tsavman Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Καλησπέρα. Δεν ξέρω άμα είστε γνώστες ηλεκτρονικών μαγαζιών όπως το Massdrop που έχει να κάνει με μαζικές αγορές και χαμηλότερες τιμές από τις λιανικές, δεδομένου βέβαια ότι πολλοί αγόρασαν ένα προϊόν. Anyway πρίν λίγο είδα ότι για λίγες μέρες έχουν προς πώληση μια βάση ασύρματης φόρτισης που λογικά θα κάνει για το N5. Η τιμή του μαζί με μεταφορικά ανέρχεται στα 24 ευρό (33 δολάρια). Εμένα μου φαίνεται σαν καλή προσφορά και θα ήθελα να αγοράσω έναν, αν και δεν γνωρίζω από άλλα μοντέλα και τιμές. Παρόλαυτα όμως αν θελήσει κανείς να αγοράσει τον φορτιστή ή γενικά από το κατάστημα αυτό, αν αγοράσει πριν τελειώσει η προθεσμία του προϊόντος θα δεσμευθεί μέχρι τότε ο λογαριασμός PayPal ή κάρτας. Για την κάρτα δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά καλού κακού διαβάστε τις οδηγίες και τους όρου που λειτουργεί αυτή η υπηρεσία. Πολλά λεφτά, όταν το ebay είναι γεμάτο με τέτοια wireless charging station. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Πολλά λεφτά, όταν το ebay είναι γεμάτο με τέτοια wireless charging station. Δες τι έπαθα με το συγκεκριμένο αντικείμενο. http://prntscr.com/3xdvbv Edited June 28, 2014 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Δες τι έπαθα με το συγκεκριμένο αντικείμενο. http://prntscr.com/3xdvbv Καλά, αυτό είναι θέμα πωλητή, το λινκ που έβαλα είναι ενδεικτικό. Εκτός αν ψώνισες από τον συγκεκριμένο. Λάθη πάντως γίνονται, αλλά τα λεφτά σου θα τα πάρεις πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Καλά, αυτό είναι θέμα πωλητή, το λινκ που έβαλα είναι ενδεικτικό. Εκτός αν ψώνισες από τον συγκεκριμένο. Λάθη πάντως γίνονται, αλλά τα λεφτά σου θα τα πάρεις πίσω. Ναι, από τον συγκεκριμένο είναι. Ούτε σε μένα ήρθε ούτε στον kyrgeo1978 που παραγγείλαμε με 2 μέρες διαφορά. Ο Gialakas αντιθέτως που παρήγγειλε από τον ίδιο παλιότερα είπε ότι του ήρθε σε 30 μέρες. Ίσως πέσαμε στην περίπτωση... Ξέρω γω. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 παντως ψηνομαι ασχημα για kingston dtduo 32 gb...εχει καποιος να προτεινει κατι αλλο; http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo-32gb-datatraveler-microduo-32gb-usb20-flash-drive-p-PER.552795 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 παντως ψηνομαι ασχημα για kingston dtduo 32 gb...εχει καποιος να προτεινει κατι αλλο; http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo-32gb-datatraveler-microduo-32gb-usb20-flash-drive-p-PER.552795 Το έχω πάρει αλλά το έχασα :D!!Καλό είναι και σε τιμή αλλά ζεστενεται λίγο αλλά δεν θα έχει θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 προτεινεις καποιο αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 προτεινεις καποιο αλλο; Δεν εχω ξατι στο νοου μου εμενα μου αρεσε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ναι, από τον συγκεκριμένο είναι. Ούτε σε μένα ήρθε ούτε στον kyrgeo1978 που παραγγείλαμε με 2 μέρες διαφορά. Ο Gialakas αντιθέτως που παρήγγειλε από τον ίδιο παλιότερα είπε ότι του ήρθε σε 30 μέρες. Ίσως πέσαμε στην περίπτωση... Ξέρω γω. Όπως τα λέει ο φίλτατος είναι. Άνοιξα και εγώ case στο eBay μερικές μέρες μετά από τον Maxairo και μου είπαν τα ίδια πράγματα, copy paste, με τη διαφορά ότι ζήτησα να μου ξαναστείλουν το φορτιστή μετά το πέρας τον 10 ημερών. Βλέπω να τραβάει πάντως το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μου ήρθε αυτή η θήκη: http://www.ebay.com/itm/1-7-Colors-NEW-Metal-TPU-Frame-Bumper-Cover-Case-For-LG-Goole-Nexus-5-/360898185809?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 Πολύ καλή εφαρμογή και τα κουμπιά πατιούνται τέλεια. Η ποιότητα κατασκευής για τα χρήματα που έδωσα είναι πολύ καλή. [ATTACH]46765[/ATTACH] [ATTACH]46766[/ATTACH] [ATTACH]46767[/ATTACH] [ATTACH]46768[/ATTACH] Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μου ήρθε αυτή η θήκη: http://www.ebay.com/itm/1-7-Colors-NEW-Metal-TPU-Frame-Bumper-Cover-Case-For-LG-Goole-Nexus-5-/360898185809?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 Πολύ καλή εφαρμογή και τα κουμπιά πατιούνται τέλεια. Η ποιότητα κατασκευής για τα χρήματα που έδωσα είναι πολύ καλή. [ATTACH]46765[/ATTACH] [ATTACH]46766[/ATTACH] [ATTACH]46767[/ATTACH] [ATTACH]46768[/ATTACH] Πολύ ωραία, και φαίνεται να έχει καλη εφαρμογή! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Πολύ ωραία, και φαίνεται να έχει καλη εφαρμογή! Ναι, πολύ καλή εφαρμογή και δεν δίνει καθολου όγκο. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ένα πρόβλημα που έχω παρατηρήσει με τις υπερυψωμένες θήκες είναι ότι μαζεύουν σκόνη στα περιθώρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μου ήρθε αυτή η θήκη: http://www.ebay.com/itm/1-7-Colors-NEW-Metal-TPU-Frame-Bumper-Cover-Case-For-LG-Goole-Nexus-5-/360898185809?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 Πολύ καλή εφαρμογή και τα κουμπιά πατιούνται τέλεια. Η ποιότητα κατασκευής για τα χρήματα που έδωσα είναι πολύ καλή. [ATTACH]46765[/ATTACH] [ATTACH]46766[/ATTACH] [ATTACH]46767[/ATTACH] [ATTACH]46768[/ATTACH] Φαίνεται πολύ καλή!! Είναι όλη από σκληρό πλαστικό ή είναι rubberized γύρω γύρω?? Από θέμα προστασίας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Φαίνεται πολύ καλή!! Είναι όλη από σκληρό πλαστικό ή είναι rubberized γύρω γύρω?? Από θέμα προστασίας?? Σχετικά σκληρό θα έλεγα. Για προστασία από πτώση δεν ξέρω τι μπορεί να σώσει :P Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 με τη διαφορά ότι ζήτησα να μου ξαναστείλουν το φορτιστή μετά το πέρας τον 10 ημερών Και σκεφτόμουν να σου στείλω πμ γιατί χάθηκες τελευταία. Απλά αν το ξαναστείλει και δεν έρθει, δε θα μπορείς να ανοίξεις πάλι case. Εκτός αν κάνω λάθος. Αν συμφωνήσετε σε κάτι και κλείσεις το case είτε εσύ είτε αυτόματα προς το τέλος Ιουλίου δε θα μπορείς να ξανανοίξεις. Εγώ θα βολευτώ προς το παρόν χωρίς ασύρματο φορτιστή και πού ξέρεις... μπορεί κάποια στιγμή να ρθει αυτός που αγόρασα ύστερα από 3 μήνες ξέρω γω. Θα ζω με την ελπίδα. Υ.Γ - Το ebay μου έβαλε τα λεφτά σήμερα το μεσημέρι. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Σχετικά σκληρό θα έλεγα. Για προστασία από πτώση δεν ξέρω τι μπορεί να σώσει :P Εννοώ αν παρέχει κάποια στοιχειώδη προστασία για πτώση περίπου από το ύψος της μέσης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Εννοώ αν παρέχει κάποια στοιχειώδη προστασία για πτώση περίπου από το ύψος της μέσης.. Μια στοιχειώδη προστασία θα την έχει. Ελπίζω να μην το μάθω ποτέ :p Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Και σκεφτόμουν να σου στείλω πμ γιατί χάθηκες τελευταία. Απλά αν το ξαναστείλει και δεν έρθει, δε θα μπορείς να ανοίξεις πάλι case. Εκτός αν κάνω λάθος. Αν συμφωνήσετε σε κάτι και κλείσεις το case είτε εσύ είτε αυτόματα προς το τέλος Ιουλίου δε θα μπορείς να ξανανοίξεις. Εγώ θα βολευτώ προς το παρόν χωρίς ασύρματο φορτιστή και πού ξέρεις... μπορεί κάποια στιγμή να ρθει αυτός που αγόρασα ύστερα από 3 μήνες ξέρω γω. Θα ζω με την ελπίδα. Υ.Γ - Το ebay μου έβαλε τα λεφτά σήμερα το μεσημέρι. Δεν ήξερα αυτό που λες. Δεν είχα χρόνο να μπω στη διαδικασία να το ψάξω. Μου είπαν ότι θα μου στείλουν άλλο φορτιστή. Για να δούμε. Μπορεί τελικά να έρθουν και οι δύο. :). Μια χαρά με τα χρήματα. Θα τα επενδύσεις σε νέο φορτιστή; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Πήρα και μια νέα θηκούλα. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=171322534399&alt=web 2 βδομάδες έκανε. Έχω παραγγείλει και ένα power bank εδώ και 2 μήνες κοντά και άφαντος.. Επικοινώνησα με το πωλητή και είπε αν δεν έρθει μέσα στη βδομάδα να του ζητήσω να βάλει τα λεφτά.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Σε book cover τι προτείνετε;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Πήρα και μια νέα θηκούλα. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=171322534399&alt=web 2 βδομάδες έκανε. Έχω παραγγείλει και ένα power bank εδώ και 2 μήνες κοντά και άφαντος.. Επικοινώνησα με το πωλητή και είπε αν δεν έρθει μέσα στη βδομάδα να του ζητήσω να βάλει τα λεφτά.. φιλε πες λιγα λόγια για την θήκη φαίνεται πολυ ωραια κ φτηνή.... ειναι gel η σκληρο πλαστικό?? τα κουμπια πατιούνται εύκολα? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 φιλε πες λιγα λόγια για την θήκη φαίνεται πολυ ωραια κ φτηνή.... ειναι gel η σκληρο πλαστικό?? τα κουμπια πατιούνται εύκολα? Δεν είναι ούτε πολύ μαλακή ούτε πολύ σκληρή, κάτι ενδιάμεσο σκέψου, έχει ωραία υφή, δε γλιστράει στο χέρι. Τα κουμπιά έντασης πατιούνται εύκολα, ένα θέμα έχω στο power button όπου περιμετρικά έχει ένα άσπρο πλαίσιο, το πλαίσιο αυτό στη μεριά του power button βγαίνει ελάχιστα έξω. Δεν είναι κάτι τρομερό, πατιέται σχετικά καλά. Έχει και ωραία χρώματα, ήμουν μεταξύ γαλάζιου και μαύρου. Κόλλησα στο γαλάζιο γιατί δεν ήξερα αν του πολυπηγαίνει. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Δεν είναι ούτε πολύ μαλακή ούτε πολύ σκληρή, κάτι ενδιάμεσο σκέψου, έχει ωραία υφή, δε γλιστράει στο χέρι. Τα κουμπιά έντασης πατιούνται εύκολα, ένα θέμα έχω στο power button όπου περιμετρικά έχει ένα άσπρο πλαίσιο, το πλαίσιο αυτό στη μεριά του power button βγαίνει ελάχιστα έξω. Δεν είναι κάτι τρομερό, πατιέται σχετικά καλά. Έχει και ωραία χρώματα, ήμουν μεταξύ γαλάζιου και μαύρου. Κόλλησα στο γαλάζιο γιατί δεν ήξερα αν του πολυπηγαίνει. μάλιστα.... και εγω εχω κολλήσει ειμαι ανάμεσα σε αυτα τα δυο χρώματα.. :wacko: Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 μάλιστα.... και εγω εχω κολλήσει ειμαι ανάμεσα σε αυτα τα δυο χρώματα.. :wacko: Πάρε το γαλάζιο και πες μου αν ταιριάζει :p:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts