Jump to content

Samsung για τη σύζυγο

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Το j5 2016 της γυναίκας μου γονάτισε πλέον, η μπαταρία βασικά γιατί το ξεζουμίζει.

Δεν θέλει κάτι άλλο εκτός από Samsung. Όριο τα ~200€ πάνω κάτω.

Χρήση, φωτογραφίες, παιχνίδια, WhatsApp, Internet.

Βασικό όπως είπα να είναι Samsung. Κάποια πράγματα δεν είναι διαπραγματεύσιμα και θέλω την ησυχία μου.

Οι ομοιοπαθείς θα με καταλάβουν :lol:

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

A7 όπως ειπε κ ο απο πανω εκτος αν θες κατι πιο μαζεμένο οποτε δες κ Α40 αν κ πρεπει να χάνει λιγο σε καμερα σε σχέση με το Α7

Καλησπέρα. Το j5 2016 της γυναίκας μου γονάτισε πλέον, η μπαταρία βασικά γιατί το ξεζουμίζει.

Δεν θέλει κάτι άλλο εκτός από Samsung. Όριο τα ~200€ πάνω κάτω.

Χρήση, φωτογραφίες, παιχνίδια, WhatsApp, Internet.

Βασικό όπως είπα να είναι Samsung. Κάποια πράγματα δεν είναι διαπραγματεύσιμα και θέλω την ησυχία μου.

Οι ομοιοπαθείς θα με καταλάβουν :lol:

Φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα...Και εμένα η δικιά μου μόνο Samsung ήθελε και τπτ άλλο...Της έδειξα ποσά κινητά, καλύτερα αλλά αυτή εκεί...

Της πήρα το Α7 2018 και ηρέμησα....

Φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα...Και εμένα η δικιά μου μόνο Samsung ήθελε και τπτ άλλο...Της έδειξα ποσά κινητά, καλύτερα αλλά αυτή εκεί...

Της πήρα το Α7 2018 και ηρέμησα....

Από μπαταρία τι λέει; διαβάζω κάτι κριτικές και λένε πως είναι κάπως αδύναμη στη σκληρή χρήση. Εμένα το ξεζουμίζει όπως προανέφερα. Βγάζει μέρα;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Από μπαταρία τι λέει; διαβάζω κάτι κριτικές και λένε πως είναι κάπως αδύναμη στη σκληρή χρήση. Εμένα το ξεζουμίζει όπως προανέφερα. Βγάζει μέρα;

Νόμιζω πως άνετα βγάζει την μέρα . Ρώτα κ στο νήμα του Α7

Το a50 βρε samsungακιδες δεν είναι καλύτερα;μόνο και μόνο το 128 κόντρα στα 64 εσωτερική αξίζει τα λίγα χρήματα επάνω.

Και η μπαταρία είναι αρκετά πάνω για μια αδηφάγα γυναίκα!

Ποιο μικρό στο φάρδος για κράτημα και πιο νέο χρονικά με καλύτερο chipset.

Γενικά το a50 είναι η πρώτη αληθινή vfm συσκευή Sammy στην χώρα μας.

Edited by georgerapp

Το a50 βρε samsungακιδες δεν είναι καλύτερα;μόνο και μόνο το 128 κόντρα στα 64 εσωτερική αξίζει τα λίγα χρήματα επάνω.

Και η μπαταρία είναι αρκετά πάνω για μια αδηφάγα γυναίκα!

Ποιο μικρό στο φάρδος για κράτημα και πιο νέο χρονικά με καλύτερο chipset.

Το είδα και το a50 αλλά διάβασα κάτι περίεργα στο skroutz για την ποιότητα κατασκευής του, το ηχείο του, το δακτυλικό του δεν τα πάει και τόσο καλά λέει... Το μόνο η μπαταρία που με κάνει να το σκέφτομαι και τα 128 κατά τα τα άλλα δεν ξέρω, μάλλον υστερεί.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Α παω πάσο,δε τα γνώριζα!

Καλά, κι εγώ δεν τα έχω δει από κοντά. Μάλλον θα κάνω μια βόλτα από κάποιο μαγαζί να τα δω και να τα πιάσω.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Δε γνωρίζω αν το Α50 έχει βγάλει παιδικές ασθένειες σαν αυτές που αναφέρθηκαν, αλλά έχω και εγώ την ίδια άποψη... Bασικά και το Α7, αλλά πολύ περισσότερο το Α50 καθώς κυκλοφόρησε τώρα είναι όντως VFM συσκευές... Κάτι που για τη Samsung δεν είναι συνηθισμένο στα Mid range της...

Εύκολακι . Α7 2018 και ειδικά σε μπλε . You ll thank me later .. χρόνια πολλά καλή ανάσταση

btw δεν είναι samsung το a7 το κατασκευάζουν για την samsung και εσωτερικά μέσα ποιο πολύ ποιοτικά σαν φτηνά xiaomi είναι παρά samsung

btw δεν είναι samsung το a7 το κατασκευάζουν για την samsung και εσωτερικά μέσα ποιο πολύ ποιοτικά σαν φτηνά xiaomi είναι παρά samsung

Τι εννοείς δεν είναι Samsung το A7 και πως το κατασκευαζουν για τη Samsung, ποιοι το κατασκευάζουν; το ίδιο ισχύει και για το a50;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Τι εννοείς δεν είναι Samsung το A7 και πως το κατασκευαζουν για τη Samsung, ποιοι το κατασκευάζουν; το ίδιο ισχύει και για το a50;

μη δίνεις σημασία, προχώρα άφοβα μια χαρά είναι το κινητό

aka bill_thes

τρίτη εταιρεία (το έκανε για να ανταγωνιστεί φτηνότερες συσκευές άλλον κατασκευαστών) και ναι τα περισσότερα της φτηνής σειράς πλέον κατασκευάζει τρίτη εταιρεία

κοίτα κατά τα άλλα όντος μην φοβάσαι δυο χρόνια εγγύησης πάλι τα έχει ασχέτως που η ποιότητα είναι πολυ κατώτερη απο παλιότερες σειρές j (την οποία αντικαθιστούν τα συγκεκριμένα)