JoeBar Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Ε, αφου ειναι να αντικαταστησω το 975, λεω για κατι αναλογου αξιας (60-80 ευρω ) και παρομοιο στυλ, χωρις καλωδιο. Με το MW1 σορρυ, αλλα δεν εχω καταλαβει τι εχετε παθει. Σας εχει μαγεψει? :p οου να μην εκανε και αποσυνδεσεις δηλαδη! Τεσπα, για stereo bt εχω προς το παρον. Ενα κανονικο θελω , που να μπαινει απευθειας στο αυτι. Κοιταζα το plantronics m1100 , αλλα δεν ξερω ποσο καλο ειναι. Με ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα συνομιλιας και το noise cancellation. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό upgrade για το 975. Αν η μπαταρία του δεν έχει πέσει αρκετά τότε μείνε με αυτό... Εμένα μου είχε πέσει αρκετά και πήρα το Marque 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) Περι Sony MW-1 ο λόγος. Το ακουστικό είναι καλό σαν ιδέα αλλά πάσχει από ... σχιζοφρένεια στα firmwares. To νέο Ε (που μπαίνει μόνο μέσω του τηλεφώνου όταν συνδεθεί το ακουστικό) φαίνεται ότι έχει λύσει σχεδόν όλα τα προβλήματα με τις εφαρμογές. Έχει όμως ένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Στην αναπαραγωγή μουσικής από το τηλέφωνο κάνει διακοπές. Και είναι ενοχλητικές. Μπορείς να γυρίσεις στο D αν κάνεις αναβάθμιση firmware από τον υπολογιστή και ενώ στο D λειτουργεί η μουσική απρόσκοπτα το πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργούν όλες οι εφαρμογές. Και κυρίως δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στη λίστα με τις κλήσεις. Έκανα πολλές φορές επαναφορά, διαγραφή του ακουστικού από το τηλέφωνο αλλά πρόσβαση στη λίστα κλήσεων δεν έχω (έχω εγκαταστήσει όλες τις εφαρμογές). Σαν ακουστικό τηλεφώνου είναι εξαιρετικό και με την D και με την Ε. Δεν είχα καμία αποσύνδεση 4-5 μέρες τώρα. Το θέμα είναι ότι στο κομμάτι της μουσικής η Ε (που είναι οκ με όλες τις εφαρμογές) έχει θέμα. Αυτό που θέλω να τσεκάρω είναι να το δουλέψω χωρίς go launcher γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι μερικές φορές έχει προβληματική συνεργασία με μη μαμά launcher. Διαβάστε για τα προβλήματα και εδώ: http://talk.sonymobile.com/thread/124187?tstart=0 Κάτι τελευταίο για τα ακουστικά. Ενώ δείχνουν πολύ καλά στο κομμάτι του ήχου (λογικό εν μέρει αφού τα ενσύρματα σήμερα είδα στο public ότι τα πουλάει 55 ευρώ!) έχουν μερικά κουσούρια. Το πλακέ καλώδιο ενώ δείχνει όμορφο και μοντέρνο δεν είναι τόσο ευλύγιστο. Το μήκος είναι 80 εκατοστά και είναι ένα κλικ πιο κοντό από ότι θα το ήθελα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν βεντουζάρουν καλά στο αυτί. Έχει 4 ζευγάρια σιλικόνης στο πακέτο αλλά κανένα δεν μου κάθεται καλά. Της Samsung παρόλο που είναι μικρότερης επιφάνειας λαστιχάκια κάθονται πολύ καλύτερα και πιο σταθερά. Το έλυσα σήμερα με απλά ακουστικά Panasonic από Public ημιανοιχτού τύπου. Έχουν μαλακό καλώδιο και λεπτό. Δεν έχουν το καλό μπάσο που έχουν τα μαμά της Σόνυ αλλά κάθονται καλύτερα στο αυτί σαφώς. Παίζει ρόλο το αυτί του καθενός βέβαια αλλά και πάλι σε άλλα έχω καλύτερη εφαρμογή. Edited April 2, 2013 by sleon Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 υπαρχει ακουστικο που παροτι το κινητο ειναι στο αθορυβο η στη δονηση στο αυτι να ακουγεται ο ηχος κλησης της επαφης?μιλαω για απλα ακουστικα οχι πανακριβα και που μπαινουν μονο στο αυτι οχι με καλωδιακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 To καλο με το PLT legend ειναι οτι δεν μπαινει μεσα στο αυτι και δεν σε ενοχλει καθολου! εδω τα τρια μαζι και το JS πιο κομψο και μονο του. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 To καλο με το PLT legend ειναι οτι δεν μπαινει μεσα στο αυτι και δεν σε ενοχλει καθολου! εδω τα τρια μαζι και το JS πιο κομψο και μονο του. Τα voyager αν δεν τα έχεις δοκιμάσει φαίνονται μεγάλα, και οι περισσότεροι πιστεύουν άβολα. Αντίθετα, επειδή το βάρος πέφτει πίσω από το αυτί, ούτε που τα καταλαβαίνεις. Τα πιο άνετα ίσως. Πιο άνετα από κάτι μικρά των 10 γραμμαρίων. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Τα voyager αν δεν τα έχεις δοκιμάσει φαίνονται μεγάλα, και οι περισσότεροι πιστεύουν άβολα. Αντίθετα, επειδή το βάρος πέφτει πίσω από το αυτί, ούτε που τα καταλαβαίνεις. Τα πιο άνετα ίσως. Πιο άνετα από κάτι μικρά των 10 γραμμαρίων. Ειναι ετσι ακριβως Θανο! Ειναι πιο βολικο ακομα και απο τo JS Αγοραζω παντα , η τουλαχιστον προσπαθω, απο το '06 που ειχαν βγει αυτου του τυπου, το εξαιρετικο για την εποχη SonyEricsson HBH-GV435 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Αλλάζουν οι μπαταρίες στα bluetooth , στο mw1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Αλλάζουν οι μπαταρίες στα bluetooth , στο mw1 ? Όχι. 10char Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Εγω παντως ακυρωσα το νεο bt της Sony. Προτιμω το Τurquoise χρωμα απο το λευκο και οποτε κυκλοφορησει-ελπιζω μεσα στον μηνα- θα το ξαναπαραγγειλω:p http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh20/#turquoise Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Αλλάζουν οι μπαταρίες στα bluetooth , στο mw1 ? Όπως λέει και ο φίλος παραπάνω συνήθως όχι. Κάποια ελάχιστα ανοίγουν είτε με βίδες είτε με ξεκουμπωμα αλλά και πάλι οι μπαταρίες που έχουν μέσα είναι πολύ σπάνιες και δύσκολο να βρεθούν. Έχω το εξαιρετικό Sony Ericsson hbh-200, 10 ετών ακουστικό που ροκάρει δυνατά και σήμερα. Το άνοιξα και φορούσε 2 μπαταρίες αααα 1/4 αλλά ούτε ο δησιος ούτε άλλος είχε για να τις βάλω και να το κάνω καινούριο. Έχω ανοίξει και ένα itech αλλά είχε εντελώς περίεργη μπαταρία. Τώρα το mw1 λόγω μεγέθους ίσως φοράει πιο συνηθισμένη μπαταρία αλλά και πάλι το άνοιγμα αφού δεν έχει βίδες θα είναι δύσκολο. Αλλά η σονυ φημίζεται για καλές μπαταρίες οπότε 2-3 χρόνια ζωής θα έχει σίγουρα το λιγότερο. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Αγοραζω παντα , η τουλαχιστον προσπαθω, απο το '06 που ειχαν βγει αυτου του τυπου, το εξαιρετικο για την εποχη SonyEricsson HBH-GV435 Πωπω τι μου θύμισες τώρα...? Ακόμα το έχω στο συρτάρι μου... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Περι Sony MW-1 ο λόγος. Το ακουστικό είναι καλό σαν ιδέα αλλά πάσχει από ... σχιζοφρένεια στα firmwares. To νέο Ε (που μπαίνει μόνο μέσω του τηλεφώνου όταν συνδεθεί το ακουστικό) φαίνεται ότι έχει λύσει σχεδόν όλα τα προβλήματα με τις εφαρμογές. Έχει όμως ένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Στην αναπαραγωγή μουσικής από το τηλέφωνο κάνει διακοπές. Και είναι ενοχλητικές. Μπορείς να γυρίσεις στο D αν κάνεις αναβάθμιση firmware από τον υπολογιστή και ενώ στο D λειτουργεί η μουσική απρόσκοπτα το πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργούν όλες οι εφαρμογές. Και κυρίως δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στη λίστα με τις κλήσεις. Έκανα πολλές φορές επαναφορά, διαγραφή του ακουστικού από το τηλέφωνο αλλά πρόσβαση στη λίστα κλήσεων δεν έχω (έχω εγκαταστήσει όλες τις εφαρμογές). Σαν ακουστικό τηλεφώνου είναι εξαιρετικό και με την D και με την Ε. Δεν είχα καμία αποσύνδεση 4-5 μέρες τώρα. Το θέμα είναι ότι στο κομμάτι της μουσικής η Ε (που είναι οκ με όλες τις εφαρμογές) έχει θέμα. Αυτό που θέλω να τσεκάρω είναι να το δουλέψω χωρίς go launcher γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι μερικές φορές έχει προβληματική συνεργασία με μη μαμά launcher. Διαβάστε για τα προβλήματα και εδώ: http://talk.sonymobile.com/thread/124187?tstart=0 Κάτι τελευταίο για τα ακουστικά. Ενώ δείχνουν πολύ καλά στο κομμάτι του ήχου (λογικό εν μέρει αφού τα ενσύρματα σήμερα είδα στο public ότι τα πουλάει 55 ευρώ!) έχουν μερικά κουσούρια. Το πλακέ καλώδιο ενώ δείχνει όμορφο και μοντέρνο δεν είναι τόσο ευλύγιστο. Το μήκος είναι 80 εκατοστά και είναι ένα κλικ πιο κοντό από ότι θα το ήθελα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν βεντουζάρουν καλά στο αυτί. Έχει 4 ζευγάρια σιλικόνης στο πακέτο αλλά κανένα δεν μου κάθεται καλά. Της Samsung παρόλο που είναι μικρότερης επιφάνειας λαστιχάκια κάθονται πολύ καλύτερα και πιο σταθερά. Το έλυσα σήμερα με απλά ακουστικά Panasonic από Public ημιανοιχτού τύπου. Έχουν μαλακό καλώδιο και λεπτό. Δεν έχουν το καλό μπάσο που έχουν τα μαμά της Σόνυ αλλά κάθονται καλύτερα στο αυτί σαφώς. Παίζει ρόλο το αυτί του καθενός βέβαια αλλά και πάλι σε άλλα έχω καλύτερη εφαρμογή. Ξανά έβαλα αναγκαστικά την Ε για να έχω την διαχείριση κλήσεων που εξαρχής ήθελα. Η κατάσταση βελτιώθηκε πολύ με τις διακοπές στην αναπαραγωγή μουσικής. Υπάρχουν διακοπές αλλά πολύ λιγότερες. Επίσης δεν παίζει ρόλο ο launcher. Το ίδιο με τον μαμά το ίδιο και με τον go. Έχει φάει αρκετό κράξιμο η σονυ και θεωρώ ότι θα βγάλει βελτιωμένο σύντομα που να συνδυάζει τα θετικά του Ε και την απρόσκοπτη μουσική λειτουργία του D. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Μπορει καποιος με το Sony MW1 να μου πει αν ακουει τον πλοηγο απο το bluetooth και αν ακουει και ραδιο ? Αν περνα στο αυτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodras Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Αυτό που ψάχνεις να βάλεις μονό ακουστικό στο MW1 θέλω να το δώ....και εγώ ...γιατί ψήνομαι να το πάρω αλλά με αποτρέπει το γεγονός όλη μέρα με δύο καλώδια... Χρήστης γαρ Itech ClipD βολικό αλλά όχι ελληνικά στις κλήσεις Άλλωστε μουσική ακούω σπάνια.... Παράθεση Φιλικά Γιώργος 3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Σε όσους αρέσουν αυτού του τύπου τα ΒΤ....... θα κυκλοφορήσει σύντομα το απίθανο Jabra Μοtion @JoeBar χεχε, τρομερό ΒΤ στην εποχή του Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) Το ακουστικό δουλεύει κανονικά η όχι? Δλδ όταν κόλλησε στην αναβάθμιση και το ανοιγοκλεισες η οθόνη λειτουργεί κανονικά ή έχει κολλήσει. Σε περίπτωση που σου δουλεύει μπες στο μενού του και πήγαινε ρυθμίσεις και κάνε μια επαναφορά εργοστασιακων. Εναλλακτικά αν έχεις κάποια άδεια κάρτα microsd φορμαρε την και αντέγραψε από τον υπολογιστή το firmware (αρχείο. Bin που κατεβασες) μέσα στην κάρτα (να είναι το μοναδικό αρχείο στην κάρτα καλυτερα) . Μετά βάλε την κάρτα στο ακουστικό όταν το έχεις κλειστό και άνοιξε το. Λογικά θα δει μέσα στην κάρτα το firmware και θα αναβαθμίσει. Τελικα,το εκανα ως εξης. Ψαχνοντας το τηλεφωνο,ειδα οτι ηθελε να κανει ανανεωση σε μερικες εφαρμογες,και μεσα σ αυτες,ηταν και μια της ΣΟΝΥ για το ακουστικο.Μολις εκανα λοιπον την ανανεωση αυτη,και ανοιξα το ακουστικο,εμφανιστηκε μηνυμα στο τηλεφωνο να γινει ανανεωση στο ακουστικο,την οποιαν και εκανα. Τωρα,βγαζει 6 εικονιδια στην οθονιτσα του,απο 4 που εβγαζε πριν,και το ενα απ αυτα,ειναι το κουμπι,που αμα το πατησεις,αρχιζει να χτυπαει το τηλεφωνο για να το βρεις,σε περιπτωση που εχει παραπεσει καπου.Οπως κανουν και τα ασυρματα. Οσον αφορα στις μπαταριες,παλια,ειχα κι εγω ενα πολυ καλο ΣΟΝΥ,αλλα δεν ανοιγε για να βαλεις αλλη μπαταρια,και οταν επεμεινα,διαλύθηκε και το πεταξα. Για το φιλο,που λεει οτι δε βρισκει μπαταρια,ας ψαξει στο Ιντερνετ,και ειναι πολυ πιθανον να βρει. Edited April 3, 2013 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 μεταξυ bh 111 και bh 214 ποιο αξιζει καλυτερα;θα συνεργαστει με ενα lumia 800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) Αυτό που ψάχνεις να βάλεις μονό ακουστικό στο MW1 θέλω να το δώ....και εγώ ...γιατί ψήνομαι να το πάρω αλλά με αποτρέπει το γεγονός όλη μέρα με δύο καλώδια... Χρήστης γαρ Itech ClipD βολικό αλλά όχι ελληνικά στις κλήσεις Άλλωστε μουσική ακούω σπάνια.... Το έχω και εγώ το itech. Πολύ μου άρεσε αλλά δυστυχώς πέθανε η μπαταρία του χωρίς σπουδαία χρήση. Το άνοιξα αλλά είναι πολύ μικρή για να βρώ να την αλλάξω. Το μονό ακουστικό θα το ήθελα πολύ και εγώ. Έχει συν αλλά έχει και πλην όπως το έχω δει. το συν είναι ότι δεν μπλέκεις με δύο καλώδια αλλά ταυτόχρονα αυτό είναι και το πλην γιατί θα χρειαστεί να το καρφιτσώσεις με ένα πιαστράκι και αυτό αλλιώς θα κρέμεται σαν σπληνάντερο. το itech είχε την μαγκιά να κρεμιέται το ακουστικό στο πλάι, αν θυμάμαι καλά. Οι λύσεις που έχω βρει είναι οι εξής. Αν έχεις κάποιο παλιό μονό σε 3.5 το βάζεις και παίζει κανονικά. Έχω βάλει ένα Νοκια αλλά κάτι έχουν τα Νοκια και ακούγονται πολύ αδύναμα. Και σε σύνδεση απευθείας στο τηλέφωνο και στο MW-1. Προφανώς κάτι έχει να κάνει με τους connectors. Δεύτερη λύση αν έχεις κανένα μονό από παλιότερο ΒΤ σε 2.5 καρφί παίρνεις μία μούφα αρσενικό 3.5 σε θηλυκό 2.5. Σήμερα έψαξα και βρήκα αλλά δυστυχώς είναι αρκετά μεγάλη και δίνει ανούσιο όγκο στο MW1. Τρίτη λύση είναι απλά να θυσιάσεις ένα διπλό ακουστικό με 3.5 καρφί. Κόβεις σύριζα το ένα καλώδιο και μένεις με το άλλο. Ούτε αυτή η λύση με ενθουσιάζει να σου πω την αλήθεια. Παλιό Νοκια απευθείας. http://s18.postimg.org/uqmmlbdkp/DSC01073.jpg Από το ΒΤ HBH-200 το μονό ακουστικό με τον αντάπτορα. http://s18.postimg.org/5lvm7we49/DSC01074.jpg Λίγο πριν το κόψιμο (:shifty:) http://s18.postimg.org/euxsi0n09/DSC01075.jpg Προσωπικά έδωσα 8 ευρώ και πήρα κάποια απλά ακουστικά Panasonic από Public (της 3ης φωτό). Καθόμουνα ώρα και είδα ότι είναι από τα μικρά σε όγκο και τα πιο διακριτικά από όσα είχε εκεί. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο (δεν έχουν το μπάσο των μαμά του MW-1 αλλά δεν βγαίνουν με το παραμικρό από το αυτί αφού είναι κρεμαστά. Τα μαμά είναι πολύ καλά ακουστικά αλλά δυστυχώς τα λαστιχάκια τους δεν έχουν καλή εφαρμογή και έχουν 80 εκατοστά μήκος που είναι ένα κλικ κοντό αν θέλεις να βάλεις προσωρινά το MW-1 σε μια μέσα τσέπη π.χ.) αλλά έχουν μαλακό καλώδιο και το V τους είναι αρκετά μεγάλο οπότε κρεμιούνται άνετα γύρω από τον λαιμό και δεν μπλέκονται. Στην τσέπη βέβαια μπλέκονται σαφώς αλλά στον λαιμό δεν υπάρχει θέμα. μεταξυ bh 111 και bh 214 ποιο αξιζει καλυτερα;θα συνεργαστει με ενα lumia 800. Νομίζω το 214 έχει πλήκτρα αφής τα οποία θα πρότεινα να τα αποφύγεις και να πας στο 211 που έχει απλά. Σε οποιοδήποτε ακουστικό με πλήκτρα αφής μόνο παράπονα ακούω καθώς το ακουστικό το χειριζόμαστε με την αφή πιο πολύ και τα αφής δημιουργούν μπέρδεμα. Κατά τα λοιπά νομίζω είναι ανάλογα ακουστικά και θα συνεργαστούν μια χαρά με το κινητό σου. Τελικα,το εκανα ως εξης. Ψαχνοντας το τηλεφωνο,ειδα οτι ηθελε να κανει ανανεωση σε μερικες εφαρμογες,και μεσα σ αυτες,ηταν και μια της ΣΟΝΥ για το ακουστικο.Μολις εκανα λοιπον την ανανεωση αυτη,και ανοιξα το ακουστικο,εμφανιστηκε μηνυμα στο τηλεφωνο να γινει ανανεωση στο ακουστικο,την οποιαν και εκανα. Τωρα,βγαζει 6 εικονιδια στην οθονιτσα του,απο 4 που εβγαζε πριν,και το ενα απ αυτα,ειναι το κουμπι,που αμα το πατησεις,αρχιζει να χτυπαει το τηλεφωνο για να το βρεις,σε περιπτωση που εχει παραπεσει καπου.Οπως κανουν και τα ασυρματα. Οσον αφορα στις μπαταριες,παλια,ειχα κι εγω ενα πολυ καλο ΣΟΝΥ,αλλα δεν ανοιγε για να βαλεις αλλη μπαταρια,και οταν επεμεινα,διαλύθηκε και το πεταξα. Για το φιλο,που λεει οτι δε βρισκει μπαταρια,ας ψαξει στο Ιντερνετ,και ειναι πολυ πιθανον να βρει. Έχει δοκιμάσει αναπαραγωγή μουσικής που έχεις στο τηλέφωνο? Είσαι με την Ε έκδοση φαντάζομαι. Σου κάνει καθόλου διακοπές? Αν όχι τι τηλέφωνο με τι έκδοση λειτουργικού έχεις αν επιτρέπεται? Για την μπαταρία βρήκα στο ίντερνετ (Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά. Μέχρι και η GP που ήταν ο κατασκευαστής μου είπε ο αντιπρόσωπος ότι τις έδινε μόνο στην SE και μου είπε να απευθυνθώ σε σέρβις. Όταν τους είπα ότι η SE δεν υπάρχει πια και το ίδιο και τα περισσότερα σερβις της δεν ήξεραν να μου πουν κάτι. Το πιο πιθανό ήταν ότι απλά δεν έφερναν από αυτές. Αφού και ο ίδιος ο Δήσιος αυτοπροσώπως μου είπε σε 1-2 μήνες και αν) αλλά αφενός δεν έχω πιστωτική (είχα τρεις δλδ αλλά τις έδωσα στους γονείς μου και τους είπα να τις κρύψουν...) και αφετέρου βρήκα αρκετά ακριβές (παίρνει 2 μπαταρίες) και με αμφίβολο πωλητή οπότε για αυτό και προχώρησα σε νέο ακουστικό. Edited April 4, 2013 by sleon Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Παρήγγειλα ένα αρκετά παλιό μοντέλο αλλά με πολύ καλή ποιότητα... Το vmx 100 της SENNHEISER.. Για να δούμε τι θα λέει.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Με το συμπαθειο,αλλα προς τι το μισος;Βαλτε το ενα ακουστικο στο ενα αυτι,και το αλλο,στην τσεπη του πουκαμισου.Η κρεμαστε το απ'εξω απο το μπουφαν,ή και μεσα απ'αυτο. Εγω,το κανω πολλες φορες αυτο,για να μπορω να ακουω τι γινεται γυρω μου,μπας και με κοψει κανα αυτοκινητο,και οταν ειμαι σε ασφαλες μερος,βαζω και το αλλο ακουστικο. Οσον αφορα ανταπτορες κλπ,αυτα δεν πιανουν χωρο και δεν δημιουργουν βαρος; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Μα γιατι, δεν μπορει να συνδεθει μονο ακουστικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Έχει δοκιμάσει αναπαραγωγή μουσικής που έχεις στο τηλέφωνο? Είσαι με την Ε έκδοση φαντάζομαι. Σου κάνει καθόλου διακοπές? Αν όχι τι τηλέφωνο με τι έκδοση λειτουργικού έχεις αν επιτρέπεται? Ακουγα ραδιοφωνο σημερα,και μια χαρα ακουγοταν.Αλλη μουσικη,δεν ακουσα γιατι δεν εχω γεμισει την καρτουλα.Και ναι,ειμαι με την Ε. Τηλεφωνο,το Note 2,λειτουργικο 4.1.2. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Ακουγα ραδιοφωνο σημερα,και μια χαρα ακουγοταν.Αλλη μουσικη,δεν ακουσα γιατι δεν εχω γεμισει την καρτουλα.Και ναι,ειμαι με την Ε. Τηλεφωνο,το Note 2,λειτουργικο 4.1.2. Ωραία είσαι ο άνθρωπος μου! Ίδιος συνδυασμός ακριβώς. Αν εχεις έστω και ένα mp3 μέσα στο κινητό κάνε σε παρακαλώ μια δοκιμή και βάλε το να παίξει από το ακουστικο. Δλδ εικονίδιο μουσική μετά ν7100 και play. Τσέκαρε αν θα παίξει χωρίς καμία διακοπή για τουλάχιστον 2-3 λεπτά. Θα σου ήμουν υπόχρεος και σε ευχαριστώ προκαταβολικα. Για τον ανταπτορα έχεις δίκιο. Ειδικά αυτός που βρήκα είναι ογκώδης. Γενικότερα για το ένα ακουστικό δεν είναι μεγάλη ανάγκη αλλά μέσα στην ημέρα σπάνια ακούω μουσική και αν έχεις δύο καλώδια μπλέκονται που εύκολα αν τύχει να τα τυλίξεις για να μπουν στην τσέπη η σε τσάντα. Πάντως ακόμη και η απλή συνομιλία είναι πολύ πιο ευχάριστη φορώντας δύο ακουστικά. Αν έβρισκα μικρό ανταπτορα ίσως δοκίμαζα το μόνο αλλά όπως έγραψα μάλλον μένω με τα απλά panasonic ακουστικά αφού τα μαμά του mw-1 αν και είναι πολύ καλά νομίζω δεν με βόλεψαν καθώς δεν είναι σταθερά στο αυτί η για να ακριβόλογω για να γίνουν σταθερά πρέπει να τα χώσω βαθιά. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Τα ακουστικα στο MW1 απο τη δευτερη μερα χρησης του bt τα εβαλα στη συσκευασια τους. ΑΘΛΙΑ απλα,με το παραμικρο φευγουν απο τη θεση τους. Για αυτο χρησιμοποιω του MW600 που ειναι βραχος 1.5 χρονο τωρα το λευκο και δεν καταλαβαινει τιποτα:p Καμια ιδεα που μπορουνε να τα βρουμε σκετα με κανα link διοτι και ebay που εψαξα γιοκ. Η εστω καποια παρομοια με καλο κρατημα στο αυτι,βολικα και μαλακα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 μεταξυ bh 111 και bh 214 ποιο αξιζει καλυτερα;θα συνεργαστει με ενα lumia 800. επειδη ψαχνω για μουσικα ακουστικα bluetooth σκεφτομαι και τα mw 600.μεταξυ των τριων ποιο προτινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts