alextrela Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχει πάρει μήπως κανείς το MW600s; Το είδα εδώ και είπα ότι για να έχει τόσο μεγαλύτερη τιμή από το MW600 θα είναι πραγματικά κάποιο καινούριο μοντέλο (εκτός κι αν έχουν βάλει 40Ευρώ παραπάνω οι αθεόφοβοι μόνο για τα ακουστικά) το οποίο μπορεί να έχει διορθωμένα κάποια λάθη (π.χ. real multipoint και μνήμες σταθμών). Διάβασα μερικά posts πριν και είδα ότι πιθανολογούμε να είναι το παλιό με καινούρια ακουστικά. Είναι δυνατόν όμως τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή; Αν το έχει πάρει κάποιος ας μας διαφωτίσει :) Ευχαριστώ Σε καμια περιπτωση μην το παρεις ,κλασικα κακογουστο μαρκετιστικο κολπο απο τη Sony εβαλε καποια πιο ποιοτικα ακουστικα τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο. Παρε το κανονικο το ιδιο ακριβως ειναι. Ωρες-ωρες εκει στη Sony ειναι για κλοτσιες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Επειδή το blueant q2 που είχα τα κακάρωσε,θα με βοηθούσε η γνώμη σας για τα παρακάτω: 1.Jawbone Icon 2.Jabra Extreme 3.Plantronics 975 4.Jawbone Era 5.Samsung Modus 3500 6.Motorola HX550 To bluetooth θα συνδεθεί σε Huawei Ideos X5 Pro με Android 2.2.Oί απαιτήσεις που έχω είναι βασικές:καλή ποιότητα ήχου,καλή αυτονομία μπαταρίας,Α2DP και multipoint αν είναι δυνατόν και κυρίως αξιοπιστία.Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός δε ξέρω καν αν αυτά που παρέθεσα παραπάνω ικανοποιούν και τα κριτήρια που έθεσα,καθώς επίσης εννοείτε ότι δέχομαι και προτάσεις άλλων bluetooth εκτός της λίστας.To budget που σκέφτομαι να κινηθώ είναι από 25 έως 45 με 50 ευρώ(τιμές ebay και όχι ελλάδας!)Ευχαριστω πολύ ΥΓ:Συγνώμη αν τυχόν δεν έπρεπε να μπει εδώ το θέμα και παρακαλώ αν είναι λάθος να μετακινηθεί Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Σε καμια περιπτωση μην το παρεις ,κλασικα κακογουστο μαρκετιστικο κολπο απο τη Sony εβαλε καποια πιο ποιοτικα ακουστικα τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο. Παρε το κανονικο το ιδιο ακριβως ειναι. Ωρες-ωρες εκει στη Sony ειναι για κλοτσιες. Καλησπέρα σε όλους :) alextrela ευχαριστώ για την απάντηση. Μου αρέσει πολύ το MW600 επειδή έχει την αναγνώριση κλήσεων και με βολεύει αφάνταστα. Διάβασα μερικά posts πιο πριν και είδα ότι η αναγνώριση με τα ονόματα (και όχι μόνο με νούμερα) ενώ υποστηρίζεται ήδη σε κάποιες συσκευές, θα υποστηρίζεται σε όλες με την ics. Υπάρχουν κάποια μέλη στο forum που να έχουν το εν λόγω bluetooth handsfree με κινητό με την ics να μας διαφωτίσουν αν αυτό ισχύει πραγματικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Xperia Neo V με ICS η αναγνώριση όντως εμφανίζει το όνομα. Τώρα στο LG σου δεν ξέρω τι θα ισχύει, μη σε πάρω στο λαιμό μου! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Xperia Neo V με ICS η αναγνώριση όντως εμφανίζει το όνομα. Τώρα στο LG σου δεν ξέρω τι θα ισχύει, μη σε πάρω στο λαιμό μου! zxr ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το πάρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Καλησπέρα σας, ήθελα να σας ρωτήσω αν το Sony Smart Wireless Handset Pro στις εισερχόμενες κλήσεις εμφανίζει κανονικά τα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες. Ευχαριστώ πολύ και καλό βράδυ! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Καλησπέρα σας, ήθελα να σας ρωτήσω αν το Sony Smart Wireless Handset Pro στις εισερχόμενες κλήσεις εμφανίζει κανονικά τα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες. Ευχαριστώ πολύ και καλό βράδυ! Κανονικά τα εμφανίζει. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Κανονικά τα εμφανίζει. Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά δυστυχώς δεν είναι ξεκάθαρη...: 1) Κανονικά, τα εμφανίζει = Δεν ξέρω, αλλά λογικά, κανονικά, τα εμφανίζει. 2) Τα εμφανίζει κανονικά = Ξέρω, τα εμφανίζει κανονικά... Σε ποιο από τα δυο σενάρια είμαστε; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά δυστυχώς δεν είναι ξεκάθαρη...: 1) Κανονικά, τα εμφανίζει = Δεν ξέρω, αλλά λογικά, κανονικά, τα εμφανίζει. 2) Τα εμφανίζει κανονικά = Ξέρω, τα εμφανίζει κανονικά... Σε ποιο από τα δυο σενάρια είμαστε; Ναι φιλε μου τα εμφανιζει με ελληνικα το ονομα+τον αριθμο του τηλ που σε καλει:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Καλησπέρα σε όλους :) alextrela ευχαριστώ για την απάντηση. Μου αρέσει πολύ το MW600 επειδή έχει την αναγνώριση κλήσεων και με βολεύει αφάνταστα. Διάβασα μερικά posts πιο πριν και είδα ότι η αναγνώριση με τα ονόματα (και όχι μόνο με νούμερα) ενώ υποστηρίζεται ήδη σε κάποιες συσκευές, θα υποστηρίζεται σε όλες με την ics. Υπάρχουν κάποια μέλη στο forum που να έχουν το εν λόγω bluetooth handsfree με κινητό με την ics να μας διαφωτίσουν αν αυτό ισχύει πραγματικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σε galaxy sii με 4.0.3 και σε motorola razr xt 910 με 4.0.4 δεν ισχύει πάντως η αναγνώριση με όνομα, μόνο με αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Σε galaxy sii με 4.0.3 και σε motorola razr xt 910 με 4.0.4 δεν ισχύει πάντως η αναγνώριση με όνομα, μόνο με αριθμό. Στο S3 και το xperia s δεν εχω τετοια θεματα,ισως θα πρεπει να εγκαταστησεις στο κινητο σου καποια πραγματα που ανεφερα σε προηγουμενες σελιδες απο το play store για να εχεις πληρη εκμεταλευση των δυνατοτητων του bluetooth. Αυτο ισχυει για το Sony Smart Wireless Pro....... για το MW600 δεν το χρησιμοποιω πλεον και δεν το θυμαμαι. Edited August 17, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Χρησιμοποιω μαζι με το Galaxy Nexus μου το Sony ericsson MW600 και εχει αρκετα θεματακια με αποσυνδέσεις και γενικά κακό pairing. Όταν συνδέσω το bluetooth με το κινητο και πραγματοποιησω κλήση μενει συνδεδεμενο κανονικά, αλλά πολλές φορές οταν δεν μιλάω το bluetooth αποσυνδέεται απο το τηλέφωνο και χρειαζεται ολη η διαδικασια απο την αρχη για να ξανασυνδεθουν (κλεισιμο και ανοιγμα του bluetooth). Επισης αν απομακρυνω το τηλεφωνο απο το bluetooth και αποσυνδεθουν μετα εαν ερθουν παλι σε κοντινη αποσταση δεν συνδεονται αυτοματα και χρειαζεται παλι η ιδια διαδικασια. Υπάρχει καποιο ειδος ασυμβατοτητας μεταξξυ των συσκευων? Υπαρχει καποιο bluetooth που να το εχετε δουλεψει το galaxy nexus και να λειτουργει απορβληματιστα σε καταστασεις οπως τις παραπανω που ειπα? Θα ηθελα καποιο στο στυλ του MW600 που εχω και τωρα, δηλαδη με 2 ακουστικα με καλωδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Χρησιμοποιω μαζι με το Galaxy Nexus μου το Sony ericsson MW600 και εχει αρκετα θεματακια με αποσυνδέσεις και γενικά κακό pairing. Όταν συνδέσω το bluetooth με το κινητο και πραγματοποιησω κλήση μενει συνδεδεμενο κανονικά, αλλά πολλές φορές οταν δεν μιλάω το bluetooth αποσυνδέεται απο το τηλέφωνο και χρειαζεται ολη η διαδικασια απο την αρχη για να ξανασυνδεθουν (κλεισιμο και ανοιγμα του bluetooth). Επισης αν απομακρυνω το τηλεφωνο απο το bluetooth και αποσυνδεθουν μετα εαν ερθουν παλι σε κοντινη αποσταση δεν συνδεονται αυτοματα και χρειαζεται παλι η ιδια διαδικασια. Υπάρχει καποιο ειδος ασυμβατοτητας μεταξξυ των συσκευων? Υπαρχει καποιο bluetooth που να το εχετε δουλεψει το galaxy nexus και να λειτουργει απορβληματιστα σε καταστασεις οπως τις παραπανω που ειπα? Θα ηθελα καποιο στο στυλ του MW600 που εχω και τωρα, δηλαδη με 2 ακουστικα με καλωδιο. Εγώ γενικά δεν είχα ποτέ θέμα με το MW600 αλλά το χρησιμοποιώ με iPhone 3Gs. Δοκίμασε αν μπορείς με μια άλλη συσκευή και αν κάνει τα ίδια στείλ' το για service/αντικατάσταση. Διαφορετικά δες μήπως υπάρχει καμιά αναβάθμιση για το Nexus. Παίζει να είναι και θέμα της έκδοσης του Android. Απλά όπως είπα και πριν, πρώτα απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει κάποιο πρόβλημα το MW600. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάτι στο ίδιο στυλ, στερεοφωνικό με αφαιρούμενα ακουστικά και γενικά το ίδιο αξιοπρεπές όσο το MW600 να σου προτείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Εγώ γενικά δεν είχα ποτέ θέμα με το MW600 αλλά το χρησιμοποιώ με iPhone 3Gs. Δοκίμασε αν μπορείς με μια άλλη συσκευή και αν κάνει τα ίδια στείλ' το για service/αντικατάσταση. Διαφορετικά δες μήπως υπάρχει καμιά αναβάθμιση για το Nexus. Παίζει να είναι και θέμα της έκδοσης του Android. Απλά όπως είπα και πριν, πρώτα απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει κάποιο πρόβλημα το MW600. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάτι στο ίδιο στυλ, στερεοφωνικό με αφαιρούμενα ακουστικά και γενικά το ίδιο αξιοπρεπές όσο το MW600 να σου προτείνω. Μου το εκανε και με την ICS εκδοση και με την Jelly Bean τωρα. Εχω 2 MW600 και το κανουν και τα 2 με το nexus, ενώ με αλλες συσκευες δεν υπάρχει προβλημα... Αρα μαλλον θεμα ασυμβατοτητας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Μου το εκανε και με την ICS εκδοση και με την Jelly Bean τωρα. Εχω 2 MW600 και το κανουν και τα 2 με το nexus, ενώ με αλλες συσκευες δεν υπάρχει προβλημα... Αρα μαλλον θεμα ασυμβατοτητας? Πολύ πιθανόν αν και δε θα έπρεπε. Τι από τα 2 φταίει δε ξέρω αλλά από την άλλη τα πρωτόκολλα είναι στάνταρ και δε πρέπει να υπάρχουν τέτοια θέματα. Το MW600 έχει μια διαδικασία reset. Δοκίμασέ την και μετά ξαναταίριαξέ τα μήπως και στρώσει. Απο το site της SE: To reset the headset 1 Make sure the headset is turned off. 2 Press and hold down POWER until the pairing indication appears. 3 Simultaneously press and hold down POWER and CALL until the headset turns off. Δοκίμασες τη συσκευή σου με κάποιο άλλο bluetooth; Μήπως γενικά έχει το χούι να μην ξανασυνδέεται; Ψαξ' το και αυτό. Χάζεψα λίγο στο skroutz και βρήκα αυτό: http://www.skroutz.gr/s/1998742/Nokia-BH-221.html Ίσως έχουν καλύτερη συμβατότητα αλλά αν δε δοκιμάσεις δε πρόκειται να μάθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 (edited) Σκέφτομαι να πάρω το Plantronics M1100 θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που το χρησιμοποιεί εάν κάθετε καλά στο αυτί και αν είναι απαραίτητο να φοράς και το άγκιστρο στο ακουστικό. Edited August 22, 2012 by vassar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Σκέφτομαι να πάρω το Plantronics M1100 θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που το χρησιμοποιεί εάν κάθετε καλά στο αυτί και αν είναι απαραίτητο να φοράς και το άγκιστρο στο ακουστικό. Δεν είναι απαραίτητο να φοράς και το άγκιστρο. Κάθεται πολύ καλά στο αυτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Δεν είναι απαραίτητο να φοράς και το άγκιστρο. Κάθεται πολύ καλά στο αυτί. +1 κι από μένα. Όπως τα λέει το παιδί. Σταθερότατο. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 +1 κι από μένα. Όπως τα λέει το παιδί. Σταθερότατο. Δηλαδη το αγκιστρο ξεκουμπωνει απο τον βασικο σκελετο; διοτι σε φωτογραφιες φαινεται σαν ενιαιο. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Δηλαδη το αγκιστρο ξεκουμπωνει απο τον βασικο σκελετο; διοτι σε φωτογραφιες φαινεται σαν ενιαιο. Μήπως λες για άλλο μοντέλο; Αν κάνεις μια αναζήτηση στο Google, θα δεις ότι στις περισσότερες φωτογραφίες είναι χωρίς το άγκιστρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Δηλαδη το αγκιστρο ξεκουμπωνει απο τον βασικο σκελετο; διοτι σε φωτογραφιες φαινεται σαν ενιαιο. Το Μ1100 το άγκιστρο το έχει επιπλέον. Το προσθέτεις αν σου είναι απαραίτητο. Δεν το έχει πάνω το ακουστικό όταν έρχεται και όντως σπάνια θα βρεις φωτό του με άγκιστρο. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Σκέφτομαι να πάρω το Plantronics M1100 θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που το χρησιμοποιεί εάν κάθετε καλά στο αυτί και αν είναι απαραίτητο να φοράς και το άγκιστρο στο ακουστικό. Αγόρασέ το χωρίς επιφύλαξη. Άψογη εφαρμογή, τέλειος ήχος. Το καλύτερο ΒΤ ακουστικό που είχα ποτέ μου. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Ρε σεις όλοι το εκθειάζετε και εμένα μερικές φορές μου λένε ότι δεν με ακούν καλά. Μάλλον πρόβλημα των συσκευών είναι γιατί όταν το χρησιμοποιώ με τον υπολογιστή δεν έχω ποτέ πρόβλημα. Είναι το πρώτο Bluetooth που είχα στη ζωή μου οπότε δεν έχω σύγκριση. Αρχικά το χρησιμοποιούσα με το D880 που δεν είναι σοβαρή συσκευή αλλά και τώρα με το RAZR πάλι υπάρχουν φορές που βγάζει προβληματάκια. Βγάζει επίσης και καμία φορά το μήνυμα "υπήρξε πρόβλημά με τη ζεύξη συσκευής Bluetooth" αν και δε ξέρω αν όντως σημαίνει κάτι αυτό. Περιμένω τώρα την αναβάθμισή να δω διαφορά. Οπότε δε ξέρω αν θα το πρότεινα, επειδή δε ξέρω αν αξίζει τα λεφτά του όσον αφορά την ποιότητά συνομιλίας που είναι το πιο σημαντικό. Έχω κάνει και ένα μίνι review όταν το είχα πάρει το Πάσχα που λέω ότι με βόλεψε πολύ κατά τάλλα και ήλπιζα με τη καινούργια συσκευή να στρώσει. Έστρωσε αρκετά αλλά όχι τελείως. Τώρα έλπιζω με την αναβάθμιση. Είναι πάρα πολύ καλό αλλά όχι τέλειο. Και για 50 ευρώ είχα πολλές προσδοκίες αλλά μάλλον τα Bluetooth γενικά είναι περιορισμένης δυνατότητες εκτός και αν πέτυχα συσκευές που δεν δουλεύουν καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Μήπως λες για άλλο μοντέλο; Αν κάνεις μια αναζήτηση στο Google, θα δεις ότι στις περισσότερες φωτογραφίες είναι χωρίς το άγκιστρο. Για το plantronics m50 λεω! Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Αγόρασέ το χωρίς επιφύλαξη. Άψογη εφαρμογή, τέλειος ήχος. Το καλύτερο ΒΤ ακουστικό που είχα ποτέ μου. :) Τώρα χρησιμοποιώ το Sony Ericsson HBH-IV840 (επισυνάπτω φωτογραφία) θέλω όμως να το αντικαταστήσω μετά από πολύ καιρό που το χρησιμοποώ. Πιστεύεις ότι το Platronics θα έχει καλύτερη εφαρμογή και θα μείνω ευχαριστημένος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts