truckman Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Άρχισε τα ίδια με το mw1? Πάντως χθες έβγαλε 2 φορές αναβάθμιση η sony. Δοκίμασε να το κάνεις κατάργηση από το κινητό και μετά να το ξανακάνεις pair (χωρίς επαναφορά του bluetooth). Θα τα ξηλωσω ολα ρε Αχιλλέα να το ξαναστησω.Δηλαδη ελεος με αυτη τη sony,τα φορματ και οι απανωτές εγκαταστασεις που εχω κανει με αυτο το bt ειναι το κατι αλλο.Και οτι ελεγα μεχρι προχθες οτι το πενηνταρι στο note3 δουλευει υποδειγματικα (με ακουσε η sony φαίνεται... :lol: ) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδιά πια είναι η τελευταία έκδοση για το MW1; Σε μένα δείχνει 0.1.Ε.1.6, αυτή είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εγω το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως αργεί λίγο να συνδεθεί.. Κάθε φορά πρέπει να πατάω και ζεύγος;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Πάντως δοκιμάζοντας το sbh80 στο htc 8s έχει πιο δυνατή ένταση ακουστικής σε σχέση με το g2 ακόμα και στη χαμηλή σταθμη:blink: Δεν το περίμενα αυτό για το ταπεινή πρόταση της htc,σε σχέση με την κορυφαία πρόταση της lg σήμερα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εχει παρατηρησει κανεις καθυστερηση στο να ανοιξει η γραμμη (με το Μ1100); Δλδ και 8 δευτερολπετα αφου το πατησεις, που μοιαζει μια αιωνιοτητα μεχρι να μιλησεις Με αυτό τον τρόπο η καθυστέρηση από την ενέργεια του "on" μέχρι να συνδεθεί (δηλ. όταν πει "phone one connected") και μετά να πατήσω το κουμπί μία φορά για να αποδεχθεί την κλήση κρατάει 6 με 7 δευτερόλεπτα. Συνήθως όμως, εγώ απαντάω την κλήση από το κινητό ενώ με το άλλο χέρι ενεργοποιώ το hands free. Ουσιαστικά κερδίζω 1 με 2 δευτερόλεπτα της απάντησης της κλήσης από το κουμπί του m1100. Άρα όλο το σύνολο του χρόνου απάντησης πέφτει στα 4 με 5 δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Θα τα ξηλωσω ολα ρε Αχιλλέα να το ξαναστησω.Δηλαδη ελεος με αυτη τη sony,τα φορματ και οι απανωτές εγκαταστασεις που εχω κανει με αυτο το bt ειναι το κατι αλλο.Και οτι ελεγα μεχρι προχθες οτι το πενηνταρι στο note3 δουλευει υποδειγματικα (με ακουσε η sony φαίνεται... :lol: ) Μη τα ξηλώσεις, μόνο κάνε κατάργηση ζέυγους από το κινητό και ξανακάνε pair το bluetooth σαν να πρόσθετες 2η συσκευή (χωρίς να κάνεις επαναφορά στο bluetooth). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδιά πια είναι η τελευταία έκδοση για το MW1; Σε μένα δείχνει 0.1.Ε.1.6, αυτή είναι; Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Με αυτό τον τρόπο η καθυστέρηση από την ενέργεια του "on" μέχρι να συνδεθεί (δηλ. όταν πει "phone one connected") και μετά να πατήσω το κουμπί μία φορά για να αποδεχθεί την κλήση κρατάει 6 με 7 δευτερόλεπτα. Συνήθως όμως, εγώ απαντάω την κλήση από το κινητό ενώ με το άλλο χέρι ενεργοποιώ το hands free. Ουσιαστικά κερδίζω 1 με 2 δευτερόλεπτα της απάντησης της κλήσης από το κουμπί του m1100. Άρα όλο το σύνολο του χρόνου απάντησης πέφτει στα 4 με 5 δευτερόλεπτα. Oχι, αυτο που λεω εγω ειναι με το bluetooth ΟΝ ηδη! Δλδ δεν γινεται κανενα ζευγαρωμα, ειναι ηδη ζευγαρωμενο. Αν και αυτο που λες, να απαντας απτο τηλεφωνο παιζει να κερδιζει χρονο. Αλλα οταν εχεις το bluetooth στο αυτι, συνηθως δε θες τετοια, δλδ στο αυτοκινητο, στο ποδηλατο, θες να απαντας με το κουμπι. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ρε παιδια, όσοι εχετε το sbh50,μετα την χθεσινη αναβαθμιση του smart connect σας συνδεεται σε ηχο πολυμεσων? Μπορείτε να ακουσετε την μουσικη απο το κινητο σας δηλαδή? Αναβαθμισε και το sbh50 ; Ποια ειναι η τελευταια εκδοση ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Αναβαθμισε και το sbh50 ; Ποια ειναι η τελευταια εκδοση ;Το smart connect αναβαθμισε (2 απανωτες φορες μαλιστα) και τα εκανε παλι...μια χαρα μανταρα!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Το smart connect αναβαθμισε (2 απανωτες φορες μαλιστα) και τα εκανε παλι...μια χαρα μανταρα!!! Εμενα παντως το mw1,ταχει παιξει εντελως.Μολις το ανοιγω,αντι να μου βγαλει εικονιδια,δειχνει το εικονιδιο του ΒΤ,με γραμμουλες να πεταγονται απ αυτο δεξια αριστερα,και οταν σταμτησει να το κανει,μου βγαζει μονον το εικονιδιο της μπαταριας. Μολις πατηδω το κουμπι του μενου,εμφανιζονται μονον 3 εικονιδια,απο τα 6 που υπηρχαν πριν απο κανα μηνα.:mad: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Το smart connect αναβαθμισε (2 απανωτες φορες μαλιστα) και τα εκανε παλι...μια χαρα μανταρα!!! Χαχαχαχα Για να εχω iphone δεν εχω μεν την τελευταια εκδοση του sbh50 αλλα γλυτωνω και τα προβληματα του smart connect . Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) Ολα καλα τελικα,τα ξαναεστησα ολα και αναστηθηκε :p:lol: (τη σαμυ κραζουμε αλλα και η sony δεν παει πισω..) @Theodore41 Θοδωρη για να λεμε και την αληθεια,το πενηνταρι με το note 3 παει μπαλα.Ουτε αποσυνδεσεις,ουτε προβληματα,δουλευει υποδειγματικα,ασε που εχει και ακομη μεγαλυτερη ενταση (κατι κουλα να μην μας εκανε η sony ωρες ωρες με τα ζαβα updates της,μια χαρα θα ειμασταν). Edited April 11, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ολα καλα τελικα,τα ξαναεστησα ολα και αναστηθηκε :p:lol: (τη σαμυ κραζουμε αλλα και η sony δεν παει πισω..) @Theodore41 Θοδωρη για να λεμε και την αληθεια,το πενηνταρι με το note 3 παει μπαλα.Ουτε αποσυνδεσεις,ουτε προβληματα,δουλευει υποδειγματικα,ασε που εχει και ακομη μεγαλυτερη ενταση (κατι κουλα να μην μας εκανε η sony ωρες ωρες με τα ζαβα updates της,μια χαρα θα ειμασταν). Συνδέεται γρήγορα;;; πατάς κάθε φορά ζεύγος έτσι;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Ολα καλα τελικα,τα ξαναεστησα ολα και αναστηθηκε :p:lol: (τη σαμυ κραζουμε αλλα και η sony δεν παει πισω..) @Theodore41 Θοδωρη για να λεμε και την αληθεια,το πενηνταρι με το note 3 παει μπαλα.Ουτε αποσυνδεσεις,ουτε προβληματα,δουλευει υποδειγματικα,ασε που εχει και ακομη μεγαλυτερη ενταση (κατι κουλα να μην μας εκανε η sony ωρες ωρες με τα ζαβα updates της,μια χαρα θα ειμασταν). Οταν λες το εστησα,τι εννοεις; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Συνδέεται γρήγορα;;; πατάς κάθε φορά ζεύγος έτσι;; Έχω και το mw1 και το sbh50. Το 50αρι είναι σαφώς πιο απροβλημάτιστο. Συνδέεται χωρίς πρόβλημα. Το mw1 είναι με τις ώρες του. Αν σου αποσυνδεθει μετά αρχίζει τα καραγκιοζιλίκια. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Έχω και το mw1 και το sbh50. Το 50αρι είναι σαφώς πιο απροβλημάτιστο. Συνδέεται χωρίς πρόβλημα. Το mw1 είναι με τις ώρες του. Αν σου αποσυνδεθει μετά αρχίζει τα καραγκιοζιλίκια. Και εγώ έχω το MW1 και δεν μου έχει κάνει καμία αποσύνδεση με το Note 3. Ποια έκδοση λογισμικού έχει το MW1 σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 (edited) Συνδέεται γρήγορα;;; πατάς κάθε φορά ζεύγος έτσι;; Οταν λες αν συνδεεται γρήγορα καθε φορα, τι ακριβως θελεις να μαθεις? στο να συνδεθει με το κινητο πχ το πρωι που θα το ανοιξω, ουτε δευτερολεπτο δεν κανει και δεν παταω ποτε ζευγος, ολα γινονται μονα τους. Οταν λες το εστησα,τι εννοεις;hard reset το bt,καταργηση του ζευγους απο το κινητο και απεγκατασταση των εφαρμογών και ξανα περασμα ολων (ενταξει, δεν ειναι και κατι το τραγικο,3-4 λεπτα ειναι ολη η διαδικασία). Edited April 12, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Moυ ηρθε και μενα σημερα το Xiaomi M7300 (παρολο που το παρηγγειλα μια βδομαδα νωριτερα :mad: ) Πολυ ελαφρυ οντως (7,87gr εναντι 8,5 του PL M1100 :) ), πολυ ομορφο, η συσκευασια με τη γνωστη ποιοτητα Xiaomi, απανταει πολυ ευκολα με το "yes", το κουμπι πατιεται ευκολα, οποτε ειναι σχετικα πιθανο να πατηθει στην τσεπη. Η ενταση δεν ειναι τοσο δυνατη οσο του Plantronics, αλλα μαλλον το Plantronics ειναι που ειναι εξοχως δυνατο.. Εχει το καλο οτι δεχεται ακουστικο με καλωδιο, που υπαρχει και στη συσκευασια. Το λεντακι αναβει σε τακτα χρονικα διαστηματα και ασχετα με το αν υπαρχει αναπαντητη/μηνυμα, κατι που μου αρεσε στο Plantronics που αναβε οταν ειχες αναπαντητη.. Για διαρκεια μπαταριας και απομονωση αερα σε επομενο update Καλημέρα και από μένα με δύο ερωτήσεις επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά φθηνού bt από Κίνα 1) γνωρίζετε αν λειτουργεί άνετα και σε άλλες συσκευές (έχω το Nevman n1 ). επίσης η απάντηση που λέτε yes or no δουλεύει μόνο στα xiaomi ; 2) έχετε να προτείνεται άλλο δοκιμασμένο bt μέχρι τα 15€; Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Οταν λες αν συνδεεται γρήγορα καθε φορα, τι ακριβως θελεις να μαθεις? στο να συνδεθει με το κινητο πχ το πρωι που θα το ανοιξω, ουτε δευτερολεπτο δεν κανει και δεν παταω ποτε ζευγος, ολα γινονται μονα τους. hard reset το bt,καταργηση του ζευγους απο το κινητο και απεγκατασταση των εφαρμογών και ξανα περασμα ολων (ενταξει, δεν ειναι και κατι το τραγικο,3-4 λεπτα ειναι ολη η διαδικασία). Οταν λες hard reset,εννοεις γυρισμα σε εργοστασιακες ρυθμισεις;Αυτο το εχω κανει πολλες φορες. Οταν λες καταργηση ζευγους,να πατησω εκει που λεει καταργηση ζευγους μονον; Οταν λες απεγκατασταση εφαρμογων,ποιων ακριβως εφαρμογων εννοεις; Και οταν βλεπω μια ρυθμιση για το Galaxy Note 3,που μπορει να ειναι on -off,πανω απο το smart wireless headset pro,που το βρισκουμε αμα πατησουμε πανω στο bluetooth,τι το κανουμε,το βαζουμε on ή off; Για πες κατι,γιατι οταν ειχα την 4.1.2 εκδοχη του Αντροιντ,δουλευε μια χαρα το ΒΤ.Και με το Note 2. Οταν πηγε στην 4.3 και μετα,κανει ο,τι γουσταρει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλημέρα και από μένα με δύο ερωτήσεις επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά φθηνού bt από Κίνα 1) γνωρίζετε αν λειτουργεί άνετα και σε άλλες συσκευές (έχω το Nevman n1 ). επίσης η απάντηση που λέτε yes or no δουλεύει μόνο στα xiaomi ; 2) έχετε να προτείνεται άλλο δοκιμασμένο bt μέχρι τα 15€; 1)Ναι, καθε bluetooth ειναι διαφορετικο, δεν εχουν ολα τις ιδιες λειτουργιες 2) http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Οταν λες hard reset,εννοεις γυρισμα σε εργοστασιακες ρυθμισεις;Αυτο το εχω κανει πολλες φορες. Οταν λες καταργηση ζευγους,να πατησω εκει που λεει καταργηση ζευγους μονον; Οταν λες απεγκατασταση εφαρμογων,ποιων ακριβως εφαρμογων εννοεις; Και οταν βλεπω μια ρυθμιση για το Galaxy Note 3,που μπορει να ειναι on -off,πανω απο το smart wireless headset pro,που το βρισκουμε αμα πατησουμε πανω στο bluetooth,τι το κανουμε,το βαζουμε on ή off; Για πες κατι,γιατι οταν ειχα την 4.1.2 εκδοχη του Αντροιντ,δουλευε μια χαρα το ΒΤ.Και με το Note 2. Οταν πηγε στην 4.3 και μετα,κανει ο,τι γουσταρει. Ναι το hard reset ειναι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων. Η καταργηση ζευγους γινεται αν πατήσεις το γραναζακι διπλα στο bt και θα δεις την επιλογη (προφανως το ξερεις αυτο).Στη συνέχεια θα απεγκαταστησεις ολες τις εφαρμογες της sony που αφορουν το bt σου (ολες ομως) και κανε ενα reboot.Αφου ανοιξει παλι το κινητο,κατεβασε πρωτα το smart connect και πατησε το να ανοιξει γιατι θελει να τσεκαρεις οτι συμφωνεις κλπ.Το κλεινεις, ανοιγεις bt στο note και στο καπακι το mw1 και κανεις pair.Λογικα θα σε παραπεμψει να κατεβάσεις το smart wireless.Το βαζεις κι αυτο και συμπληρωνεις και τις υπόλοιπες εφαρμογες που θελεις.Αρχικα βαλε μονο τις πολυ απαραιτητες για να δεις οτι ειναι ενταξει. Για το smart wireless που ρωτησες, δυστυχως στο sbh50 εχουμε αλλη εφαρμογη, αντίστοιχη ομως και οτιδηποτε θελησεις λογικα θα γινεται μεσω του smart connect.Με την εφαρμογη sbh50 που εχουμε εμεις, δεν χρειαζεται να πειράξουμε κατι οσον αφορα το κινητο και πιστευω οτι το ιδιο πρεπει να ισχυει και για το smart wireless. Αν κολλάς καπου ανέβασε screenshot να δω τι γινεται Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 1)Ναι, καθε bluetooth ειναι διαφορετικο, δεν εχουν ολα τις ιδιες λειτουργιες 2) http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html Με την ευκαιρια να πω ότι εχω μεινει με τις καλυτερες των εντυπώσεων για το xiaomi M7300. Μετα από 5 ημερες καθημερινη χρηση σημερα το πρωι η πρωτη φορτιση. Καμμια αποσυνδεση ακουω και ακούγομαι καθαρα. Η ακροαση μουσικης η ραδιοφώνου είναι ακαριαια. Ευχαριστη εκπληξη αποτελεσε το γεγονος ότι το ξεχασα στο αυτι μου και ανεβαίνοντας στην μηχανη (χωρις κρανος), μεχρι τα 120χλμ δεν κουνηθηκε καν από την θεση του !!! Προφανως αντικαθιστα στη χρηση το sbh50 και τα μπλεξίματα με τα καλωδια, κτλ. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Με την ευκαιρια να πω ότι εχω μεινει με τις καλυτερες των εντυπώσεων για το xiaomi M7300. Μετα από 5 ημερες καθημερινη χρηση σημερα το πρωι η πρωτη φορτιση. Καμμια αποσυνδεση ακουω και ακούγομαι καθαρα. Η ακροαση μουσικης η ραδιοφώνου είναι ακαριαια. Ευχαριστη εκπληξη αποτελεσε το γεγονος ότι το ξεχασα στο αυτι μου και ανεβαίνοντας στην μηχανη (χωρις κρανος), μεχρι τα 120χλμ δεν κουνηθηκε καν από την θεση του !!! Προφανως αντικαθιστα στη χρηση το sbh50 και τα μπλεξίματα με τα καλωδια, κτλ. Εγω αυτο που δεν καταλαβα απο την αρχη ειναι οτι οταν βαλεις το micro USB ακουστικο ακους και απο τα 2! Οποτε η ενταση δεν ειναι ειναι καθολου προβλημα. Επισης η μπαταρια οντως φοβερη, 1 φορα το εχω φορτισει μεσα στη βδομαδα. (Ομως χωρις το πιαστρακι κατεβαινει προς τα κατω, ενω ειμαι με το ποδηλατο..) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Εγω αυτο που δεν καταλαβα απο την αρχη ειναι οτι οταν βαλεις το micro USB ακουστικο ακους και απο τα 2! Οποτε η ενταση δεν ειναι ειναι καθολου προβλημα. Επισης η μπαταρια οντως φοβερη, 1 φορα το εχω φορτισει μεσα στη βδομαδα. (Ομως χωρις το πιαστρακι κατεβαινει προς τα κατω, ενω ειμαι με το ποδηλατο..) Δεν εχω χρησιμοποιησει καν το καλωδιο αφου ο λογος που πηρα αυτο το βτ ηταν ακριβως για να γλυτωσω απο τα καλωδια !!! Επισης παντα με το αγγιστρακι το φορω. Αλλιως θα πεσει δεν μπορει να ειναι σφηνωμενο στο αυτι. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts