Jump to content

Mi a2 lite vs 5.1 plus

Osfp778
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι αναμεσα σε αυτατα δυο.Τι γνωμη εχετε;Ψαχνω το καλυτερο συνολικα χωρις να δινω βαση σε συγκεκριμενο τομεα.

Έπαιξα λίγο με το Mi Play πρόσφατα, καθώς το αγόρασε ένας συνάδελφος στο γραφείο.

Είναι αρκετά compact (5.84 ίντσες) και πολύ όμορφο με το waterdrop notch... Ποιοτική κατασκευή κλασικά ως Xiaomi και σβέλτο...

Ωστόσο και εγώ είμαι της άποψης ότι στα 150 ευρώ καλύτερα να κινηθείς για Note 6 Pro...

Έπαιξα λίγο με το Mi Play πρόσφατα, καθώς το αγόρασε ένας συνάδελφος στο γραφείο.

Είναι αρκετά compact (5.84 ίντσες) και πολύ όμορφο με το waterdrop notch... Ποιοτική κατασκευή κλασικά ως Xiaomi και σβέλτο...

Ωστόσο και εγώ είμαι της άποψης ότι στα 150 ευρώ καλύτερα να κινηθείς για Note 6 Pro...

Επισης νομίζω ότι το mi play έχει mtk επεξεργαστή με ότι αυτό συνεπάγεται σε αυτονομία, ταχύτητα και γενικά εμπειρία χρήσης σε σχέση με έναν snap.

Κατι που με ενδιαφερει ειναι οι compact διαστασεις και γι αυτο εχει φαει ακυρο το note 6 pro με τη μια.......Γνωριζεις αν το mi play εχει ραδιο;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης νομίζω ότι το mi play έχει mtk επεξεργαστή με ότι αυτό συνεπάγεται σε αυτονομία, ταχύτητα και γενικά εμπειρία χρήσης σε σχέση με έναν snap.

Δεν με ενδιαφερει καθολου που εχει mtk.Δεν νομιζω οτι υστερουν σε σχεση με τους snap,εχω mtk και τωρα.Οι νεας γενιας mtk ειναι εξισου ανταγωνιστικοι ο 6765 που φοραει το mi play αλλωστε ειναι χαραγμενος στα 12mm με οτι συνεπαγετσι αυτο.

Ωστοσο αυτη τη στιγμη εχω το xpaeria L1 που ειναι στα 151x74 και το θεωρω ηδη μεγαλο,οποτε ψαχνω μικροτερο μεγεθος.Τα 5.1 plus,mi a2 lite και mi play εχουν οθονη 5,84 και ειναι πιο μικρα απ το L1.Στην πραγματικοτητα ηθελα να κινηθω για το p20 lite η το nokia 7.1 αλλα η τιμη τους ξεπερνσει το μπατζετ μου.

Κατι που με ενδιαφερει ειναι οι compact διαστασεις και γι αυτο εχει φαει ακυρο το note 6 pro με τη μια.......Γνωριζεις αν το mi play εχει ραδιο;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν με ενδιαφερει καθολου που εχει mtk.Δεν νομιζω οτι υστερουν σε σχεση με τους snap,εχω mtk και τωρα.Οι νεας γενιας mtk ειναι εξισου ανταγωνιστικοι ο 6765 που φοραει το mi play αλλωστε ειναι χαραγμενος στα 12mm με οτι συνεπαγετσι αυτο.

Ωστοσο αυτη τη στιγμη εχω το xpaeria L1 που ειναι στα 151x74 και το θεωρω ηδη μεγαλο,οποτε ψαχνω μικροτερο μεγεθος.Τα 5.1 plus,mi a2 lite και mi play εχουν οθονη 5,84 και ειναι πιο μικρα απ το L1.Στην πραγματικοτητα ηθελα να κινηθω για το p20 lite η το nokia 7.1 αλλα η τιμη τους ξεπερνσει το μπατζετ μου.

Επίσης, αν σε ενδιαφέρει, το mi play δεν έχει την 800άρα.

Έχει δίκιο ο Νnoutas, ξέχασα να το αναφέρω... ΜΤΚ φοράει το Play, γεγονός που είναι dealbreaker για εμένα... Και ναι σαφώς οι ΜΤΚ έχουν απαλλαγεί από παιδικές ασθένειες του παρελθόντος και έχουν γίνει ανταγωνιστικοί αν οχι ισάξιοι σε επιδόσεις, αλλά οι Snapdragon σε συσκευές που έχουν πουλήσει, ανεβάζουν κατά πολύ το future proof της συσκευής με την πληθώρα custom roms... Μάλλον είναι καλύτεροι και σε διαχείριση ενέργειας, άρα και αυτονομία...

Για ράδιο θα το δω λίγο και θα σου πω, για τις διαστάσεις είναι όντως πολύ compact και πανέμορφο... Δεν το περίμενα ότι θα φτάναμε να παίρνουμε 5.84 ίντσες σε τέτοιο μέγεθος...

Υ.Γ. Το P20 Lite πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να σχοληθείς. Είναι ξεκάθαρα υπερτιμημένο για τα λεφτά του.

Edited by SpyrosR

Στο σκρουτζ απο οπου θα αγοραστει βλεπω συσκευες με σημανση EU και global version οποτε θεωρω οτι θα υπαρχει η 800αρα,αν και δεν δουλευω σχεδον ποτε 4G γιατι ειμαι επαρχια και δεν εχω παντου καλυψη 4G.Δηλαδη θεωρειτε καλυτερο το mi a2 lite;

Στο σκρουτζ απο οπου θα αγοραστει βλεπω συσκευες με σημανση EU και global version οποτε θεωρω οτι θα υπαρχει η 800αρα,αν και δεν δουλευω σχεδον ποτε 4G γιατι ειμαι επαρχια και δεν εχω παντου καλυψη 4G.Δηλαδη θεωρειτε καλυτερο το mi a2 lite;

Νομίζω το "global" και το "EU" αναφέρονται στην ρομ. Δε νομίζω να υπάρχει έκδοση Mi Play με την 800άρα. Πάρε ένα τηλέφωνο στο μαγαζί να ρωτήσεις βέβαια.

Καλύτερο το MiA2 lite δε θα το έλεγα απαραίτητα. Σίγουρα τον snap 625 θα τον προτιμούσα έναντι του mtk του Play. Το MiA2 έχει stock Android, καλύτερη αυτονομία, από κάμερες δεν ξέρω. Από την άλλη το play σχεδιαστικά είναι πιο φρέσκο και ομορφότερο κατά τη γνώμη μου. Το θέμα όμως της 800άρας είναι σημαντικό νομίζω.

Σ αυτά τα χρήματα μπορείς να βρεις και το Nokia 6,1 plus από εξωτερικό.

Sent from my Cool 1 using Tapatalk

Και γιατι οχι το 5.1 plus που υπαρχει εδω;