Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Ειναι καλυτερο λες απο το ΜW600?

Γιατι το Mw 600 ειναι πολυ αξιοπιστο

Πεφτει κατω κ δεν χαλαει

Καλο ηχο. Σταθερη χρηση κ συνεχη. Τρομερη μπαταρια.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ειναι καλυτερο λες απο το ΜW600?

Γιατι το Mw 600 ειναι πολυ αξιοπιστο

Πεφτει κατω κ δεν χαλαει

Καλο ηχο. Σταθερη χρηση κ συνεχη. Τρομερη μπαταρια.

Θεωρητικά είναι η εξέλιξη. Έχει υποδοχή micro sd (μπορείς να αποθηκεύσεις τραγούδια κτλ). Η sony βγάζει firmware update. Στο αndroid υπάρχουν εφαρμογές της sony που το υποστηρίζουν (μπορείς στην οθόνη του να διαβάσεις sms, e-mail κτλ).

Θεωρητικά είναι η εξέλιξη. Έχει υποδοχή micro sd (μπορείς να αποθηκεύσεις τραγούδια κτλ). Η sony βγάζει firmware update. Στο αndroid υπάρχουν εφαρμογές της sony που το υποστηρίζουν (μπορείς στην οθόνη του να διαβάσεις sms, e-mail κτλ).

Πανω απο εξαμηνο το εχω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και με 2 android συσκευες(S3/Xperia S) και τωρα με WP8

Αριστη ποιοτητα σε κλησεις,σε ακροαση μουσικης,αναγνωριση κλησεων με ονοματα και αριθμους τηλεφωνων,οπως ειπες σε android εχεις παραπανω υπηρεσιες πχ αναγνωση email/sms εμφανιση ωρας.

Το μονο που δεν βλεπω ειναι η Sony να βγαζει κανα διαδοχο του για φετος παρα κατι απλα bt hands χωρις οθονη κλπ και ξενερωσα:(

http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh20/

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πανω απο εξαμηνο το εχω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και με 2 android συσκευες(S3/Xperia S) και τωρα με WP8

Αριστη ποιοτητα σε κλησεις,σε ακροαση μουσικης,αναγνωριση κλησεων με ονοματα και αριθμους τηλεφωνων,οπως ειπες σε android εχεις παραπανω υπηρεσιες πχ αναγνωση email/sms εμφανιση ωρας.

Το μονο που δεν βλεπω ειναι η Sony να βγαζει κανα διαδοχο του για φετος παρα κατι απλα bt hands χωρις οθονη κλπ και ξενερωσα:(

http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh20/

Aν σε ινκανοποιεί αυτό που έχεις δερν πειράζει να μη βγάλει άλλο. Θα σε γλυτώσει και από τον καταναλωτισμό :lol:

Το MW1 πόσο κρατάει σε αναπαραγωγή μουσικής και πόσο σε ομιλία; Εννοώ από την ενσωματωμένη SD κάρτα.

Το είδα από κοντά και είδα ότι έχει χοντρά καλώδια που πάνε στα ακουστικά. Ποτέ δεν μου ενέπνεαν εμπιστοσύνη τα κλασικά Handsfree λόγω του ότι είχαν ψιλό καλώδιο. Μάλιστα έχω κόψει μερικές φορές καλώδια λόγω αυτού του γεγονότος.

καλησπερα και καλη χρονια. με ενδιαφερει το Nokia luna:) το έχει κάνεις να μου πει την γνωμη του? Βασικά με ενδιαφερει αν μπορω να το δουλευω με κράνος γιατι οδηγω συνεχεια μηχανη:) ευχαριστω.

Γειά σε όλους. Απαντάω στην ερώτηση μου μήπως και βοηθήσω κάποιους. Το ακουστικό είναι πάρα πολύ καλό. Πεντακάθαρος ήχος:) Και με τα δύο κράνοι που χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα πρόβλημα,δεν με ενοχλεί καθόλου. Ακούω και με ακούνε τέλεια :) Και η μπαταρία του κρατάει αρκετά.

Παιδες εχει παραλαβει τελικα κανενας αυτο το bt stereo handsfree της Nokia να μας πει εντυπωσεις:p

http://www.nokia.com/mea-en/products/accessory/bluetooth-stereo-headset-bh-221/

Παιδες εχει παραλαβει τελικα κανενας αυτο το bt stereo handsfree της Nokia να μας πει εντυπωσεις:p

http://www.nokia.com/mea-en/products/accessory/bluetooth-stereo-headset-bh-221/

Με την τιμή που έχει, οφείλει να είναι καλό. :p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Με την τιμή που έχει, οφείλει να είναι καλό. :p

Επειδη δεν βλεπω Γιαννη τη Sony να βγαζει κατι αντιστοιχο με πλουσια χαρακτηριστικα για φετος και για αυτο σκεφτομαι το Nokia που εχει και oled οθονη που εμενα με βολευει παρα πολυ τα τελευταια χρονια οπως τα 2 τελευταια μοντελα της Sony(MW600-Sony Wireless Pro).

Το εχει και σε cyan επισης που μου αρεσει αλλα θα περιμενω σε κανα amazon να εμφανιστει αμεσα διαθεσιμο και ισως να το τσιμπησω:p

Επειδη δεν βλεπω Γιαννη τη Sony να βγαζει κατι αντιστοιχο με πλουσια χαρακτηριστικα για φετος και για αυτο σκεφτομαι το Nokia που εχει και oled οθονη που εμενα με βολευει παρα πολυ τα τελευταια χρονια οπως τα 2 τελευταια μοντελα της Sony(MW600-Sony Wireless Pro).

Το εχει και σε cyan επισης που μου αρεσει αλλα θα περιμενω σε κανα amazon να εμφανιστει αμεσα διαθεσιμο και ισως να το τσιμπησω:p

Αλέξη, από το mw600 προσωπικά δεν έμεινα ευχαριστημένος. 2 φορές το πήρα και τις 2 μου έσπασε :blink:

Τη μια η οθόνη και τη δεύτερη φορά το κλίπ που πιάνει στο πουκάμισο. Επίσης, δεν με βόλεψε το σύστημα αυξομείωσης του ήχου Έτσι, εδώ και καιρό, είμαι πάλι με το αθάνατο itech 801. (μετά από σχεδόν 4 χρόνια όμως, η μπαταρία του έχει αρχίσει και δεν κρατάει πια).

Και εγώ θα ήθελα ένα καινούριο στερεοφωνικό bt, αλλά με μια ακόμη παράμετρο: Το θέλω και για το γυμναστήριο και δεν ξέρω τι να διαλέξω τελικά. Όσα πιάνουν με κλιπ κάνω στην μπλούζα, όταν τρέχω στο διάδρομο, μου φεύγουν.:worry:

Γι αυτό, είχα αγοράσει αυτά:

https://www.skroutz.gr/s/277721/I-Tech-BlueBAND.html

αλλά πάλι δεν με βόλεψαν καθώς μετά από ώρα τα νιώθω πάνω στα αυτιά μου (πιάνουν με γατζάκια) και με ενοχλούν - προκαλούν ακόμα και πονοκέφαλο.

Οπότε, δεν ξέρω τι να κάνω....:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Εγω αντιθετα 3 MW 600 εχω παρει τα τελευταια 3 χρονια περιπου και αν εξαιρεσουμε το 1 που τα εφτυσε πανω στο χρονο τα υπολοιπα 2 ηταν αψογα-το ενα το κραταω ακομα 2 χρονια ειναι και ειναι τερας δεν καταλαβαινει τιποτα-το αλλο το εδωσα στην αδερφη μου.

Δεν τα μπορω τα handsfree κουμουτσα πανω απο το κεφαλι μου:D

Και το Wirelles Pro το εχω απο αρχες Ιουλιου περσι και ειναι αψογο που το χρησιμοποιω για κυριο bt και το mw600 για backup:p

Θα βγουν κατι Nike για τρεξιμο που θα συνδεονται με το mp3/ipod wireless που ειναι ιδανικα για αυτην την συνηθεια του τρεξιματος..........

Μου στελνουν ενημερωτικα απο ενα σαιτ Γαλλικο ,το PriceMinister High Tech,που εχει πολλα ακουστικα ,αλλα και αλλα παραφερναλια του iPad.

Για τα ακουστικα του iPod,αυτα με τους μαγνητες Νεοδυμιου,υπογραφω οτι ειναι πολυ καλα,και νομιζω οτι τα εχει μονον 10€!!!

Επισης εχει και διαφορα βυσματα και φορτιστες.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Με το sony mw1 μπορείς να έχεις πρόσβαση και στον τηλεφωνικό κατάλογο ή μόνο στα αρχεία κλήσης;

Με το sony mw1 μπορείς να έχεις πρόσβαση και στον τηλεφωνικό κατάλογο ή μόνο στα αρχεία κλήσης;

Μονο στα αρχεια κλησεων.

Στα αρχεια κλησεις μπορεις στανταρ να εχεις με android βεβαια,τηλεφωνικο καταλογο απ οσο θυμαμαι οχι(μεχρι πριν ενα τριμηνο τουλαχιστον που ειχα android και θυμαμαι )

Μονο στα αρχεια κλησεων.

Στα αρχεια κλησεις μπορεις στανταρ να εχεις με android βεβαια,τηλεφωνικο καταλογο απ οσο θυμαμαι οχι(μεχρι πριν ενα τριμηνο τουλαχιστον που ειχα android και θυμαμαι )

Σας ευχαριστώ. Σήμερα το πήρα, για το αρχείο κλήσεων το γνωρίζω, αναρωτιόμουν για τον τηλεφωνικό κατάλογο.

Μετά από κάποια ώρα, βλέπω πως το mw1 αποσυνδέεται μόνο του. Είναι κάποια ρύθμιση ή μόνο σε μένα το κάνει αυτό;

Μετά από κάποια ώρα, βλέπω πως το mw1 αποσυνδέεται μόνο του. Είναι κάποια ρύθμιση ή μόνο σε μένα το κάνει αυτό;

Και σε μένα συμβαίνει ορισμένες φορές. Απλά σε κάποιες Roms το έκανε πολύ πιο σπάνια από άλλες.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Aν και είμαι νέος κάτοχος, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μετά από πόση ώρα σου συμβαίνει περίπου;

Το ιδιο συνεβαινε κ με τα δυο mw 600 που ειχα.

Αλλαξα κινητο ιδια μαρκα ιδιο μοντελο κ ολα οκ

τι εγινε δεν ξερω

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σπανια εχει αποσυνδεθει το δικο μου.

Κοσμοτε,100Mbps.

Σπανια εχει αποσυνδεθει το δικο μου.

Αν κλείσεις το bt ή απενεργοποιήσεις τον διακόπτη, χρειάζεται να το κανείς παλι pair; δηλαδή σου εμφανίζει πάλι κάποιον κωδικό και πατάς "pair";

Γενικότερα, αν θα κάνει αυτόματα επανασύνδεση είναι θέμα του BT, της rom και του τηλεφώνου ή όλων μαζί;

Edited by cb600f

Αν κλείσεις το bt ή απενεργοποιήσεις τον διακόπτη, χρειάζεται να το κανείς παλι pair; δηλαδή σου εμφανίζει πάλι κάποιον κωδικό και πατάς "pair";

Γενικότερα, αν θα κάνει αυτόματα επανασύνδεση είναι θέμα του BT, της rom και του τηλεφώνου ή όλων μαζί;

Οχι ποτέ.Αυτα τα εκανε,οταν δεν ειχα κατεβασει ολα τα αρχεια που χρειαζεται να κατεβουν,για να δουλευει σωστα.

Ψαξε στο φορουμ να τα βρεις,ή αν βλεπει ο φιλος που τα ειχε βαλει,ας κανει εναν κοπο,να το βρει να το βαλει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Οχι ποτέ.Αυτα τα εκανε,οταν δεν ειχα κατεβασει ολα τα αρχεια που χρειαζεται να κατεβουν,για να δουλευει σωστα.

Ψαξε στο φορουμ να τα βρεις,ή αν βλεπει ο φιλος που τα ειχε βαλει,ας κανει εναν κοπο,να το βρει να το βαλει.

Έχω κατεβάσει όλον τον ντουνιά! Τώρα όμως που βρέθηκα σε Wi-Fi, κατέβασε και τις τελευταίες γλώσσες που ήθελε. Φαίνεται πως συνδέεται αυτόματα τώρα, θα το παρακολουθήσω και θα δω.

Και τελευταίο, κάθε φορά που είναι συνδεδεμένο, βλέπεις πάνω αριστερά το εικονίδιο;