Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG

Ekotas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Δεν ξέρω άμα είστε γνώστες ηλεκτρονικών μαγαζιών όπως το Massdrop που έχει να κάνει με μαζικές αγορές και χαμηλότερες τιμές από τις λιανικές, δεδομένου βέβαια ότι πολλοί αγόρασαν ένα προϊόν. Anyway πρίν λίγο είδα ότι για λίγες μέρες έχουν προς πώληση μια βάση ασύρματης φόρτισης που λογικά θα κάνει για το N5. Η τιμή του μαζί με μεταφορικά ανέρχεται στα 24 ευρό (33 δολάρια). Εμένα μου φαίνεται σαν καλή προσφορά και θα ήθελα να αγοράσω έναν, αν και δεν γνωρίζω από άλλα μοντέλα και τιμές.

Παρόλαυτα όμως αν θελήσει κανείς να αγοράσει τον φορτιστή ή γενικά από το κατάστημα αυτό, αν αγοράσει πριν τελειώσει η προθεσμία του προϊόντος θα δεσμευθεί μέχρι τότε ο λογαριασμός PayPal ή κάρτας. Για την κάρτα δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά καλού κακού διαβάστε τις οδηγίες και τους όρου που λειτουργεί αυτή η υπηρεσία.

Πολλά λεφτά, όταν το ebay είναι γεμάτο με τέτοια wireless charging station.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολλά λεφτά, όταν το ebay είναι γεμάτο με τέτοια wireless charging station.

Δες τι έπαθα με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

http://prntscr.com/3xdvbv

Edited by MaXAiRO

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Δες τι έπαθα με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

http://prntscr.com/3xdvbv

Καλά, αυτό είναι θέμα πωλητή, το λινκ που έβαλα είναι ενδεικτικό. Εκτός αν ψώνισες από τον συγκεκριμένο.

Λάθη πάντως γίνονται, αλλά τα λεφτά σου θα τα πάρεις πίσω.

Καλά, αυτό είναι θέμα πωλητή, το λινκ που έβαλα είναι ενδεικτικό. Εκτός αν ψώνισες από τον συγκεκριμένο.

Λάθη πάντως γίνονται, αλλά τα λεφτά σου θα τα πάρεις πίσω.

Ναι, από τον συγκεκριμένο είναι. Ούτε σε μένα ήρθε ούτε στον kyrgeo1978 που παραγγείλαμε με 2 μέρες διαφορά. Ο Gialakas αντιθέτως που παρήγγειλε από τον ίδιο παλιότερα είπε ότι του ήρθε σε 30 μέρες. Ίσως πέσαμε στην περίπτωση... Ξέρω γω.

spacer.png

παντως ψηνομαι ασχημα για kingston dtduo 32 gb...εχει καποιος να προτεινει κατι αλλο;

http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo-32gb-datatraveler-microduo-32gb-usb20-flash-drive-p-PER.552795

παντως ψηνομαι ασχημα για kingston dtduo 32 gb...εχει καποιος να προτεινει κατι αλλο;

http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo-32gb-datatraveler-microduo-32gb-usb20-flash-drive-p-PER.552795

Το έχω πάρει αλλά το έχασα :D!!Καλό είναι και σε τιμή αλλά ζεστενεται λίγο αλλά δεν θα έχει θέμα

Ναι, από τον συγκεκριμένο είναι. Ούτε σε μένα ήρθε ούτε στον kyrgeo1978 που παραγγείλαμε με 2 μέρες διαφορά. Ο Gialakas αντιθέτως που παρήγγειλε από τον ίδιο παλιότερα είπε ότι του ήρθε σε 30 μέρες. Ίσως πέσαμε στην περίπτωση... Ξέρω γω.

Όπως τα λέει ο φίλτατος είναι. Άνοιξα και εγώ case στο eBay μερικές μέρες μετά από τον Maxairo και μου είπαν τα ίδια πράγματα, copy paste, με τη διαφορά ότι ζήτησα να μου ξαναστείλουν το φορτιστή μετά το πέρας τον 10 ημερών. Βλέπω να τραβάει πάντως το θέμα.

Μου ήρθε αυτή η θήκη: http://www.ebay.com/itm/1-7-Colors-NEW-Metal-TPU-Frame-Bumper-Cover-Case-For-LG-Goole-Nexus-5-/360898185809?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160

Πολύ καλή εφαρμογή και τα κουμπιά πατιούνται τέλεια. Η ποιότητα κατασκευής για τα χρήματα που έδωσα είναι πολύ καλή.

[ATTACH]46765[/ATTACH]

[ATTACH]46766[/ATTACH]

[ATTACH]46767[/ATTACH]

[ATTACH]46768[/ATTACH]

:D

Μου ήρθε αυτή η θήκη: http://www.ebay.com/itm/1-7-Colors-NEW-Metal-TPU-Frame-Bumper-Cover-Case-For-LG-Goole-Nexus-5-/360898185809?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160

Πολύ καλή εφαρμογή και τα κουμπιά πατιούνται τέλεια. Η ποιότητα κατασκευής για τα χρήματα που έδωσα είναι πολύ καλή.

[ATTACH]46765[/ATTACH]

[ATTACH]46766[/ATTACH]

[ATTACH]46767[/ATTACH]

[ATTACH]46768[/ATTACH]

Πολύ ωραία, και φαίνεται να έχει καλη εφαρμογή!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

[ATTACH]46765[/ATTACH]

[ATTACH]46766[/ATTACH]

[ATTACH]46767[/ATTACH]

[ATTACH]46768[/ATTACH]

Φαίνεται πολύ καλή!! Είναι όλη από σκληρό πλαστικό ή είναι rubberized γύρω γύρω?? Από θέμα προστασίας??

Φαίνεται πολύ καλή!! Είναι όλη από σκληρό πλαστικό ή είναι rubberized γύρω γύρω?? Από θέμα προστασίας??

Σχετικά σκληρό θα έλεγα. Για προστασία από πτώση δεν ξέρω τι μπορεί να σώσει :P

με τη διαφορά ότι ζήτησα να μου ξαναστείλουν το φορτιστή μετά το πέρας τον 10 ημερών

Και σκεφτόμουν να σου στείλω πμ γιατί χάθηκες τελευταία. Απλά αν το ξαναστείλει και δεν έρθει, δε θα μπορείς να ανοίξεις πάλι case. Εκτός αν κάνω λάθος. Αν συμφωνήσετε σε κάτι και κλείσεις το case είτε εσύ είτε αυτόματα προς το τέλος Ιουλίου δε θα μπορείς να ξανανοίξεις. Εγώ θα βολευτώ προς το παρόν χωρίς ασύρματο φορτιστή και πού ξέρεις... μπορεί κάποια στιγμή να ρθει αυτός που αγόρασα ύστερα από 3 μήνες ξέρω γω. Θα ζω με την ελπίδα.

Υ.Γ - Το ebay μου έβαλε τα λεφτά σήμερα το μεσημέρι.

spacer.png

Σχετικά σκληρό θα έλεγα. Για προστασία από πτώση δεν ξέρω τι μπορεί να σώσει :P

Εννοώ αν παρέχει κάποια στοιχειώδη προστασία για πτώση περίπου από το ύψος της μέσης..

Εννοώ αν παρέχει κάποια στοιχειώδη προστασία για πτώση περίπου από το ύψος της μέσης..

Μια στοιχειώδη προστασία θα την έχει. Ελπίζω να μην το μάθω ποτέ :p

Και σκεφτόμουν να σου στείλω πμ γιατί χάθηκες τελευταία. Απλά αν το ξαναστείλει και δεν έρθει, δε θα μπορείς να ανοίξεις πάλι case. Εκτός αν κάνω λάθος. Αν συμφωνήσετε σε κάτι και κλείσεις το case είτε εσύ είτε αυτόματα προς το τέλος Ιουλίου δε θα μπορείς να ξανανοίξεις. Εγώ θα βολευτώ προς το παρόν χωρίς ασύρματο φορτιστή και πού ξέρεις... μπορεί κάποια στιγμή να ρθει αυτός που αγόρασα ύστερα από 3 μήνες ξέρω γω. Θα ζω με την ελπίδα.

Υ.Γ - Το ebay μου έβαλε τα λεφτά σήμερα το μεσημέρι.

Δεν ήξερα αυτό που λες. Δεν είχα χρόνο να μπω στη διαδικασία να το ψάξω. Μου είπαν ότι θα μου στείλουν άλλο φορτιστή. Για να δούμε. Μπορεί τελικά να έρθουν και οι δύο. :). Μια χαρά με τα χρήματα. Θα τα επενδύσεις σε νέο φορτιστή; :)

Πήρα και μια νέα θηκούλα.

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=171322534399&alt=web

2 βδομάδες έκανε.

Έχω παραγγείλει και ένα power bank εδώ και 2 μήνες κοντά και άφαντος.. Επικοινώνησα με το πωλητή και είπε αν δεν έρθει μέσα στη βδομάδα να του ζητήσω να βάλει τα λεφτά..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Πήρα και μια νέα θηκούλα.

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=171322534399&alt=web

2 βδομάδες έκανε.

Έχω παραγγείλει και ένα power bank εδώ και 2 μήνες κοντά και άφαντος.. Επικοινώνησα με το πωλητή και είπε αν δεν έρθει μέσα στη βδομάδα να του ζητήσω να βάλει τα λεφτά..

φιλε πες λιγα λόγια για την θήκη φαίνεται πολυ ωραια κ φτηνή.... ειναι gel η σκληρο πλαστικό?? τα κουμπια πατιούνται εύκολα?

IPhone 15 Pro 

φιλε πες λιγα λόγια για την θήκη φαίνεται πολυ ωραια κ φτηνή.... ειναι gel η σκληρο πλαστικό?? τα κουμπια πατιούνται εύκολα?

Δεν είναι ούτε πολύ μαλακή ούτε πολύ σκληρή, κάτι ενδιάμεσο σκέψου, έχει ωραία υφή, δε γλιστράει στο χέρι.

Τα κουμπιά έντασης πατιούνται εύκολα, ένα θέμα έχω στο power button όπου περιμετρικά έχει ένα άσπρο πλαίσιο, το πλαίσιο αυτό στη μεριά του power button βγαίνει ελάχιστα έξω. Δεν είναι κάτι τρομερό, πατιέται σχετικά καλά. Έχει και ωραία χρώματα, ήμουν μεταξύ γαλάζιου και μαύρου. Κόλλησα στο γαλάζιο γιατί δεν ήξερα αν του πολυπηγαίνει.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Δεν είναι ούτε πολύ μαλακή ούτε πολύ σκληρή, κάτι ενδιάμεσο σκέψου, έχει ωραία υφή, δε γλιστράει στο χέρι.

Τα κουμπιά έντασης πατιούνται εύκολα, ένα θέμα έχω στο power button όπου περιμετρικά έχει ένα άσπρο πλαίσιο, το πλαίσιο αυτό στη μεριά του power button βγαίνει ελάχιστα έξω. Δεν είναι κάτι τρομερό, πατιέται σχετικά καλά. Έχει και ωραία χρώματα, ήμουν μεταξύ γαλάζιου και μαύρου. Κόλλησα στο γαλάζιο γιατί δεν ήξερα αν του πολυπηγαίνει.

μάλιστα.... και εγω εχω κολλήσει ειμαι ανάμεσα σε αυτα τα δυο χρώματα.. :wacko:

IPhone 15 Pro 

μάλιστα.... και εγω εχω κολλήσει ειμαι ανάμεσα σε αυτα τα δυο χρώματα.. :wacko:

Πάρε το γαλάζιο και πες μου αν ταιριάζει :p:p

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG