηθάει και που μπαίνει; Σ' ευχαριστώ πολύ. Ήδη άρχισα να το χρησιμοποιώ και έχω εντοπίσει κάποιες διαφορές. Θα επανέλθω σύντομα. ;) Ναι, UC είναι η έκδοση με το USB dongle, για σύνδεση με υπολογιστή. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 - Το πρώτο και πιο σημαντικό που μας αφορά, η ποιότητα ήχου, σε σχέση με το Edge, είναι ίδια και καλύτερη και στις δύο πλευρές της κλήσης, κι ακόμα καλύτερα με ενεργοποιημένη την επιλογή HD Voice (ενεργοποιείται μέσα στο application), η οποία όμως σημειωτέον μειώνει την αυτονομία. Όλοι οι συνομιλητές μου έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από το πόσο δυνατά και καθαρά με άκουγαν. - Αισθητά πιο υψηλή ένταση στο ακουστικό, ιδίως όταν το ρυθμίσεις στη μέγιστη ένταση. Ακούω το συνομιλητή μου πολύ πιο δυνατά, πράγμα πολύ χρήσιμο σε θορυβώδη περιβάλλοντα. - Το πλήκτρο απάντησης κλήσης είναι ελαφρώς πιο "σφιχτό" σε σχέση με του Edge. Ίσως με τον καιρό και τη χρήση χαλαρώσει. Επίσης μου φαίνεται ότι είναι μάλλον λίγο πιο κάτω η ενεργός περιοχή πατήματος, δηλαδή έχοντας το ακουστικό στο αυτί και απλώνοντας το δάχτυλό μου για να απαντήσω, παρατηρώ ότι πρέπει να πατήσω λίγο πιο κάτω απ' ό,τι στο Edge. - Διαφορετική συμπεριφορά του πλαϊνού πλήκτρου φωνητικών εντολών. Πλέον ενεργοποιεί Siri, Cortana, Google Now. Δεν υπάρχει πλέον η επιλογή να πεις "what can I say" και να σου πει τις διαθέσιμες εντολές. Το pairing mode ενεργοποιείται πλέον με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου κλήσης. - Ανταλλακτικά σιλικονάκια και ear loop, απόλυτα συμβατά με αυτά του Edge. Όπως έχει ήδη αναφερθεί και από άλλους φίλους στο παρελθόν, η βάση φόρτισης του Edge κουμπώνει στο 3200 και ανάποδα. Απόλυτη συμβατότητα κι εδώ. - Πολύ περισσότερες επιλογές στο application, εκ των οποίων φυσικά και η αναβάθμιση OTA, αλλά και το πανεύκολο κατέβασμα και εγκατάσταση γλωσσών. - Περί αυτονομίας προφανώς δε μπορώ να εκφέρω γνώμη ακόμα, θα προηγηθεί στρώσιμο της μπαταρίας και μετά θα μπορώ να κρίνω με σιγουριά. Για ό,τι άλλο θέλετε, ρωτήστε με. Αν στην πορεία παρατηρήσω κάτι επιπλέον θα σας πω. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 - Το πρώτο και πιο σημαντικό που μας αφορά, η ποιότητα ήχου, σε σχέση με το Edge, είναι ίδια και καλύτερη και στις δύο πλευρές της κλήσης, κι ακόμα καλύτερα με ενεργοποιημένη την επιλογή HD Voice (ενεργοποιείται μέσα στο application), η οποία όμως σημειωτέον μειώνει την αυτονομία. Όλοι οι συνομιλητές μου έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από το πόσο δυνατά και καθαρά με άκουγαν. - Αισθητά πιο υψηλή ένταση στο ακουστικό, ιδίως όταν το ρυθμίσεις στη μέγιστη ένταση. Ακούω το συνομιλητή μου πολύ πιο δυνατά, πράγμα πολύ χρήσιμο σε θορυβώδη περιβάλλοντα. - Το πλήκτρο απάντησης κλήσης είναι ελαφρώς πιο "σφιχτό" σε σχέση με του Edge. Ίσως με τον καιρό και τη χρήση χαλαρώσει. Επίσης μου φαίνεται ότι είναι μάλλον λίγο πιο κάτω η ενεργός περιοχή πατήματος, δηλαδή έχοντας το ακουστικό στο αυτί και απλώνοντας το δάχτυλό μου για να απαντήσω, παρατηρώ ότι πρέπει να πατήσω λίγο πιο κάτω απ' ό,τι στο Edge. - Διαφορετική συμπεριφορά του πλαϊνού πλήκτρου φωνητικών εντολών. Πλέον ενεργοποιεί Siri, Cortana, Google Now. Δεν υπάρχει πλέον η επιλογή να πεις "what can I say" και να σου πει τις διαθέσιμες εντολές. Το pairing mode ενεργοποιείται πλέον με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου κλήσης. - Ανταλλακτικά σιλικονάκια και ear loop, απόλυτα συμβατά με αυτά του Edge. Όπως έχει ήδη αναφερθεί και από άλλους φίλους στο παρελθόν, η βάση φόρτισης του Edge κουμπώνει στο 3200 και ανάποδα. Απόλυτη συμβατότητα κι εδώ. - Πολύ περισσότερες επιλογές στο application, εκ των οποίων φυσικά και η αναβάθμιση OTA, αλλά και το πανεύκολο κατέβασμα και εγκατάσταση γλωσσών. - Περί αυτονομίας προφανώς δε μπορώ να εκφέρω γνώμη ακόμα, θα προηγηθεί στρώσιμο της μπαταρίας και μετά θα μπορώ να κρίνω με σιγουριά. Για ό,τι άλλο θέλετε, ρωτήστε με. Αν στην πορεία παρατηρήσω κάτι επιπλέον θα σας πω. Στο έλεγα Πάνο ότι είναι εκπληκτικό το 3200. Με το που το ενεργοποίησα, το έβαλα στο αυτί και άκουσα την κυρία να μου μιλάει , λέω ΟΚ, έχει αισθητή διαφορά από οτιδήποτε άλλο (και έχω αγοράσει πολλά). Αυτή η σειρά της plantronics (είχα και το 975) είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ των ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ. Μόνο στην αυτονομία πάσχει, που για τέτοιο επαγγελματικό εργαλείο , ακόμη και η θήκη δεν μου αρκεί. Φορτίζω τη θήκη 2 φορές την εβδομάδα για να καταλάβεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Στο έλεγα Πάνο ότι είναι εκπληκτικό το 3200. Με το που το ενεργοποίησα, το έβαλα στο αυτί και άκουσα την κυρία να μου μιλάει , λέω ΟΚ, έχει αισθητή διαφορά από οτιδήποτε άλλο (και έχω αγοράσει πολλά). Αυτή η σειρά της plantronics (είχα και το 975) είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ των ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ. Μόνο στην αυτονομία πάσχει, που για τέτοιο επαγγελματικό εργαλείο , ακόμη και η θήκη δεν μου αρκεί. Φορτίζω τη θήκη 2 φορές την εβδομάδα για να καταλάβεις. Γιάννη, ειλικρινά πίστευα ότι δε θα μπορέσουν να φτιάξουν κάτι ουσιαστικά καλύτερο απ' το Edge, αλλά το 3200 είναι ένα κλικ πάνω. Η ακουστική ακόμα ανώτερη. Οι αισθητήρες πιο γρήγοροι. Το μόνο που δε βρήκα στις ρυθμίσεις του HUB είναι ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του κλειδώματος του πλήκτρου κλήσης, το οποίο στο Edge μπορούσες να απενεργοποιήσεις. Τέλος πάντων, δεν έχει και νόημα κιόλας, καλύτερα να μην πατιέται το πλήκτρο κλήσης όταν δεν το φοράς. Απορώ πάντως που κάποιοι σε κάποια συγκριτικά βγάζουν το Jabra Stealth καλύτερο. Το έχω και το έχω συγκρίνει πολλάκις με το Edge. Ούτε κατά διάνοια δε φτάνει το Edge σε κανέναν τομέα. Ως προς την αυτονομία, ποτέ δεν είχα θέμα με το Edge, πάντα είχα τη θήκη μαζί μου και πάντα τα φόρτιζα μαζί όταν ευκαιρούσα. Να ξέρεις ότι σημαντικό αντίκτυπο στη μείωση της αυτονομίας είναι η ενεργοποίηση του HD Voice. Αλλά θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να μην το χρησιμοποιείς, εφόσον του δίνει το τρομερό πλεονέκτημα της ασύγκριτης ακουστικής του. Το μόνο που θα ήθελα να δω στο μέλλον είναι να φτιάξουν ένα ακουστικό με το σχεδιασμό των Edge/3200, αλλά με 4 μικρόφωνα, όπως στο 5200. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Γιάννη, ειλικρινά πίστευα ότι δε θα μπορέσουν να φτιάξουν κάτι ουσιαστικά καλύτερο απ' το Edge, αλλά το 3200 είναι ένα κλικ πάνω. Η ακουστική ακόμα ανώτερη. Οι αισθητήρες πιο γρήγοροι. Το μόνο που δε βρήκα στις ρυθμίσεις του HUB είναι ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του κλειδώματος του πλήκτρου κλήσης, το οποίο στο Edge μπορούσες να απενεργοποιήσεις. Τέλος πάντων, δεν έχει και νόημα κιόλας, καλύτερα να μην πατιέται το πλήκτρο κλήσης όταν δεν το φοράς. Απορώ πάντως που κάποιοι σε κάποια συγκριτικά βγάζουν το Jabra Stealth καλύτερο. Το έχω και το έχω συγκρίνει πολλάκις με το Edge. Ούτε κατά διάνοια δε φτάνει το Edge σε κανέναν τομέα. Ως προς την αυτονομία, ποτέ δεν είχα θέμα με το Edge, πάντα είχα τη θήκη μαζί μου και πάντα τα φόρτιζα μαζί όταν ευκαιρούσα. Να ξέρεις ότι σημαντικό αντίκτυπο στη μείωση της αυτονομίας είναι η ενεργοποίηση του HD Voice. Αλλά θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να μην το χρησιμοποιείς, εφόσον του δίνει το τρομερό πλεονέκτημα της ασύγκριτης ακουστικής του. Το μόνο που θα ήθελα να δω στο μέλλον είναι να φτιάξουν ένα ακουστικό με το σχεδιασμό των Edge/3200, αλλά με 4 μικρόφωνα, όπως στο 5200. Ούτε εγώ έχω βρεί ρύθμιση για απενεργοποίηση του κουμπιού κλήσης, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας. Ποτέ δεν έχει πατηθεί κατά λάθος. Είναι τέτοιος ο σχεδιασμός που δεν γίνεται. Και είναι και αρκετά σκληρό. Είπαμε, καλό το stealth, αλλά δεν είναι plantronics. Για τα λεφτά του (50-60 ευρώ) είναι πολύ καλό, αλλά το edge και το 3200 έχουν λόγο που κοστίζουν παραπάνω. Το hd το έχω στο ON, αλλά εκτός αυτού, μιλάω και πολύ. Τουλάχιστον 90 λεπτά κάθε μέρα. Του πίνω το αίμα! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ούτε εγώ έχω βρεί ρύθμιση για απενεργοποίηση του κουμπιού κλήσης, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας. Ποτέ δεν έχει πατηθεί κατά λάθος. Είναι τέτοιος ο σχεδιασμός που δεν γίνεται. Και είναι και αρκετά σκληρό. Είπαμε, καλό το stealth, αλλά δεν είναι plantronics. Για τα λεφτά του (50-60 ευρώ) είναι πολύ καλό, αλλά το edge και το 3200 έχουν λόγο που κοστίζουν παραπάνω. Το hd το έχω στο ON, αλλά εκτός αυτού, μιλάω και πολύ. Τουλάχιστον 90 λεπτά κάθε μέρα. Του πίνω το αίμα! Μην το φοβάσαι ως προς τη μπαταρία. Το Edge μου και η θήκη του μετράνε πάνω από 4.5 χρόνια και η αυτονομία τους παραμένει πολύ καλή ακόμα και με καθημερινή φόρτιση, και με πολλή κακομεταχείριση. Δε χαμπαριάζουν τίποτα. Αντέχουν. Λογικά το ίδιο και καλύτερο ως προς την αντοχή της μπαταρίας του είναι και το 3200. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 (edited) Μην το φοβάσαι ως προς τη μπαταρία. Το Edge μου και η θήκη του μετράνε πάνω από 4.5 χρόνια και η αυτονομία τους παραμένει πολύ καλή ακόμα και με καθημερινή φόρτιση, και με πολλή κακομεταχείριση. Δε χαμπαριάζουν τίποτα. Αντέχουν. Λογικά το ίδιο και καλύτερο ως προς την αντοχή της μπαταρίας του είναι και το 3200.Αμα ενεργοποιήσω το hd voice στο edge θα λειτουργεί κανονικα ετσι;;; Πάντως το answer σαν εντολή δεν μου δουλεύει παντα....μπορω να κανω κατι; Edited January 29, 2019 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Αμα ενεργοποιήσω το hd voice στο edge θα λειτουργεί κανονικα ετσι;;; Πάντως το answer σαν εντολή δεν μου δουλεύει παντα....μπορω να κανω κατι; Κανονικότατα λειτουργεί το HD voice, και δίνει πάρα πολύ καλή ποιότητα κλήσης. Το "answer" ούτε εμένα μου λειτουργεί πάντα καλά, υποθέτω είναι θέμα προφοράς της λέξης, τουλάχιστον κρίνοντας από τον εαυτό μου. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Τελικά ποιά η διαφορά μεταξύ του 3200 και του 3240 βρε παιδιά; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Τελικά ποιά η διαφορά μεταξύ του 3200 και του 3240 βρε παιδιά; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkTo 3200 εχει μονο το ακουστικό ενω στο 3240 εχει και την θηκη μεσα!!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts