Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ετοιμοι και εδώ..

Patch Οκτωβρίου δώσανε έλεος χάχα

May the power of Oneplus 7 Pro be with you

Κλασσικά η OnePlus, η θα είναι έναν με δύο μήνες πίσω σε security η θα τα δίνει πιο πριν και από την Google. Το εικονίδιο των ρυθμίσεων τι φάση; Πράσινο το έκαναν. Το μπερδεύω με του joneplus tool :p

Προς το παρόν βλέπω τι δαχτυλικο έγινε ταχύτερο. Παρόμοιο με της Android Pie.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Το OnePlus 7 Pro ειναι καλυτερο στα σημεια απο το Xiaomi Mi9 T Pro.

Το θεμα ειναι αν αξιζει η διαφορα τιμης. Στα 6/128 οι τιμες skroutz ειναι 345Ε για το xiaomi και 680Ε για το OnePlus.

Με αυτες τις τιμες το xiaomi ειναι μονοδρομος αν σε ενδιαφερει το value for money.

Θα σκεφτομουμα το OnePlus μονο αν η τιμη του ηταν max +100E απο το xiaomi η αν δεν με ενδιεφερε καθολου η τιμη.

Δες Κίνα

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειδα Kimovil για 6/128.

Xiaomi Mi9T Pro 350E απο Amazon Spain.

OnePlus 7 Pro Global 600E απο Geekbying και 650Ε απο Banggood.

Βλεπω και το 7 Pro (China Version) το 8/256 στα 550Ε απο Banggood, αυτο μαλιστα, καλη τιμη αλλα μεγαλο ρισκο, και China version και απο Κινα;;;

Ωραιο το OnePlus δε λεω, πολυ ωραιο (κατοχος εταιρικου), αλλα αν το πληρωνα απο την τσεπη μου θα πηγαινα στο Xiaomi.

Edited by crapatzi

Εγώ επειδή πέρασαν σχεδόν όλες οι ναυαρχίδες από τα χέρια μου εκτός από iPhone που δεν μου αρέσουν καθόλου το 7 Pro είναι η καλύτερη συσκευή που είχα ποτέ μου.

Αμα δεν ενδιαφέρει κάποιον η αδιαβροχοποιηση και η ασύρματη φόρτιση η συσκευή είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Το patch Οκτωβριου νομιζω μας το δωσανε στην Open Beta 4 πριν 3 εβδομαδες περιπου. Στην 5 εμεινε ιδιο εννοειται.

Χθες εφαγε ενα περιεργο σκαλωμα αλλα μετα απο σκισιμο 2 ημερων συνεχως. Δεν εβλεπε τα αλμπουμ η στοκ γκαλερι.

Restart και ολα οκ.

Κλασσικά η OnePlus, η θα είναι έναν με δύο μήνες πίσω σε security η θα τα δίνει πιο πριν και από την Google. Το εικονίδιο των ρυθμίσεων τι φάση; Πράσινο το έκαναν. Το μπερδεύω με του joneplus tool :p

Προς το παρόν βλέπω τι δαχτυλικο έγινε ταχύτερο. Παρόμοιο με της Android Pie.

Ετοιμοι και εδώ..

Patch Οκτωβρίου δώσανε έλεος χάχα

9 στις 10 φορές πάντα θα τα δίνει καθυστερημένα η εξαίρεση έγινε με την τελευταία Pie build που έδωσε και πριν από Google του Αυγούστου security patch.

Ίσως λόγο ότι ήταν η τελευταία build σε Pie και ότι ήξερε ότι θα μεσολαβουσε μεγάλο χρονικό διάστημα έως βγαλει official stable 10 που έγινε αρχές Οκτωβρίου δηλαδή 2.5 μήνες διαφορά και ήθελε μερίδα χρηστών να μην γκρινιάξουν :p

Σου λέει 2.5 μήνες υπομονή έως τη official 10 αλλά σας έδωσα Αυγούστου πιο μπροστά και από Google.

Μόνο σε custom rom άμεσα θα διατίθενται μηνιαία βάση security patch στη συντριπτική πλοιοψηφια των περιπτώσεων.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλημέρα.

Παρατήρησα ότι πάλι έκαναν άσπρο το button που καθαρίζει τις ειδοποιήσεις....

Έλεος....

Καλημέρα.

Παρατήρησα ότι πάλι έκαναν άσπρο το button που καθαρίζει τις ειδοποιήσεις....

Έλεος....

Και πιο είναι το πρόβλημα; Αισθητικό; Γιατί δε βλέπω άλλο λόγο.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Και πιο είναι το πρόβλημα; Αισθητικό; Γιατί δε βλέπω άλλο λόγο.

Αισθητικό ναι. Ωραία το είχαν κάνει Black..

9 στις 10 φορές πάντα θα τα δίνει καθυστερημένα η εξαίρεση έγινε με την τελευταία Pie build που έδωσε και πριν από Google του Αυγούστου security patch.

Ίσως λόγο ότι ήταν η τελευταία build σε Pie και ότι ήξερε ότι θα μεσολαβουσε μεγάλο χρονικό διάστημα έως βγαλει official stable 10 που έγινε αρχές Οκτωβρίου δηλαδή 2.5 μήνες διαφορά και ήθελε μερίδα χρηστών να μην γκρινιάξουν :p

Σου λέει 2.5 μήνες υπομονή έως τη official 10 αλλά σας έδωσα Αυγούστου πιο μπροστά και από Google.

Μόνο σε custom rom άμεσα θα διατίθενται μηνιαία βάση security patch στη συντριπτική πλοιοψηφια των περιπτώσεων.

Τον Σεπτέμβριο έδωσε την 10. Ούτε μήνα δηλαδή από την επίσημη κυκλοφορία του android 10. Σίγουρα δεν ήταν τόσο σταθερή βέβαια όσο η 10.0.1 που πήρε αρχές Οκτωβρίου. Οπότε δεν είναι 2,5 μήνες ;)

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αισθητικό ναι. Ωραία το είχαν κάνει Black..

Προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου. Ειναι και πιο ευδιάκριτο.

Τον Σεπτέμβριο έδωσε την 10. Ούτε μήνα δηλαδή από την επίσημη κυκλοφορία του android 10. Σίγουρα δεν ήταν τόσο σταθερή βέβαια όσο η 10.0.1 που πήρε αρχές Οκτωβρίου. Οπότε δεν είναι 2,5 μήνες ;)

Αυτη που εδωσε Σεπτέμβρη μηνα δεν την λες καν επισημη για να ακριβολογουμε.

Ουδέποτε την έδωσε OTA και οσοι την έβαλαν ηταν αυστηρά χρήστες σε φόρουμ που την κατέβασαν και εγκατέστησαν με πλάγιο τρόπο.

Η πρωτη ουσιαστική official/stable ήταν αυτη που έδωσε πρώτο δεκαήμερο Οκτωβρίου και την διάθεσε οπως δίνονται τα update μέσω OTA να την λαβουν ολος ο κόσμος.

Αρα μια χαρά τα λεω 2.5 μήνες.

Edited by alextrela

Αυτη που εδωσε Σεπτέμβρη μηνα δεν την λες καν επισημη για να ακριβολογουμε.

Ουδέποτε την έδωσε OTA και οσοι την έβαλαν ηταν αυστηρά χρήστες σε φόρουμ που την κατέβασαν και εγκατέστησαν με πλάγιο τρόπο.

Η πρωτη ουσιαστική official/stable ήταν αυτη που έδωσε πρώτο δεκαήμερο Οκτωβρίου και την διάθεσε οπως δίνονται τα update μέσω OTA να την λαβουν ολος ο κόσμος.

Αρα μια χαρά τα λεω 2.5 μήνες.

2,5 μήνες από τον Σεπτέμβριο στον Οκτώβριο ρε συ :p

Μην μπερδεύουμε τα security με τα android updates. Android 10 τα Pixels το πήρανε αρχές Σεπτεμβρίου.

Edited by baiosss

2,5 μήνες από τον Σεπτέμβριο στον Οκτώβριο ρε συ :p

Μην μπερδεύουμε τα security με τα android updates. Android 10 τα Pixels το πήρανε αρχές Σεπτεμβρίου.

Βρε εννοώ από τέλη Ιουλίου που έδωσε τελευταία Pie build έως αρχές Οκτωβρίου που έδωσε official /stable 10 :p

Στα security patch πάλι από Αυγούστου security που έδωσε τέλη Ιουλίου πήρε Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου άρα πάλι 2.5 μήνες ημερολογιακα απόσταση.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Παρότι δείχνει να μην έχει εφαρμογες να τρέχουν στο παρασκήνιο, έχασε 5% χωρίς να το ανοίξω. Πολύ δεν είναι?

decbc14fb1a0448d36a77ca11822c90f.jpga21327eebf628dcab1ac565e2b73b216.jpg

Ρε παιδιά, λίγο καιρό πριν με τις πρώτες 10αρες δεν είχαμε την δυνατότητα να ανοίγουμε τα recent apps σε οριζόντια διάταξη; Το αφαίρεσαν πάλι;

Σε open beta 5 που είμαι εγώ λειτουργεί κανονικά...

Νομίζω αυτό είχε εμφανιστεί με update του stock launcher.

Edit: τελικά ναι, δουλεύει.

Ρε παιδιά ο chrome τρώει πολλά κολλήματα, ειδικά όταν ανοίγω λινκ από άλλες εφαρμογές (Twitter , instagram κλπ) Είναι θέμα της συσκευής ή bug της εφαρμογής;

Ρε παιδιά ο chrome τρώει πολλά κολλήματα, ειδικά όταν ανοίγω λινκ από άλλες εφαρμογές (Twitter , instagram κλπ) Είναι θέμα της συσκευής ή bug της εφαρμογής;

Δοκίμασες άλλον browser; Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με links από εφαρμογές στον Chrome. Μπορείς να προσθέσεις κάποια link από αυτά εδώ να δοκιμάσουμε;

Mεγαλουτσικο. Κατέβηκε κι αυτο μολις. Το σημαντικότερο φαίνεται το patch Νοεμβρίου

Πάντως στην stable 10.0.2 έχουν κάνει τρομερή δουλειά με την αυτονομία. Όπως και το αποτύπωμα εγινε πολυ καλύτερο. Πλέον έχει φτάσει ξεκάθαρα σε επίπεδα Android Pie και το μόνο που μένει ίσως, να αναβαθμιστούν κάποια apps από τους devs τους ώστε να είναι πιο συμβατά με την 10αρα.

Παίδες καλησπέρα.

Η beta 6 είναι στον αέρα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Δεν περνάει από twrp, βγάζει error. Με beta 4 είμαι, αλλά διάβασα στο φόρουμ της OnePlus και με 5 δεν περνάει

Παίδες καλησπέρα.

Η beta 6 είναι στον αέρα.

Δύο ποστ πιο πάνω γράφτηκε φίλε μου. Ήδη με αυτήν είμαστε δυο ατομα .194 ΜΒ. Μεγαλουτσικο update και αμεσως ΟΤΑ. Το μεσημέρι στις 3 που ελενξα περίπου δεν είχε έρθει να φανταστείς.

Edited by r31134

Δεν περνάει από twrp, βγάζει error. Με beta 4 είμαι, αλλά διάβασα στο φόρουμ της OnePlus και με 5 δεν περνάει

Ούτε εμένα εγκαθίσταται μέσω twrp.

Το κατέβασα 2 φορές μια μέσω OTA το full update zip μια μέσω oneplus forum και βγάζει error 1 σε twrp που συνήθως αυτό υποδηλώνει corrupt αρχειο.

Με την 3/4/5 δεν είχα κανένα θέμα αντίστοιχα.

• The title was changed to OnePlus 7 Pro