Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Για όποιον πραγματικά θέλει πραγματική απόδοση και απροβλημάτιστη ομιλία δοκιμασμένο σε όλα τα κινητα πρόσφατα και στο note 3 iPhone 5s lg g2 το plantronic legend για εμένα είναι πραγματικά μονόδρομος.

Έχω αφήσει στην άκρη και αλλα εξίσου ακριβά by και πλέον δουλεύω μόνο αυτό.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Να ζητήσω τη βοήθειά σας σχετικά με το SBH 50 γιατί θα μου σπάσει τα νεύρα. Το χρησιμοποιώ με το Xperia SP και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την αναπαραγωγή μουσικής.

Συγκεκριμένα, ενώ ακούω ένα τραγούδι, σταματάει η μουσική στο bluetooth και πηγαίνει στο ηχείο του τηλεφώνου για ένα δευτερόλεπτο. Μετά ξαναγυρνάει μόνη της στο bluetooth. Είναι σπαστικότατο και πλέον το κάνει σε κάθε ένα τραγούδι που ακούω!

Εχω δοκιμάσει τα πάντα, reset του SBH 50, κατάργηση του pairing και εκ νέου ταίριασμα, pairing kai me NFC και με bluetooth, αναβάθμιση και του bluetooth και του λογισμικού του στο τηλέφωνο, δεν έχω καταφέρει τίποτα.

Στο internet δεν έχω βρει αναφορά παρόμοιου θέματος, πάει κάπου το μυαλό σας ή να το πάω για επισκευή;

ΥΓ. Σχετικά με την κουβέντα σας για το noise assasin (έτσι λέγεται το συστηματάκι με τη λήψη των δονήσεων από το σαγόνι) του Jawbone, έχοντας δοκιμάσει το Jawbone Prime, θα ήθελα να σας πω ότι δεν έχω βρει πουθενά αντίστοιχη αποτελεσματικότητα σε απομόνωση θορύβου (τώρα έχω το Plantronics M1100, ας έχει τρία μικρόφωνα, δεν πιάνει μια σε σχέση με το noise assasin).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Ημουν στο πεζοδρόμιο της Κηφισίας με φουλ κίνηση και τρελό σαματά, έχοντας μόλις τελειώσει μια επαγγελματική συνάντηση.

Με καλει συνάδελφος που ήξερε οτι θα είμαι σε συνάντηση και μου μίλαγε διστακτικά και σιγα. Του λέω, γιατί μιλάς σιγά; Και μου απαντάει το θεικο "ακούω πολλή ησυχία και είπα μήπως είσαι ακόμα στη συναντηση". Δεν πίστευε με τίποτα οτι του μιλάω από το πεζοδρόμιο της Κηφισίας.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Σχετικά με την κουβέντα σας για το noise assasin (έτσι λέγεται το συστηματάκι με τη λήψη των δονήσεων από το σαγόνι) του Jawbone, έχοντας δοκιμάσει το Jawbone Prime, θα ήθελα να σας πω ότι δεν έχω βρει πουθενά αντίστοιχη αποτελεσματικότητα σε απομόνωση θορύβου (τώρα έχω το Plantronics M1100, ας έχει τρία μικρόφωνα, δεν πιάνει μια σε σχέση με το noise assasin).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Ημουν στο πεζοδρόμιο της Κηφισίας με φουλ κίνηση και τρελό σαματά, έχοντας μόλις τελειώσει μια επαγγελματική συνάντηση.

Με καλει συνάδελφος που ήξερε οτι θα είμαι σε συνάντηση και μου μίλαγε διστακτικά και σιγα. Του λέω, γιατί μιλάς σιγά; Και μου απαντάει το θεικο "ακούω πολλή ησυχία και είπα μήπως είσαι ακόμα στη συναντηση". Δεν πίστευε με τίποτα οτι του μιλάω από το πεζοδρόμιο της Κηφισίας.

Απ' τη στιγμή που έχεις δοκιμάσει και συμβατικά ΒΤ και το σύστημα της Jawbone, και αποφάνθηκες για το ποιο είναι το πιο αποτελεσματικό, εγώ τις απαντήσεις μου τις πήρα.

Το μόνο θέμα για μένα είναι η τσιμπημένη τιμή τους, αν και μάλλον τα αξίζουν τα λεφτά τους.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ευχαριστώ πολύ! Έψαχνα τον κωδικό τους γιατί το ένα από τα δύο ακουστικά με αποχαιρέτισε και προσπαθώ (μάταια) να βρω τα ίδια γιατί με έχουν βολέψει απίστευτα.

φιλε αν τελικά τα βρείς στείλε μου με ένα pm το link :D

Και ένα αρνητικό για υπερβολική απομόνωση θορύβου: Όταν μιλάς εσύ και ο συνομιλητής έχει υπερβολική απομόνωση θορύβου, κάθε λίγο αναρωτιέσαι αν ακούει ακόμα ή αν έκλεισε η γραμμή και ρωτας "ακούς;"

Συνεπώς η πολύ καλή αλλά όχι απόλυτη απομόνωση θορύβου που προσφέρουν τα ακριβά (όχι τα φθηνά) plantronics είναι προτιμότερα για ανθρώπους που εργάζονται σε χώρους γραφείου, ενώ τα jawbone με noise assassin είναι προτιμοτερα για θορυβώδεις χωρίς (δρόμο, εργοστάσιο, κλπ).

Ακόμα μια φορά δεν το καλύτερο δεν είναι απόλυτο αλλά σχετικό ανάλογα τις ανάγκες κάθε χρήστη!

Λοιπον πριν λιγο που γυρισα σπιτι μου εβγαλε την ενημερωση το sbh50 αφου πρωτα ενημερωθηκε απο το play store και η αντιστοιχη εφαρμογη στο κινητο.Με μια γρηγορη ματια ειδα οτι διορθωθηκε το προβλημα με την συνδεση σε ηχο πολυμεσων μεσω του nfc (ανασταση :p:lol: ) για το οποιο θεμα ειχαμε γινει βιδες πριν λιγο καιρο με την sony hellas με καποια e-mail που ανταλλαξαμε και οι οποιοι επεμεναν οτι <τετοιο θεμα δεν υπηρχε>!!!!Προς το παρον βλεπω σωστες συνδεσεις-αποσυνδεσεις του bt μεσω nfc και γενικα σωστη λειτουργια.Aυριο που θα εχω χρονο θα το δοκιμασω και θα το πιεσω να δω τι παιζει σε συνθηκες εντονης χρησης για τυχον προβληματα και βελτιωσεις και θα ενημερωσω

Εdit: @alkis ειχες εξ αρχης προβλημα η στο εβγαλε στην πορεια?Να υποθεσω οτι δεν εχεις καποια custom rom στο sony?

Edited by truckman

Λοιπον πριν λιγο που γυρισα σπιτι μου εβγαλε την ενημερωση το sbh50 αφου πρωτα ενημερωθηκε απο το play store και η αντιστοιχη εφαρμογη στο κινητο.Με μια γρηγορη ματια ειδα οτι διορθωθηκε το προβλημα με την συνδεση σε ηχο πολυμεσων μεσω του nfc (ανασταση :p:lol: ) για το οποιο θεμα ειχαμε γινει βιδες πριν λιγο καιρο με την sony hellas με καποια e-mail που ανταλλαξαμε και οι οποιοι επεμεναν οτι <τετοιο θεμα δεν υπηρχε>!!!!Προς το παρον βλεπω σωστες συνδεσεις-αποσυνδεσεις του bt μεσω nfc και γενικα σωστη λειτουργια.Aυριο που θα εχω χρονο θα το δοκιμασω και θα το πιεσω να δω τι παιζει σε συνθηκες εντονης χρησης για τυχον προβληματα και βελτιωσεις και θα ενημερωσω

Ρωτώ και εσένα φίλε truckman. Μπας και έβαλαν στην αναβάθμιση τίποτα επιλογή για μνήμη στους ραδιοφωνικους σταθμούς;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ρωτώ και εσένα φίλε truckman. Μπας και έβαλαν στην αναβάθμιση τίποτα επιλογή για μνήμη στους ραδιοφωνικους σταθμούς;
To κοιταξα αλλα..δεν!!!Τι χαζομαρα ειναι αυτη και γιατι δεν το εχουν βαλει σε ενα bt που κατα τα αλλα φιαχνει και μουσακα,δεν μπορω να το καταλαβω :blink:

Παιδιά συγγνώμη για την καθυστέρηση, δεν είχα μπει όλη μέρα!

@ddr2: Αν διάβασα καλά το έλυσες, σωστά? Για την ενημέρωση μέσω κινητού δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Κανονικά την βγάζει μόνο του με το που θα συνδέσεις το ακουστικό με την προϋπόθεση να είσαι online. Αν δεν ενημερώνει σε iPhone, όπως είπε ο Πάρης, το συνδέεις PC και κάνεις την ενημέρωση.

@nik: Δείχνει να πηγαίνει καλύτερα. Αλλά θέλω να το τσεκάρω πιο πολύ. Προχθές που το είχα όλη μέρα δεν αποσυνδέθηκε. Αλλά πάντα κρατάω επιφυλάξεις με αυτά!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

@ddr2: Αν διάβασα καλά το έλυσες, σωστά? Για την ενημέρωση μέσω κινητού δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Κανονικά την βγάζει μόνο του με το που θα συνδέσεις το ακουστικό με την προϋπόθεση να είσαι online. Αν δεν ενημερώνει σε iPhone, όπως είπε ο Πάρης, το συνδέεις PC και κάνεις την ενημέρωση.

@nik: Δείχνει να πηγαίνει καλύτερα. Αλλά θέλω να το τσεκάρω πιο πολύ. Προχθές που το είχα όλη μέρα δεν αποσυνδέθηκε. Αλλά πάντα κρατάω επιφυλάξεις με αυτά!

Ελένη, τι κινητό έχεις; Φαινεται ότι το Νοτε 3 πάει καλύτερα από το ΝΟΤΕ2 σε συνδεσημότητα bluetooth.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Φίλε truckman, άρχισε να το κάνει ένα μήνα μετά την αγορά του. Στο Xperia SP όλα είναι stock, ούτε root δεν το έχω κάνει...

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Ναι, την έκανα πολύ εύκολα την αναβάθμιση , κατεβάζοντας το πρόγραμμα. :)

Εμένα έτσι και αλλιώς, δούλευε χωρίς πρόβλημα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ελένη, τι κινητό έχεις; Φαινεται ότι το Νοτε 3 πάει καλύτερα από το ΝΟΤΕ2 σε συνδεσημότητα bluetooth.

Το Note II. Πιστεύω και με την 4.3 - όοοοταν την πάρει - να στρώσει κι άλλο. Αν και ελπίζω μετά την αναβάθμιση να έχει στρώσει το ακουστικό. Αυτό που δεν δοκίμασα είναι αν έφτιαξαν το θέμα με τις διακοπές στην αναπαραγωγή μουσικής με ενεργό το multipoint.

Ναι, την έκανα πολύ εύκολα την αναβάθμιση , κατεβάζοντας το πρόγραμμα. :)

Εμένα έτσι και αλλιώς, δούλευε χωρίς πρόβλημα.

Εύγε παιδί! :)

Φίλε truckman, άρχισε να το κάνει ένα μήνα μετά την αγορά του. Στο Xperia SP όλα είναι stock, ούτε root δεν το έχω κάνει...

Αφου δεν ηταν εξ αρχης πιθανον να το φιαξουμε.Ελα στα πμ να μην γεμιζουμε το νημα

Το Note II. Πιστεύω και με την 4.3 - όοοοταν την πάρει - να στρώσει κι άλλο. Αν και ελπίζω μετά την αναβάθμιση να έχει στρώσει το ακουστικό. Αυτό που δεν δοκίμασα είναι αν έφτιαξαν το θέμα με τις διακοπές στην αναπαραγωγή μουσικής με ενεργό το multipoint.

Ελενη, οντως στην 4.3 δουλευει καλυτερα και ηταν απο τις βελτιωσεις που μου αρεσαν.

Αληθεια, τελικα ξαναπερασες το firm?

Ελενη, οντως στην 4.3 δουλευει καλυτερα και ηταν απο τις βελτιωσεις που μου αρεσαν.

Αληθεια, τελικα ξαναπερασες το firm?

Ναι Πάρη, από εκείνη τη μέρα. Το παρακολουθώ να δω πως θα πάει. Έπεσε και η ενημέρωση μέσα σε λίγες μέρες και ελπίζω να έχει στρώσει.

Καλησπέρα :)

Έχω ενα bt το Nokia HS 21w το οποίο δεν χρησιμοποιώ - βασικά δεν πρέπει να το δούλεψα πάνω απο 2-3 φορές :p

Οποίος θέλει του το δίνω!!

Ps: δεν το πουλαω :) κρίμα ειναι να κάθεται έτσι !!!!

Edit : δόθηκε σε μέλος του φόρουμ :)

Edited by evelinalex
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Έχω ενα bt το Nokia HS 21w το οποίο δεν χρησιμοποιώ - βασικά δεν πρέπει να το δούλεψα πάνω απο 2-3 φορές :p

ωραιος ο φιλος, ας το παρει καποιος που δεν εχει καθολου :)

+1

Μπραβο Εβελινα για την προσφορα!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Βαγγελιτσα,το έχεις πάρει εργολαβία από χθες να χαριζεις πραγματα,θα σε προτείνω για να αγιασεις : lol: :lol: μπραβο σου και καλα ειναι να τα παιρνουν παιδια που δεν εχουν και δυσκολευονται

Μπράβο Ευαγγελία, έτσι!!!!!!!

Είναι μάλιστα και πολύ καλό ΒΤ

Εδώ και το manual GR

http://nds1.nokia.com/phones/files/main_page/Nokia_HS-21W_UG_el.pdf

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Καλημέρα

πήρα χθες το SBH52 της SONY.

Το έχω συνδεδεμένο με note2 και μετά λύπης μου βλέπω ότι εάν βγω εκτός ακτίνας ΒΤ όταν θα ξαναμπω δεν το διαβάζει αυτόματα.

Είναι θέμα συμβατότητας ή κάνω κάτι λάθος?

Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας...

Καλημέρα

πήρα χθες το SBH52 της SONY.

Το έχω συνδεδεμένο με note2 και μετά λύπης μου βλέπω ότι εάν βγω εκτός ακτίνας ΒΤ όταν θα ξαναμπω δεν το διαβάζει αυτόματα.

Είναι θέμα συμβατότητας ή κάνω κάτι λάθος?

Αν απομακρυνθείς για αρκετή ώρα μετά θα πρέπει να πατήσεις το κεντρικό πλήκτρο για να συνδεθεί.Αν η απομάκρυνση είναι γύρω στο πεντάλεπτο θα ξανασυνδεθει μόνο του,μετά δυστυχώς το Sony σταματα να κάνει scan.Προφανώς το έχουν κάνει έτσι για λόγους αυτονομίας αλλά...δεν παύει να είναι λαλακια.Απ ότι έχω δει όμως τα περισσότερα φορητά bt έτσι δουλεύουν ενώ αντίθετα οι ανοικτές ακροάσεις αυτοκινήτων κάνουν μόνιμα scan όταν δεν έχουν σύνδεση κάθε 1,5-2 λεπτά.

Αν κατάλαβα καλά εννοείς το πλήκτρο που απαντάμε στις κλήσεις, έτσι?

Στην ουσία αυτό εκκινεί τη σάρωση στο ΒΤ. Χμμ, καλύτερα πάντως από το να μπαίνω στις ρυθμίσεις του κινητού για να ξανακάνω ζεύγος.

Κάτι τελευταίο, εάν απομακρυνθώ και μετά ξανασυνδεθώ παρατηρώ ότι η εφαρμογή του SBH52 μένει ανενεργή στη συσκευή.

Ενώ το ακουστικό συνδέεται τόσο με κλήση όσο και multimedia, έχει χαθεί το έξτρα μενού στο ΒΤ. Έχει να κάνει με κάποια παράμετρο της εφαρμογής του SBH52 ή του Smart Connect?

Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας...

Κανει κατι τετοια κουλα καμια φορα τελευταια, καποιο bug της εφαρμογης του bt πρεπει να ειναι (θα δωσουν καποιο update σιγουρα), αν το σβησεις εντελως και το ανοιξεις παλι θα δουλευει καλα.Απεφευγε να το συνδεεις με nfc, ειναι ο υπαίτιος πολλων κακων ;) Edited by truckman