Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Το οποίο επίσης είναι σε ακουστική και συνομιλία υπερτελειο!

...και το οποίο το ζαχαρώνω πολύ άσχημα. Τσιμπημένη η τιμούλα του, αλλά τα αξίζει τα λεφτά του. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τι γνώμη έχετε γι αυτό; Το έχει κανεις; Γιατι στη μία σελίδα λέει ότι έχει αναγνώριση κλήσεων και στην άλλη όχι....; Να μας τρελάνουν θέλουν;

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Nokia-Bluetooth-Stereo-BH-221-Black-02731M2.htm

http://m.birdphone.gr/gr/prdid/2a49d424e23e4b789d129f4e8a163771/productinfo.aspx

Τι γνώμη έχετε γι αυτό; Το έχει κανεις; Γιατι στη μία σελίδα λέει ότι έχει αναγνώριση κλήσεων και στην άλλη όχι....; Να μας τρελάνουν θέλουν;

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Nokia-Bluetooth-Stereo-BH-221-Black-02731M2.htm

http://m.birdphone.gr/gr/prdid/2a49d424e23e4b789d129f4e8a163771/productinfo.aspx

Αν δεις το manual της συσκευής, που θα βρεις εδώ, στη σελίδα 5 αναφέρει ότι στην οθόνη του αναγράφεται το όνομα ή αριθμός του καλούντος. Επομένως, τον αριθμό θα τον δεις οπωσδήποτε. Δεν ξέρω αν θα δείχνει σίγουρα το όνομα, καθώς συνήθως στα ακουστικά ΒΤ παίζουν θέματα συμβατότητας. Επομένως, έχει κανονικά αναγνώριση κλήσης. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Γνωρίζεις αν είναι Καλό σαν ακουστικό;

Δεν το έχω δοκιμάσει/ακούσει. Πάντως αν δεν είχα το SE MW600 και έψαχνα αυτή τη στιγμή ακουστικό για μουσική, που να έχει και ραδιόφωνο, σίγουρα το ΒΗ-221 θα ήταν στα υποψήφια. Γενικά η Nokia σε ακουστική, ποιότητα ήχου και σταθερότητα σύνδεσης τα πάει πολύ καλά.

Θα συμφωνήσω με τον panosz75, καλό το Nokia BH-221, αλλά όπως όλα τα nokia bluetooth, το μόνο θέμα είναι η συμβατότητα, κάνουν νουμεράκια όταν τα συνδέεις σε άλλα τηλέφωνα, όπως samsung, htc, κ.ά. Την έχω πατήσει και στο λέω.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Θα συμφωνήσω με τον panosz75, καλό το Nokia BH-221, αλλά όπως όλα τα nokia bluetooth, το μόνο θέμα είναι η συμβατότητα, κάνουν νουμεράκια όταν τα συνδέεις σε άλλα τηλέφωνα, όπως samsung, htc, κ.ά. Την έχω πατήσει και στο λέω.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και με το mw 600 με τα παλαιότερα μου κινητά. Ευτυχώς με το Νοτε 3 παίζει ανέλπιστα καλά. Σπάνια τραβάει κάνα κόλλημα αλλά είναι τόσο αραιά που δεν ενοχλεί. Ίσως να οφείλεται και στο bluetooth 4.0 που έχει το Νοτε 3.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Για ακουστικά με ράδιο που μπαίνουν στο αυτί (όχι μανταλάκι κι αηδιες) πρέπει να πάμε στα 50+? Δεν με νοιάζει αναγνώριση κλήσεων κλπ όσο πιο απλό.

Όντως υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει σε κάποια συσκευή σαν τα hands free? Νόμιζα το είχαμε λύσει τουλάχιστον αυτό... Ή πχ να μην μπορώ να το χρησιμοποιησω σαν απλό ακουστικό σε ταμπλετα, υπολογιστή κλπ?

Για ακουστικά με ράδιο που μπαίνουν στο αυτί (όχι μανταλάκι κι αηδιες) πρέπει να πάμε στα 50+? Δεν με νοιάζει αναγνώριση κλήσεων κλπ όσο πιο απλό.

Όντως υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει σε κάποια συσκευή σαν τα hands free? Νόμιζα το είχαμε λύσει τουλάχιστον αυτό... Ή πχ να μην μπορώ να το χρησιμοποιησω σαν απλό ακουστικό σε ταμπλετα, υπολογιστή κλπ?

Τα ακουστικα που εχουν και μικροφωνο,εχουν διαφορετικο βυσμα κατω,με τρια τμηματα αντι για δυο.Ετσι,δε δουλευει καλα ως απλο ακουστικο στις κοινες εισοδους των διαφορων συσκευων.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλησπέρα κι από εμένα.Εγώ είχα αγοράσει το plantronics m50(με διάβασμα αυτού του θέματος και βοήθεια κάποιων μελών) και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος.Δυστυχώς μετά από ένα 6μηνο το έχασα.Επειδή λόγω δουλειάς μου είναι απαραίτητο προσανατολίζομαι στην αγορά καινούριου.σκέφτομαι αυτή τη φορά να επιλέξω στέρεο και συγκεκριμένα το sbh-50.Επειδή όμως κάπου διάβασα για κάποιες ασυμβατότητες και αποσυνδέσεις με το huawei ideos x5 pro το οποίο έχω, θα ήθελα τη γνώμη σας και ειδικότερα αν τυχόν κάποιος το χρησιμοποιεί με το συγκεκριμένο κινητό.Ευχαριστώ.
Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

γεια σας παιδια!!επειδη ειμαι ασχετη μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στα πλαστικα και τα μεταλλικα ear hook??poia einai kalitera?

Αυτα εδω τα ακουστικα τι λενε τα εχει παρει κανεις?

http://viewitem.eim.ebay.gr/Wireless-A2DP-Stereo-Bluetooth-Headset-Earphone-for-Cell-Phone-BR/151144666184/item

το mw600 εχει ειδοποιηση κλησης?κουδουνισμα ή δονηση?
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

το mw600 εχει ειδοποιηση κλησης?κουδουνισμα ή δονηση?

Έχει ένα δικό του κουδόνισμα. Δόνηση δεν έχει.

Έχει ήχο ειδοποίησης μέσα από τα ακουστικά, δεν έχει δικό του ηχείο. Επίσης δεν έχει δόνηση.

Έχει ήχο ειδοποίησης μέσα από τα ακουστικά, δεν έχει δικό του ηχείο. Επίσης δεν έχει δόνηση.

Επειδη δεν εχει buzzer, δικο του ηχειο κ δονηση, γιαυτο η μπαταρια του κραταει πιο πολυ απο οποιοδηποτε αλλο bluetooth, αν δεν κανω λαθος. (Δεν τα εχω δοκιμασει κ ολα)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επειδη δεν εχει buzzer, δικο του ηχειο κ δονηση, γιαυτο η μπαταρια του κραταει πιο πολυ απο οποιοδηποτε αλλο bluetooth, αν δεν κανω λαθος. (Δεν τα εχω δοκιμασει κ ολα)

Όντως, απ' όσα ΒΤ δοκίμασα μέχρι τώρα έχει την καλύτερη αυτονομία.

Δεν κάνεις λάθος, κρατά σίγουρα διπλάσιο χρόνο από το sbh50. Μπορεί να λέω και λίγο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ωχ.δηλαδη αν το κινητο ειναι μακρια τοτε πρεπει να εχω το ακουστικο συνεχεια στο αυτι?

Με χαλαει αυτο.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Ωχ.δηλαδη αν το κινητο ειναι μακρια τοτε πρεπει να εχω το ακουστικο συνεχεια στο αυτι?

Με χαλαει αυτο.

Αυτο ισχυει για το 99% των ακουστικων.

Επισης, το μακρυα που λες, ειναι σχετικο. Μετα απο λιγα μετρα, αποσυνδεονται.

Αν μιλας και μεσολαβει τοιχος, τα 4 μετρα ειναι πολυ, θα ακους χρουτς-χρουτς συνεχεια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Αν μιλας και μεσολαβει τοιχος, τα 4 μετρα ειναι πολυ, θα ακους χρουτς-χρουτς συνεχεια.

Αυτό που λες Γιάννη ισχύει αλλά κυρίως στα φτηνά ΒΤ

6-7 μέτρα και με τοίχο ενδιάμεσα και μιλάω ολοκάθαρα και χωρίς αποσυνδέσεις με το Legend τώρα και με το Jabra Stone παλαιότερα.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Αυτό που λες Γιάννη ισχύει αλλά κυρίως στα φτηνά ΒΤ

6-7 μέτρα και με τοίχο ενδιάμεσα και μιλάω ολοκάθαρα και χωρίς αποσυνδέσεις με το Legend τώρα και με το Jabra Stone παλαιότερα.

Τι να σου πω, με τα ακριβα bt (plantronics 975) , ενταξει, ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα, αλλα οχι τοσο οσο λες. Ακομα και χωρις τοιχο, 5-6 μετρα ειναι πολλα. Δεν αποσυνδεεται, αλλα η ποιοτητα ηχου...υποφερει.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Τι να σου πω, με τα ακριβα bt (plantronics 975) , ενταξει, ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα, αλλα οχι τοσο οσο λες. Ακομα και χωρις τοιχο, 5-6 μετρα ειναι πολλα. Δεν αποσυνδεεται, αλλα η ποιοτητα ηχου...υποφερει.:)

Έχουν και άλλοι εδώ Legend

Μόλις το δουν θα το επιβεβαιώσουν, αν και νομίζω τόσα χρόνια εδώ είμαι αξιόπιστος σε ότι λέω.:)

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Αυτο ισχυει για το 99% των ακουστικων.

ενταξει ξερω οτι δεν ειναι τηλεκατευθηνομενο :lol:

απλα το θελω για να μην εχω πανω μου το τηλ.για 5 φορες που θα μιλησω.

αν ειναι να μην το ακουω δεν λεει,να εχω το τηλ.στην τσεπη και κρεμασμενο το ακουστικο.

Επισης ελεγα αφου το παρω να εχει και ραδιο μπας και ακουσω καμια φορα.

Αλλα απο οτι βλεπω παμε σε ακριβες (για μενα ,ισως για το λογο που το θελω κιολας) λυσεις.

α.και το βασικοτερο ολων,με ΤΙΠΟΤΑ δεν θελω να κρεμεται στο αυτι μου 2-3 10 ωρες.

Όντως, απ' όσα ΒΤ δοκίμασα μέχρι τώρα έχει την καλύτερη αυτονομία.

Παρα μα παρα πολυ σημαντικο σημειο η αυτονομια.

ΓΙαυτο εχω 3 ιδια κ εχω σταματησει να νοιαζομαι για Bluetooth

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.