nnik_1969 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Παρήγγειλα το Plantronics ML18 με 19 ευρω και παίζει άψογα. Καλύτερο bluetooth από αυτό δεν έχω γνωρίσει. Και ποιότητα κατασκευής πολύ καλή. Το γαντζάκι στιβαρή κατασκευή καμία σχέση με ό,τι έχω δει μέχρι σήμερα που σπάνε με το παραμικρό ακόμα και από επώνυμα Sony, Nokia. Η αίσθηση στο αυτί πολύ απαλή, σα να μην υπάρχει. Και ο ήχος πολύ καλός. Σα να μιλάς απευθείας από το κινητό. Εξαιρετικά εύχρηστα πλήκτρα που δεν σου σπάνε τα νεύρα. Εύκολο on off κουμπάκι για να μην πατιέται χωρίς λόγο όταν το έχεις στην τσέπη ή σε τσάντα και άμεση σύνδεση ακόμη και σε παλιό κινητό. Παρήγγειλα και το Plantronics M55 στα 30 σχεδόν ευρώ το οποίο το περιμένω. Πολύ μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Όταν έρθει θα γράψω περισσότερα. Και ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι κινέζοι έχουν δρόμο μπροστά τους ακόμη για να έχουν αξιόπιστα καταναλωτικά προϊόντα. Σε σχέση με το Fineblue των 11 ευρώ από Κίνα που έχω και κάνει προβλήματα με τον ήχο Το γαντζακι βγαίνει από το Bluetooth ή μένει μόνιμα; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Το γαντζακι βγαίνει από το Bluetooth ή μένει μόνιμα; Στο ML18 το γαντζάκι είναι μόνιμο με μηχανισμό για να μένει σταθερό σε ένα σημείο και να το περιστρέφεις για να το τοποθετείς στο δεξί ή στο αριστερό αυτί Edited July 1, 2014 by leas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ρε παιδια καταλαθος εβαλα να μου διαβαζει το sbh52 ο,τι ειδοποιηση εχει. Πως το απεργοποιω?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Υπάρχουν ανταλλακτικά ακουστικά για το SONY SBH52? Δεν μπορώ να βρω πουθενά ούτε αυθεντικά της SONY, ούτε άλλης εταιρίας που είναι και η κύρια επιδίωξη μου, αφού θα προτιμούσα να βρω με flat καλώδιο να μην μπερδεύεται. Προφανώς εννοώ με κοντό καλώδιο. Ψάξε στο google για αυτό "Ανταλακτικό Hands Free Sony MH755 Black for Sony MW-600/SBH20" και θα βρείς... :happy: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μου ήρθε σήμερα και το Plantronics M55. Πολύ κομψό, μικρό και ελαφρύ. Είναι της κατηγορίας "in ear" και στέκεται άνετα στο αυτί χωρίς το γαντζάκι, το οποίο το δίνει για περισσότερη σταθερότητα αλλά είναι εύκολο να σπάσει (όχι τόσο εύκολο όσο τα κινέζικα πάντως). Έχει πολύ καλή αίσθηση στο αυτί. Μπορείς να το φοράς για αρκετή ώρα χωρίς να σε ενοχλεί. Η ποιότητά του είναι φανταστική. Η ποιότητα του ήχου εξαιρετική και συνδέεται σε κλάσμα δευτερολέπτου όταν το ανοίγεις και το έχεις κάνει ήδη pairing με το κινητό. Όταν μιλάς και το ανοίγεις συνδέεται σε ένα με δύο δευτερόλεπτα περίπου. Οπότε δεν χρειάζεται να το έχεις συνέχεια σε σύνδεση. Μπορείς να κατεβάσεις και εφαρμογή από το Play store που σου δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας του και μια δυνατότητα trace μέσα στο χώρο αν το έχεις ξεχάσει κάπου και το ψάχνεις. Προτεινόμενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Το καινούργιο της Plantronics, το Voyager Edge, το έχει κάποιος να μας πει γνώμες; Ημουν έτοιμος να πάρω κάτι σε Voyager Pro HD ή Voyager Legend, αλλά μόλις είδα το Edge το ερωτεύτηκα. :love: Η τιμή του είναι αρκετά υψηλή ακόμα. Υπάρχουν όμως στο ebay κάποιες καταχωρίσεις από πωλητές ευρωπαϊκών χωρών, αρκετά κάτω από τα 129€, π.χ. 80-85-90€ κλπ. Να το τολμήσω ή θα πέσω σε μαϊμού; :worry: Πάντως η εφαρμογή που λέτε δε δουλεύει στο δικό μου Plantronics m1100 με Sony Xperia Z1 Compact. Δεν ξέρω τι φταίει. Ενημέρωση: Σε όσους δε δουλεύει το Headset Battery Meter της Plantronics, φταίει το γεγονός ότι το ακουστικό έχει παλιό firmware. Το δικό μου (Savor m1100) το σύνδεσα στον υπολογιστή με USB, μου είδε εγκατεστημένο το firmware v50, εγκατέστησε τη v85, και έκτοτε η εν λόγω εφαρμογή δουλεύει κανονικά. Το widget δείχνει κανονικά εικονίδιο μπαταρίας. ;) Edited July 3, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Δλδ η αναβάθμιση πώς έγινε; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Στο site της plantronics γραφείο αναλυτικά πώς γίνεται η αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Η αναβάθμιση έγινε με την εφαρμογή My Headset. Μέσα από την εφαρμογή αυτή, με την όποια αλλαγή των settings κάνεις στη συσκευή (π.χ. γλώσσα ομιλίας, ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Vocalyst), κάνει αυτόματα και αναβάθμιση του firmware αν βρει πιο καινούργια από αυτή που έχει το ακουστικό. Edited July 3, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 OK, ίσως λυθεί και ένα πρόβλημα που είχα με καθυστέρηση στην έναρξη της συνομιλίας και οι καλούντες νόμιζαν ότι απέτυχε η κλήση και έκλειναν.. Επίσης ευκαιρία να δω αν έχω αυθεντική συσκευή :) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Παιδια δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος για να το πω αλλα πουλαω 15 ευρω το παρακάτω bluetooth παρακαλω οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ. ευχαριστω. http://www.ebay.com/itm/New-Wireless-Sport-Bluetooth-Headset-Headphones-for-Laptop-Tablet-PC-Smart-Phone-/121282329454?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 παρακαλω να σβηστεί η παρούσα αγγελία.....δεν ισχυει πλέον Edited July 4, 2014 by athl1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Η αναβάθμιση έγινε με την εφαρμογή My Headset. Μέσα από την εφαρμογή αυτή, με την όποια αλλαγή των settings κάνεις στη συσκευή (π.χ. γλώσσα ομιλίας, ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Vocalyst), κάνει αυτόματα και αναβάθμιση του firmware αν βρει πιο καινούργια από αυτή που έχει το ακουστικό. Αυτό θα πει επαγγελματισμός! 100 βήματα μπροστά από τους Κινέζους. Έχουν πολύυυυυ δρόμο ακόμη οι Κινέζοι για να φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο και ΑΝ τα καταφέρουν. Κάποιοι γνωστοί οικονομολόγοι έχουν τις αμφιβολίες τους. Κι ελπίζω να βγούνε σωστοί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Yπαρχει καμια εφαρμογη να δειχνει τη μπαταρια του bluetooth ή ολα ειναι fail? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Αυτό θα πει επαγγελματισμός! 100 βήματα μπροστά από τους Κινέζους. Έχουν πολύυυυυ δρόμο ακόμη οι Κινέζοι για να φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο και ΑΝ τα καταφέρουν. Κάποιοι γνωστοί οικονομολόγοι έχουν τις αμφιβολίες τους. Κι ελπίζω να βγούνε σωστοί! Έτη φωτός μπροστά η Plantronics. Προσωπικά δε νομίζω να πάρω πλέον άλλη μάρκα εκτός από Plantronics. Λοξοκοίταζα το Jawbone Era, αλλά μετά το Plantronics Voyager Edge που είδα πρόσφατα, είναι το επόμενό μου. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Συμφωνώ απόλυτα.... Χρόνια τώρα με Plantronics (είχα 7 μέχρι τώρα) και δε τα αλλάζω με τίποτα. Λίγο πέρασα από Jabra, Sony, Nokia αλλά πιο ολοκληρωμένη αίσθηση από Plantronics καμία. Τώρα έχω το Μ55 περιμένοντας το edge και είναι κορυφαίο. Λίγο με το answer έχω πρόβλημα (δε με ακούει) αλλά οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Έτη φωτός μπροστά η Plantronics. Προσωπικά δε νομίζω να πάρω πλέον άλλη μάρκα εκτός από Plantronics. Λοξοκοίταζα το Jawbone Era, αλλά μετά το Plantronics Voyager Edge που είδα πρόσφατα, είναι το επόμενό μου. ;) Μην σκεφτεις κανενα αλλο. Οτι καλυτερο κυκλοφορει μακραν ειναι το PLT Edge Edited July 5, 2014 by Jig screen shot Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μην σκεφτεις κανενα αλλο. Οτι καλυτερο κυκλοφορει μακραν ειναι το PLT Edge Πραγματικά πολύ καλό, και θα είναι αναβάθμιση για μένα που είμαι στο Savor m1100. Ακόμα καλύτερη ποιότητα ήχου λόγω HD voice, καλύτερη αποθορυβοποίηση (και τα δύο έχουν 3 μικρόφωνα, αλλά το edge είναι πιο καινούργιο, άρα βελτιώνεται και εδώ), BT 4.0 άρα καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, NFC που δεν έχει το m1100, και η βάση φόρτισης που είναι πραγματικά πολύ καλό αξεσουάρ. Όταν πέσει λίγο ακόμα η τιμή του, το τσίμπησα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μετά το γραψιμο που μας έκανε η I-tech με το λογισμικό της που δεν το έχει αναβαθμίσει για android 4.xxx με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συντονισω σταθμό στο ραδιόφωνο και να μην μπορώ να δω την στάθμη της μπαταρίας. Σκέφτομαι να παω σε μια σοβαρή εταιρία σαν την platronics . Θέλω όμως να ρωτήσω με την εγγύηση τι γίνεται ; Υπάρχει service στην Ελλάδα; Εάν το αγοράσω από εξωτερικό (e-bay) θα ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Επιτέλους ακουγεται η φωνη και της λογικής σ αυτο το φορουμ και επικρατει ο επαγγελματισμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μετά το γραψιμο που μας έκανε η I-tech με το λογισμικό της που δεν το έχει αναβαθμίσει για android 4.xxx με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συντονισω σταθμό στο ραδιόφωνο και να μην μπορώ να δω την στάθμη της μπαταρίας. Σκέφτομαι να παω σε μια σοβαρή εταιρία σαν την platronics . Θέλω όμως να ρωτήσω με την εγγύηση τι γίνεται ; Υπάρχει service στην Ελλάδα; Εάν το αγοράσω από εξωτερικό (e-bay) θα ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα; προσωπικη μου αποψη καλα ειναι να το παρεις απο Ελλαδα, αν δεις η διαφορα τους ειναι πανω κατω στα 5 ευρω (εκτος και αν μου ξεφευγει κατι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μετά το γραψιμο που μας έκανε η I-tech με το λογισμικό της που δεν το έχει αναβαθμίσει για android 4.xxx με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συντονισω σταθμό στο ραδιόφωνο και να μην μπορώ να δω την στάθμη της μπαταρίας. Σκέφτομαι να παω σε μια σοβαρή εταιρία σαν την platronics . Θέλω όμως να ρωτήσω με την εγγύηση τι γίνεται ; Υπάρχει service στην Ελλάδα; Εάν το αγοράσω από εξωτερικό (e-bay) θα ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα; Αν δεν κανω λάθος ειναι η αμυ. Αλλά μπορω να ρωτησω απευθείας. Έχω γνωστό τεχνικό εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SED22 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 καλησπερα παιδια!! Εχω παρει το Plantronics Savor M1100.. Αλλα 4 hours μονο αυτονομία ? seriously ? καθε μερα το φορτιζω.. Εχετε να προτεινετε κατι πολυ καλο με διαρκεια ??!! μιλαω παρα πολυ.. και πανω απο ολα πολυ καλη ποιοτητα να εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 καλησπερα παιδια!! Εχω παρει το Plantronics Savor M1100.. Αλλα 4 hours μονο αυτονομία ? seriously ? καθε μερα το φορτιζω.. Εχετε να προτεινετε κατι πολυ καλο με διαρκεια ??!! μιλαω παρα πολυ.. και πανω απο ολα πολυ καλη ποιοτητα να εχει εγω εχω plantronics m165 και ειμαι ευχαριστημενος, με αρκετες κλησεις μου βγαζει περιπου 4 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Το savor το είχα και γω και νομίζω ότι με άφησε λιγότερο ευχαριστημένο από οτιδήποτε άλλο από Plantronics. Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου ήταν το 975 αν και τώρα με το m55 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τρομερό value for money. Και από μπαταρία super... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Όντως είναι λίγες οι 4 ώρες. Κι εμένα αυτό με ενοχλεί περισσότερο στο m1100, συν το γεγονός ότι αν και έχει τρία μικρόφωνα για αποθορυβοποίηση, εντούτοις όταν οδηγώ με τα παράθυρα ανοιχτά με μέτρια ως υψηλή ταχύτητα, οι συνομιλητές μου παραπονιούνται ότι δεν με ακούν καθαρά, προφανώς λόγω του ανέμου. Ελπίζω το Voyager Edge που σκέφτομαι να αγοράσω σε επόμενη φάση να είναι βελτιωμένο σε αυτόν τον τομέα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts