ccypruss000 Δημοσιεύτηκε April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 22, 2019 Network Technology GSM / HSPA / LTE Launch Announced 2019, April Status Coming soon. Exp. release 2019, May 29 Body Dimensions 165.2 x 76.5 x 9.3 mm (6.50 x 3.01 x 0.37 in) Weight - Build Front/back glass, aluminum frame SIM Single SIM (Nano-SIM) or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) Display Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 6.7 inches, 108.4 cm2 (~85.8% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2400 pixels (~393 ppi density) Platform OS Android 9.0 (Pie); One UI Chipset Qualcomm SDM730 Snapdragon 730 (8 nm) CPU Octa-core (2x2.2 GHz Kryo 470 Gold & 6x1.7 GHz Kryo 470 Silver) GPU Adreno 618 Memory Card slot No Internal 128 GB, 8 GB RAM Main Camera Triple 48 MP, f/2.0, PDAF 8 MP, f/2.2, 12mm (ultrawide) TOF 3D camera Features LED flash, panorama, HDR Video 2160p@30fps, 1080p@30fps Selfie camera Triple Motorized pop-up rotating main camera module Features LED flash, panorama, HDR Video 2160p@30fps, 1080p@30fps Sound Loudspeaker Yes 3.5mm jack No Active noise cancellation with dedicated mic Dolby Atmos sound Comms WLAN Yes Bluetooth Yes GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS Radio FM radio USB 2.0, Type-C 1.0 reversible connector Features Sensors Fingerprint (under display), accelerometer, gyro, proximity, compass ANT+ Battery Non-removable Li-Po 3700 mAh battery Charging Fast battery charging 25W Misc Colors Angel Gold, Ghost White, Phantom Black Models SM-A805F Price About 650 EUR Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 ειμαι περιεργος τι θα κανει ο νεος φακος ο 48αρης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 ειμαι περιεργος τι θα κανει ο νεος φακος ο 48αρης. Καλημερα αυτο θα το μαθουμε απ τα πρωτα Reviews. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 ειμαι περιεργος τι θα κανει ο νεος φακος ο 48αρης. τα megapixel απο μόνα τους δεν κάνουν τίποτα καθαρά κόλπο μαρκετινγκ είναι Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 τα megapixel απο μόνα τους δεν κάνουν τίποτα καθαρά κόλπο μαρκετινγκ είναι Μηπως είναι προσπάθεια να βγει ξανά μπροστά στο θέμα φωτό και θέλει με το α80 να δοκιμάσει πριν το περάσει σε ναυαρχίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Κυκλοφορισε απο σημερα στην αγορα στο Σκρουζ ξεκινα απο τα 638 ευρω. Πιστευω να περιμενουμε να πεσει κατω η τιμη του καλυτερα στα 450 - 500. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Tο ειδα στον κοτσοβολο πριν λιγο απιστευτα βαρυ κινητο το καταλαβανεις βαρυ στο χερι οπως επισης και πανακριβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sc1ent1st Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Κυκλοφορισε απο σημερα στην αγορα στο Σκρουζ ξεκινα απο τα 638 ευρω. Πιστευω να περιμενουμε να πεσει κατω η τιμη του καλυτερα στα 450 - 500. Ναι απο αυριο! Ειλικρινα γιατι μερικοι πιστευετε τετοια θαυματα!? ΓΙΑ πιο λογο να σου το δωσει τοσο κατω? Η τιμη ειναι που αναφερεις ειναι πολυ κατω του κοστους!! Οταν εγω το αγοραζω (ειμαι επαγγελματιας) στα 600€ και το δινω 650 - 699€ απο που και ως που να στο δωσω εσενα 450€???? Γιατι? Ισως σε ενα χρονο ..... οχι σαν αυτα που ακουω σε 3-4 μηνες που λενε και μερικοι ! ΕΛΕΟΣ, μου ερχοντε στο μαγαζι και μου ζητανε κατι τετοιες τιμες και μονο που δεν τους περνω στο κυνηγι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 18, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Ναι απο αυριο! Ειλικρινα γιατι μερικοι πιστευετε τετοια θαυματα!? ΓΙΑ πιο λογο να σου το δωσει τοσο κατω? Η τιμη ειναι που αναφερεις ειναι πολυ κατω του κοστους!! Οταν εγω το αγοραζω (ειμαι επαγγελματιας) στα 600€ και το δινω 650 - 699€ απο που και ως που να στο δωσω εσενα 450€???? Γιατι? Ισως σε ενα χρονο ..... οχι σαν αυτα που ακουω σε 3-4 μηνες που λενε και μερικοι ! ΕΛΕΟΣ, μου ερχοντε στο μαγαζι και μου ζητανε κατι τετοιες τιμες και μονο που δεν τους περνω στο κυνηγι. Παρε παραδειγμα το Samsung Galaxy A9 2018 κυκλοφορισε τον Δεκεμβριο με τιμη στα 599 ευρω σωστα ; Πριν απο ενα μηνα το βρηκα στα 399 ευρω και το αγορασα :) Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vendeta Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 No card slot ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sc1ent1st Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Παρε παραδειγμα το Samsung Galaxy A9 2018 κυκλοφορισε τον Δεκεμβριο με τιμη στα 599 ευρω σωστα ; Πριν απο ενα μηνα το βρηκα στα 399 ευρω και το αγορασα :) Μετα απο 8 μηνες ομως! οχι οπως λενε μερικοι εδω στο site σε καθε κινητο που βγαινει οτι "σε 2-3 μηνες θα το παρω σε μιση τιμη". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Μετα απο 8 μηνες ομως! οχι οπως λενε μερικοι εδω στο site σε καθε κινητο που βγαινει οτι "σε 2-3 μηνες θα το παρω σε μιση τιμη". Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Το έχει αγοράσει κάποιος να μας κάνει μια κριτική? Προσωπικά μου άρεσε πολύ από κοντά απλά η τιμή είναι θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Αύριο το παίρνω για δεύτερη φορά, εάν εξαιρέσεις το βάρος του είναι μια χαρά το καλύτερο της σειράς Α Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Παιδια μολις πηρα το A80 το κινητο ειναι πολυ καλο,καμερα πολυ καλη,οθονη τελεια και χορταστικη ελεο 6.7 το μονο που με χαλαει λιγο ειναι οτι το ηχειο για να ακουμε ειναι μεσα στην οθονη και καπως ακουγεται οταν σε περνουν τηλεφωνο καπως χαμηλα και το αλλο ειναι οτι δεν προστατευεται πληρως απο τις θηκες που κυκλοφορουν στο εμποριο λογω αναδιπλουμενης καμερας και ειναι επικυνδυνο να γρατσουνιστει παντως ειμαι ευχαριστημενος απο το τηλεφωνο.Επισης θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν εχει μεσα την εφαρμογη samsung pay δεν εχει ερθει ακομα αυτη η υπηρεσια στην Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Up! Παίδες, όσοι το έχετε γράψτε τίποτα! Πλέον με note 10 δεν το σκέφτομαι για αγορά αλλά θα ήθελα να ξέρω τι μπορεί να κάνει το a80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sc1ent1st Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 (edited) Απανταω σημερα καθως ελειπα.... Εχεις μηπως δει απο που φερνουν αυτοι τα κινητα τοσο φθηνα?....:cool: Να μην τα ξαναλεμε....ειναι απο ασια μερια ΧΩΡΙΣ επισημη ευρωπαικη εγγυηση...μην μου πεις οτι απο οπου το παρουν ισχυει η εγγυηση καθως η εργασια μου εχει να κανει με service και πωλησεις ηλεκτρονικών ειδών και κινητων!!!! Edited December 1, 2019 by sc1ent1st Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Απανταω σημερα καθως ελειπα.... Εχεις μηπως δει απο που φερνουν αυτοι τα κινητα τοσο φθηνα?....:cool: Να μην τα ξαναλεμε....ειναι απο ασια μερια ΧΩΡΙΣ επισημη ευρωπαικη εγγυηση...μην μου πεις οτι απο οπου το παρουν ισχυει η εγγυηση καθως η εργασια μου εχει να κανει με service και πωλησεις ηλεκτρονικών ειδών και κινητων!!!! Eπιστήμονας όνομα και πράγμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Το εχω κανείς, να μας πει αν εχει Βελτιωθεί, και σε ποια σημεια με update το κινητο; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 5, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Το εχω κανείς, να μας πει αν εχει Βελτιωθεί, και σε ποια σημεια με update το κινητο; Καλησπερα μπορεις να δεις εδω: https://www.getdroidtips.com/official-samsung-galaxy-a80-android-10/ Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiohan Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 παιδιά το έχει κανείς να μας πεί αν τώρα στα 380 περίπου( με τιμολόγιο κοντά στα 300 )αξίζει ? Εντυπώσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Όχι δεν αξίζει για κανέναν λόγο εκτός από τον υποκείμενο παράγοντα της ιδιαίτερης προτιμήσης. Με αντικείμενα κριτήρια,είναι παλιό τόσο σε hardware όσο και σε software, βαρύ και στα λεφτά που το βρίσκεις υπάρχουν δεκάδες καλύτερες επιλογές. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts