Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG

Ekotas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

από την χρήση του σας το λέω είναι σαν να μην φορτίζει όπως πρέπει και χρησιμοποιοντας το αμέσως μετά την πλήρη φόρτιση η πτώση της είναι πιο γρήγορη σε σχέση με την ενσύρματη δεν έχω να σας το πω διαφορετικα. δεν είναι μικρη η διαφορά είναι κάτι που το καταλαβαίνεις αμέσως. θες να πούμε ότι δεν κάνει δουλειά σωστή ο ασύρματος του 4 στο νεξους 5... Ίσως τι να πω. νομίζω όμως ότι είναι ο τρόπος φόρτισης που αλλάζει.
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειναι περιεργο σα να λεμε οτι διαβαζει απο αλλου το ποσοστο μπαταριας και αλλη ειναι η πραγματικη ταση.

SpringBored...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα με ενδιέφερε κι άλλη άποψη κατόχου ασυρμάτου lg nexus 4 φορτιστή που φορτίζει με αυτόν το 5αρι του.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ο πρώτος κινεζικός που πήρα για το 4, φόρτιζε μια χαρά. Φυσικά φόρτιζε πιο αργά και δεν παρατήρησα να εκφορτίζει γρηγορότερα. Για την θερμοκρασία και εκεί δεν είδα κάτι τόσο διαφορετικό. Το θέμα είναι πως ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει. Ενώ υπήρχε η ένδειξη ότι φορτίζει, τελικά έμενε στο ίδιο επίπεδο. Την ίδια συμπεριφορά έχει και στο 4, άλλα και στο 5. Τίποτα δεν κρατάει για πάντα άλλα και δύο τρεις μήνες είναι λίγο για να αρχίσει να έχει προβλήματα. Ελπίζω στον original από την Google να μην είναι έτσι. Θα χρησιμοποιηθεί για δύο nexus και ελπίζω να βγάλει τα λεφτά του. Πολλές φορές, το φθηνό βγαίνει ακριβό. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το ίδιο το τηλέφωνο. Ο χρόνος θα δείξει.

Εγώ περιμένω τα εξής:

Spigen Neo Hybrid Champagne Gold

Caseology Matte Slim Fit Flexible TPU

5 PACK FONEM8 SCREEN PROTECTORS

Τελικά προτίμησα την champagne gold Neo Hybrid γιατί τα άλλα χρώματα τα είδα σε review και δε μου πολυάρεσαν.

Όσοι έχετε/περιμένετε την Ultra Hybrid ρίξτε μια ματιά εδώ. Ένας λόγος παραπάνω να την αγοράσει κάποιος πιστεύω αντί να βάζει skins.

Παιδιά παρέλαβα σήμερα από Amazon. Έβαλα αρχικά την Ringke κι έφτυσα αίμα να τη βγάλω. Κόντεψε να σπάσει στα δύο το κινητό. Καλή είναι και αυτή. Πολύ λεπτή και ελαφριά. Μετά έβαλα την Neo Hybrid Champagne Gold. Πραγματικά έμεινα άφωνος. Είναι αριστούργημα. Και τα κουμπιά έχουν καλύτερη αίσθηση πλέον. Ειδικά το power button. Υπερβολικά καλή. Θα βάλω και screen protector κάποια στιγμή σήμερα όταν βρω την ησυχία μου.

EDIT : Πώς την βγάζουμε; δεν μπορώ με τίποτα!!! Υπάρχουν τίποτα οδηγίες;

Edited by MaXAiRO

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Παιδιά παρέλαβα σήμερα από Amazon. Έβαλα αρχικά την Ringke κι έφτυσα αίμα να τη βγάλω. Κόντεψε να σπάσει στα δύο το κινητό. Καλή είναι και αυτή. Πολύ λεπτή και ελαφριά. Μετά έβαλα την Neo Hybrid Champagne Gold. Πραγματικά έμεινα άφωνος. Είναι αριστούργημα. Και τα κουμπιά έχουν καλύτερη αίσθηση πλέον. Ειδικά το power button. Υπερβολικά καλή. Θα βάλω και screen protector κάποια στιγμή σήμερα όταν βρω την ησυχία μου.

EDIT : Πώς την βγάζουμε; δεν μπορώ με τίποτα!!! Υπάρχουν τίποτα οδηγίες;

ποια Ringke πήρες??

IPhone 15 Pro 

ποια Ringke πήρες??

Αυτή στο attachment. Παιδιά πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω την Neo Hybrid. Θέλει πάρα πολλή δύναμη και φοβάμαι μην κάνω ζημιά. Θέλω να τη βγάλω για να βάλω screen protector και μετά να την ξαναβάλω.

EDIT: Πήρα το ρίσκο και την έβγαλα βάζοντας πολλή δυναμή. Θα βάλω invisible shield της Ringke και θα ξαναβάλω την Neo Hybrid.

Edited by MaXAiRO

spacer.png

Καλησπέρα παιδιά. Δεν έχω πλέον το κινητό αλλά μου έμεινε σφραγισμένη μια αυθεντική Sgp champagne gold armor .

Όποιος ενδιαφέρεται pm

Μένω Θεσσαλονίκη

Θ ατο παρατηρησω απο μεθαυριο που θα εχω τον επισημο nexus φορτιστη και θα επανελθω

Λοιπόν σήμερα φόρτισα για λίγο.όταν εννοώ λίγο εννοώ από το 60% να πάει στο 100%.

Με τον παλιό nexus wireless.δεν είδα αύξηση της μπαταρίας τρελή.

31 βαθμούς ανέβασε.

Αυτή στο attachment. Παιδιά πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω την Neo Hybrid. Θέλει πάρα πολλή δύναμη και φοβάμαι μην κάνω ζημιά. Θέλω να τη βγάλω για να βάλω screen protector και μετά να την ξαναβάλω.

EDIT: Πήρα το ρίσκο και την έβγαλα βάζοντας πολλή δυναμή. Θα βάλω invisible shield της Ringke και θα ξαναβάλω την Neo Hybrid.

νομιζα για την Ringke ελεγες... ναι όντως βγαίνει λιγο δύσκολα γιατι το κινητό εχει γωνίες.... ξεκινας απο εκει μια μια..... πες μας κ εμπειρία με την invisible shield....

IPhone 15 Pro 

νομιζα για την Ringke ελεγες... ναι όντως βγαίνει λιγο δύσκολα γιατι το κινητό εχει γωνίες.... ξεκινας απο εκει μια μια..... πες μας κ εμπειρία με την invisible shield....

Προσπαθώ εδώ και καμιά ώρα την invisible shield. Δεν ξέρω γιατί αλλά δυσκολεύομαι πολύ σε σχέση με προηγούμενες συσκευές μου. Ίσως φταίει που έχει πολλή σκόνη το δωμάτιο μου. Πάντως έβαλα ένα αν και με αρκετούς κόκκους σκόνης μέσα και μπορώ να πω ότι όντως είναι invisible και ότι έχει τέλεια αίσθηση αφής, για να μην πω καλύτερη κι από ότι έχει η οθόνη σκέτη. Γλιστράει πιο εύκολα το δάχτυλο πάνω.

spacer.png

Προσπαθώ εδώ και καμιά ώρα την invisible shield. Δεν ξέρω γιατί αλλά δυσκολεύομαι πολύ σε σχέση με προηγούμενες συσκευές μου. Ίσως φταίει που έχει πολλή σκόνη το δωμάτιο μου. Πάντως έβαλα ένα αν και με αρκετούς κόκκους σκόνης μέσα και μπορώ να πω ότι όντως είναι invisible και ότι έχει τέλεια αίσθηση αφής, για να μην πω καλύτερη κι από ότι έχει η οθόνη σκέτη. Γλιστράει πιο εύκολα το δάχτυλο πάνω.

απο δαχτυλιές πως πάει??

IPhone 15 Pro 

Κατάφερα κι έβαλα ένα screen protector τέλεια μόλις έκανα το προηγούμενο post μου. Άρα το ένα αχρηστεύτηκε γιατί γέμισε πολλή σκόνη. Από δαχτυλιές, πολύ λίγες, σχεδόν δεν φαίνονται μιας και είναι πολύ καλής ποιότητας το υλικό. Είναι 100% invisible. Αν δεν προσέξει κάποιος τις τρύπες για το ακουστικό, μπροστινή κάμερα, αισθητήρες δεν καταλαβαίνει ότι φοράω sp. Τελικά, η αίσθηση αφής δεν είναι και τόσο καλή. Δε γλιστράει τόσο καλά αλλά είναι θέμα συνήθειας πιστεύω. Βιάστηκα να μιλήσω πριν. Έβαλα μετά και την Neo Hybrid και είναι πλέον άψογη η συσκευή.

Για όσους ενδιαφέρονται αναφέρομαι στα:

Rearth Invisible Defender

spacer.png

Κατάφερα κι έβαλα ένα screen protector τέλεια μόλις έκανα το προηγούμενο post μου. Άρα το ένα αχρηστεύτηκε γιατί γέμισε πολλή σκόνη. Από δαχτυλιές, πολύ λίγες, σχεδόν δεν φαίνονται μιας και είναι πολύ καλής ποιότητας το υλικό. Είναι 100% invisible. Αν δεν προσέξει κάποιος τις τρύπες για το ακουστικό, μπροστινή κάμερα, αισθητήρες δεν καταλαβαίνει ότι φοράω sp. Τελικά, η αίσθηση αφής δεν είναι και τόσο καλή. Δε γλιστράει τόσο καλά αλλά είναι θέμα συνήθειας πιστεύω. Βιάστηκα να μιλήσω πριν. Έβαλα μετά και την Neo Hybrid και είναι πλέον άψογη η συσκευή.

Για όσους ενδιαφέρονται αναφέρομαι στα:

Rearth Invisible Defender

για την αισθηση της αφής ισως πρέπει να περιμένεις λιγο γιατι εχει την κολα πανω ακομη......

IPhone 15 Pro 

Παιδιά, το πήρα από Αμερική πριν λίγες μέρες και άρχισα να το χρησιμοποιώ εκεί. Τώρα που επέστρεψα Ελλάδα εξακολουθεί να μου δείχνει το αμερικάνικο play store και όλα είναι σε δολλάρια!

Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το κάνω να μου εμφανίζει το ελληνικό;

για κανε ενα φορματ....

IPhone 15 Pro 

για κανε ενα φορματ....

Σε ευχαριστώ. Έλεγα να αποφύγω το hard reset. Παρατήρησα ότι μου το κάνει και στον υπολογιστή και πρέπει να φταίει κάτι στις ρυθμίσεις του google account. Το έσβησα από εδώ και το συνεχίζω στο κανονικό thread.

για την αισθηση της αφής ισως πρέπει να περιμένεις λιγο γιατι εχει την κολα πανω ακομη......

Φίλε είχες δίκιο. Έχει πάρα πολύ καλή αίσθηση τώρα που πέρασαν κάμποσες ώρες. Γλιστράει πολύ άνετα.

spacer.png

Φίλε είχες δίκιο. Έχει πάρα πολύ καλή αίσθηση τώρα που πέρασαν κάμποσες ώρες. Γλιστράει πολύ άνετα.

Ωραία οπότε μια χαρά!! Την περιμένω κ εγω θελω να αποφυγω τις πολλές δαχτυλιές της Spigen που εχω βάλει...

IPhone 15 Pro 

Για όποιον σκέφτεται να αγοράσει τη bumper case της google, να πω ότι τη χρησιμοποιώ και μου έπεσε το κινητό από το 1.5 μέτρο πάνω σε μάρμαρο χτυπώντας στις γωνίες και δεν έπαθε το παραμικρό κι ας προσγειώθηκε με την οθόνη προς τα κάτω. Προσθέτει μεν όγκο και προεξέχει λίγο της οθόνης, αλλά αυτό ακριβώς βοηθάει στην προστασία της. Ωστόσο δεν τη λες φτηνή στα ~38 δολλάρια.

Για όποιον σκέφτεται να αγοράσει τη bumper case της google, να πω ότι τη χρησιμοποιώ και μου έπεσε το κινητό από το 1.5 μέτρο πάνω σε μάρμαρο χτυπώντας στις γωνίες και δεν έπαθε το παραμικρό κι ας προσγειώθηκε με την οθόνη προς τα κάτω. Προσθέτει μεν όγκο και προεξέχει λίγο της οθόνης, αλλά αυτό ακριβώς βοηθάει στην προστασία της. Ωστόσο δεν τη λες φτηνή στα ~38 δολλάρια.

τα μεταφορικά μπορεί να είναι ακόμη ακριβώτερα

Συμπαθητική η champagne gold.αν κάποιος δεν την θέλει ας μου στείλε ένα pm.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG