Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Παιδιά έχει κανείς το Nokia BH-118? Ψάχνει φίλος ΒΤ με μονό ακουστικό και το μόνο που μου άρεσε είναι αυτό. Έχετε γνώμη? Η διάρκεια μπαταρίας και η ποιότητα συνομιλίας με ενδιαφέρει κυρίως.

ΥΓ: Το SBH-50 άρχισε να μου κάνει νερά με τις αποσυνδέσεις. Χάνει τη σύνδεση στα καλά καθούμενα και χωρίς να έχω απομακρυνθεί και θέλει on/off να δουλέψει.

Με ποιο κινητό; Χάνει σύνδεση ή η σύνδεση υπάρχει και ο άλλος δεν σε ακούει;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το έχω εγώ. Κάνει άψογα την δουλειά του. Το είχα συνδεδεμένο με δύο συσκευές και διαρκούσε τρεις μέρες το λιγότερο με αρκετή χρήση.

Το μαγνητικό πιάσιμο λειτουργεί άψογα και αυτό και είναι πολύ πρακτικό. Η ακουστική του είναι πολύ καλή.

Γενικά το θεωρώ πολύ τίμιο hands-free και μου έχει βολέψει πάρα πολύ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Με ποιο κινητό; Χάνει σύνδεση ή η σύνδεση υπάρχει και ο άλλος δεν σε ακούει;

Όχι όχι, αποσυνδέεται. Όταν είναι συνδεδεμένο δεν έχω κανένα πρόβλημα με την συνομιλία.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Το SBH-50 άρχισε να μου κάνει νερά με τις αποσυνδέσεις. Χάνει τη σύνδεση στα καλά καθούμενα και χωρίς να έχω απομακρυνθεί και θέλει on/off να δουλέψει.

Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων

Eίναι από το 52 οι οδηγίες αλλά πιστεύω ότι είναι οι ίδιες(screen shot)

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων

Eίναι από το 52 οι οδηγίες αλλά πιστεύω ότι είναι οι ίδιες(screen shot)

Βαριόμουν αλλά δεν το γλιτώνω, είναι αλήθεια..! Θα κάνω..! Κατά τα άλλα είναι ένα εξαιρετικό ΒΤ και με έχει βολέψει πολύ!

Βαριόμουν αλλά δεν το γλιτώνω, είναι αλήθεια..! Θα κάνω..! Κατά τα άλλα είναι ένα εξαιρετικό ΒΤ και με έχει βολέψει πολύ!

χεχε, μετρημένα ένα λεπτό θα κάνεις για την επαναφορά.

Πιστεύω με αυτόν τον τρόπο να λυθεί.

χεχε, μετρημένα ένα λεπτό θα κάνεις για την επαναφορά.

Πιστεύω με αυτόν τον τρόπο να λυθεί.

Οχι δεν θα λυθει ετσι.Μου ειχε συμβει κι εμενα λιγο καιρο πριν.

@ eltsele. Ελενη θα πας στην σελιδα υποστηριξης του bt της sony, θα κατεβασεις το προγραμμα που εχει εκει για ενημερωση λογισμικου και θα του ξαναφλασαρεις τη ρομ αλλιώς δεν θα ησυχασεις.3-4 λεπτα θα σου παρει ολη η διαδικασια

Σωστα, νομιζω οτι αυτη ειναι η πιο ολοκληρωνενη λυση.

Aφου πρωτα κανεις εγκατασταση στο τηλεφωνο την εφαρμογη Smart Connect και εχεις φυσικα συνδεσει το sbh50 πηγαινεις στις πληροφοριες, πατας Ενημερωση και θα σου πει αν εχεις την τελευταια εκδοση

Αν χρειαζεται update θα πρεπει να εγκαταστησεις στο PC την Υπηρεσία αναβάθμισης και να ακολουθησεις τις οδηγίες

Εδώ το link

http://www.sonymobile.com/gr/tools/update%20service/

Edited by Jig

Aφου πρωτα κανεις εγκατασταση στο τηλεφωνο την εφαρμογη Smart Connect και εχεις φυσικα συνδεσει το sbh50 πηγαινεις στις πληροφοριες, πατας Ενημερωση και θα σου πει αν εχεις την τελευταια εκδοση

Αν χρειαζεται update θα πρεπει να εγκαταστησεις στο PC την Υπηρεσία αναβάθμισης και να ακολουθησεις τις οδηγίες

Εδώ το link

Δεν εννοω αυτό, καμια σχεση με αυτο που εγραψα.Την τελευταια ενημερωση ουτως η αλλως την εχει περασμενη σιγουρα και δεν χρειαζεται pc για κατι τετοιο, γινεται αυτοματα μεσω ΟΤΑ στο sbh50 (κι εκτος αυτου η Ελενη δεν ειναι αρχαρια).Εννοω να ΞΑΝΑΦΛΑΣΑΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ FIRMWARE του bt κι αυτο μπορει να γινει ΜΟΝΟ απο το προγραμμα ενημερωσης του λογισμικου απο τον υπολογιστη και μονο απο εκει (δινει αυτη τη δυνατοτητα)

Edited by truckman

Εδώ το link

Δεν εννοω αυτό, καμια σχεση με αυτο που εγραψα.Την τελευταια ενημερωση ουτως η αλλως την εχει περασμενη σιγουρα και δεν χρειαζεται pc για κατι τετοιο, γινεται αυτοματα μεσω ΟΤΑ στο sbh50 (κι εκτος αυτου η Ελενη δεν ειναι αρχαρια).Εννοω να ΞΑΝΑΦΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟ FIRMWARE του bt κι αυτο μπορει να γινει ΜΟΝΟ απο το προγραμμα ενημερωσης του λογισμικου απο τον υπολογιστη και μονο απο εκει (δινει αυτη τη δυνατοτητα)

Μάλιστα, εσύ ξέρεις λοιπόν ότι έχει την τελευταία έκδοση και δεν χρειάζεται update

Μια χαρά λοιπόν

Τις καλημέρες μου!

Μάλιστα, εσύ ξέρεις λοιπόν ότι έχει την τελευταία έκδοση και δεν χρειάζεται update

Μια χαρά λοιπόν

Τις καλημέρες μου!

Ναι, οντως ξερω οτι εχει το πιο προσφατο update ;) Και απο μενα καλημερες

Ναι, οντως ξερω οτι εχει το πιο προσφατο update ;) Και απο μενα καλημερες

Εμ, έπρεπε να μας το πεις αυτό :wink:

Δεν πειράζει, όλο και κάποιος άλλος θα βοηθηθεί από την μικρή μας αντιπαράθεση.

Δεν τιθεται θεμα αντιπαραθεσης.Μου ετυχε αυτο το προβλημα, βρηκα τον τροπο λυσης και γι αυτο μιλαω με σιγουρια.Εκτος αυτου δεν θα μπορουσε να ηταν θεμα καποιου update γιατι δεν ειναι λογικο μια συσκευη που δουλευει σωστα για 2 μηνες με το ιδιο παντα firm, ξαφνικα να τρελαινεται και να μην επανερχεται με reset.Για καποιο λογο κρασαρει ξαφνικα η ρομ του bt δημιουργωντας αυτα τα προβληματα και στρωνει μονο με ολοκληρωτικο reflash Edited by truckman

Κάποια οικονομική πρόταση +- 20€ τι θα μπορούσα να πάρω;

Σκέφτομαι για το Μ25 στα 25 όπου σαν εταιρία λέτε ότι έιναι καλή αλλά δεν θέλω να πάω παραπάνω.

Κοιτάω και τα φτηνά της samsung κάτω από 20 αλλά έχουν το θέμα με το πλήκτρο και την επανάκληση.

Η χρήση θα είναι με το κινητό στα ένα με δύο μέτρα μπροστά μου απλώς να αντικαταστήσω το καλώδιο που έχει χαλάσει θέλω και απλώς να είναι σχετικά δυνατό το ηχείο του.

ευχαριστώ

Thanks παιδιά!

Ναι βρε Πάρη, κι έλεγα ότι εσύ πρέπει να είχες αναφέρει ότι έχεις θέμα. Όντως, όπως είπες δεν υπήρχε περίπτωση να το έχω ανενημέρωτο άσε που ψάχνει μόνο του για ενημερώσεις. Θα ξαναφλασάρω, τότε, αφού έτσι έστρωσε! Ευχαριστώ!

Κάποια οικονομική πρόταση +- 20€ τι θα μπορούσα να πάρω;

Σκέφτομαι για το Μ25 στα 25 όπου σαν εταιρία λέτε ότι έιναι καλή αλλά δεν θέλω να πάω παραπάνω.

Κοιτάω και τα φτηνά της samsung κάτω από 20 αλλά έχουν το θέμα με το πλήκτρο και την επανάκληση.

Η χρήση θα είναι με το κινητό στα ένα με δύο μέτρα μπροστά μου απλώς να αντικαταστήσω το καλώδιο που έχει χαλάσει θέλω και απλώς να είναι σχετικά δυνατό το ηχείο του.

ευχαριστώ

Αν θες τη γνώμη μου, αν πας σε Plantronics, πήγαινε κάποια άλλη στιγμή που θα μπορείς να διαθέσεις παραπάνω χρήματα, σε κάποιο μεγάλο μοντέλο. Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τα μικρά και φτηνά μοντέλα της.

Για ΒΤ κοντά στα 20€, αυτό εδώ στα 23€ με κλειστά μάτια. Σου το εγγυώμαι προσωπικά. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Thanks παιδιά!

Ναι βρε Πάρη, κι έλεγα ότι εσύ πρέπει να είχες αναφέρει ότι έχεις θέμα. Όντως, όπως είπες δεν υπήρχε περίπτωση να το έχω ανενημέρωτο άσε που ψάχνει μόνο του για ενημερώσεις. Θα ξαναφλασάρω, τότε, αφού έτσι έστρωσε! Ευχαριστώ!

Ενημερωσε μας αν φτιάξει. Μια και δεν μπορούμε να φλασαρουμε το Νοτε 3, θα βγάζουμε το άχτι μας στα bluetooth.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Αν θες τη γνώμη μου, αν πας σε Plantronics, πήγαινε κάποια άλλη στιγμή που θα μπορείς να διαθέσεις παραπάνω χρήματα, σε κάποιο μεγάλο μοντέλο. Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τα μικρά και φτηνά μοντέλα της.

Για ΒΤ κοντά στα 20€, αυτό εδώ στα 23€ με κλειστά μάτια. Σου το εγγυώμαι προσωπικά. :)

Ακριβώς. Ψάξε και δες παλαιότερο post μου επί αυτού πριν 1-2 μηνες.

Από το λίγο που διάβασα όμως τα Νοκια κάνουν νούμερα σε άλλα κινητά (το δικό μου lenovo με android είναι).

Θα έχω πρόβλημα με αποσυνδέσεις;

Υ.Γ. Πάντως μου αρεσε περισότερο ο 310 από τα άλλα γιατί δεν έχει επιπλέον σύρμα στήριξης.

Από το λίγο που διάβασα όμως τα Νοκια κάνουν νούμερα σε άλλα κινητά (το δικό μου lenovo με android είναι).

Θα έχω πρόβλημα με αποσυνδέσεις;

Υ.Γ. Πάντως μου αρεσε περισότερο ο 310 από τα άλλα γιατί δεν έχει επιπλέον σύρμα στήριξης.

Α, αυτό δεν το σκέφτηκα. Προσωπικά δεν έχω θέμα με αποσυνδέσεις, αλλά έχω Nokia συσκευές. Πάντως είναι πολύ καλή περίπτωση, όχι μόνο για την ποιότητα ήχου, αλλά και για όλα τα παρελκόμενα. Η μαγνητική βάση αυτοκινήτου με έχει σώσει. Είναι ό,τι πιο βολικό μπορούσαν να βάλουν.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Α, αυτό δεν το σκέφτηκα. Προσωπικά δεν έχω θέμα με αποσυνδέσεις, αλλά έχω Nokia συσκευές. Πάντως είναι πολύ καλή περίπτωση, όχι μόνο για την ποιότητα ήχου, αλλά και για όλα τα παρελκόμενα. Η μαγνητική βάση αυτοκινήτου με έχει σώσει. Είναι ό,τι πιο βολικό μπορούσαν να βάλουν.

Με προβληματίζουν οι ασυμβατότητες που αναφέρθηκαν.

Αν μπορούσες να δοκιμάσεις σε κάποιο android αν συνδέεται θα με καταυποχρέωνες.

Όντως είναι πολύ έξυπνα τα παρελκόμενα και κάνουν οικονομία αλλά με βλέπω με το Μ25 (πόσο χειρότερο να είναι; )

Καλησπερα σας,θα χρειαστω την βοηθεια σας

Χρειαζομαι ενα bluetooth της ταξεως εως και 50 ευρω.

Η υπηρεσια Multipoint Μου ειναι υποχρεωτικη καθως ειμαι πωλητής και θελω να εχω συνδεση και με το προσωπικο κινητο και με το εταιρικο.Ειμαι αναμεσα στο Samsung hm1500 και το Ericsson W600.ποιο ειναι καλυτερο η αν εχετε να μου προτεινετε εσεις κατι διαφορετικο.

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου!Γνωριζεις αν υπαρχει τεχνολογια σε αυτο να μειωνει τον θορυβο του περιβαλλοντος για να μην ακουει ο συνομιλητης και το παραμικρο?

υπαρχει τεχνολογια σε αυτο να μειωνει τον θορυβο του περιβαλλοντος για να μην ακουει ο συνομιλητης και το παραμικρο?

Για να υπάρχει η ακύρωση θορύβου(noise cancellation) πρέπει να έχει τουλάχιστον δυο μικρόφωνα. To 52 έχει ένα, οπότε δεν νομίζω να έχει και το 50

Το Plantronics M165 που σου προτείνει ο dimtz είναι εξαιρετικό ΒΤ(Multipoint technology) με Dual microphones + digital signal processing, σχεδόν 7 ώρες ομιλία, πολύ ελαφρύ και απάντηση με "answer/ignore"

Edited by Jig