Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Παιδια γνωριζει κανεις ποτε θα κυκλοφορησει το Smart Wireless Headset pro της Sony?

Απο αναβολη σε αναβολη παει συνεχεια,αυτη η εταιρεια η ασυνεπεια ειναι στο DNA της τι να πω..... παντως στο clove.uk το εχει κανα 115 ευρω σε σχεση με expansys που το εχει 140 ευρω,τιμες και στα 2 με μεταφορικα

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 Ιουνίου.

Απο το στομα σου και στη Sony τα αυτια.....για να δουμε:lol::p

Παιδια παρελαβα το mw600 μια χαρα πολυ καλο. Απλα θελω να βρω ενα μονο ακουστικο με κοντο καλωδιο 3,5mm. Δεν βρισκω πουθενα εχει κανεις κατι υποψη?

Φιλε τι συσκευη εχεις? Εγω εχω android και δεν μου βγαζει το ονομα αυτου που με καλει,βγαζει μονο τον αριθμο. Εσενα στο βγαζει?

Να συμπληρωσω οτι το συνδεσα και σε blackberry και σ αυτο δειχνει το ονομα της επαφης που με καλει κανονικα...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Αν έχεις Android 2.3 δυστυχώς έτσι είναι. Στην 4.0 το έχουν διορθώσει και δείχνει και το όνομα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Παιδια παρελαβα το mw600 μια χαρα πολυ καλο. Απλα θελω να βρω ενα μονο ακουστικο με κοντο καλωδιο 3,5mm. Δεν βρισκω πουθενα εχει κανεις κατι υποψη?

Καλημέρα, εγώ πήρα αυτό από ebay και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

http://www.ebay.com/itm/3-5MM-MONO-IN-EAR-EARBUD-EARPHONE-BLUETOOTH-HEADSET-/330707213531?pt=PDA_Accessories&hash=item4cffaf9cdb

Νίκος.

00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten

06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!!

14-... Straight Six Open Top Sliding Machine ///

βρηκατε καμια λύση ή εστω καποια πατέντα;; γιατι και εγω εχασα το δικό σου!

Το ακουστικό έγινε!!! Και μάλιστα καλύτερο απο ότι πριν.

Φίλε θα αγοράσεις μια κάρτα ταυτότητας σεμιναρίου. Το κόστος είναι αστείο,περίπου 0,20 λεπτά είχε η δικιά μου. Απλά πίσω να έχει ελατήριο. Αυτό το ελατήριο να πάρεις και με λίγη προσπάθεια γίνεται πένα!!!

sony ericsson my *** :lol:

Edited by cb600f

Αν έχεις Android 2.3 δυστυχώς έτσι είναι. Στην 4.0 το έχουν διορθώσει και δείχνει και το όνομα.

Ετσι ειναι. Και γω 2.3 εχω

PaOk RE!!!!

Από βδομάδα σε βδομάδα το πάνε το sony smart wireless pro bluetooth :mad:

Σήμερα παρέλαβα το Plantronics m1100. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Να ρωτήσω σχετικά με τη φόρτιση. Πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με τον USB φορτιστή του πακέτου αγοράς ή κάνει οποιοσδήποτε;
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το τυπικά σωστό είναι να χρησιμοποιείς τον δικό του. Τώρα αν καμιά φορά δεν τον έχεις μαζί σου φρόντισε το output του "ξένου" φορτιστή να είναι κοντά στα νούμερα του εργοστασιακού.

Το τυπικά σωστό είναι να χρησιμοποιείς τον δικό του. Τώρα αν καμιά φορά δεν τον έχεις μαζί σου φρόντισε το output του "ξένου" φορτιστή να είναι κοντά στα νούμερα του εργοστασιακού.

Σκέφτομαι να αγοράσω κι έναν φορτιστή USB για το αυτοκίνητο, λογικά κάποιον της Nokia.

Θα είναι ασφαλές να φορτίζω καθ' οδόν το m1100 με αυτόν;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Από βδομάδα σε βδομάδα το πάνε το sony smart wireless pro bluetooth :mad:

Εκνευριστικό όντως. Το περιμένω πως και πως.

Ειναι για πολλες κλοτσιες εκει στη Sony,αν δεν μπορουν να το αφησουν στη ακρη,Ελεος:mad::mad:

Update Διαθεσιμο στο expansys.....αλλα τιμη φαρμακι 140 ευρω μαζι με τα εξοδα.

Edited by alextrela

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ... Ψάχνω ένα multipoint Bluetooth το οποίο όμως θέλω να έχει και οθόνη για αναγνώριση κλήσης. Εκτός και αν γνωρίζετε κάποιο που το κάνει φωνητικά και είναι συμβατό με επαφές γραμμένες στα ελληνικά... Προκαταβολικά ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ... Ψάχνω ένα multipoint Bluetooth το οποίο όμως θέλω να έχει και οθόνη για αναγνώριση κλήσης. Εκτός και αν γνωρίζετε κάποιο που το κάνει φωνητικά και είναι συμβατό με επαφές γραμμένες στα ελληνικά... Προκαταβολικά ευχαριστώ.

Αναγνωριση κλησης και να φαινεται το ονομα αυτον που σε καλει κανει το MW 600 της Sony,βεβαια δεν ειναι multipoint,αν θες να σου εμφανιζει και ωρα και τιτλους κομματιων μουσικης αποθηκευμενες στο κινητο γινεται μονο με symbian συσκευες η' iphone 4/4s,σε android φαινεται μονο το ονομα και αριθμος κλησης οχι τα αλλα που ανεφερα

Μεσα στο μηνα θα κυκλοφορησει η Sony ενα καινουργιο μοντελο αλλα θα ειναι ακριβο γυρω στα 100 ευρω και δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι multipoint,παντως το πρωτο που ανεφερα κοστιζει 35-40 ευρω και ειναι πολυ καλη λυση:)

Το έχω ήδη το mw600 καθώς την πάτησα αφού η SonyEricsson και ο Γερμανος την διαφήμιζαν ως multipoint...Το πήρα όταν πρωτοβγήκε στα 50 ευρώ. Και την πάτησα... Έχω δει ένα παλιό της Ezi νομιζω...

Το έχω ήδη το mw600 καθώς την πάτησα αφού η SonyEricsson και ο Γερμανος την διαφήμιζαν ως multipoint...Το πήρα όταν πρωτοβγήκε στα 50 ευρώ. Και την πάτησα... Έχω δει ένα παλιό της Ezi νομιζω...

Στο net διαβασα οτι το νεο bluetooth της Sony που σου ελεγα (Smart Wireless Headset pro) θα υποστηριζει multipoint μενει να το δουμε και στην πραξη,εγω ετσι κι αλλιως θα το αποκτησω αρκει η Sony να το βγαλει σε κυκλοφορια διοτι το παει απο αναβολη σε αναβολη:p

Αλλα υπολογισε κανα 100αρι.

Οριστε και ενα link με πολυ αναλυτικα χαρακτηριστικα

http://www.handtec.co.uk/blog/2012/02/sony-smart-wireless-bluetooth-headset-pro-expected-week-commencing-26th-march-2012/

Alexrtela ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, όντως φαίνεται πολύ καλό το καινούργιο, αν είναι και multipoint σωστό νομίζω ότι βρήκα αυτό που ήθελα...

ΚΑλησπέρα!

Μόλις αγόρασα το sony ericsson wm600 και έχω μια απορία:

Εξωτερικό ηχείο έχει; κ αν ναι πως το ενεργοποιώ; Γιατι όταν μου τηλεφωνούν θέλω να χτυπάει και το ακουστικό.

Update Διαθεσιμο στο expansys.....αλλα τιμη φαρμακι 140 ευρω μαζι με τα εξοδα.

http://www.expansys.com.gr/sony-ericsson-smart-wireless-headset-pro-black-228968/

Δεν ειναι διαθεσιμο τελικα :(

ΚΑλησπέρα!

Μόλις αγόρασα το sony ericsson wm600 και έχω μια απορία:

Εξωτερικό ηχείο έχει; κ αν ναι πως το ενεργοποιώ; Γιατι όταν μου τηλεφωνούν θέλω να χτυπάει και το ακουστικό.

Όχι δεν έχει τέτοιο πράγμα.

http://www.expansys.com.gr/sony-ericsson-smart-wireless-headset-pro-black-228968/

Δεν ειναι διαθεσιμο τελικα :(

Το πρωι της συγκεκριμενης ημερας ηταν διαθεσιμο 1-5 κομματια ελεγε και το απογευμα της ιδιας μερας εγινε μη διαθεσιμο,μαλλον φυγανε στο αψε-σβησε:p