kistos Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχει να μου προτείνει κάποιος κάποιο bluetooth για το LG G2 μου μέχρι 20 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 η εγγυηση σε περιπτωση προβληματος με τρομαζει λιγο. το G2 εχω παρ το από amazon και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ,κοίτα ποιο πίσω που έχω γράψει για πρόβλημα σε plantronic ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco53 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) http://www.aliexpress.com/item/Universal-Xiaomi-M7300-Stereo-Bluetooth-4-0-Wireless-Headset-Earphone-for-Xiaomi-mi2s-mi3-Hongmi-Samsung/1565876252.html Σήμερα το παρέλαβα! Πρώτες εντυπώσεις: Όμορφη συσκευασία, συμπαθητική εμφάνιση, μικρό βάρος, κάθεται καλά στο αυτί χωρίς να ενοχλεί, καθαρός ήχος χωρίς παράσιτα, ικανοποιητική ποιότητα & ένταση ήχου! Συνδέθηκε με το Hongmi μου σχεδόν αμέσως. Στις δοκιμαστικές κλήσεις είδα ότι οι φωνητικές εντολές λειτουργούν καλά. Δηλαδή, με το ΒΤ στο αυτί δέχτηκα κλήση και η κινεζούλα με ρώτησε: 在此输入或复制文本...你好!你会回答这个电话? YES, της είπα και αμέσως συνδέθηκα και μίλησα. Μετά επαναλήφθηκε η κλήση, αλλά αυτή τη φορά είπα:ΝΟ ! Αμέσως διακόπηκε η επαφή. Ο συνομιλητής μου με άκουγε δυνατά και καθαρά, καθώς το ίδιο και εγώ! Τα χαρακτηριστικά του είναι μάλλον εντυπωσιακά αφού δίνει μέγιστο χρόνο ομιλίας 11 ώρες, μέχρι 16 μέρες σε αναμονή, έχει δεύτερο ακουστικό γιά να ακούς στερεοφωνικό ήχο, μουσική, φωνητικές οδηγίες του GPS, έχει Bluetooth 4.0 και είναι συμβατό με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις ... Στη συσκευασία έχει: Φορτιστή με αντάπτορα 220 βολτ, δύο καλύμματα σιλικόνης γιά μέσα στο αυτί, διάφανο γατζάκι στερέωσης, οδηγίες σε simplified Chinese, ενώ η υποδοχή γιά τη φόρτιση είναι micro USB. Δεν έχω δοκιμάσει όλα όσα ισχυρίζεται ο κατασκευαστής γιά να διαπιστώσω τον βαθμό στον οποίο ισχύουν, αλλά με κάτι λιγότερο από 14€ νομίζω ότι είναι καταπληκτικό γκατζετάκι ! Edited March 10, 2014 by geco53 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Universal-Xiaomi-M7300-Stereo-Bluetooth-4-0-Wireless-Headset-Earphone-for-Xiaomi-mi2s-mi3-Hongmi-Samsung/1565876252.html Σήμερα το παρέλαβα! Πρώτες εντυπώσεις: Όμορφη συσκευασία, συμπαθητική εμφάνιση, μικρό βάρος, κάθεται καλά στο αυτί χωρίς να ενοχλεί, καθαρός ήχος χωρίς παράσιτα, ικανοποιητική ποιότητα & ένταση ήχου! Συνδέθηκε με το Hongmi μου σχεδόν αμέσως. Στις δοκιμαστικές κλήσεις είδα ότι οι φωνητικές εντολές λειτουργούν καλά. Δηλαδή, με το ΒΤ στο αυτί δέχτηκα κλήση και η κινεζούλα με ρώτησε: 在此输入或复制文本...你好!你会回答这个电话? YES, της είπα και αμέσως συνδέθηκα και μίλησα. Μετά επαναλήφθηκε η κλήση, αλλά αυτή τη φορά είπα:ΝΟ ! Αμέσως διακόπηκε η επαφή. Ο συνομιλητής μου με άκουγε δυνατά και καθαρά, καθώς το ίδιο και εγώ! Τα χαρακτηριστικά του είναι μάλλον εντυπωσιακά αφού δίνει μέγιστο χρόνο ομιλίας 11 ώρες, μέχρι 16 μέρες σε αναμονή, έχει δεύτερο ακουστικό γιά να ακούς στερεοφωνικό ήχο, μουσική, φωνητικές οδηγίες του GPS, έχει Bluetooth 4.0 και είναι συμβατό με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις ... Στη συσκευασία έχει: Φορτιστή με αντάπτορα 220 βολτ, δύο καλύμματα σιλικόνης γιά μέσα στο αυτί, διάφανο γατζάκι στερέωσης, οδηγίες σε simplified Chinese, ενώ η υποδοχή γιά τη φόρτιση είναι micro USB. Δεν έχω δοκιμάσει όλα όσα ισχυρίζεται ο κατασκευαστής γιά να διαπιστώσω τον βαθμό στον οποίο ισχύουν, αλλά με κάτι λιγότερο από 14€ νομίζω ότι είναι καταπληκτικό γκατζετάκι ! Αφου ελεγε 5 ωρες talk time (και 100 ωρες αναμονη), γι`αυτο δεν το πηρα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 παρ το από amazon και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ,κοίτα ποιο πίσω που έχω γράψει για πρόβλημα σε plantronic ;) το πηρα απο αμαζον τελικα, κανα 45αρι θα βγει με την ισοτιμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παιδια να ρωτησω κι εδω, μια που στο νημα του κινητου δεν πηρα απαντηση. Εχουμε δυο ιδια κινητα, το ιδιο στημενα (ρομς κλπ) και δυο διαφορετικα bluetooth. Η μια συσκευη βλεπει και τα δυο, η αλλη μονο το ενα. Καμμια γνωμη, για να μην τρελλαθουμε τελειως?:confused::worry: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SED22 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 παιδια value for money για bluetooth της plantronics μεχρι τα 60-70ευρω ποιο ειναι ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 παιδια value for money για bluetooth της plantronics μεχρι τα 60-70ευρω ποιο ειναι ? ευχαριστω Σοβαρα μιλας; παρε http://uk.cellphoneshop.net/m1100savor.html εκει περα, πανεμορφο και παμφθηνο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Σοβαρα μιλας; παρε http://uk.cellphoneshop.net/m1100savor.html εκει περα, πανεμορφο και παμφθηνο Το παρέλαβα πριν λίγες μέρες το συγκεκριμένο. Πολύ καλό αλλά επειδή έχω βάλει άλλο στο μάτι, σκέφτομαι να το δώσω. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SED22 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Σοβαρα μιλας; παρε http://uk.cellphoneshop.net/m1100savor.html εκει περα, πανεμορφο και παμφθηνο εχει γατζακι αυτο ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 εχει γατζακι αυτο ετσι ? Ναι έχει. Το έχω και εγώ. Είναι εξαιρετικό Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SED22 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Σοβαρα μιλας; παρε http://uk.cellphoneshop.net/m1100savor.html εκει περα, πανεμορφο και παμφθηνο ωραια φιλος 24 ευρω βγαινει ! ξεφτιλα ...το παραγγειλα το e-shop το εχει 60 ελπιζω να ειναι καλο !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Eιμαι πολύ ευχαριστημένος, παιζει να το παιρνω και για δωρο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco53 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Ο φίλος Roid_rage μου έστειλε Π.Μ. αλλά πιστεύω ότι καλύτερα είναι να απαντήσω δημόσια γιά να το δούν και οι υπόλοιποι που ενδεχομένως ενδιαφέρονται! Παράθεση από Roid_rage: Tελικα το bluetooth της Xiaomi εχει 11 ωρες ομιλια; το τσεκαρες; Απάντηση: Koίτα, το έχω δύο μέρες τώρα. Το φοράω απ' το πρωι ως το βράδυ και το ξεχνάω στο αυτί μου. Είναι 11 γραμμάρια. Απαντάω YES και παίρνω τις κλήσεις χωρίς χέρια. Το φοράω μέσα από το κράνος και απαντάω στις κλήσεις ενώ οδηγώ μοτοσυκλέτα, το ίδιο και στο αυτοκίνητο (χωρίς κράνος). Του έκανα και μιά φόρτιση και είναι τίγκα. Στα παιχνίδια μεταφέρει τον ήχο στο ΒΤ (εφόσον είναι συνδεδεμένο). Δεν έχω ακούσει ακόμα μουσική να δω πως παίζει στερεοφωνικά με το δεύτερο ακουστικό ούτε έχω μετρήσει με ακρίβεια τον συνολικό χρόνο ομιλίας. Πάντως με βόλεψε αμέσως και έχει καλή ποιότητα ήχου (τους ακούω και με ακούνε τέλεια!) Αν θέλεις να διακόψεις, ενώ ακούς μουσική ή κάνεις συνομιλία, πατάς το κεντρικό κουμπί του ΒΤ μία φορά. Γιά να συνεχίσεις το ξαναπατάς και με το δεύτερο πάτημα ξανασυνδέεται! Γιά ότι άλλο δω θα ενημερώσω. Πάντως μην περιμένεις να ισχύουν ΟΛΑ όσα ισχυρίζεται ο κινέζος με 13,8 ευρώ! Αν πάλι διατηρείς αμφιβολίες υπάρχουν και Plantronics μέχρι και με 150€ που φτιάχνονται, επίσης, στην Κίνα !!! (Χαχαχαχα!) Edited March 13, 2014 by geco53 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καποιο καλο παιδι :) ειχε ποσταρει ενα λινκ με ακουστικο μονο,με κοντο καλωδιο για sony bt.Επειδη δεν βρισκω το συγκεκριμενο ποστ,αν το εχει καποιος ας το ξαναποσταρει αν μπορει.Ευχαριστω Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ο φίλος Roid_rage μου έστειλε Π.Μ. αλλά πιστεύω ότι καλύτερα είναι να απαντήσω δημόσια γιά να το δούν και οι υπόλοιποι που ενδεχομένως ενδιαφέρονται! Παράθεση από Roid_rage: Tελικα το bluetooth της Xiaomi εχει 11 ωρες ομιλια; το τσεκαρες; Απάντηση: Koίτα, το έχω δύο μέρες τώρα. Το φοράω απ' το πρωι ως το βράδυ και το ξεχνάω στο αυτί μου. Είναι 11 γραμμάρια. Απαντάω YES και παίρνω τις κλήσεις χωρίς χέρια. Το φοράω μέσα από το κράνος και απαντάω στις κλήσεις ενώ οδηγώ μοτοσυκλέτα, το ίδιο και στο αυτοκίνητο (χωρίς κράνος). Του έκανα και μιά φόρτιση και είναι τίγκα. Στα παιχνίδια μεταφέρει τον ήχο στο ΒΤ (εφόσον είναι συνδεδεμένο). Δεν έχω ακούσει ακόμα μουσική να δω πως παίζει στερεοφωνικά με το δεύτερο ακουστικό ούτε έχω μετρήσει με ακρίβεια τον συνολικό χρόνο ομιλίας. Πάντως με βόλεψε αμέσως και έχει καλή ποιότητα ήχου (τους ακούω και με ακούνε τέλεια!) Αν θέλεις να διακόψεις, ενώ ακούς μουσική ή κάνεις συνομιλία, πατάς το κεντρικό κουμπί του ΒΤ μία φορά. Γιά να συνεχίσεις το ξαναπατάς και με το δεύτερο πάτημα ξανασυνδέεται! Γιά ότι άλλο δω θα ενημερώσω. Πάντως μην περιμένεις να ισχύουν ΟΛΑ όσα ισχυρίζεται ο κινέζος με 13,8 ευρώ! Αν πάλι διατηρείς αμφιβολίες υπάρχουν και Plantronics μέχρι και με 150€ που φτιάχνονται, επίσης, στην Κίνα !!! (Χαχαχαχα!) Για ποια ακουστικά λέτε. Κανένα λινκ θα δώσετε; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Koίτα, το έχω δύο μέρες τώρα. Το φοράω απ' το πρωι ως το βράδυ και το ξεχνάω στο αυτί μου. Είναι 11 γραμμάρια. Απαντάω YES και παίρνω τις κλήσεις χωρίς χέρια. Το φοράω μέσα από το κράνος και απαντάω στις κλήσεις ενώ οδηγώ μοτοσυκλέτα, το ίδιο και στο αυτοκίνητο (χωρίς κράνος). Εκ περιεργειας, η φωνητικη απαντηση αλλαζει ; Δηλαδη το yes γινεται ναι και το no όχι η παραμενουν ως εχουν ; Μπορει και μπαινει μεσα σε full face κρανος ; Δεν σε πιεζει στο αυτι ; δεν πιεζεται συνεχεια το πληκτρο του ; ααα και κατι ακομη. εχει ηχο κλησης η δονηση ; δηλαδή κουδουνιζει χωριστα από το τηλεφωνο ; Edited March 13, 2014 by skiace Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco53 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Εκ περιεργειας, η φωνητικη απαντηση αλλαζει ; Δηλαδη το yes γινεται ναι και το no όχι η παραμενουν ως εχουν ; Μπορει και μπαινει μεσα σε full face κρανος ; Δεν σε πιεζει στο αυτι ; δεν πιεζεται συνεχεια το πληκτρο του ; ααα και κατι ακομη. εχει ηχο κλησης η δονηση ; δηλαδή κουδουνιζει χωριστα από το τηλεφωνο ; Δεν το 'χω βρεί αν γίνεται να αλλάξει, υποθέτω πως όχι. Όταν τελειοποιήσω τα κινέζικά μου θα σου πώ με σιγουριά! Πάντως κάποια φορά απάντησα ΝΑΙ, το άκουσε γιά ΝΟ και έκοψε την κλήση. Έχω ένα Shoei XR1000. Γιά να χωρέσει χωρίς πρόβλημα έβγαλα το 1 μαξιλαράκι του αυτιού και μελετάω να το μετατρέψω και να το ταιριάξω, αλλοιώς δεν ... Δεν έχει ξεχωριστό ήχο, ούτε δόνηση. Αν το φοράς ακούς την κινέζα να κελαηδάει και της λές YES, ή NO! (Φυσικά ακούς κανονικά τον ήχο κλήσης του κινητού σου, το φοράς- δεν το φοράς στο αυτί) Δηλαδή αν δώσεις κανένα 50άρικο θα θες να σου φτιάχνει και καφέ; ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για ποια ακουστικά λέτε. Κανένα λινκ θα δώσετε; Δες το post #6364 Edited March 13, 2014 by geco53 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Άσχετο αλλά βγάζετε τα μαξιλαράκια στο κράνος για να χωρέσουν bt;;;. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Δεν το 'χω βρεί αν γίνεται να αλλάξει, υποθέτω πως όχι. Όταν τελειοποιήσω τα κινέζικά μου θα σου πώ με σιγουριά! Πάντως κάποια φορά απάντησα ΝΑΙ, το άκουσε γιά ΝΟ και έκοψε την κλήση. Έχω ένα Shoei XR1000. Γιά να χωρέσει χωρίς πρόβλημα έβγαλα το 1 μαξιλαράκι του αυτιού και μελετάω να το μετατρέψω και να το ταιριάξω, αλλοιώς δεν ... Δεν έχει ξεχωριστό ήχο, ούτε δόνηση. Αν το φοράς ακούς την κινέζα να κελαηδάει και της λές YES, ή NO! (Φυσικά ακούς κανονικά τον ήχο κλήσης του κινητού σου, το φοράς- δεν το φοράς στο αυτί) Δηλαδή αν δώσεις κανένα 50άρικο θα θες να σου φτιάχνει και καφέ; ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες το post #6364 Οντως βλεπω πως δυστυχως τα κινεζικα δεν είναι το καλυτερο σου !!! :lol::lol::lol::lol: Εδωσα 50+ για το sbh50 αλλα είμαι απολυτα δυσαρεστημένος γιατι ενώ φτιαχνει καφε και στιβει χυμο, δεν ψηνει καλα το τοστ !!! :p:p:p:p Εγω εχω ένα Arai και ηδη φορωντας το (στο κεφαλι) είναι εφαρμοστο. Εξακολουθώ να μη μπορω να φανταστω πως μπαινει σε σενα, εκτος και αν είναι 1-2 νουμερα μεγαλυτερο κρανος (που ελπιζω να μην είναι). Σε κάθε περιπτωση και τα ενσύρματα ακουστικα αλλα και αυτό σε περιπτωση ο μη γένοιτο ατυχήματος μπορει να αποδειχτουν καταστροφικα. Προσωπικα εχω παρει μια βτ επικοινωνια μηχανης, οπου εχω περασει τα πλακε ακουστικα μεσα από τα μαξιλαράκια και σε ταξιδι η πολυωρη οδηγηση χρησιμοποιω αυτή. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παντως δεν πρεπει να υπαρχουν πολλα bt με δονηση και κουδουνισμα, κατι που θα ηταν πολυ χρησιμο μιας και το bt το χρησιμοποιουμε σαν τηλεφωνο και αντι για αυτο. Οποτε μπορει να μην ειναι πολυ κοντα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παντως δεν πρεπει να υπαρχουν πολλα bt με δονηση και κουδουνισμα, κατι που θα ηταν πολυ χρησιμο μιας και το bt το χρησιμοποιουμε σαν τηλεφωνο και αντι για αυτο. Οποτε μπορει να μην ειναι πολυ κοντα.. κατι τελευταιο το aliexpress υποστηριζει πληρωμη με paypal η μονο με καρτα ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Μονο με καρτα, ειναι ασφαλες Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παντως δεν πρεπει να υπαρχουν πολλα bt με δονηση και κουδουνισμα, κατι που θα ηταν πολυ χρησιμο μιας και το bt το χρησιμοποιουμε σαν τηλεφωνο και αντι για αυτο. Οποτε μπορει να μην ειναι πολυ κοντα.. Ποιο έχει κουδουνισμα και δόνηση; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Exει, δεν τα εχω ψαξει και πολυ, ενα samsung Θυμαμαι, αλλα δεν ειναι πολλα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts