Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Βγαινουν και τα 4 εικονιδια στην οθονιτσα του;Γατι εμενα με το Note II ,δεν βγαινουν.

Οσον αφορα στους φιλους που μιλανε για ραδιο σε μηχανη,μη βαλετε ακουστικα και στα δυο αυτια,γιατι θα χασετε τον προσανατολισμο σας.Και χαμηλα,γιατι το ατυχημα καραδοκει,και μετα δεν ξερω αν θα εχετε κεφαλι για να το χτυπατε.

Δεν το έχω πάρει ακόμα είμαι αναμονή, το S3 χρησιμοποιώ.

Αν θυμάμαι το καλοκαίρι σου είχα γράψει τα βήματα που πρέπει να κανεις έτσι ώστε να σου εμφανίζονται τα 4 εικονίδια.

Δες εκεί που είναι στο νημα του S3 στις απόψεις για μπαταρία η αξεσουάρ-θήκες που το εγραψα στις πρώτες 20-25 σελίδες.

Αν και πάλι δεν........τότε καποια πατατα της Samsung.

Δες το παντως και λογικά θα εμφανιστούν και τα 4 εικονίδια.

Bρήκα το post sou οπότε το αναπαραγάγω:

"Λοιπον πρωτα πρωτα θα εγκαταστησεις το LiveWare manager απο το play store στο κινητο σου και μετα αντιστοιχα τα εξης παλι απο το play store:

1.Call log-Smart Extras

2.Email-Smart Extras

3.Find Phone-Smart Extras

4.Gmail-Smart Extras

5.Messaging-Smart Extras

Και τελος και σημαντικοτερο θα εγκαταστησεις το Smart Wireless Headset Pro

Αφου τα εγκαταστησεις θα σου εμφανιζονται 4 εικονιδια στο bluetooth και θα το βρεις το τεταρτο που σου εγραψα.

Με αυτα που θα εγκαταστησεις θα μπορεις να βλεπεις τα email/sms που δεχεσαι απο το bluetooth σου και να κανεις κλησεις απο το bluetooth επισης οκ.

Οποτε εισαι συνδεδεμενος με το bluetooth στο κινητο θα βλεπεις πανω-πανω στη γωνια αριστερα στο κινητο μια μικρογραφια του bluetooth ok. "

Aυτό που έχω να συμπληρώσω είναι ότι η αναζήτηση στο store πιο εύκολη είναι αν γράψεις smart extras.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

"Λοιπον πρωτα πρωτα θα εγκαταστησεις το LiveWare manager απο το play store στο κινητο σου και μετα αντιστοιχα τα εξης παλι απο το play store:

1.Call log-Smart Extras

2.Email-Smart Extras

4.Gmail-Smart Extras

5.Messaging-Smart Extras

Αφου τα εγκαταστησεις θα σου εμφανιζονται 4 εικονιδια στο bluetooth και θα το βρεις το τεταρτο που σου εγραψα.

Με αυτα που θα εγκαταστησεις θα μπορεις να βλεπεις τα email/sms που δεχεσαι απο το bluetooth σου και να κανεις κλησεις απο το bluetooth επισης οκ.

Οποτε εισαι συνδεδεμενος με το bluetooth στο κινητο θα βλεπεις πανω-πανω στη γωνια αριστερα στο κινητο μια μικρογραφια του bluetooth ok. "

Aυτό που έχω να συμπληρώσω είναι ότι η αναζήτηση στο store πιο εύκολη είναι αν γράψεις smart extras.

Aφου σε ευχαριστησω,θα σου πω οτι απο ολα οσα εβαλες,μονον το 2° μπορεσα να βρω.Τα αλλα,δεν βρισκονται.

Εχω βεβαια βαλει και τα smart wireless headst pro και Liveware manager.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Aφου σε ευχαριστησω,θα σου πω οτι απο ολα οσα εβαλες,μονον το 2° μπορεσα να βρω.Τα αλλα,δεν βρισκονται.

Εχω βεβαια βαλει και τα smart wireless headst pro και Liveware manager.

Γι αυτό σου είπα θα τα ψάξεις σαν smart extras!

https://play.google.com/store/search?q=smart+extras&c=apps

Γι αυτό σου είπα θα τα ψάξεις σαν smart extras!

https://play.google.com/store/search?q=smart+extras&c=apps

Τα βρήκα,τα βρήκα κατ´ ευθείαν στο τηλεφωνο,μόλις έβαλα το smart extras.Βγηκε και το τέταρτο τετραγωνάκι.(Καλα,μου θύμισε την παλιά καλή ταινίας Star Gate,που σου συνιστώ να τη δεις,αν δεν το έχεις κάνει.Αμα τη δεις,θα καταλάβεις τι εννοώ).

Να είσαι καλα.Οι μπουμπούνες δεν τα λένε αυτα στο μάνιουαλ.

Ευχαριστώ πολυ.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Τα βρήκα,τα βρήκα κατ´ ευθείαν στο τηλεφωνο,μόλις έβαλα το smart extras.Βγηκε και το τέταρτο τετραγωνάκι.(Καλα,μου θύμισε την παλιά καλή ταινίας Star Gate,που σου συνιστώ να τη δεις,αν δεν το έχεις κάνει.Αμα τη δεις,θα καταλάβεις τι εννοώ).

Να είσαι καλα.Οι μπουμπούνες δεν τα λένε αυτα στο μάνιουαλ.

Ευχαριστώ πολυ.:)

Δεν θυμάμαι αν την έχω δει οπότε θα την ψάξω!

Βγαινουν και τα 4 εικονιδια στην οθονιτσα του;Γατι εμενα με το Note II ,δεν βγαινουν.

Οσον αφορα στους φιλους που μιλανε για ραδιο σε μηχανη,μη βαλετε ακουστικα και στα δυο αυτια,γιατι θα χασετε τον προσανατολισμο σας.Και χαμηλα,γιατι το ατυχημα καραδοκει,και μετα δεν ξερω αν θα εχετε κεφαλι για να το χτυπατε.

μου ήρθε σήμερα και μένα..

να σε ρωτήσω σε ποια 4 εικονίδια αναφέρεσαι..???

επίσης στο φάκελο με τις "εφαρμογές" μου εμφανίζεται μόνο για τις κλήσεις..θα έπρεπε να εμφανίζεται και για τα sms??

αν μου έρθει sms πράγματι το διαβάζω από το ωbluetooth αλλά δεν μπορώ να "μπω" στα sms..υποστηρίζει κάτι τέτοιο?

επίσης στο φάκελο με τις "εφαρμογές" μου εμφανίζεται μόνο για τις κλήσεις..θα έπρεπε να εμφανίζεται και για τα sms??

αν μου έρθει sms πράγματι το διαβάζω από το ωbluetooth αλλά δεν μπορώ να "μπω" στα sms..υποστηρίζει κάτι τέτοιο?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4418817#post4418817

Το προβλημα λυθηκε,κατοπιν υποδειξεως φιλου απο δω.Επρεπε να ειχα κατεβασει καποια αππς,τα οποια και δεν αναφερει το μανιουαλ της Σονυ,ΜΧΣ.

Αν εχεις προβλημα κι εσυ,να σου βαλω το λινκ για να τα βρεις.

Τα εικονιδια στα οποια αναφερομαι,ειναι αυτα που εμφανιζονται στην οθονιτσα του ΒΤ,και που θα τα δεις πρωτα στο βιβλιαρακι του.Πρεπει να ειναι 4.Αν ειναι 3,αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχει πληρες ταιριασμα με το κινητο,που για το Νοτε ΙΙ,υπαρχει.

Οπως και με το S3 βεβαια,

Edit.

Na to λινκ.Διαβασε απο δω που σου βαζω και κατω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258&page=278

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Παιδιά καλησπέρα, έχω δύο ερωτήσεις για τους κατόχους του sony mw-1:

1) Έχει βομβητή για τις εισερχόμενες κλήσεις;

2) Το ραδιόφωνο αποθηκεύει τους σταθμους;(είχα το mw 600 και δεν το έκανε αυτό)

Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το i tech splash που με καλύπτει πλήρως.

Παιδιά καλησπέρα, έχω δύο ερωτήσεις για τους κατόχους του sony mw-1:

1) Έχει βομβητή για τις εισερχόμενες κλήσεις;

2) Το ραδιόφωνο αποθηκεύει τους σταθμους;(είχα το mw 600 και δεν το έκανε αυτό)

Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το i tech splash που με καλύπτει πλήρως.

1) Βομβητή εννοείς δόνηση; Όχι δεν έχει. Αν εννοείς να έχει δικό του ηχειάκι και να κάνει μπιπ μπιπ όταν σε καλούν, ούτε αυτό έχει, φαντάζομαι γιατί υποτίθεται το έχεις μόνιμα στο αυτί σου το ακουστικό, και χτυπάει εκείνο :rolleyes:

2) Με βάση την δική μου εμπειρία δεν έχω καταφέρει να αποθηκεύσω σταθμούς!:(

1) Βομβητή εννοείς δόνηση; Όχι δεν έχει. Αν εννοείς να έχει δικό του ηχειάκι και να κάνει μπιπ μπιπ όταν σε καλούν, ούτε αυτό έχει, φαντάζομαι γιατί υποτίθεται το έχεις μόνιμα στο αυτί σου το ακουστικό, και χτυπάει εκείνο :rolleyes:

2) Με βάση την δική μου εμπειρία δεν έχω καταφέρει να αποθηκεύσω σταθμούς!:(

Oυτε κι εγω μπορεσα,και ας μου ειπε ο φιλος πιο πριν οτι γινεται,πατωντας το κουμπι αλλαγης σταθμων,ταυτοχρονα και απο τις δυο ακρες.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Εννοώ να κάνει μπιπ μπιπ και να μην χρειάζεται να το έχω μόνιμα στο αφτί.

Το Itech είναι μονόδρομος σε αυτό που ψάχνω.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Εννοώ να κάνει μπιπ μπιπ και να μην χρειάζεται να το έχω μόνιμα στο αφτί.

Το Itech είναι μονόδρομος σε αυτό που ψάχνω.

Αν βρεις κάποιο itech που να έχει βομβητή πες το σε παρακαλώ!

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

Αν βρεις κάποιο itech που να έχει βομβητή πες το σε παρακαλώ!

i.Tech 802 splash έχει βομβητή. Το είχα μέχρι που ή μου έπεσε στο αυτοκίνητο ενός συνεργάτη ή μου έπεσε στο δρόμο και δεν το κατάλαβα. Οπότε μάλλον αυτό θα ξαναπάρω αν μέχρι αύριο δεν βρεθει. Έχει και δική του εφαρμογή για να το χειρίζεσαι απο το smartphone σου.

i.Tech 802 splash έχει βομβητή. Το είχα μέχρι που ή μου έπεσε στο αυτοκίνητο ενός συνεργάτη ή μου έπεσε στο δρόμο και δεν το κατάλαβα. Οπότε μάλλον αυτό θα ξαναπάρω αν μέχρι αύριο δεν βρεθει. Έχει και δική του εφαρμογή για να το χειρίζεσαι απο το smartphone σου.

Και υποθέτω ότι είναι και το μοναδικό στην αγορά με βομβητή, γιατί

δεν έχω καταφέρει να βρω άλλο. Σ'ευχαριστώ!

1.Call log-Smart Extras

2.Email-Smart Extras

4.Gmail-Smart Extras

5.Messaging-Smart Extras

Τα εχω εγκαταστησει ολα αυτα, αλλα μερικες φορες δεν μου βγαζει τεσσερα εικονιδια. Τωρα τελευταια ειναι μονιμη αυτη η κατασταση. Τα μονα που μου εμφανιζει ειναι τα εικονιδια Ραδιοφωνου, Νοτας, και Ρυθμισεων. Εκανα unpair και ξανα pair αλλα τιποτα. Καμια ιδεα;

Τα εχω εγκαταστησει ολα αυτα, αλλα μερικες φορες δεν μου βγαζει τεσσερα εικονιδια. Τωρα τελευταια ειναι μονιμη αυτη η κατασταση. Τα μονα που μου εμφανιζει ειναι τα εικονιδια Ραδιοφωνου, Νοτας, και Ρυθμισεων. Εκανα unpair και ξανα pair αλλα τιποτα. Καμια ιδεα;

Με ποιο τηλεφωνο στα κανει αυτα;

Εγω,με το μεν S3,δεν ειχα προβλημα,ενω με το Νοτε 2,ειχα,μεχρι που εβαλα ολες αυτες τις εφαρμογες παραπανω,και αμεσως ειδα το φως το αληθινο.

Μηπως το ειχες πρωτα συνδεδεμενο με αλλο τηλεφωνο,και δεν αλλαξες τη συνδεση με αυτο που εχεις τωρα;

Κοσμοτε,100Mbps.

Με ποιο τηλεφωνο στα κανει αυτα;

Εγω,με το μεν S3,δεν ειχα προβλημα,ενω με το Νοτε 2,ειχα,μεχρι που εβαλα ολες αυτες τις εφαρμογες παραπανω,και αμεσως ειδα το φως το αληθινο.

Μηπως το ειχες πρωτα συνδεδεμενο με αλλο τηλεφωνο,και δεν αλλαξες τη συνδεση με αυτο που εχεις τωρα;

Το εχω με 2 συσκευες συνδεδεμενο ταυτοχρονα. Με ενα Nexus και ενα Xperia Mini Pro, το οποιο και το εχω ως default device. Χωρις να κανω κατι αλλο, ξαφνικα δεν εμφανιζει τον τεταρτο φακελο.

Edit: Εκανα factory reset στο bluetooth και τωρα το εμφανιζει. Τι να πω

Edited by sakissalonika

Παιδια Help.

Exει κολησει το MW600 και ουτε σβηνει ουτε αναβει.

Ακομα κ να το βαλω στον φορτιστη μενει αναμμενο

Τι να κανω? Αφου και για να το κανω reset πρεπει να ειναι σβηστο?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδια Help.

Exει κολησει το MW600 και ουτε σβηνει ουτε αναβει.

Ακομα κ να το βαλω στον φορτιστη μενει αναμμενο

Τι να κανω? Αφου και για να το κανω reset πρεπει να ειναι σβηστο?

Εξάντλησε την μπαταρία του. Βάλε το ράδιο να παίζει ασταμάτητα.

Κάποια στιγμή θα μείνει από μπαταρία και θα σβήσει. Και μετά κάνεις reset.

Αν δε σβήσει ποτέ το πατεντάρεις και γίνεσαι πλούσιος!!!:p

Αν έχεις υπομονή, περιμένεις να τελεώσει η μπαταρία του. Εγώ δεν είχα και βρήκα στο youtube πως να το ανοίξω & του έβγαλα την μπαταρία και επανήλθε στο λεπτό. Δεν είναι δύσκολο.

Νίκος

00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten

06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!!

14-... Straight Six Open Top Sliding Machine ///

Bγαινει ευκολα η μπαταρια του? Ή πρεπει να εχω μικρο κατσαβιδι κ τετοια?

Αν έχεις υπομονή, περιμένεις να τελεώσει η μπαταρία του. Εγώ δεν είχα και βρήκα στο youtube πως να το ανοίξω & του έβγαλα την μπαταρία και επανήλθε στο λεπτό. Δεν είναι δύσκολο.

Νίκος

Εχεις το video? Δεν το βρισκω

Επιτελους τελειωσε η μπαταρια κ το φορτισα κ ολα καλα.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.