nikos_nia86 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Ποιο συγκρίνεται με κινητά των 500; Το redmi note 7 που σε παστέλιασμα θυμίζει κινητό 6ετιας; Το rn7 τη μέρα είναι από τις χειρότερες κάμερες που χω πιάσει. Καμία λεπτομέρια. Ευτυχώς βέβαια παίζει η gcam μπάλα και το σώζει... Απορώ τι γράφουν στο gsmarena. Με καμία δύναμη δεν ειναι από την στοκ κάμερα του rn7 αυτές οι φωτογραφίες.Έχω μπερδευτεί κι εγώ με το note 7. Όταν βγήκε έγραφαν ότι η κάμερα δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Τώρα τελευταία ακούω τα καλύτερα. Κι εδώ και σε reviews. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 (edited) Έχω μπερδευτεί κι εγώ με το note 7. Όταν βγήκε έγραφαν ότι η κάμερα δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Τώρα τελευταία ακούω τα καλύτερα. Κι εδώ και σε reviews. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Η στοκ ειναι σκουπίδι. Απορώ που βρήκε τέτοια δειγματα το gsmarena. Καμια σχέση με την πραγματική απόδοση. Μιλάμε για τρελη παραπληροφόρηση που δεν περίμενα να δω στο gsmarena. Με gcam ομως ναι ειναι εκπληκτικό! Δες ενδεικτικά το χάλι της στοκ και την μαγεία της gcam (πρώτα στοκ). Έχει διαφορά ακόμα και την μέρα που συνήθως μέρα η στοκ έχει περισσότερη λέπτομερια. stock stock auto - hdr off by Andreas L., on Flickr gcam gcam - hdr+ enhanced by Andreas L., on Flickr Edited May 11, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Παιδιά το gcam app το κατεβάζω στο play store; Η απο αλλού; Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Παιδιά το gcam app το κατεβάζω στο play store; Η απο αλλού; Θα βρεις apk από XDA και θα το κατεβάσεις από εκεί.. Ρίξε μια ματιά στο θεμα του Poco,και θα καταλάβεις... Εγώ ανάμεσα για να πω και την άποψη μου,σε Poco,και Redmi Note 7,θα διάλεγα το Poco... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Παιδιά να ρωτήσω τι παίζει με τη εγγύηση του poco. Ειναι 2 χρόνια κανονικά; επειδή βλεπω μερικά Μαγαζί γράφουν ένα και άλλα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Παιδιά να ρωτήσω τι παίζει με τη εγγύηση του poco. Ειναι 2 χρόνια κανονικά; επειδή βλεπω μερικά Μαγαζί γράφουν ένα και άλλα δύο.Κάποια μαγαζία δίνουν ένα χρόνο, κάποια δύο. Κανένα από αυτά όμως δεν είναι της επίσημης αντιπροσωπειας. Τώρα πως τα επισκευάζει το καθένα δεν ξέρω. Μιλάω για Skroutz, όχι μεγάλες αλυσίδες Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Κάποια μαγαζία δίνουν ένα χρόνο, κάποια δύο. Κανένα από αυτά όμως δεν είναι της επίσημης αντιπροσωπειας. Τώρα πως τα επισκευάζει το καθένα δεν ξέρω. Μιλάω για Skroutz, όχι μεγάλες αλυσίδες Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ακομα και ο ενας χρονος δηλαδη δεν ειναι της αντιπροσωπειας; οπως και να χει η διαφορα στην τιμη απ τα σκρουτζομαγαζα ειναι τεραστια οποτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Επίσημη αντιπροσωπεία της Xiaomi δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Υπάρχει ο εισαγωγέας Infoquest που διανέμει στις μεγάλες αλυσίδες και δίνει 2 χρόνια εγγύηση δική του. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι μικρότεροι εισαγωγείς που δίνουν και αυτοί 2 χρόνια εγγύηση και κάποιοι έχουν και δικό τους service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 (edited) λεω να παραγγειλω τελικα το Poco. Υπάρχει άλλη αντιπρόταση στα 250 τελικα; το honor play τι λεει; Edited May 17, 2019 by splanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 λεω να παραγγειλω τελικα το Poco. Υπάρχει άλλη αντιπρόταση στα 250 τελικα; το honor play τι λεει;Είναι καλύτερο το pocophone Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 λεω να παραγγειλω τελικα το Poco. Υπάρχει άλλη αντιπρόταση στα 250 τελικα; το honor play τι λεει; Που το ειδα σε ενα φιλο εχει καλύτερη οθόνη και επιπλέον έχει εγγυηση αντιπροσωπείας. Από την άλλη χάνει αρκετά σε κάμερα. Βάλτα κάτω και αποφάσισε. Οι διαφορές των soc δεν ειναι τόσο σημαντικές (σε νευρικότητα κερδίζει ο 970 και σε gpu ο 845) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Που το ειδα σε ενα φιλο εχει καλύτερη οθόνη και επιπλέον έχει εγγυηση αντιπροσωπείας. Από την άλλη χάνει αρκετά σε κάμερα. Βάλτα κάτω και αποφάσισε. Οι διαφορές των soc δεν ειναι τόσο σημαντικές (σε νευρικότητα κερδίζει ο 970 και σε gpu ο 845)Χάνει σε επεξεργαστή, ραμ και κάμερα. Και τα 3 πολύ σημαντικά. Επίσης το pocophone είναι μια συσκευή που έχει πουλήσει πάρα πολύ και θα έχει και μεγαλύτερη υποστηρίξη στο μέλλον Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Που το ειδα σε ενα φιλο εχει καλύτερη οθόνη και επιπλέον έχει εγγυηση αντιπροσωπείας. Από την άλλη χάνει αρκετά σε κάμερα. Βάλτα κάτω και αποφάσισε. Οι διαφορές των soc δεν ειναι τόσο σημαντικές (σε νευρικότητα κερδίζει ο 970 και σε gpu ο 845) τι εννοείς σε νευρικότητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 (edited) Χάνει σε επεξεργαστή, ραμ και κάμερα. Και τα 3 πολύ σημαντικά. Επίσης το pocophone είναι μια συσκευή που έχει πουλήσει πάρα πολύ και θα έχει και μεγαλύτερη υποστηρίξη στο μέλλον Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Εχεις δουλέψει ποτέ kirin 970? Γιατι γενικά ότι συσκευή της huawei έχω πιάσει με αυτόν τον soc συνήθως είναι πιο "νευρική/γρηγορη"από κινητά με 845. Προχθες έπαιζα με ενα p20 pro και είχα πάθει (πάλι) πλάκα. Νομίζω από οσα έχω δουλέψει μόνο το 1+6t το ετρωγε. Για την ram υπενθυμίζω ότι μιλάμε για miui. Μετά τα 4 gb ram δεν έχεις όφελος. Σε ότι συσκευή της xiaomi έχω πάρει με 6 gb ram είχε μόνιμα ελευθερα κοντά στα 3 Gb :wacko:. Είχα φτάσει σε κινητά των 4 gb ram (πχ lg v30, g7, htc u11 κλπ) να έχω καλύτερο multitasking από pocophone και mix 2s. Οπότε για αυτό σε xiaomi μετά τα 4 gb ram δεν δίνω σημασία. Εκτός αν παίξες με custom roms. Οταν λες υποστήριξη εννοείς custom? Αν ναι, ο φίλος θα πειραματιστεί; Αν όχι καλύτερα να έχει εγγυηση αντιπροσωπείας ;) Κάμερα βέβαια είναι σοβαρο μελανο σημείο. Το προτείνω μόνο σε φίλους που δεν ασχολουνται με την κάμερα. Edited May 19, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Εχεις δουλέψει ποτέ kirin 970? Γιατι γενικά ότι συσκευή της huawei έχω πιάσει με αυτόν τον soc συνήθως είναι πιο "νευρική/γρηγορη"από κινητά με 845. Για την ram υπενθυμίζω ότι μιλάμε για miui. Μετά τα 4 gb ram δεν έχεις όφελος. Σε ότι συσκευή της xiaomi έχω πάρει με 6 gb ram είχε μόνιμα ελευθερα κοντά στα 3 Gb :wacko:. Είχα φτάσει σε κινητά των 4 gb ram (πχ lg v30, g7, htc u11 κλπ) να έχω καλύτερο multitasking από pocophone και mix 2s. Οπότε για αυτό σε xiaomi μετά τα 4 gb ram δεν δίνω σημασία. Εκτός αν παίξες με custom roms. Οταν λες υποστήριξη εννοείς custom? Αν ναι, ο φίλος θα πειραματιστεί;Και custom και νομίζω σαν εταιρεία η xiaomi θα το προσέξει περισσότερο. Σ αυτό με τα 3 ραμ ελεύθερα πάντως έχεις ένα δίκιο.. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Ας σκεφτει αν τον νοιαζει η κάμερα. Αν η απάντηση ειναι θετική τότε δεν έχουμε κάτι άλλο να συζητήσουμε :lol: Οι νυχτερινές του honor play ειναι πολύ μέτριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts