Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Σας ευχαριστω πολυ ολους σας!πραγματικα μου δωσατε ιδεες.Πριν κανενα μισαωρο κατεληξα στο sony sbh50 τελικα,και λογω design.μια ερωτηση ομως ρε παιδια....πως κανει pair ταυτοχρονα με 2 συσκευες?εχω ψαξει manual αλλα δυστυχως δεν εχω βρει ακρη ακομα.ειτε συνδεεται με την πρωτη ειτε με την δευτερη.ποτε και με τις 2.γνωριζει καποιος την λυση?

Τελικα μετα απο χιλια ζορια την βρηκα την λυση

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τελικα μετα απο χιλια ζορια την βρηκα την λυση

για πες την .θελω να το ενωσω και με ενα s3.

Πήρα καινούργιο το mw 600 γιατί το παλιό μου έπεσε στη θάλασσα.Το συνδέω με το samsung core i 8260 και στην αναγνώριση μου δείχνει μόνο τον αριθμό τηλεφώνου, σε αντίθεση με το προηγούμενο που έδειχνε και το όνομα.Ξέρει κανείς τι φταίει;

Πήρα καινούργιο το mw 600 γιατί το παλιό μου έπεσε στη θάλασσα.Το συνδέω με το samsung core i 8260 και στην αναγνώριση μου δείχνει μόνο τον αριθμό τηλεφώνου, σε αντίθεση με το προηγούμενο που έδειχνε και το όνομα.Ξέρει κανείς τι φταίει;

Έχω την εντύπωση οτι είτε στο android δεν δείχνει το όνομα είτε επειδή το έχεις το όνομα στα ελληνικά. Το λέω γιατί εμένα στο note έδειχνε μόνο αριθμό στο iphone 5 και όνομα. επιπλέον στο 5800 όταν με πέρναν ακουγόταν απο το bluetooth ο ήχος που είχα στο κινητό ενώ στο note ακουγόταν ο default ήχος του ακουστικού!!!

Έχω την εντύπωση οτι είτε στο android δεν δείχνει το όνομα είτε επειδή το έχεις το όνομα στα ελληνικά. Το λέω γιατί εμένα στο note έδειχνε μόνο αριθμό στο iphone 5 και όνομα. επιπλέον στο 5800 όταν με πέρναν ακουγόταν απο το bluetooth ο ήχος που είχα στο κινητό ενώ στο note ακουγόταν ο default ήχος του ακουστικού!!!

Το προηγούμενο mw 600 σε σύνδεση με το core i 8260, έδειχνε όνομα

Καλημέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να πάρω το sbh 50 αλλα με ολα αυτα που αναφέρεται περι αποσυνδέσεων με βαλατε σε σκέψεις, αν ειναι να δώσω 50 ευρω για ακουστικό κ να κάνει τέτοια τι να το κανεις?

Καλημέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να πάρω το sbh 50 αλλα με ολα αυτα που αναφέρεται περι αποσυνδέσεων με βαλατε σε σκέψεις, αν ειναι να δώσω 50 ευρω για ακουστικό κ να κάνει τέτοια τι να το κανεις?

εγω τοχω λιγο καμμια 10 μερες. δεν μου εχει κανει κατι.

Καλημέρα σε όλους,

Το έχω από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε. Δεν έκανε ποτέ.

καλησπέρα,

τελικά πήγα το πήρα σήμερα,πρώτες εντυπώσεις θετικές,έχει αναγνώριση κλήσεων στα ελληνικά,πέρασα και τα extras απο το store,πλεον δεν χρειάζεται καν να βγάζω το κινητό απο την θήκη,το σύνδεσα με xperia ray και με nexus 7 (μόνο για πολυμέσα),ο ήχος με τα in-ear ακουστικά είναι φοβερός,το μόνο που με χαλάει είναι οι 6 μήνες εγγύηση

Πηρα και εγω το hm-1500 samsung.

To εχω 4 μερες τωρα.Αποσυνδεσεις δεν εχει καμια μεχρι στιγμης.Το φορτισα μονο οταν το αγορασα και ακομα ειναι φουλ,βεβαια την νυχτα το κλεινω .Για ον οφ εχει διακοπτακι που το καθιστα πολυ λειτουργικο και ευκολο στο ανοιξε κλεισε.

Μανταλακι ειναι αρκετα δυνατο και πιανει παντου.Το ακουστικο εχει κλιπσακι σαν τους στυλους,αλλα καλυτερα μην το σχολιασω,απλα απαραδεκτο.λιγο συνηθεια θελει επειδη εχει μεγαλοο κουμπι επανακλησης και πατιεται ευκολα.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

καλησπέρα,

τελικά πήγα το πήρα σήμερα,πρώτες εντυπώσεις θετικές,έχει αναγνώριση κλήσεων στα ελληνικά,πέρασα και τα extras απο το store,πλεον δεν χρειάζεται καν να βγάζω το κινητό απο την θήκη,το σύνδεσα με xperia ray και με nexus 7 (μόνο για πολυμέσα),ο ήχος με τα in-ear ακουστικά είναι φοβερός,το μόνο που με χαλάει είναι οι 6 μήνες εγγύηση

12 μήνες έχει εγγύηση, πανευρωπαϊκή. Ρώτησα στο πλαισο χτες. Έχουν κάνει λάθος στο site τους. Αν δεν κάνω λάθος μόνο η plantronics δίνει 2 χρόνια. Όλοι οι άλλοι 1.

Είμαι μεταξύ του sbh50 και του plantronics backbeat go 1 k 2.

Τι γνώμη έχετε για το backbeat? το έχει κανείς? η χρήση που το θέλω είναι κυρίως ομιλία σε αυτοκίνητο με την σχετική βαβουρα της κίνησης στην Αθήνα. Το sony έχει καλό φίλτρο? το plantronics δικαιολογεί τα 30 παραπάνω ευρώ?

Ευχαριστώ.

Edited by Laseras

κοίτα να δείς το sbh έχει οθόνη και ραδιόφωνο τώρα απο ποιότητα στην ομιλία δεν ξέρω ας μας πεί κάποιος που το έχει,πάντως εγώ προσωπικά αν είχα να διαθέσω παραπάνω θα έπερνα το backbeat μόνο και μόνο γιατί δεν έχεις το θέμα να πιάσεις κάπου το μανταλάκι

Εχει στο e-shop προσφορά το blackbeat 2 στα 66.9

Χτες έβαλα στο EShop παραγγελεια στα 72,90 αλλά την ακύρωσα και την ξανά έβαλα στα 66,9. Ευχαριστώ.

για τους κατοχους μονου ακουστικου,που δεν δινει δυνατοτητα χρησης μουσικης κ.α υπαρχει ενα προγραμματακι

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxistar.monobluetoothfree&hl=el

που σου δινει αυτη την δυνατοτητα.Το δοκιμασα σε πλοηγηση και δουλευει μια χαρα.Ενα on off χρησιμοποιει.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Ωραιο δειχνει το backbeat αλλα αν θες να ακους μουσικη αρκετες ωρες μαλλον θα υπαρχει θεμα με την αυτονομια..σωστα? Για παραδειγμα συνηθιζω να ακουω μουσικη στη δουλεια (8-9 ωρες) και απ οτι ειδα στα περι αυτονομιας ελεγε για 4,5 ωρες συνεχομενης μουσικης :((

Υγ laseras περιμενουμε εντυπωσεις οταν με το καλο..

Παντασουζα

δεν με ενδιαφέρει η μουσική, το επέλεξα καθαρά για ομιλία όταν οδηγώ και λόγο σχεδιασμού δεν παρεμβάλλεται στην οδήγηση. Μπορώ επίσης να το φορτίσω και με φορτιστή αυτοκινήτου λογικά οπότε οι 4.5 ώρες δεν με ενοχλούν.

σε ότι αφορά την μείωση θορύβου και γενικότερα στην χρήση θα ποστάρω μόλις θα το δοκιμάσω.

Δεν θυμάμαι ποιος φίλος είχε προβλήματα αποσυνδέσεων με το Sony sbh50 και επρόκειτο να το φλασαρει. Αν το έκανε, αν θέλει μας λέει αν διορθώθηκε η συμπεριφορά του.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δεν θυμάμαι ποιος φίλος είχε προβλήματα αποσυνδέσεων με το Sony sbh50 και επρόκειτο να το φλασαρει. Αν το έκανε, αν θέλει μας λέει αν διορθώθηκε η συμπεριφορά του.

Εγώ, φίλη! Τι φλάσαρα αλλά δεν το δουλεύω καθημερινά ούτε δώσε μου λίγο χρόνο να το δω.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Εγώ, φίλη! Τι φλάσαρα αλλά δεν το δουλεύω καθημερινά ούτε δώσε μου λίγο χρόνο να το δω.

Οκ ευχαριστώ. Αναμένουμε.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

δεν με ενδιαφέρει η μουσική, το επέλεξα καθαρά για ομιλία όταν οδηγώ και λόγο σχεδιασμού δεν παρεμβάλλεται στην οδήγηση. Μπορώ επίσης να το φορτίσω και με φορτιστή αυτοκινήτου λογικά οπότε οι 4.5 ώρες δεν με ενοχλούν.

σε ότι αφορά την μείωση θορύβου και γενικότερα στην χρήση θα ποστάρω μόλις θα το δοκιμάσω.

Για την ομιλια ανεφερε λιγο μεγαλητερη αυτονομια-δεν θυμαμαι ακριβως,οποτε θα εισ οκ..απλως εγω ψαχνω καποιο που να μ εξυπηρετει και στη μουσικη..αν γνωριζει καποιος.. thnx :)

Παντασουζα

Θα ενημερώσω μόλις το πάρω και για την απόδοση του στην μουσική οπότε μην βιαστείτε να αγοράσετε, αν είναι φόλα ας την πατήσω μόνο εγώ.

Θα ενημερώσω μόλις το πάρω και για την απόδοση του στην μουσική οπότε μην βιαστείτε να αγοράσετε, αν είναι φόλα ας την πατήσω μόνο εγώ.

Plantronic και φολα ειναι σπανιος συνδιασμος(ειδικα σ αυτα τα €)απ οσο διαβαζω, μιας και δεν ειχα ποτε.. αναμένουμε με αγωνία: )

Παντασουζα

Καλημέρα :)

Τα Plantronics τα είχα παρει και εγω αλλα δεν με βολεψαν στο αυτί !δεν κάθονταν καλα κ έφευγαν!!! Ηταν καλα όμως σε ολα τα αλλα :D

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: