Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Έχει μήπως κανείς πρόβλημα με την αναβάθμιση του mw1? Προσπαθώ επανηλλειμένα αλλά το update δεν προχωράει. Μου βγάζει την ειδοποίηδη για νέο firmware από το app, η μπάρα πάει περίπου μέχρι το 1/4 και στη συνέχεια σταματάει εκεί. Στο μεταξύ το BT έχει αποσυνδεθεί από το Galaxy Nexus. Έκανα και clear data στο app και factory reset στο mw1 αλλά πάλι τα ίδια.

Κάν' το στον υπολογιστή. Αν χρειαστείς οδηγίες πες μου.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Κάν' το στον υπολογιστή. Αν χρειαστείς οδηγίες πες μου.

Πήγα και απο εκεί, με παρέπεμψε να κατεβάσω ένα update software της Sony, βρίσκει τη συσκευή κανονικά, αλλά από ότι είδα και στο site τους δεν το έχουν ανανεώσει ακόμη με την καινούρια, έχουν την 1.0.0.6 D

Ξέρω βασικά ότι υπάρχει και ο τρόπος νομίζω να το βάλεις μέσα στην SD card και μετά factory reset, αλλά έχω χάσει το adapter αυτή τη στιγμή και δε μπορώ να περάσω περιεχόμενο μέσα στην SD.

Edited by tsabasid

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Έχει μήπως κανείς πρόβλημα με την αναβάθμιση του mw1? Προσπαθώ επανηλλειμένα αλλά το update δεν προχωράει. Μου βγάζει την ειδοποίηδη για νέο firmware από το app, η μπάρα πάει περίπου μέχρι το 1/4 και στη συνέχεια σταματάει εκεί. Στο μεταξύ το BT έχει αποσυνδεθεί από το Galaxy Nexus. Έκανα και clear data στο app και factory reset στο mw1 αλλά πάλι τα ίδια.

Στο δικο μου εγινε κανονικα η αναβαθμιση. Φαινονται καποιες μικροαλλαγες στην γραμματοσειρα του λογοτυπου και της ωρας. Ελπιζω να σταματησουν οι αποσυνδεσεις που ειχα και να το εχουν στρωσει.

Ξερει κανεις περισσοτερα σχετικα με τις αλλαγες της αναβαθμισης?

Edited by sakissalonika

Στο δικο μου εγινε κανονικα η αναβαθμιση. Φαινονται καποιες μικροαλλαγες στην γραμματοσειρα του λογοτυπου και της ωρας. Ελπιζω να σταματησουν οι αποσυνδεσεις που ειχα και να το εχουν στρωσει.

Ξερει κανεις περισσοτερα σχετικα με τις αλλαγες της αναβαθμισης?

Και γω μόλις ολοκλήρωσα την αναβάθμιση και δείχνει και τα εικονίδια των smart apps στο κεντρικό μενού, αλλαγμένο το εικονίδιο του ραδιοφώνου, και όπως είπε ο Σάκης η ώρα φαίνεται διαφορετικά! :)

Για να δούμε αν θα φτιάξει με τις αποσυνδέσεις!:O

Πήγα και απο εκεί, με παρέπεμψε να κατεβάσω ένα update software της Sony, βρίσκει τη συσκευή κανονικά, αλλά από ότι είδα και στο site τους δεν το έχουν ανανεώσει ακόμη με την καινούρια, έχουν την 1.0.0.6 D

Ξέρω βασικά ότι υπάρχει και ο τρόπος νομίζω να το βάλεις μέσα στην SD card και μετά factory reset, αλλά έχω χάσει το adapter αυτή τη στιγμή και δε μπορώ να περάσω περιεχόμενο μέσα στην SD.

Δεν πειράζει..ξαναπέρνα το 1.0.0.6 στον υπολογιστή και μετά δεν θα έχεις πρόβλημα ..θα γίνει κανονικά η αναβάθμιση από το κινητό.

Edited by achillesgk

Δεν πειράζει..ξαναπέρασα το 1.0.0.6 και μετά δεν θα έχεις πρόβλημα ..θα γίνει κανονικά η αναβάθμιση από το κινητό.

Με το 1.0.0.6 ήμουν. Εκανα τελικά ένα clear data στο Bluetooth share και τελικά προχώρησε. Έχω την καινούρια τώρα. ;-)

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Και μένα τα ίδια με nexus 4 δεν προχώραγε η εγκατάσταση και έβγαζε αποτυχία..οπότε το έκανα Pair στο evo 3d που έχω, έτρεξε από εκεί το Update και μετά το ξανασυνέδεσα με το nexus..

Τα γραφικά είναι βελτιωμένα γενικά, αν και ίσως με "ξενίζει" το ένα επιπλέον εικονίδιο στο μενού για τις κλήσεις..αλλά μάλλον θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί εξ αρχής..

Επίσης πλέον έχει και επιλογή να κάνεις Unpair!! ενώ πριν, έκανες "τρικ" ότι θα έκανες αντικατάσταση συσκευής με νέο Pair για να σβηστεί η παλιά συσκευή..!

πάντως γενικά η j.b. απ'ότι φαίνεται έχει θέμα με το bt και τις αποσυνδέσεις..με το evo (ics) δεν είχα τόσες πολλές

Περιμένω και εγώ το σονυ mw-1. Είχα παραγγείλει το Νοκια 903 γιατί με ενδιαφέρει η διαχείριση κλήσεων και είναι ένα χαρακτηριστικο που πλέον έχει γίνει δυσεύρετο, αλλά το ακύρωσα λόγω αναμονής και δυνατοτήτων του σονυ.

Έχω διαβάσει όλα όσα έχετε γράψει. Κατέβασα όλες τις απαραίτητες εφαρμογές και το νέο firmware. Ειδικά για αυτό είδα ότι αναφέρατε νέο firmware. Δεν είναι το d το τελευταίο? Έχει βγει νεότερο?

Με χρήση τηλεφώνου και καθόλου μουσική πώς τα πάει από μπαταρία? Κάπου διάβασα για 650 ώρες αναμονή και 11 ομιλίας. Παίζουν αυτά τα νούμερα? Με κάνα μισαωρο κλήσεις την ημέρα λογικά πρέπει να ξεπερνάει την εβδομάδα αναμονή. Ισχύει αυτό?

Έχω από το Se hbh200 ένα μόνο ακουστικό με μικρόφωνο αλλά είναι 2.5 το καρφί. Υπάρχει κανένας ανταπτορας να το βάλω στο σονυ? Υποθέτω από αρσενικό 3.5 σε θηλυκό 2.5 αλλά το θέμα είναι ότι το καρφί 2.5 που έχω έχει επαφή για το μικρόφωνο. Θα παίξει ο ανταπτορας η είναι άλλη η χωροθέτηση των επαφών λόγω μικροφώνου?

Δείχνει πλήρης συσκευή και αν δεν είχε κάποιες παιδικές ασθένειες που έχω διαβάσει θα ήταν εξαιρετικό. Παραμένει ακριβό στο 76+ αλλά είναι σαφώς πιο οκ η τιμή από τα 150+ που ξεκίνησε αν θυμάμαι καλά.

Ελπίζω μόνο να μην έχει αποσυνδέσεις γιατί αυτός είναι και ο λόγος που έχω αλλάξει πάνω από 6-7 βτ και δεν έχω στεριώσει με κανένα. Με την βραχονησίδα στην τσέπη όμως έφτασε η ώρα να στεριώσω κάπου και ελπίζω το σονυ να τα αξίζει τα χρήματα του.

Εντιτ: διάβασα που γράψατε για κακή συνεργασία με άλλους launchers πλην μαμά. Έχω τον go. Να ετοιμάζομαι για επιστροφή στο touchwiz η είναι σπάνιο φαινόμενο η κακή συνεργασία? Που βγαίνουν τα οποία προβλήματα? Στην μουσική ή είναι γενικότερα τα θέματα?

Edited by sleon

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Η αναβαθμιση του mw1 μου τα εκανε μανταρα. Στην μεση της αναβαθμισης αποφασισε να αποσυνδεθει και απο τοτε κανει ληψη -αποσυνδεση-ληψη αποσυνδεση .Το mw1 δειχνει μια μπαρα να φτανει στο τερμα μετα κανει αποσυνδεση και ξανα ληψη απο την αρχη .

Ενας μονιμος κυκλος χωρις να σταματησει!!

Στο παραπεντε ειμαι να στειλω απο το παραθυρο.!!!!! Και clear cache εχω κανει και επανεκκινηση εχω κανει και αγιασμο(!!)εχω κανει τιποτα αυτο εκει κολλημενο!

Κανεισ με καποια λυση??

Καλημερα

Μου εκανε την αναβαθμιση στην εφαρμογη στο κινητο ξεκιναει στο bt αλλα σταματαει στο 1/4 γιατι αποσυνδεεται αυτοματα το bt...μεσω του update service μου λεει οτι ηδη ειναι η πιο προσφατη εκδοση:(

Όλα δουλευουν κανονικα, απλα χαθηκε το 4ο εικονιδιο...να περιμενω να βγει η αναβαθμιση μεσω του update service??

Καποιος ειπε εκανε clear data το bluetooth share και δουλεψε...που το βρηκες αυτο;;

Ευχαριστώ

Η αναβαθμιση του mw1 μου τα εκανε μανταρα. Στην μεση της αναβαθμισης αποφασισε να αποσυνδεθει και απο τοτε κανει ληψη -αποσυνδεση-ληψη αποσυνδεση .Το mw1 δειχνει μια μπαρα να φτανει στο τερμα μετα κανει αποσυνδεση και ξανα ληψη απο την αρχη .

Ενας μονιμος κυκλος χωρις να σταματησει!!

Στο παραπεντε ειμαι να στειλω απο το παραθυρο.!!!!! Και clear cache εχω κανει και επανεκκινηση εχω κανει και αγιασμο(!!)εχω κανει τιποτα αυτο εκει κολλημενο!

Κανεισ με καποια λυση??

Κατέβασε απο εδώ το αρχείο της αναβάθμισης και πέρνα το στην κάρτα το MW1 και θα την περάσει μόνο του και δες αν αλλάξει κάτι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Πάντως σε μένα " έκατσε" μια χαρά η αναβάθμιση και απο το πρωί που το δουλεύω, βλέπω οτι δεν έχει καμία αποσύνδεση και αρχίζω να το χαίρομαι πάλι.

Κατέβασε απο εδώ το αρχείο της αναβάθμισης και πέρνα το στην κάρτα το MW1 και θα την περάσει μόνο του και δες αν αλλάξει κάτι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Πάντως σε μένα " έκατσε" μια χαρά η αναβάθμιση και απο το πρωί που το δουλεύω, βλέπω οτι δεν έχει καμία αποσύνδεση και αρχίζω να το χαίρομαι πάλι.

Το link αυτο εχει την παλια αναβαθμιση ,δεν εχουν βαλει την καινουρια ακομα.

Ως Δια μαγειας εφυγα με το κινητο χωρις το MW1 και γυρνωντας αργοτερα συνδεθηκε μονο του εκανε την αναβαθμιση και ολα καλα τωρα . Το πως εγινε δεν εχω ιδεα :blink::blink:

Ως Δια μαγειας εφυγα με το κινητο χωρις το MW1 και γυρνωντας αργοτερα συνδεθηκε μονο του εκανε την αναβαθμιση και ολα καλα τωρα . Το πως εγινε δεν εχω ιδεα :blink::blink:

Οποτε εχεις και παλι 4 εικονιδια?

Εχεις δικιο, sorry τωρα το παρατηρησα.

Οποτε ολα καλα :)

Οποτε εχεις και παλι 4 εικονιδια?

Σε μένα εμφανίζει 6 εικονίδια , έκανε το πρωί αυτόματα αναβάθμιση .

Το έχω σε Samsung GS2

Σε μένα εμφανίζει 6 εικονίδια , έκανε το πρωί αυτόματα αναβάθμιση .

Το έχω σε Samsung GS2

Προφανως λογω των παραπανω εφαρμογων που εχει εγκαταστησει και βλεπει!!

Περιμενοντας την αναβαθμιση κατι ακομα...όταν χτυπαει το κιν στο bluetooth ακουγεται ο ηχος κλησης του κινητου ή όχι;

Σ'εμενα ακουγεται εκεινο το μπιιιπ που απλα καταλαβαινεις οτι χτυπαει το κινητο!

@sleon εγώ περίπου 2-3 μέρες βγάζω μαζί με ράδιο

εκτός από τα 4 γνωστά εικονίδια, έχει προστεθεί και το 5ο που είναι τα "events", ενώ η διαχείριση κλήσεων που ήταν μέσα στο φάκελο, τώρα έχει μεταφερθεί εκτός σαν 6ο εικονίδιο..

Sleon ούτε κατά διάνοια 11 ώρες. Περί τις 6 μάξιμουμ 7 ώρες να υπολογίζεις. Τώρα καθαρή αναμονή δεν ξέρω.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

είχα το sony mw600 το οποίο δεν το χρησιμοποιώ πλέον γιατί είναι "ετοιμοθάνατο" (έχει χαλάσει η οθόνη- δεν δείχνει τίποτα, ενώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι κλήσεις ενώ το ραδιόφωνο δεν παίζει).

ήμουν πολύ ευχαριστημένος από το mw600 και θα το ξανα-αγόραζα στην τιμή των 35ευρώ τώρα αλλά είχα συνεχώς πρόβλημα με την φωνητική κλήση, ως γνωστόν πατώντας το μεγάλο κουμπί παρατεταμένα (κάτι που γινόταν πολλές φορές καταλάθος όταν το έβαζα στην τσέπη) έκανε φωνητική κλήση και καλούσε οποιονδήποτε από τον τηλ. κατάλογο. Επίσης δεν υπήρχε δυνατότητα απενεργοποίησης της φωνητικής κλήσης.

Τώρα επιθυμώ να πάρω το mw1 αλλά έχω μπερδευτεί με τις διαφορετικές απόψεις. Φυσικά αυτές οφείλονται και στις διαφορετικές ανάγκες του καθενός. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω αν το mw1 έχει φωνητική κλήση, και αν "ναι" τότε αν μπορεί να απενεργοποιηθεί. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κατα πόσο θα είναι 100% συμβατό και πλήρως λειτουργικό με Galaxy S με έκδοση 2.3.6 επίσημη.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Όντως ακόμη δείχνει την D. Υπάρχει πουθενά αλλού η Ε ή είναι εύκολο για κάποιον που την έχει να την ανεβάσει κάπου να την έχουμε?

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Όντως ακόμη δείχνει την D. Υπάρχει πουθενά αλλού η Ε ή είναι εύκολο για κάποιον που την έχει να την ανεβάσει κάπου να την έχουμε?

Δεν νομίζω ότι την εχει κανείς. Όλοι από ότι είδα αυτόματα την πήραμε τελικά.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Δεν νομίζω ότι την εχει κανείς. Όλοι από ότι είδα αυτόματα την πήραμε τελικά.

πάντως εγώ και μετά την αναβάθμιση παρατήρησα αποσυνδέσεις, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να "κατηγορήσω" το mw1 ή τo jelly bean..