alextrela Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Παιδια γνωριζει κανεις ποτε θα κυκλοφορησει το Smart Wireless Headset pro της Sony? Απο αναβολη σε αναβολη παει συνεχεια,αυτη η εταιρεια η ασυνεπεια ειναι στο DNA της τι να πω..... παντως στο clove.uk το εχει κανα 115 ευρω σε σχεση με expansys που το εχει 140 ευρω,τιμες και στα 2 με μεταφορικα Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 1 Ιουνίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 1 Ιουνίου. Απο το στομα σου και στη Sony τα αυτια.....για να δουμε:lol::p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) Παιδια παρελαβα το mw600 μια χαρα πολυ καλο. Απλα θελω να βρω ενα μονο ακουστικο με κοντο καλωδιο 3,5mm. Δεν βρισκω πουθενα εχει κανεις κατι υποψη? Φιλε τι συσκευη εχεις? Εγω εχω android και δεν μου βγαζει το ονομα αυτου που με καλει,βγαζει μονο τον αριθμο. Εσενα στο βγαζει? Να συμπληρωσω οτι το συνδεσα και σε blackberry και σ αυτο δειχνει το ονομα της επαφης που με καλει κανονικα... Edited May 27, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Αν έχεις Android 2.3 δυστυχώς έτσι είναι. Στην 4.0 το έχουν διορθώσει και δείχνει και το όνομα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Φιλε zxr σε ευχαριστω. Θα το κανω update με την πρωτη ευκαιρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Παιδια παρελαβα το mw600 μια χαρα πολυ καλο. Απλα θελω να βρω ενα μονο ακουστικο με κοντο καλωδιο 3,5mm. Δεν βρισκω πουθενα εχει κανεις κατι υποψη? Καλημέρα, εγώ πήρα αυτό από ebay και είμαι πολύ ευχαριστημένος. http://www.ebay.com/itm/3-5MM-MONO-IN-EAR-EARBUD-EARPHONE-BLUETOOTH-HEADSET-/330707213531?pt=PDA_Accessories&hash=item4cffaf9cdb Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) βρηκατε καμια λύση ή εστω καποια πατέντα;; γιατι και εγω εχασα το δικό σου! Το ακουστικό έγινε!!! Και μάλιστα καλύτερο απο ότι πριν. Φίλε θα αγοράσεις μια κάρτα ταυτότητας σεμιναρίου. Το κόστος είναι αστείο,περίπου 0,20 λεπτά είχε η δικιά μου. Απλά πίσω να έχει ελατήριο. Αυτό το ελατήριο να πάρεις και με λίγη προσπάθεια γίνεται πένα!!! sony ericsson my *** :lol: Edited May 29, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Αν έχεις Android 2.3 δυστυχώς έτσι είναι. Στην 4.0 το έχουν διορθώσει και δείχνει και το όνομα. Ετσι ειναι. Και γω 2.3 εχω Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Από βδομάδα σε βδομάδα το πάνε το sony smart wireless pro bluetooth :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Εκνευριστικό όντως. Το περιμένω πως και πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Μήπως έχει δοκιμάσει κανένας το HTC M500 να μας πει γνώμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Σήμερα παρέλαβα το Plantronics m1100. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Να ρωτήσω σχετικά με τη φόρτιση. Πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με τον USB φορτιστή του πακέτου αγοράς ή κάνει οποιοσδήποτε; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Το τυπικά σωστό είναι να χρησιμοποιείς τον δικό του. Τώρα αν καμιά φορά δεν τον έχεις μαζί σου φρόντισε το output του "ξένου" φορτιστή να είναι κοντά στα νούμερα του εργοστασιακού. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Το τυπικά σωστό είναι να χρησιμοποιείς τον δικό του. Τώρα αν καμιά φορά δεν τον έχεις μαζί σου φρόντισε το output του "ξένου" φορτιστή να είναι κοντά στα νούμερα του εργοστασιακού. Σκέφτομαι να αγοράσω κι έναν φορτιστή USB για το αυτοκίνητο, λογικά κάποιον της Nokia. Θα είναι ασφαλές να φορτίζω καθ' οδόν το m1100 με αυτόν; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Από βδομάδα σε βδομάδα το πάνε το sony smart wireless pro bluetooth :mad: Εκνευριστικό όντως. Το περιμένω πως και πως. Ειναι για πολλες κλοτσιες εκει στη Sony,αν δεν μπορουν να το αφησουν στη ακρη,Ελεος:mad::mad: Update Διαθεσιμο στο expansys.....αλλα τιμη φαρμακι 140 ευρω μαζι με τα εξοδα. Edited June 4, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ... Ψάχνω ένα multipoint Bluetooth το οποίο όμως θέλω να έχει και οθόνη για αναγνώριση κλήσης. Εκτός και αν γνωρίζετε κάποιο που το κάνει φωνητικά και είναι συμβατό με επαφές γραμμένες στα ελληνικά... Προκαταβολικά ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ... Ψάχνω ένα multipoint Bluetooth το οποίο όμως θέλω να έχει και οθόνη για αναγνώριση κλήσης. Εκτός και αν γνωρίζετε κάποιο που το κάνει φωνητικά και είναι συμβατό με επαφές γραμμένες στα ελληνικά... Προκαταβολικά ευχαριστώ. Αναγνωριση κλησης και να φαινεται το ονομα αυτον που σε καλει κανει το MW 600 της Sony,βεβαια δεν ειναι multipoint,αν θες να σου εμφανιζει και ωρα και τιτλους κομματιων μουσικης αποθηκευμενες στο κινητο γινεται μονο με symbian συσκευες η' iphone 4/4s,σε android φαινεται μονο το ονομα και αριθμος κλησης οχι τα αλλα που ανεφερα Μεσα στο μηνα θα κυκλοφορησει η Sony ενα καινουργιο μοντελο αλλα θα ειναι ακριβο γυρω στα 100 ευρω και δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι multipoint,παντως το πρωτο που ανεφερα κοστιζει 35-40 ευρω και ειναι πολυ καλη λυση:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Το έχω ήδη το mw600 καθώς την πάτησα αφού η SonyEricsson και ο Γερμανος την διαφήμιζαν ως multipoint...Το πήρα όταν πρωτοβγήκε στα 50 ευρώ. Και την πάτησα... Έχω δει ένα παλιό της Ezi νομιζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Το έχω ήδη το mw600 καθώς την πάτησα αφού η SonyEricsson και ο Γερμανος την διαφήμιζαν ως multipoint...Το πήρα όταν πρωτοβγήκε στα 50 ευρώ. Και την πάτησα... Έχω δει ένα παλιό της Ezi νομιζω... Στο net διαβασα οτι το νεο bluetooth της Sony που σου ελεγα (Smart Wireless Headset pro) θα υποστηριζει multipoint μενει να το δουμε και στην πραξη,εγω ετσι κι αλλιως θα το αποκτησω αρκει η Sony να το βγαλει σε κυκλοφορια διοτι το παει απο αναβολη σε αναβολη:p Αλλα υπολογισε κανα 100αρι. Οριστε και ενα link με πολυ αναλυτικα χαρακτηριστικα http://www.handtec.co.uk/blog/2012/02/sony-smart-wireless-bluetooth-headset-pro-expected-week-commencing-26th-march-2012/ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Alexrtela ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, όντως φαίνεται πολύ καλό το καινούργιο, αν είναι και multipoint σωστό νομίζω ότι βρήκα αυτό που ήθελα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 ΚΑλησπέρα! Μόλις αγόρασα το sony ericsson wm600 και έχω μια απορία: Εξωτερικό ηχείο έχει; κ αν ναι πως το ενεργοποιώ; Γιατι όταν μου τηλεφωνούν θέλω να χτυπάει και το ακουστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Update Διαθεσιμο στο expansys.....αλλα τιμη φαρμακι 140 ευρω μαζι με τα εξοδα. http://www.expansys.com.gr/sony-ericsson-smart-wireless-headset-pro-black-228968/ Δεν ειναι διαθεσιμο τελικα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 ΚΑλησπέρα! Μόλις αγόρασα το sony ericsson wm600 και έχω μια απορία: Εξωτερικό ηχείο έχει; κ αν ναι πως το ενεργοποιώ; Γιατι όταν μου τηλεφωνούν θέλω να χτυπάει και το ακουστικό. Όχι δεν έχει τέτοιο πράγμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 http://www.expansys.com.gr/sony-ericsson-smart-wireless-headset-pro-black-228968/ Δεν ειναι διαθεσιμο τελικα :( Το πρωι της συγκεκριμενης ημερας ηταν διαθεσιμο 1-5 κομματια ελεγε και το απογευμα της ιδιας μερας εγινε μη διαθεσιμο,μαλλον φυγανε στο αψε-σβησε:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts