Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Παιδιά προτείνετε κάποιο Bluetooth adapter για pc (win7 x64) να δουλεύει με τα σημερινά στάνταρ, για μουσική με ενδιαφέρει ..

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Το smart connect δουλευει απο android 4.0 και πανω

Πάντως σε εμένα μια χαρά εγκαταστάθηκε στο LG P500 ( έκδοση 2.3)

VF Giga Unlimited Ultra

Πάντως σε εμένα μια χαρά εγκαταστάθηκε στο LG P500 ( έκδοση 2.3)

Εγκαταστάθηκε, αλλά δουλεύει;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δουλεύει , με ότι χαρακτηριστικά επιτρέπει στις εκδόσεις πριν την 4.0 .

Στο θέμα λοιπόν των αναγνωρίσεων των κλήσεων, που αναφέραμε πριν, στο sbh είμαι μια χαρά.

VF Giga Unlimited Ultra

Κοιτα, δεν ξερω αν σου δημιουργησει τιποτα περιεργο η miui αν και δεν νομιζω,αλλα δεν πιστευω να εχεις προβλημα.Δεν υπαρχει ουτε μια αναφορα απο καποιον που να μην δουλεψε η αναγνωριση κλησης στο sbh50.Το προβλημα υπαρχει στα iphone οποτε με android 4.1 που εισαι εσυ το θεωρω λιγο απιθανο να εχεις θεμα

Χάρη στο δικό σου post το αγόρασα και έχω να πω ότι δουλεύουν τα πάντα άψογα!!!

Είναι όμορφο και δουλεύει τέλεια!!!

Σε ευχαριστώ!

Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Χάρη στο δικό σου post το αγόρασα και έχω να πω ότι δουλεύουν τα πάντα άψογα!!!

Είναι όμορφο και δουλεύει τέλεια!!!

Σε ευχαριστώ!

Καλοριζικο :)

γεια σας παιδια!σκεφτομουν να παρω το sbh20 για το gs3 μου αλλα εχω μια απορια.δεν εχω ξαναπαρει bluetοoth και δεν ξερω.λοιπον,τo sbh20 δεν εχει ενσωματομενο ραδιοφωνο αμα ομως εγω θελω να ακουσω ραδιοφωνο απο την εφαρμογη του κινητου τι γινετε?θα λειτουργησει? εψαξα λιγο να βρω αν εχει απαντηθει και δεν βρηκα κατι.

γεια σας παιδια!σκεφτομουν να παρω το sbh20 για το gs3 μου αλλα εχω μια απορια.δεν εχω ξαναπαρει bluetοoth και δεν ξερω.λοιπον,τo sbh20 δεν εχει ενσωματομενο ραδιοφωνο αμα ομως εγω θελω να ακουσω ραδιοφωνο απο την εφαρμογη του κινητου τι γινετε?θα λειτουργησει? εψαξα λιγο να βρω αν εχει απαντηθει και δεν βρηκα κατι.

Τώρα πια μπορείς με την εφαρμογή mono bleutooth router.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxistar.monobluetoothfree&hl=el

Στέλνει οποιονδήποτε ήχο στο bluetooth.

Μόνο που αν δεν κάνω λάθος θα χρειαστεί να συνθέσει και ένα ακουστικό ή ενσύρματο Handsfree για να λειτουργήσει το ράδιο στο κινητό....

Και το sbh20 είναι στερεοφωνικό , δεν έχει το πρόβλημα των απλών BH που είναι μονοφωνικά. Πάντως την εφαρμογή δεν την έχω δοκιμάσει.

VF Giga Unlimited Ultra

Μόνο που αν δεν κάνω λάθος θα χρειαστεί να συνθέσει και ένα ακουστικό ή ενσύρματο Handsfree για να λειτουργήσει το ράδιο στο κινητό....

Και το sbh20 είναι στερεοφωνικό , δεν έχει το πρόβλημα των απλών BH που είναι μονοφωνικά. Πάντως την εφαρμογή δεν την έχω δοκιμάσει.

Εννοείται αυτό .Μπορεί βέβαια να κόψει ένα 3,5 mm βύσμα ,να το συνδέσει στο κινητό για να το ξεγελάσει να ξεκινήσει το ραδιόφωνο.

Εννοείται αυτό .Μπορεί βέβαια να κόψει ένα 3,5 mm βύσμα ,να το συνδέσει στο κινητό για να το ξεγελάσει να ξεκινήσει το ραδιόφωνο.

Αν το καλώδιο δεν είναι μεγάλο δεν θα πιάνει καλά.

θα μπορουσε καποιος που εχει το bluetooth να δοκιμαζε αν πιανει οντως η πατεντα?ακομα και με ενα απλο ζευγαρι ακουστικα.νομιζω εχω ενα μικρο ζευγαρι που θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω για αυτο το λογο. υπαρχει περιπτωση απο τη πατεντα να μπερδευτει και να μην στειλει τη κληση στο bluetooth?

θα μπορουσε καποιος που εχει το bluetooth να δοκιμαζε αν πιανει οντως η πατεντα?ακομα και με ενα απλο ζευγαρι ακουστικα.νομιζω εχω ενα μικρο ζευγαρι που θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω για αυτο το λογο. υπαρχει περιπτωση απο τη πατεντα να μπερδευτει και να μην στειλει τη κληση στο bluetooth?

Θα το δοκιμάσω εγώ φίλε. Δωσε μου λίγο χρόνο . Αν και αποκλείεται να μην παίζει. Το έχω δοκιμάσει με άλλο bluetooth και δουλεύει μια χαρά. Έχω το συγκεκριμένο bluetooth που θέλεις., το πήρα δώρο με το smartwatch 2. Το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα και αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να στο στείλω σε πολύ καλή τιμή.

Edited by nnik_1969

οσο χρονο θες εγω δεν βιαζομαι.:cool:

σε ευχαριστω πολυ και για τη προσφορα σου αλλα θα ηθελα να το παρω καινουργιο.

Όσοι έχετε το sbh50 μπορείτε να μου πείτε αν σας ακούνε χωρίς διακοπές κτλ.

Δέχομαι αρκετά παράπονα ότι δε με ακούν καθαρά όταν έχω το κινητό στην τσέπη του παντελόνι, ενώ αν το βάλω σχετικά κοντά με ακούν καμπάνα.

Να σημειωθεί ότι τα mp 3 από το κινητό παίζουν άψογα ακόμα και από μεγάλη απόσταση.

(Το κινητό εννοείται πως έχει Καλό σήμα )

Κάποιος κάποια συμβουλη?

Ευχαριστώ

Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Δέχομαι αρκετά παράπονα ότι δε με ακούν καθαρά όταν έχω το κινητό στην τσέπη του παντελόνι, ενώ αν το βάλω σχετικά κοντά με ακούν καμπάνα.

Να σημειωθεί ότι τα mp 3 από το κινητό παίζουν άψογα ακόμα και από μεγάλη απόσταση.

Κάποιος κάποια συμβουλη?

Ευχαριστώ

μεχρι στιγμης δεν μου εχουν πει κατι. εγω το εχω το τηλεφωνο σε θηκη στη ζωνη.

Κανένα πρόβλημα. Με 2 κινητά. Και κοντά και μακρυά. Για την ακρίβεια έχει τον καλύτερο ήχο απο ότι bluetooth είχα μέχρι στιγμής.

VF Giga Unlimited Ultra

Κάποιος κάποια συμβουλη?

Ευχαριστώ

Για γυρισε το σημα σε απλο gsm στο κινητο σου και δοκιμασε το, γιατι φταιει σιγουρα το κινητο σου και οχι το bt

Με όσους μιλάω πολλές φορές σπάνε τα νεύρα τους και συνεπώς και τα δικά μου μιας και έσκασα μια 50αρα και δε κάνω τη δουλεία μ...

Το κινητό μου έχει ΒΤ 4.0 και δεν είναι και καμία μπακατέλα για να φταίει αυτό :/ Με ένα ΒΤ 6 χρονών που είχα δεν είχα τέτοια θέματα.. Τα νεύρα μου :/

Για γυρισε το σημα σε απλο gsm στο κινητο σου και δοκιμασε το, γιατι φταιει σιγουρα το κινητο σου και οχι το bt

Φίλε μου δε νομίζω να έχει να κάνει με το σήμα του κινητού μου... Η σύνδεση ΒΤ μεταξύ κινητού και handsfree πρέπει να φταίει... Το θέμα είναι ότι όταν κλείσω και ξαναανοίξω το ΒΤ του κινητού ακούγομαι καμπάνα... Δε ξέρω τι να πω... Ελπίζω να στρώσει... Θα κάνω καμιά επανεκκίνηση κτλ και ο θεός βοηθός :D

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

:happy:

Όχι.

Μέχρι να καταλάβω ότι δεν κάνει επανασύνδεση αν απομακρυνθείς από την συσκευή για αρκετή ώρα από μόνο του, είχα ήδη κανονίσει να το δώσω λόγω των καλωδίων.

Το αγόρασα λόγω της ιδιαιτερότητας του να μιλάς από αυτό, αλλά είχα ξεχάσει ότι δεν με βολεύουν τα ακουστικά με καλώδια, ειδικά στο αυτοκίνητο

edit:

Αποσυνδέσεις πάντως δεν έκανε όταν η συσκευή ήταν στην εμβέλεια του ΒΤ.

Χαιρετω.

Εγω θα σου πω πως χρησιμοποιω το mw1,που εχει καλωδια.

Πιανω το ΒΤ στο πουκαμισο,και περναω τα καλωδια μεσα απο το πουκαμισο και τα γυριζω πανω βγαζοντας τις ακρες με τα ακουςτικα,απο πανω ,απο το γιακα.

Ετσι,δεν κρεμονται καλωδια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258&goto=newpostμπροστα,εκτος απο ενα που παει στο αυτι,και το αλλο,που μπαινει μεσα στην τσεπη του πουκαμισου.

Κατι αλλο τωρα,που με στενοχωρει.

Μερικες φορες,χτυπαει κανονικα και το τηλεφωνο,και το ΒΤ,αλλα δεν ακουω τιποτα οταν πατησω το κουμπι.Κοτωντας δε την οθονιτσα του,δεν καταγραφει και την κληση,ενω το τηλεφωνο την καταγραφει κανονικα.

Αυτο που κανω συνηθως για να ακουσω,ειναι να πατησω το κουμπι του τηλεφωνου,που μπαζει το ηχειο του μεσα,και ακουω απ το ηχειο.Αλλα αυτο,δεν ειναι ευκολο να το κανω,ειδικα μεσα στο αυτοκινητο,οταν το τηλεφωνο το εχω μεσα σε θηκη νεοπρενιου,σαν σακκουλα,εκτος απο την οριτζιναλ πολυκαρμπονικη της Samsung.

Τι μπορει να γινει αραγε;

Το firmware ειναι το 1.6.και το κινητο,το Note 2.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Φίλε μου δε νομίζω να έχει να κάνει με το σήμα του κινητού μου... Η σύνδεση ΒΤ μεταξύ κινητού και handsfree πρέπει να φταίει... Το θέμα είναι ότι όταν κλείσω και ξαναανοίξω το ΒΤ του κινητού ακούγομαι καμπάνα... Δε ξέρω τι να πω... Ελπίζω να στρώσει... Θα κάνω καμιά επανεκκίνηση κτλ και ο θεός βοηθός :D

Ξαναφλασαρε το firmware. Στο support της Sony θα δεις τον τρόπο.

Δουλεύει μια χαρά φίλε όπως είπα. Το δοκίμασα.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Έχω 2 εβδομάδες που έχω πάρει το Nokia Bh-310 και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Σε ανύποπτες στιγμές αρχίζει κ κάνει παρεμβολές κ ακούω διακεκόμενα σαν να πάει να χαθεί η σύνδεση. Αυτό γίνεται σε απόσταση με το κινητό στο 1μ. Αν απομακρυνθω στα 5μ. ακούω πολύ καλά σαν να ήμουν κοντά στο κινητό αλλά πάλι μπορεί να κάνει αυτή την διακοπή κ να επανέλθει. Δεν έχει να κάνει με το σήμα του κινητού γτ το δοκίμασα κ με το tuneln radio. .

Υπάρχει κάποιο firmware για την συγκεκριμένη συσκευή ή να το επιστρέψω μέσω εγγύησης;

Έχω 2 εβδομάδες που έχω πάρει το Nokia Bh-310 και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Σε ανύποπτες στιγμές αρχίζει κ κάνει παρεμβολές κ ακούω διακεκόμενα σαν να πάει να χαθεί η σύνδεση. Αυτό γίνεται σε απόσταση με το κινητό στο 1μ. Αν απομακρυνθω στα 5μ. ακούω πολύ καλά σαν να ήμουν κοντά στο κινητό αλλά πάλι μπορεί να κάνει αυτή την διακοπή κ να επανέλθει. Δεν έχει να κάνει με το σήμα του κινητού γτ το δοκίμασα κ με το tuneln radio. .

Υπάρχει κάποιο firmware για την συγκεκριμένη συσκευή ή να το επιστρέψω μέσω εγγύησης;

Εγώ ακούω μια χαρά σε αυτή την απόσταση. Πήγαινε το πίσω, μήπως είναι ελαττωματικό.

Πάντως παίζουν πολλές παραξενιές με τα bluetooth. Θα πρότεινα με τέτοιες ανωμαλίες να χρησιμοποιείτε το doa.