Jump to content

Απο mi9 στο oneplus 6t η στο s9 plus?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πες μας τι δεν σου αρέσει σε ένα τελευταίο κινητό σαν το mi9 όμως και τι ψάχνεις;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί να πάς σε 6τ(εκτός και αν στο δίνουν ανταλλαγή) όταν σε 10 μέρες βγαίνει το 7?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Προσωπικά δε θα το άλλαζα για κανένα από τα 2 και γενικώς δε νομίζω ότι αξίζει αυτή η μετάβαση...

Φίλε σκέψου έχω s9+ και rn7 και αποφάσισα να κρατήσω το δεύτερο, ωραίο το s9+ αλλά αργό σε σχέση με τον ανταγωνισμό δλδ από άλλες ναυαρχίδες που πέρασαν από τα χέρια μου,είναι μακράν το πιο αργό σε απόδοση και πολύ μέτρια μπαταρία,δλδ για τα λεφτά που έχει καινούριο δεν αξίζει με τίποτα, έχει οθοναρα βέβαια αλλά θα την συνηθίσεις και αυτή.

Και εγώ θα έλεγα να αραξεις στο κινητό που έχεις που είναι καινούριο θα βελτιωθεί με update κλπ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν παιδιά τελικά πήρα το s9 plus που το ξαναειχα.... Ότι και να λέτε για ταχύτητες κλπ τι να λέμε τώρα είναι σε όλα ανώτερο από το mi9 και ας είναι καινούργιο, και αυτό το λέω μετά από πολλές μέρες και δοκιμές και στα δύο... Ισχύει και εδώ αυτό που λέμε ότι πληρώνεις περνεις αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση πήρα και λεφτά πίσω, δεν μπορεί η xiaomi να φτάσει την Samsung παρόλο που στο σπίτι οι υπόλοιποι έχουν xiaomi που τα έχω πάρει εγώ... Η xiaomi είναι για ποιο φθηνά κινητά, εκεί τα πάει μια χαρά γιατί για τα λεφτά τους είναι τέλεια, αλλά μέχρι εκεί.... Αυτά

Ανάμεσα από αυτά που λες το s9+ αν γενικά ήταν να επιλέξεις μπαίνει και το p20 pro στο μόνο που θα χάσεις στο s9+ είναι λίγο σε ταχύτητα και μπαταρία στο p τύποτα.

Λοιπόν παιδιά τελικά πήρα το s9 plus που το ξαναειχα.... Ότι και να λέτε για ταχύτητες κλπ τι να λέμε τώρα είναι σε όλα ανώτερο από το mi9 και ας είναι καινούργιο, και αυτό το λέω μετά από πολλές μέρες και δοκιμές και στα δύο... Ισχύει και εδώ αυτό που λέμε ότι πληρώνεις περνεις αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση πήρα και λεφτά πίσω, δεν μπορεί η xiaomi να φτάσει την Samsung παρόλο που στο σπίτι οι υπόλοιποι έχουν xiaomi που τα έχω πάρει εγώ... Η xiaomi είναι για ποιο φθηνά κινητά, εκεί τα πάει μια χαρά γιατί για τα λεφτά τους είναι τέλεια, αλλά μέχρι εκεί.... Αυτά

Αρα το θεμα για ποιο ακριβως λογο το ανοιξες?

Παντός πληροφοριακά λίγο ήρεμα εδώ στο myphone με την xiaomi είναι λίγο επικίνδυνα να λες κάτι κακό η εστο να συγκρίνεις πέφτουν να σε φάνε ζωντανό

Κάνετε λάθος το mi9 το είχα πάνω από 10 μέρες, επίσης στο σπίτι έχω και το note 6 pro και το mi8, και σε συγκριτικό που έκανα σε φώτο και βίντεο ανάμεσα στο s9 plus και στο mi8 το δεύτερο τα πηγαίνει άψογα είναι σχεδόν ίδια αν όχι καλύτερο σε αντίθεση με το mi9 που είναι πολύ κατώτερο αυτή την στιγμή και σε φωτογραφίες και σε βίντεο... Για μένα λοιπόν δεν αξίζει το mi9 να το πάρει κάποιος, η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή στην τιμή που έχει είναι το mi8, άσχετα αν εγώ προτιμώ το s9 plus, έτσι για να ξέρουμε τι λέμε δεν υποστηρίζω ούτε την Samsung ούτε την xiaomi απλώς λέω αυτό που βλέπω για να ενημερώνετε ο κόσμος...

Παντός πληροφοριακά λίγο ήρεμα εδώ στο myphone με την xiaomi είναι λίγο επικίνδυνα να λες κάτι κακό η εστο να συγκρίνεις πέφτουν να σε φάνε ζωντανό

Ρε egodemis τσουρέκια μας τα έχει κάνει. :P Fanboys έχουν όλοι. Και εσύ είσαι βαμμένος Huawei και όταν έλεγες για μάπα ποιότητα σε όλα τα xiaomi δεν είδα να δέχεσαι αντίλογο. Πόσο μάλλον όταν τα αντίστοιχα p10 αν θυμάμαι καλά είχαν βγει πιο ευαίσθητα.

Μην προκαταβαλλεις ένα thread με το να μην πει κάποιος κακό λόγο για τα xiaomi μιας εσύ το ξεκινάς...

Sorry για το off topic αλλά με αφορμή το post του egodemis θέλω να πω ότι πήρα πριν λίγες μέρες ένα pocophone 3 μηνών στα 200 ευρώ σε άριστη κατάσταση . Χέρι με χέρι. Υπήρχε καλύτερη επιλογή σ αυτά τα χρήματα? Μιας και είπε ότι το poco έχει μόνο ταχύτητα και μπαταρία

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σόρρυ για το οφ αλλά ρε φίλε τώρα που το πήρες τι θες και ρωτας? Αν σου πουν ότι είναι χάλια θα το αλλάξεις? Χωρίς παρεξήγηση αλλά you know what I mean...

Same Sh1t...Different Day

Same Sh..t , Different Day

Σόρρυ για το οφ αλλά ρε φίλε τώρα που το πήρες τι θες και ρωτας? Αν σου πουν ότι είναι χάλια θα το αλλάξεις? Χωρίς παρεξήγηση αλλά you know what I mean...

Same Sh1t...Different Day

Ήταν ρητορικη η ερώτηση! Επειδή είπε ο φίλος για fan boys. Έχω ξερω ότι υπάρχουν μόνο hate boys

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε egodemis τσουρέκια μας τα έχει κάνει. :P Fanboys έχουν όλοι. Και εσύ είσαι βαμμένος Huawei και όταν έλεγες για μάπα ποιότητα σε όλα τα xiaomi δεν είδα να δέχεσαι αντίλογο. Πόσο μάλλον όταν τα αντίστοιχα p10 αν θυμάμαι καλά είχαν βγει πιο ευαίσθητα.

Μην προκαταβαλλεις ένα thread με το να μην πει κάποιος κακό λόγο για τα xiaomi μιας εσύ το ξεκινάς...

xs max εχω (ήθελα το mate 20 προ μου έκατσε στραβά)

αν δεις πλέον δεν έχει fanboys μόνο της xiaomi έμειναν και πολύ hardcore μάλιστα (σηκώνει πείραγμα αυτό οτι και να πεις)_

btw από τους πρώτους που αγόραζαν απο έξω xiaomi ήμουν και ακόμη αγοράζω και προτείνω σε αρκετούς φίλους και γνωστούς ειδικά αν κάποιος δεν έχει απαιτήσεις είναι μονόδρομος

αλλά δεν παύει να κράζω τους fanboys παλιά της apple (μας τελειώσαν) μετά της samsung (πάλι σχεδόν δεν υπάρχουν) τώρα της xiaomi

και στην δουλειά πέφτει γερο κορόιδεμα σε κάτι smartakides (μας τα έχουν κανει τσουρέκια)

κοινός fanboysmo τον θεωρώ αρρώστια

Edited by egodemis