panosz75 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Το οποίο επίσης είναι σε ακουστική και συνομιλία υπερτελειο! ...και το οποίο το ζαχαρώνω πολύ άσχημα. Τσιμπημένη η τιμούλα του, αλλά τα αξίζει τα λεφτά του. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Τι γνώμη έχετε γι αυτό; Το έχει κανεις; Γιατι στη μία σελίδα λέει ότι έχει αναγνώριση κλήσεων και στην άλλη όχι....; Να μας τρελάνουν θέλουν; http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Nokia-Bluetooth-Stereo-BH-221-Black-02731M2.htm http://m.birdphone.gr/gr/prdid/2a49d424e23e4b789d129f4e8a163771/productinfo.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Τι γνώμη έχετε γι αυτό; Το έχει κανεις; Γιατι στη μία σελίδα λέει ότι έχει αναγνώριση κλήσεων και στην άλλη όχι....; Να μας τρελάνουν θέλουν; http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Nokia-Bluetooth-Stereo-BH-221-Black-02731M2.htm http://m.birdphone.gr/gr/prdid/2a49d424e23e4b789d129f4e8a163771/productinfo.aspx Αν δεις το manual της συσκευής, που θα βρεις εδώ, στη σελίδα 5 αναφέρει ότι στην οθόνη του αναγράφεται το όνομα ή αριθμός του καλούντος. Επομένως, τον αριθμό θα τον δεις οπωσδήποτε. Δεν ξέρω αν θα δείχνει σίγουρα το όνομα, καθώς συνήθως στα ακουστικά ΒΤ παίζουν θέματα συμβατότητας. Επομένως, έχει κανονικά αναγνώριση κλήσης. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Γνωρίζεις αν είναι Καλό σαν ακουστικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Γνωρίζεις αν είναι Καλό σαν ακουστικό; Δεν το έχω δοκιμάσει/ακούσει. Πάντως αν δεν είχα το SE MW600 και έψαχνα αυτή τη στιγμή ακουστικό για μουσική, που να έχει και ραδιόφωνο, σίγουρα το ΒΗ-221 θα ήταν στα υποψήφια. Γενικά η Nokia σε ακουστική, ποιότητα ήχου και σταθερότητα σύνδεσης τα πάει πολύ καλά. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Θα συμφωνήσω με τον panosz75, καλό το Nokia BH-221, αλλά όπως όλα τα nokia bluetooth, το μόνο θέμα είναι η συμβατότητα, κάνουν νουμεράκια όταν τα συνδέεις σε άλλα τηλέφωνα, όπως samsung, htc, κ.ά. Την έχω πατήσει και στο λέω. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Θα συμφωνήσω με τον panosz75, καλό το Nokia BH-221, αλλά όπως όλα τα nokia bluetooth, το μόνο θέμα είναι η συμβατότητα, κάνουν νουμεράκια όταν τα συνδέεις σε άλλα τηλέφωνα, όπως samsung, htc, κ.ά. Την έχω πατήσει και στο λέω. Το ίδιο πρόβλημα είχα και με το mw 600 με τα παλαιότερα μου κινητά. Ευτυχώς με το Νοτε 3 παίζει ανέλπιστα καλά. Σπάνια τραβάει κάνα κόλλημα αλλά είναι τόσο αραιά που δεν ενοχλεί. Ίσως να οφείλεται και στο bluetooth 4.0 που έχει το Νοτε 3. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Για ακουστικά με ράδιο που μπαίνουν στο αυτί (όχι μανταλάκι κι αηδιες) πρέπει να πάμε στα 50+? Δεν με νοιάζει αναγνώριση κλήσεων κλπ όσο πιο απλό. Όντως υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει σε κάποια συσκευή σαν τα hands free? Νόμιζα το είχαμε λύσει τουλάχιστον αυτό... Ή πχ να μην μπορώ να το χρησιμοποιησω σαν απλό ακουστικό σε ταμπλετα, υπολογιστή κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Για ακουστικά με ράδιο που μπαίνουν στο αυτί (όχι μανταλάκι κι αηδιες) πρέπει να πάμε στα 50+? Δεν με νοιάζει αναγνώριση κλήσεων κλπ όσο πιο απλό. Όντως υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει σε κάποια συσκευή σαν τα hands free? Νόμιζα το είχαμε λύσει τουλάχιστον αυτό... Ή πχ να μην μπορώ να το χρησιμοποιησω σαν απλό ακουστικό σε ταμπλετα, υπολογιστή κλπ? Τα ακουστικα που εχουν και μικροφωνο,εχουν διαφορετικο βυσμα κατω,με τρια τμηματα αντι για δυο.Ετσι,δε δουλευει καλα ως απλο ακουστικο στις κοινες εισοδους των διαφορων συσκευων. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Καλησπέρα κι από εμένα.Εγώ είχα αγοράσει το plantronics m50(με διάβασμα αυτού του θέματος και βοήθεια κάποιων μελών) και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος.Δυστυχώς μετά από ένα 6μηνο το έχασα.Επειδή λόγω δουλειάς μου είναι απαραίτητο προσανατολίζομαι στην αγορά καινούριου.σκέφτομαι αυτή τη φορά να επιλέξω στέρεο και συγκεκριμένα το sbh-50.Επειδή όμως κάπου διάβασα για κάποιες ασυμβατότητες και αποσυνδέσεις με το huawei ideos x5 pro το οποίο έχω, θα ήθελα τη γνώμη σας και ειδικότερα αν τυχόν κάποιος το χρησιμοποιεί με το συγκεκριμένο κινητό.Ευχαριστώ. Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marilou6455 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 γεια σας παιδια!!επειδη ειμαι ασχετη μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στα πλαστικα και τα μεταλλικα ear hook??poia einai kalitera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Αυτα εδω τα ακουστικα τι λενε τα εχει παρει κανεις? http://viewitem.eim.ebay.gr/Wireless-A2DP-Stereo-Bluetooth-Headset-Earphone-for-Cell-Phone-BR/151144666184/item Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 το mw600 εχει ειδοποιηση κλησης?κουδουνισμα ή δονηση? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Έχει ένα δικό του κουδόνισμα. Δόνηση δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 το mw600 εχει ειδοποιηση κλησης?κουδουνισμα ή δονηση? Έχει ένα δικό του κουδόνισμα. Δόνηση δεν έχει. Έχει ήχο ειδοποίησης μέσα από τα ακουστικά, δεν έχει δικό του ηχείο. Επίσης δεν έχει δόνηση. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Έχει ήχο ειδοποίησης μέσα από τα ακουστικά, δεν έχει δικό του ηχείο. Επίσης δεν έχει δόνηση. Επειδη δεν εχει buzzer, δικο του ηχειο κ δονηση, γιαυτο η μπαταρια του κραταει πιο πολυ απο οποιοδηποτε αλλο bluetooth, αν δεν κανω λαθος. (Δεν τα εχω δοκιμασει κ ολα) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Επειδη δεν εχει buzzer, δικο του ηχειο κ δονηση, γιαυτο η μπαταρια του κραταει πιο πολυ απο οποιοδηποτε αλλο bluetooth, αν δεν κανω λαθος. (Δεν τα εχω δοκιμασει κ ολα) Όντως, απ' όσα ΒΤ δοκίμασα μέχρι τώρα έχει την καλύτερη αυτονομία. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Επειδη δεν εχει buzzer, δικο του ηχειο κ δονηση, γιαυτο η μπαταρια του κραταει πιο πολυ απο οποιοδηποτε αλλο bluetooth, αν δεν κανω λαθος. (Δεν τα εχω δοκιμασει κ ολα) Δεν κάνεις λάθος, κρατά σίγουρα διπλάσιο χρόνο από το sbh50. Μπορεί να λέω και λίγο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ωχ.δηλαδη αν το κινητο ειναι μακρια τοτε πρεπει να εχω το ακουστικο συνεχεια στο αυτι? Με χαλαει αυτο. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ωχ.δηλαδη αν το κινητο ειναι μακρια τοτε πρεπει να εχω το ακουστικο συνεχεια στο αυτι? Με χαλαει αυτο. Αυτο ισχυει για το 99% των ακουστικων. Επισης, το μακρυα που λες, ειναι σχετικο. Μετα απο λιγα μετρα, αποσυνδεονται. Αν μιλας και μεσολαβει τοιχος, τα 4 μετρα ειναι πολυ, θα ακους χρουτς-χρουτς συνεχεια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Επισης, το μακρυα που λες, ειναι σχετικο. Μετα απο λιγα μετρα, αποσυνδεονται. Αν μιλας και μεσολαβει τοιχος, τα 4 μετρα ειναι πολυ, θα ακους χρουτς-χρουτς συνεχεια. Αυτό που λες Γιάννη ισχύει αλλά κυρίως στα φτηνά ΒΤ 6-7 μέτρα και με τοίχο ενδιάμεσα και μιλάω ολοκάθαρα και χωρίς αποσυνδέσεις με το Legend τώρα και με το Jabra Stone παλαιότερα. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Αυτό που λες Γιάννη ισχύει αλλά κυρίως στα φτηνά ΒΤ 6-7 μέτρα και με τοίχο ενδιάμεσα και μιλάω ολοκάθαρα και χωρίς αποσυνδέσεις με το Legend τώρα και με το Jabra Stone παλαιότερα. Τι να σου πω, με τα ακριβα bt (plantronics 975) , ενταξει, ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα, αλλα οχι τοσο οσο λες. Ακομα και χωρις τοιχο, 5-6 μετρα ειναι πολλα. Δεν αποσυνδεεται, αλλα η ποιοτητα ηχου...υποφερει.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Τι να σου πω, με τα ακριβα bt (plantronics 975) , ενταξει, ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα, αλλα οχι τοσο οσο λες. Ακομα και χωρις τοιχο, 5-6 μετρα ειναι πολλα. Δεν αποσυνδεεται, αλλα η ποιοτητα ηχου...υποφερει.:) Έχουν και άλλοι εδώ Legend Μόλις το δουν θα το επιβεβαιώσουν, αν και νομίζω τόσα χρόνια εδώ είμαι αξιόπιστος σε ότι λέω.:) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Αυτο ισχυει για το 99% των ακουστικων. Επισης, το μακρυα που λες, ειναι σχετικο. Μετα απο λιγα μετρα, αποσυνδεονται. Αν μιλας και μεσολαβει τοιχος, τα 4 μετρα ειναι πολυ, θα ακους χρουτς-χρουτς συνεχεια. ενταξει ξερω οτι δεν ειναι τηλεκατευθηνομενο :lol: απλα το θελω για να μην εχω πανω μου το τηλ.για 5 φορες που θα μιλησω. αν ειναι να μην το ακουω δεν λεει,να εχω το τηλ.στην τσεπη και κρεμασμενο το ακουστικο. Επισης ελεγα αφου το παρω να εχει και ραδιο μπας και ακουσω καμια φορα. Αλλα απο οτι βλεπω παμε σε ακριβες (για μενα ,ισως για το λογο που το θελω κιολας) λυσεις. α.και το βασικοτερο ολων,με ΤΙΠΟΤΑ δεν θελω να κρεμεται στο αυτι μου 2-3 10 ωρες. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Όντως, απ' όσα ΒΤ δοκίμασα μέχρι τώρα έχει την καλύτερη αυτονομία. Παρα μα παρα πολυ σημαντικο σημειο η αυτονομια. ΓΙαυτο εχω 3 ιδια κ εχω σταματησει να νοιαζομαι για Bluetooth Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts