Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημέρα

πήρα χθες το SBH52 της SONY.

Το έχω συνδεδεμένο με note2 και μετά λύπης μου βλέπω ότι εάν βγω εκτός ακτίνας ΒΤ όταν θα ξαναμπω δεν το διαβάζει αυτόματα.

Είναι θέμα συμβατότητας ή κάνω κάτι λάθος?

Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που το κράτησα μόνο λίγες ημέρες και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να αλλάξει με κάποιο update.

Αυτό όμως που είναι όλα τα ''λεφτά'' ....η απάντηση κρατώντας το σαν μικρό τηλεφωνάκι.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που το κράτησα μόνο λίγες ημέρες και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να αλλάξει με κάποιο update.

Αυτό όμως που είναι όλα τα ''λεφτά'' ....η απάντηση κρατώντας το σαν μικρό τηλεφωνάκι.

Με ποιο κινητό τηλέφωνο σου έκανε τα κόλπα;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Με ποιο κινητό τηλέφωνο σου έκανε τα κόλπα;

Mε το Note 3

Για iPhone δεν το συνιστώ καθόλου βέβαια.

Mε το Note 3

Για iPhone δεν το συνιστώ καθόλου βέβαια.

Δοκίμασες να το φλασαρεις ξανά;

Το bluetooth εννοώ.

Όχι.

Μέχρι να καταλάβω ότι δεν κάνει επανασύνδεση αν απομακρυνθείς από την συσκευή για αρκετή ώρα από μόνο του, είχα ήδη κανονίσει να το δώσω λόγω των καλωδίων.

Το αγόρασα λόγω της ιδιαιτερότητας του να μιλάς από αυτό, αλλά είχα ξεχάσει ότι δεν με βολεύουν τα ακουστικά με καλώδια, ειδικά στο αυτοκίνητο

edit:

Αποσυνδέσεις πάντως δεν έκανε όταν η συσκευή ήταν στην εμβέλεια του ΒΤ.

Edited by Jig
edit

Το bluetooth εννοώ.

Για το ΒΤ ακουστικό μιλάς?

Αν, ναι πώς?

edit:

το έχω 3 μέρες, είναι πραγματικά πολύ αξιόπιστο σε ακουστική, μηδέν αποσυνδέσεις εντός εμβέλειας και πολύ παιχνιδιάρικο το μενού του.

θέμα εγώ προσωπικά με τα καλώδια δεν έχω, δεν είναι όμως και τραγικά σε μήκος, πολύ καλό μανταλάκι,

ένα στρώσιμο θέλει η εφαρμογή του από το μάρκετ και είμαστε σούπερ

Edited by alepapas
Συμπλήρωση
Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας...

Όταν είναι ανοικτό το Bluetooth στο κινητό, αλλά δεν είναι συνδεδεμένο με κάποιο ακουστικό, έχει την ίδια κατανάλωση μπαταρίας όπως όταν είναι συνδεδεμένο κάποιο ακουστικό?

Ωραια ερωτηση

Νομιζω πως οχι.

Και νομιζω εξαρταται απο το καθε ενα bluetooth

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδια καλησπερα επειδη ειμαι στην αναζητηση αγορας bluetooth θα ηθελα την βοηθεια σας. Απαραιτητη προυποθεση να εχει καλωδιο.... Η συσκευη που εχω lg g2. Θα ηθελα να εχει καλη μπαταρια και η χρηση που θα του κανω θα ειναι κυριως για κλησεις. Με μια γρηγορη ματια κλεινω προς samsung hm1500 η sony sbh 50.....Aκουω γνωμες γιατι μεχρι αυριο πρεπει να καταληξω.Ευχαριστω.

nnik_1969 επειδή ρωτούσες πάλι κάνει νούμερα. Τώρα ενώ φαινόταν συνδεδεμένο μου έστειλε τον ήχο στο τηλέφωνο και δεν έλεγε να συνδεθεί. Αν και από το μεσημέρι δεν είχα θέμα.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

nnik_1969 επειδή ρωτούσες πάλι κάνει νούμερα. Τώρα ενώ φαινόταν συνδεδεμένο μου έστειλε τον ήχο στο τηλέφωνο και δεν έλεγε να συνδεθεί. Αν και από το μεσημέρι δεν είχα θέμα.

Ευχαριστώ Ελένη. Τελικά άγνωστες οι βουλες των bluetooth. Ένα mw 600 που είχα και το οποίο δεν δούλεψε ποτέ σωστά από την εποχή του HTC desire με το Νοτε 3 δουλεύει βολίδα.

Είμαι και εγώ κάτοχος του Sony SBH50 εδώ και μερικές μέρες. Πριν είχα το MW600 , το οποίο δυστυχώς εμφάνισε το πρόβλημα που εμφανίζεται πιο συχνα. Έσπασε το κλιπάκι.Το χρησιμοποιούσα με το LG P500 και απο τα feedbacks που είχα απο αυτούς που με άκουγαν υπήρχαν θέματα.

Με το καινούριο τώρα , μέχρι στιγμής δεν μου έχει παραπονεθεί κανείς,το αντίθετο μάλιστα, έχει πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής απο το MW600 (φυσιολογικό είναι) και έχει αρκετές λειτουργίες που έχουν αναφερθεί εδώ στο topic. Θα το τσεκάρω και με το Note2 , μακάρι να μην έχω πρόβλημα.

Για μένα είναι ένα πάρα πολύ καλό BT , έχει ραδιοφωνάκι, μια χαρά σύνδεση με το κινητό - εδώ να πω ότι πράγματι όταν βγει εκτός θέλει πάτημα το κουμπάκι, εμένα δεν με ενοχλεί- και προτείνεται .

ΟΚ μπορώ να δεχτώ ότι είναι λίγο ακριβο σε σχέση με αυτό που πραγματικά αξίζει , αλλά αυτό είναι θέμα που θα σταθμίσει ο καθένας μόνος του.

Edited by jobous

VF Giga Unlimited Ultra

Παιδιά να κάνω και εγώ μια απλή ερώτηση!

Έχω το Xiaomi Mi2s και θέλω να αγοράσω ένα bluetooth με καλώσιο έως 50 ευρώ.

Το sbh50 μου αρέσει πολύ εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι πιο αξιόλογο στα ίδια χρήματα!

Μπορεί να μου πει κάποιος αν η λειτουργία ένδειξης του ονόματος που καλεί κτλ λειτουργεί κανονικά?

Θα το παραγγείλω μέσω ίντερνετ, αλλά επειδή έχω παράξενο και σπάνιο κινητό δε ξέρω κατά πόσο θα δουλεύει το κινητό μ με bluetooth handsfree...

Ευχαριστώ!!

Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Κανονικά τα ονόματα , στα ελληνικά και νούμερα και όλα ... τουλάχιστον σε μένα

Edit : Με LG P500.

Edited by jobous

VF Giga Unlimited Ultra

Κανονικά τα ονόματα , στα ελληνικά και νούμερα και όλα ... τουλάχιστον σε μένα

Φίλε μου

στα βγάζει κανονικά με το XIAOMI mi2s??? Ή με άλλο κινητό?? Αν αυτά που μου λες ισχύουν για το mi2s με σώνεις και το παραγγέλνω άμεσα :D

Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Φίλε μου

στα βγάζει κανονικά με το XIAOMI mi2s??? Ή με άλλο κινητό?? Αν αυτά που μου λες ισχύουν για το mi2s με σώνεις και το παραγγέλνω άμεσα :D

Τι εκδοση λειτουργικού εχεις στο XIAOMI?

Παιδιά καλημέρα,

μήπως ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε ακουστικά [ τα ασσύμετρα ] για το SBH50 ???

Φιλικά Γιώργος

3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4...

Εχω την miui v5 η οποια ομως στην ουσια ειναι android 4.1. Εχεις να μου πεις κατι ευχαριστο? :)

Κοιτα, δεν ξερω αν σου δημιουργησει τιποτα περιεργο η miui αν και δεν νομιζω,αλλα δεν πιστευω να εχεις προβλημα.Δεν υπαρχει ουτε μια αναφορα απο καποιον που να μην δουλεψε η αναγνωριση κλησης στο sbh50.Το προβλημα υπαρχει στα iphone οποτε με android 4.1 που εισαι εσυ το θεωρω λιγο απιθανο να εχεις θεμα

Κοιτα, δεν ξερω αν σου δημιουργησει τιποτα περιεργο η miui αν και δεν νομιζω,αλλα δεν πιστευω να εχεις προβλημα.Δεν υπαρχει ουτε μια αναφορα απο καποιον που να μην δουλεψε η αναγνωριση κλησης στο sbh50.Το προβλημα υπαρχει στα iphone οποτε με android 4.1 που εισαι εσυ το θεωρω λιγο απιθανο να εχεις θεμα

Τώρα που το λέτε, έχω την εντύπωση ότι στο motorola defy+ μου με κάστομ ρομ miui, (2.3 gb) στο sbh50 μου βγάζει μόνο το νούμερο του καλούντος, όχι το όνομα, που είναι στον κατάλογο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τώρα που το λέτε, έχω την εντύπωση ότι στο motorola defy+ μου με κάστομ ρομ miui, (2.3 gb) στο sbh50 μου βγάζει μόνο το νούμερο του καλούντος, όχι το όνομα, που είναι στον κατάλογο.

Το smart connect δουλευει απο android 4.0 και πανω

Παιδιά το παραγγέλνω και σας υπερευχαριστώ για τις συμβουλές!!!

Αν δεν κάνει θα σας κυνηγάω :P

Wish me luck!!!

Το smart connect δουλευει απο android 4.0 και πανω

Καταραμένο fragmentation...:p :lol:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350