scorpio3 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μόλις παρέλαβα τις ζελατίνες REATH INVISIBLE DEFENDER. Θα βάλω μια και θα σας πω. για πες φιλε πως βλέπεις κ εσυ αφη κ δαχτυλιές?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Με τον ασύρματο φορτιστή, βρήθηκε άκρη και έρχεται. Με το eshop να δούμε, πότε επιτέλους θα φέξει και θα μου στείλουν το chromecast. Ίσως η χειρότερη απο άποψη επικοινωνίας και εξυπηρέτησης, online παραγγελίας που έχω κάνει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 για πες φιλε πως βλέπεις κ εσυ αφη κ δαχτυλιές?? Από αφή πολύ καλή. Αν και ακόμα έχει την κόλλα οπότε θέλει καμιά μέρα για να φύγει. Δαχτυλιές δεν αφήνει εύκολα. Νομίζω είναι καλύτερη από την SGP που είχα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Από αφή πολύ καλή. Αν και ακόμα έχει την κόλλα οπότε θέλει καμιά μέρα για να φύγει. Δαχτυλιές δεν αφήνει εύκολα. Νομίζω είναι καλύτερη από την SGP που είχα. Γιαυτό και ρωτάω εχω την spigen και περιμενω να έρθει κ σε μενα η rearth.... η spigen πολλές δαχτυλιές και φουσκαλες στις γωνίες με την neo hybrid που φοραω..... πρωτη φορα με ξενερώνει ετσι screen protector της sgp Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojotzotzo Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Κι εγώ παρέλαβα σήμερα τις invisible defender της rearth όπως και τη θήκη ringke slim της rearth επίσης. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα -αφού στο προηγούμενο smartphone είχα pouch θηκη και screen protector δεν είχα ούτε σε κινητό ούτε τάμπλετ, απλά παρήγγειλα τώρα αφού βόλευε μαζί με την θήκη- αλλά η θήκη όγκο πολύ δεν δίνει που ήταν το βασικό για μένα και φαίνεται αρκετά ανθεκτική, δυσκολεύτηκα επίσης πάρα πολύ να την βγάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Δεν μου αρέσει της ringke.αφήνει ακάλυπτο το πάνω και κάτω μέρος της συσκευής Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Δεν μου αρέσει της ringke.αφήνει ακάλυπτο το πάνω και κάτω μέρος της συσκευής Κι εμένα αυτό δε μου άρεσε και σε σύγκριση με την Neo Hybrid φαίνεται πολύ κατώτερο. Βέβαια το μεγάλο θετικό της είναι ότι δεν αυξάνει καθόλου το μέγεθος της συσκευής ενώ η Neo Hybrid δίνει και βάρος και όγκο. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Δεν μου αρέσει της ringke.αφήνει ακάλυπτο το πάνω και κάτω μέρος της συσκευής Κι εμένα αυτό δε μου άρεσε και σε σύγκριση με την Neo Hybrid φαίνεται πολύ κατώτερο. Βέβαια το μεγάλο θετικό της είναι ότι δεν αυξάνει καθόλου το μέγεθος της συσκευής ενώ η Neo Hybrid δίνει και βάρος και όγκο. http://www.ebay.com/itm/Spigen-Ultra-Fit-CRYSTAL-SHELL-Case-Google-Nexus-5-/271319918154?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f2bed664a Αυτήν πιστεύω θα σας ικανοποιήσει Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 http://www.ebay.com/itm/Spigen-Ultra-Fit-CRYSTAL-SHELL-Case-Google-Nexus-5-/271319918154?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f2bed664a Αυτήν πιστεύω θα σας ικανοποιήσει Μπααα. Προσωπικά δε μου αρέσουν καθόλου οι διαφανείς θήκες. Την Neo Hybrid δύσκολα θα τη αλλάξω. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μπααα. Προσωπικά δε μου αρέσουν καθόλου οι διαφανείς θήκες. Την Neo Hybrid δύσκολα θα τη αλλάξω. Ναι ναι και εγώ αυτήν φοράω και δεν θα βγει!!Φοβερή!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 http://www.ebay.com/itm/Spigen-Ultra-Fit-CRYSTAL-SHELL-Case-Google-Nexus-5-/271319918154?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f2bed664a Αυτήν πιστεύω θα σας ικανοποιήσει Δεν είναι άσχημη,απλά θα γίνει σίγουρα μέσα στις γρατζουνιες,λόγω πλαστικού.ξέρεις αυτές τις ψιλές ψιλές Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Δεν είναι άσχημη,απλά θα γίνει σίγουρα μέσα στις γρατζουνιες,λόγω πλαστικού.ξέρεις αυτές τις ψιλές ψιλές Ναι σίγουρα με την χρήση πολλές το παθαίνουν...απλά μπορείς να την αλλάζεις τακτικά ανάλογα με την χρήση... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Χρησιμοποίησα τον ασύρματο φορτιστή και μετά από περίπου 7 ώρες ξύπνησα το πρωί και είχε 91% μπαταρία. Το σήκωσα πριν προλάβω να δω αν συνέχιζε να φορτίζει. Με λίγο ψάξιμο βρήκα άλλη μια περίπτωση όπου συνέβη ακριβώς το ίδιο και μάλιστα το παιδί είχε ακριβώς το ίδιο ποσοστό! Κάποιος του απάντησε ότι οι qi φορτιστές σταματάνε να φορτίζουν μόλις πιάσουν 100% και ότι μετά άρχισε να ξεφορτίζει. Βέβαια ακόμα και έτσι να είναι αποκλείεται να μου έχανε 9% σε flight mode, συνήθως χάνει 1-2%. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Χρησιμοποίησα τον ασύρματο φορτιστή και μετά από περίπου 7 ώρες ξύπνησα το πρωί και είχε 91% μπαταρία. Το σήκωσα πριν προλάβω να δω αν συνέχιζε να φορτίζει. Με λίγο ψάξιμο βρήκα άλλη μια περίπτωση όπου συνέβη ακριβώς το ίδιο και μάλιστα το παιδί είχε ακριβώς το ίδιο ποσοστό! Κάποιος του απάντησε ότι οι qi φορτιστές σταματάνε να φορτίζουν μόλις πιάσουν 100% και ότι μετά άρχισε να ξεφορτίζει. Βέβαια ακόμα και έτσι να είναι αποκλείεται να μου έχανε 9% σε flight mode, συνήθως χάνει 1-2%. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο; Με ποιο ασυρματο φορτιστη;Τον επισημο τελευταιο; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 ήξερα πως φορτίζουν μέχρι το 100% και αφήνουν να πέσει μέχρι το 95% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ναι, τον τελευταίο επίσημο nexus φορτιστή έχω. Ήταν η πρώτη φορά που το άφησα ολόκληρο βράδυ. Θα ξέρω καλύτερα στις επόμενες φορτίσεις τι γίνεται, απλά έλεγα μήπως κάποιος τον έχει ήδη χρησιμοποιήσει περισσότερο από εμένα για να μου πει αν του συμβαίνει το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ναι, τον τελευταίο επίσημο nexus φορτιστή έχω. Ήταν η πρώτη φορά που το άφησα ολόκληρο βράδυ. Θα ξέρω καλύτερα στις επόμενες φορτίσεις τι γίνεται, απλά έλεγα μήπως κάποιος τον έχει ήδη χρησιμοποιήσει περισσότερο από εμένα για να μου πει αν του συμβαίνει το ίδιο. Θα το δοκιμασω και θα σου πω. Τον έχω ακόμα στο κουτί του... Δεν έχω προλάβει να τον ανοιξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Υπάρχει καμία περίπτωση να πέφτει λίγο το σήμα δικτύου και του WiFi λόγω του μεταλλικού μέρους της Neo Hybrid; έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο πιο αδύναμα σε σχέση με πριν, ειδικά το σήμα δικτύου. Για την ακρίβεια, είναι λίγο πιο ασταθές. Όχι ότι είναι μόνιμα χαμηλά. Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο όσοι έχετε την θήκη; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Υπάρχει καμία περίπτωση να πέφτει λίγο το σήμα δικτύου και του WiFi λόγω του μεταλλικού μέρους της Neo Hybrid; έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο πιο αδύναμα σε σχέση με πριν, ειδικά το σήμα δικτύου. Για την ακρίβεια, είναι λίγο πιο ασταθές. Όχι ότι είναι μόνιμα χαμηλά. Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο όσοι έχετε την θήκη; οχι εμενα τίποτα και το σκεφτόμουν αν το κάνει πριν την παρω... ειχα ρωτησει αν δεις προηγουμενα post... ολα κομπλέ... ίσως ειναι μερικα κοληματακια της 4.4.2 που ακούγονται με το radio..... για τσεκαρε για λίγες ώρες χωρίς την θήκη... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 εχει αγορασει κανεις την αυθεντικη θηκη της google σε κιτρινο; το bumper εννοω. Me βλεπω να κανω παραγγελια... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 εχει αγορασει κανεις την αυθεντικη θηκη της google σε κιτρινο; το bumper εννοω. Me βλεπω να κανω παραγγελια... Την έχω πάρει σε μαυρο. Πολύ καλό fit και καλη προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Την έχω πάρει σε μαυρο. Πολύ καλό fit και καλη προστασία. Να υπόθεσω ότι την έχεις αγοράσει από το store απευθείας και όχι από κάποιο σάιτ ή μαγαζι. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Να υπόθεσω ότι την έχεις αγοράσει από το store απευθείας και όχι από κάποιο σάιτ ή μαγαζι. Ναι, απευθείας απο το play Store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Την έχω πάρει σε μαυρο. Πολύ καλό fit και καλη προστασία. σε ευχαριστω! μαζευει σκονη; Μπαινει ανετα στο σακακι ,γλυστραει ; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 σε ευχαριστω! μαζευει σκονη; Μπαινει ανετα στο σακακι ,γλυστραει ; Σκόνη μαζεύει στις άκρες, αλλά με το χέρι η με ενα δυνατό φύσημα όλα φεύγουν. Μπαίνει άνετα αλλά βγαίνει δύσκολα! Όχι δεν γλυστραει. Έχει ωραία αφή και η πλάτη είναι απο υλικό γομας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts