Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

καλησπερα σας

ενδιαφερομαι για ενα bluetooth με καλωδιο μονο ομως η αν εχει διπλο που αφαιρειται το ενα και να ειναι καλο σε ηχο και αν εχει αναγνωριση ακομα καλυτερα λλιως δεν εχω θεμα, εχετε να μου προτεινεται καποιο? παλαιοτερα μου αρεσαν τα itech και τωρα βρηκα μονο αυτο το μοντελο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10103846

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ευχαριστώ παιδιά παραπάνω για την απάντηση, όντως είχα και το 4ο εικονίδιο στο μενού, (το εικονίδιο των εφαρμογών) απλά επειδή δεν είχα δει αν αναφερόσασταν σε αυτό, ρώτησα μήπως που διέφευγε κάτι..

να πω και εγώ δύο λόγια για το mw1 λοιπόν..

είναι αρκετά "εντυπωσιακό" και αρκετά "εφετζίδικο"..αναγνώριση κλήσης κανονικά, όταν έρχεται νέο μήνυμα μπορείς να το διαβάσεις και μέχρι στιγμής η μπαταρία του με βγάζει περίπου 2 μέρες αλλά με συμπαθητική χρήση..

με την έντασή του, δεν έχω κάποιο παράπονο, θεωρώ ότι είναι φυσιολογική..όχι δυνατή, αλλά φυσιολογική..

κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν είναι τα εξής

α) το σημαντικότερο μειονέκτημά του για εμένα είναι ότι το μικρόφωνο βρίσκεται πάνω στη συσκευή, και όχι πάνω στο καλώδιο..αυτό σημαίνει ότι η συσκευή πρέπει να είναι κοντά σε γενικές γραμμές, αλλά το χειρότερο (για τη δική μου περίπτωση) ότι στη μηχανή κάνει τη χρήση του σχεδόν αδύνατη..σε αντίθεση με τα άλλα που είχαν το μικρόφωνο στο καλώδιο, οπότε το στρίμωχνα μέσα στο κράνος..

β) το μανταλάκι του bt είναι πολύ μαλακό, οπότε αν κάποιος το βάλει σε ρούχο "τσακίζοντας" το ρούχο, το bluetooth γλιστράει..

για αυτόματη απάντηση μπορεί να γίνει με κάποιο event μέσω του smart connect?

επίσης εκτός από sms,call,εντοπισμό τηλεφώνου υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που θα φανεί χρήσιμη?

Βγηκε νέο update για το Sony Smart Headset Pro MW1και είναι το 0.1.D.0.6

Λέει κάπου τις βελτιώσεις που έχει αυτο ?

Δεν βρηκα κατι σχετικο με τις βελτιωσεις. Ακομα στο site της Sony, εχει ως τελευταια εκδοση, την προηγουμενη. Ο,τι να΄ναι δηλ:)

εχω το συγκεκριμενο bluetooth αλλα εχω χασει το λαστιχακι που το κραταει στο αυτι.ξερει κανεις που μπορω να βρω να αγορασω λαστιχακια??πηρα στο σερβις αλλα δεν ειχαν για το συγκεκριμενο.

What's in this version:

Miscellaneous improvements and new firmware for Smart Wireless Headset pro:

• Added Audio Legislation

• Added Korean Language

• Improved extension icons

• FM-radio improvements

• AVRCP Improvements

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Ευχαριστώ για την απάντηση , είμαι περίεργος να δώ τι αλλαγές κάνανε στο ράδιο όπως αναφερει...

Ευχαριστώ για την απάντηση , είμαι περίεργος να δώ τι αλλαγές κάνανε στο ράδιο όπως αναφερει...

Μιας και το ανεφερες...μπορεις να μου πεις πως κλεινω το ραδιοφωνο, οταν δεν θελω να ακουσω αλλο; Βασικα, μπορω να το κλεισω ή να τα κανω μονο pause; Ο μονος τροπος που εχω καταφερει να βρω ειναι, οταν θελησω να το κλεισω να πατησω το κουμπι Play/Pause. Και οταν το ξαναπατησω, τοτε αρχιζει και παιζει παλι το ραδιοφωνο. Εγω θελω αν γινεται, να κλεινει εντελως και αν θελησω να το ανοιξω παλι, να μπω απο το μενου με τις επιλογες.

Βγηκε νέο uαλλαξει μετα,δεν το ξερω.pdate για το Sony Smart Headset Pro MW1και είναι το 0.1.D.0.6

Ναι,το εβαλα κι εγω,αλλα δεν καταλαβα καποια διαφορα,εκτος απο το οτι οταν παταω παρατεταμενα το κουμπι πανω κατω για τις συχνοτητες του ραδιοφωνου,δεν προχωραει πολυ,αλλα μενει στασιμο,και θελει να το πατας κλιμακωτα τακ τακ τακ,για να προχωραει.

Τωρα,αν αυτο αλλαξει στο μελλον,δεν το ξερω.

Εσυ,βρηκες καποια διαφορα;

Μιας και το ανεφερες...μπορεις να μου πεις πως κλεινω το ραδιοφωνο, οταν δεν θελω να ακουσω αλλο; Βασικα, μπορω να το κλεισω ή να τα κανω μονο pause; Ο μονος τροπος που εχω καταφερει να βρω ειναι, οταν θελησω να το κλεισω να πατησω το κουμπι Play/Pause. Και οταν το ξαναπατησω, τοτε αρχιζει και παιζει παλι το ραδιοφωνο. Εγω θελω αν γινεται, να κλεινει εντελως και αν θελησω να το ανοιξω παλι, να μπω απο το μενου με τις επιλογες.

Πατας το μεσαιο κουμπι που λες,και μετα,πατας το μικρο στρογγυλο κουμπακι που ειναι διπλα,που αλλαζει τα εικονιδια.

Αμα το πατησεις,και κοιτας την οθονιτσα του,κοιτα να δειξει την ωρα.Αμα φτασει εκει,αστο ησυχο,και αυτο θα κλεισει το ραδιο,αλλα θα ειναι stand by για το τηλεφωνο.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Βγηκε νέο update για το Sony Smart Headset Pro MW1και είναι το 0.1.D.0.6

Μα καλα αυτη ειναι η προηγουμενη εκδοση που την ειχα κανει πριν κανα μηνα περιπου:shifty:

Παντως προς ενημερωση και τα 2 bluetooth της Sony(Wireless Pro και MW600) συνεργαζονται αψογα με τα WP8 και το 920 που εχω εδω και 2 ημερες.

Και αναγνωριση κλησης κανονικα εχω και εμφανιση των τιτλων μουσικης mp3 οταν ακουω απο το κινητο στις οθονες τους,και γενικα απροβληματιστη συνεργασια και ειχα εναν φοβο:p

Ακομα και τα sms που λαμβανω εχω ειδοποιηση στο Wireless Pro και δεν το περιμενα:)

Μονο την ωρα δεν εμφανιζει αλλα μικρο το κακο.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μα καλα αυτη ειναι η προηγουμενη εκδοση που την ειχα κανει πριν κανα μηνα περιπου:shifty:

Παντως προς ενημερωση και τα 2 bluetooth της Sony(Wireless Pro και MW600) συνεργαζονται αψογα με τα WP8 και το 920 που εχω εδω και 2 ημερες.

Και αναγνωριση κλησης κανονικα εχω και εμφανιση των τιτλων μουσικης mp3 οταν ακουω απο το κινητο στις οθονες τους,και γενικα απροβληματιστη συνεργασια και ειχα εναν φοβο:p

Ακομα και τα sms που λαμβανω εχω ειδοποιηση στο Wireless Pro και δεν το περιμενα:)

Πως δεν την εμφανιζει;Μια χαρα την εμφανιζει.Και τα δευτερολεπτα ακομα.

Παντως,δε νομιζω οτι ειχε βγει αυτη που λες εδω και ενα μηνα,γιατι εγω το εψαχνα συνεχεια,μιας και μου εκανε νουμερα με το Νοτε 2,οποτε και θα το εβλεπα.

Και αν ειχε βγει εδω και ενα μηνα,πως και δεν την κανανε share ;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ναι,το εβαλα κι εγω,αλλα δεν καταλαβα καποια διαφορα,εκτος απο το οτι οταν παταω παρατεταμενα το κουμπι πανω κατω για τις συχνοτητες του ραδιοφωνου,δεν προχωραει πολυ,αλλα μενει στασιμο,και θελει να το πατας κλιμακωτα τακ τακ τακ,για να προχωραει.

Τωρα,αν αυτο αλλαξει στο μελλον,δεν το ξερω.

Εσυ,βρηκες καποια διαφορα;

Να σου πω την αληθεια δεν βρηκα καμια διαφορα/αλλαγη. τι να πω....ή εχουμε δικιο ή το εχουμε χασει και το λιγοστο που ειχαμε :)

Τι εννοει προηγουμενη εκδοση; Υπαρχει και επομενη; Η προηγουμενη ηταν η 0.1.C.0.3.

Να σου πω την αληθεια δεν βρηκα καμια διαφορα/αλλαγη. τι να πω....ή εχουμε δικιο ή το εχουμε χασει και το λιγοστο που ειχαμε :)

Τι εννοει προηγουμενη εκδοση; Υπαρχει και επομενη; Η προηγουμενη ηταν η 0.1.C.0.3.

Εννοοω οτι αυτην που ανεφερες την εχω εδω και ενα μηνα και κατι και οτι δεν ειναι καινουργια-καινουργια.

Δεν ξερω αν υπαρχει και επομενη απο αυτην που ανεφερες-για αυτο μου προξενησε εκπληξη οταν πηγα στις ρυθμισεις του bt και ειδα τον ιδιο κωδικο που ανεφερες ως καινουργια:)

Εννοοω οτι αυτην που ανεφερες την εχω εδω και ενα μηνα και και οτι δεν ειναι καινουργια-καινουργια.

Δεν ξερω αν υπαρχει και επομενη απο αυτην που ανεφερες-για αυτο μου προξενησε εκπληξη οταν πηγα στις ρυθμισεις του bt και ειδα τον ιδιο κωδικο που ανεφερες ως καινουργια:)

Ναι οκ, απλα μου κανει εντυπωση να εχει βγει εδω και ενα μηνα, και να ερθει η ειδοποιηση σε μενα, μολις προχθες, και μεσω της εφαρμογης απο το κινητο.

Εσυ διαπιστωσες καμια συνταρακτικη αλλαγη απο αυτες που αναφερθηκαν οτι θα επρεπε να εχει;

Ναι οκ, απλα μου κανει εντυπωση να εχει βγει εδω και ενα μηνα, και να ερθει η ειδοποιηση σε μενα, μολις προχθες, και μεσω της εφαρμογης απο το κινητο.

Εσυ διαπιστωσες καμια συνταρακτικη αλλαγη απο αυτες που αναφερθηκαν οτι θα επρεπε να εχει;

Τιποτα συγκλονιστικο-δεν ξερω για το ραδιοφωνο και τις καρτες micro sd που δεν χρησιμοποιω-αν εχει επελθει καποια αλλαγη,σε ολα τα αλλα τα ιδια.

εχω το συγκεκριμενο bluetooth αλλα εχω χασει το λαστιχακι που το κραταει στο αυτι.ξερει κανεις που μπορω να βρω να αγορασω λαστιχακια??πηρα στο σερβις αλλα δεν ειχαν για το συγκεκριμενο.

κανεις καμια βοηθεια?

τελικα αυτο το Wireless Pro μας εχει τρελανει , ειχαμε μεγαλες προσδοκιες μαλλον..ειδικα μετα το mw600 .

τελικα αυτο το Wireless Pro μας εχει τρελανει , ειχαμε μεγαλες προσδοκιες μαλλον..ειδικα μετα το mw600 .

Κοιταξε σε γενικες γραμμες εδω και ενα εξαμηνο που το χρησιμοποιω σε καθημερινη χρηση ειμαι ευχαριστημενος και με 2 android κινητα(GS3=Xperia S) και τωρα εδω και 3 ημερες με το Lumia 920:)

Ολα αψογα και στην ακροαση μουσικη και σε ομιλια,ουτε αποσυνδεσεις,ουτε επανεκιννησεις ολα κυλουν νερακι.

Τα μονα θεματα ειναι στο ραδιοφωνο και στις micro sd καρτες που εγω προσωπικα δεν τα χρησιμοποιω καθολου.

Καπως με χαλαει το καλοκαιρι το clip απο πισω που δεν ειναι τοσο σταθερο σε t-shirt αν τροποποιησουν-βελτιωσουν το μηχανισμο σε καινουργιο bt θα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Εισαι τυχερος alextrela που σε αυτα που ζητας ειναι αρκετα καλο οπως αναφερεις και θα συμφωνησω και εγω , αλλα δυστυχως εγω το ηθελα πιο πολυ για το ραδιο του και για τη micro sd , σε αυτους του τομεις δεν με εχει ανταμείψει ακομη , εκτος και αν γινει κανενα τρελο update και διορθωθούν αυτα .

Καλησπέρα έχω τα mw600 και δυστυχώς μπήκε στο πλυντήριο. Αποτέλεσμα είναι η μπαταρία να τα φτύσει. Γνωρίζουμε που μπορεί να βρούμε μία? Δυστυχώς είναι μικρότερη από ΑΑ. Στο ίντερνετ δεν βρήκα κάτι..

Καλησπέρα έχω τα mw600 και δυστυχώς μπήκε στο πλυντήριο. Αποτέλεσμα είναι η μπαταρία να τα φτύσει. Γνωρίζουμε που μπορεί να βρούμε μία? Δυστυχώς είναι μικρότερη από ΑΑ. Στο ίντερνετ δεν βρήκα κάτι..

http://www.diytrade.com/china/pd/9578580/Sony_Ericsson_MW600_battery_GP0836L17.html

Κοσμοτε,100Mbps.

Με τέτοια ταλαιπωρία που έφαγε δεν νομίζω να έπαθα ζημιά μόνο η μπαταρία.