Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG

Ekotas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το συγκεκριμένο δέχεται sd card? Έχει υποδοχή δηλαδή? Δεν έχω ασχοληθεί για αυτό ρωταω.

Ναι, Micro SD παίρνει. Εγώ τώρα έχω μέσα την 64 GB SanDisk και δουλεύει μια χαρά. Τα μόνα αρνητικά είναι ότι για να βγάλεις τη Micro SD από μέσα ή το usb από τον υπολογιστή πρέπει να βάλεις αρκετή δύναμη.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, Micro SD παίρνει. Εγώ τώρα έχω μέσα την 64 GB SanDisk και δουλεύει μια χαρά. Τα μόνα αρνητικά είναι ότι για να βγάλεις τη Micro SD από μέσα ή το usb από τον υπολογιστή πρέπει να βάλεις αρκετή δύναμη.

Επίσης ζεσταίνεται αρκετά όταν μεταφέρεις μεγάλα αρχεία άλλα μπορεί να είναι και φυσιολογικό.

καλημερα εγω αποφασισα σε αυτην την συσκευη μου να μην βαλω ουτε θήκη ουτε ζελατινα και αυτο γιατι δεν νομίζω να γρατζουνιετε η πισω όψη ε από μπροστα εχει gorilla glass οποτε δεν υπάρχει πρόβλημα. τι λετε?

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

Το πίσω μέρος όντως δεν γρατζουνίζεται εύκολα, αλλά το τζάμι σπάει. Και μάλιστα επειδή στην ουσία δεν υπάρχει bezel και το τζάμι τελειώνει στις ακμές της οθόνης, μια συνηθισμένη πτώση με την οθόνη του κινητού να έχει ακόμα και ελαφριά κλίση προς το έδαφος μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε ράγισμα. Θα σε συμβούλευα να πάρεις μια λεπτή TPU θήκη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Κώστας

Το πίσω μέρος όντως δεν γρατζουνίζεται εύκολα, αλλά το τζάμι σπάει. Και μάλιστα επειδή στην ουσία δεν υπάρχει bezel και το τζάμι τελειώνει στις ακμές της οθόνης, μια συνηθισμένη πτώση με την οθόνη του κινητού να έχει ακόμα και ελαφριά κλίση προς το έδαφος μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε ράγισμα. Θα σε συμβούλευα να πάρεις μια λεπτή TPU θήκη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Ακριβως. Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα και θα σου συνιστουσα το ιδιο.

Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα πριν 5 μέρες το εν λόγω κινητό και από την πρώτη μέρα παρατήρησα οτι ο ηχος του ακουστικού αυξομειώνεται. Αυτό έγινε ποιό έντονο σήμερα με αποτέλεσμα ενώ η κλήση ξεκινάει κανονικά μετά από λίγο να μην ακούω καθόλου τον συνομιλητή μου. Το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά και με ακούνε χωρίς πρόβλημα παρόλα αυτά .

Επειδή το κινητό δεν έχει κλείσει εβδομάδα τι είναι καλύτερο να κάνω ;;;

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα πριν 5 μέρες το εν λόγω κινητό και από την πρώτη μέρα παρατήρησα οτι ο ηχος του ακουστικού αυξομειώνεται. Αυτό έγινε ποιό έντονο σήμερα με αποτέλεσμα ενώ η κλήση ξεκινάει κανονικά μετά από λίγο να μην ακούω καθόλου τον συνομιλητή μου. Το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά και με ακούνε χωρίς πρόβλημα παρόλα αυτά .

Επειδή το κινητό δεν έχει κλείσει εβδομάδα τι είναι καλύτερο να κάνω ;;;

καλύτερα να το πας πίσω για αντικατάσταση

[sIGPIC][/sIGPIC]

ψηνομαι να αγορασω καμια απο τις θηκες που εχουν μαγνητακι να ανοιγει η οθονη με το ανοιγμα του πορτακιου :p

εχουμε καμια σε τζαμπε τιμη?

Vamos Aris

Χτύπησα και γω μία φθηνή θήκη (€1), κυρίως για το χρώμα της :p καθώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προστασία το πίσω μέρος.

Βλέπω ότι λέει πάχος 0.3mm, είναι δυνατόν κάτι τέτοιο; Τόσο πάχος έχει το tempered glass της Nillkin που έβαλα, γίνεται να υπάρχει θήκη τόσο λεπτή;

Καθόλου προστασία στο bezel (και άρα στο γυαλί) θα παρέχει αυτή η θήκη;

Χτύπησα και γω μία φθηνή θήκη (€1), κυρίως για το χρώμα της :p καθώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προστασία το πίσω μέρος.

Βλέπω ότι λέει πάχος 0.3mm, είναι δυνατόν κάτι τέτοιο; Τόσο πάχος έχει το tempered glass της Nillkin που έβαλα, γίνεται να υπάρχει θήκη τόσο λεπτή;

Καθόλου προστασία στο bezel (και άρα στο γυαλί) θα παρέχει αυτή η θήκη;

Γίνεται ναι.. Την έχω σε δύο χρώματα.. Κάλυπτει περιμετρικά εκτός από το κάτω μέρος αλλά μη φανταστείς την προστασία!!

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Προστατευει απο γρατζουνιες και δεν παταει πισω και η καμερα ενω γυμνο παταει

μια χαρα θηκη ειναι

Εμένα μια παρόμοια θήκη μου κάνανε δώρο με την αγορά από kaizerstore ,και είναι σαν να μην έχεις θήκη. Δεν είναι για να προστατεύει από πτώσεις με τίποτα. Σαν χαρτί είναι λεπτη
OnePlus 5t

Εμένα μια παρόμοια θήκη μου κάνανε δώρο με την αγορά από kaizerstore ,και είναι σαν να μην έχεις θήκη. Δεν είναι για να προστατεύει από πτώσεις με τίποτα. Σαν χαρτί είναι λεπτη

χαχαχαχ και σε μενα μου εδωσαν :)

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

Οπως είπε και ο φίλος παραπάνω είναι μια χαρά για να προστατευτείς απο τις γρατζουνιές, μέχρι εκεί όμως. Επίσης με την συγκεκριμένη θήκη το πάτημα των κουμπιών power και volume γίνεται αρκετά δύσκολο.
Κώστας

Καλημέρα και από εμένα.

χθες μου ήρθαν οι παρακάτω θήκες που είχα παραγγείλει και είπα να γράψω τις πρώτες εντυπώσεις μου!

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FH50DXM/ref=oh_details_o00_s00_i01?ie=UTF8&psc=1

Πρώτα η Cruzerlite λοιπόν! ήξερα τι να περιμένω, καθώς έχω πάρει θήκες της εταιρείας τόσο για το Ν7 2013 όσο και για το Ν4..

πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, και πολύ ωραία "ματ" υφή στο πίσω μέρος.

δημιουργεί "χείλος" μπροστά και προστατεύει την οθόνη ενώ αγκαλιάζει πολύ καλά την συσκευή και παρέχει επαρκή προστασία! γενικά πολύ ευχαριστημένος, όπως ακριβώς την περίμενα!

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00EV8Y6QQ/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Πάμε στην Spigen τώρα!

ήταν ένα πείραμα για μένα καθώς δεν ήμουν σίγουρος αν θα με βολέψει.. η ποιότητα της είναι τρομερή! πολύ ωραίο μαλακό πλαστικό, σχεδόν μεταξένιο στην υφή :p

το εξωτερικό bumper είναι σαν μεταλλικό αλλά από πλαστικό αν και δεν υστερεί καθόλου στην ποιότητα.

προσθέτει αρκετό όγκο στην συσκευή, σίγουρα παραπάνω από την cruzerlite αλλά προστατεύει και σε μεγαλύτερο βαθμό τη συσκευή.

είχα μια επιφύλαξη για το κατά πόσο θα αποκρίνονται καλά τα κουμπιά αλλά είναι όλα μια χαρά.

αρνητικό, εκτός από τον ογκο που δίνει στη συσκευή είναι το ότι βγαίνει αρκετά δύσκολα. έπρεπε να δω video στο youtube για να δω πως θα την βγάλω καθώς φοβόμουν μην κάνω ζημιά στη συσκευή!

αυτααααααά! :lol:

Φιλέ η πρώτη πολύ καλη μη σου πω οτι θα την πάρω και εγώ μαζί με μεταφορικά ποσο σου πήγε

πήρα διάφορα άλλα πράγματα αλλά νομίζω ότι η συγκεκριμένη με μεταφορικά και φπα και μετατροπή από λίρες σε € πήγε περίπου 20 €.

απλά να ξέρεις ότι έχει διάφορα χρώματα και μπορούν να αγοραστούν σε σετ των τριών με μια μικρή έκπτωση απ ότι βλέπω στο αμαζον

Καλημέρα και από εμένα.

χθες μου ήρθαν οι παρακάτω θήκες που είχα παραγγείλει και είπα να γράψω τις πρώτες εντυπώσεις μου!

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FH50DXM/ref=oh_details_o00_s00_i01?ie=UTF8&psc=1

Πρώτα η Cruzerlite λοιπόν! ήξερα τι να περιμένω, καθώς έχω πάρει θήκες της εταιρείας τόσο για το Ν7 2013 όσο και για το Ν4..

πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, και πολύ ωραία "ματ" υφή στο πίσω μέρος.

δημιουργεί "χείλος" μπροστά και προστατεύει την οθόνη ενώ αγκαλιάζει πολύ καλά την συσκευή και παρέχει επαρκή προστασία! γενικά πολύ ευχαριστημένος, όπως ακριβώς την περίμενα!

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00EV8Y6QQ/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Πάμε στην Spigen τώρα!

ήταν ένα πείραμα για μένα καθώς δεν ήμουν σίγουρος αν θα με βολέψει.. η ποιότητα της είναι τρομερή! πολύ ωραίο μαλακό πλαστικό, σχεδόν μεταξένιο στην υφή :p

το εξωτερικό bumper είναι σαν μεταλλικό αλλά από πλαστικό αν και δεν υστερεί καθόλου στην ποιότητα.

προσθέτει αρκετό όγκο στην συσκευή, σίγουρα παραπάνω από την cruzerlite αλλά προστατεύει και σε μεγαλύτερο βαθμό τη συσκευή.

είχα μια επιφύλαξη για το κατά πόσο θα αποκρίνονται καλά τα κουμπιά αλλά είναι όλα μια χαρά.

αρνητικό, εκτός από τον ογκο που δίνει στη συσκευή είναι το ότι βγαίνει αρκετά δύσκολα. έπρεπε να δω video στο youtube για να δω πως θα την βγάλω καθώς φοβόμουν μην κάνω ζημιά στη συσκευή!

αυτααααααά! :lol:

καλημέρα φιλε μπορείς να πεις αν στην cruzerlite πατιούνται καλα τα κουμπια κ αν κολαει το χερι?? οσο για την neo hybrid που την εχω να βγάζεις πρωτα το πλαισιο με τα κουμπια γύρω γύρω κ μετα το μαλακο μέρος....

IPhone 15 Pro 

καλημέρα φιλε μπορείς να πεις αν στην cruzerlite πατιούνται καλα τα κουμπια κ αν κολαει το χερι?? οσο για την neo hybrid που την εχω να βγάζεις πρωτα το πλαισιο με τα κουμπια γύρω γύρω κ μετα το μαλακο μέρος....

τα κουμπιά πατιούνται μια χαρά, δεν τα καλύπτει η θήκη οπότε έχεις απευθείας πρόσβαση στα πλήκτρα της συσκευής. δεν ξέρω αν έχεις χρησιμοποιήσει αντίστοιχη θήκη, ίσως να χρειαστείς λίγο χρόνο να τη συνηθίσεις αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα κουμπιά.

το πίσω μέρος όπως ανέφερα έχει ματ υφή ενώ το γύρω γύρω είναι πιο γυαλιστερό πλαστικό. δεν ξέρω τι εννοείς με το "κολλάει στο χέρι" αλλά γενικά δεν γλιστράει εύκολα.

για τη neo hybrid και γώ αυτόν τον τρόπο είδα από τα βίντεο :lol:

τα κουμπιά πατιούνται μια χαρά, δεν τα καλύπτει η θήκη οπότε έχεις απευθείας πρόσβαση στα πλήκτρα της συσκευής. δεν ξέρω αν έχεις χρησιμοποιήσει αντίστοιχη θήκη, ίσως να χρειαστείς λίγο χρόνο να τη συνηθίσεις αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα κουμπιά.

το πίσω μέρος όπως ανέφερα έχει ματ υφή ενώ το γύρω γύρω είναι πιο γυαλιστερό πλαστικό. δεν ξέρω τι εννοείς με το "κολλάει στο χέρι" αλλά γενικά δεν γλιστράει εύκολα.

για τη neo hybrid και γώ αυτόν τον τρόπο είδα από τα βίντεο :lol:

ναι με συγχωρείς φίλε δεν το διατυπωσα σωστα εννοούσα να μην γλιστράει..... εχω χρησιμοποιήσει στο n 4 παλιότερα οχι την ιδια μαρκα και θυμαμαι ήθελε καποια πιεση παραπανω

IPhone 15 Pro 

Γίνεται ναι.. Την έχω σε δύο χρώματα.. Κάλυπτει περιμετρικά εκτός από το κάτω μέρος αλλά μη φανταστείς την προστασία!!

Προστατευει απο γρατζουνιες και δεν παταει πισω και η καμερα ενω γυμνο παταει

μια χαρα θηκη ειναι

Αν γίνεται επίπεδο το πίσω μέρος με την θήκη αυτή, μου αρκεί.

Τώρα το ακουμπάω προσεκτικά πάντα για να μην χαλάσω την κάμερα (αν και έχω βάλει τζαμάκι από το Nillkin kit), το δαχτυλίδι της φαίνεται εύθραυστο.

Από την άλλη, με 0.3mm πάχος, λίγο δύσκολο να το φέρνει στο ίδιο επίπεδο, η κάμερα προεξέχει τουλάχιστον 2mm. :wacko:

Δε προστατεύει ρε παιδιά αυτό καλύτερα να το αφήσεις ετσι

Ό,τι και να είναι, μία κάποια προστασία σε σχέση με καθόλου θήκη θα παρέχει.

Αν μη τι άλλο, από γρατζουνιές αν πέσει, θα τις πάθει η θήκη και όχι το κινητό.

Για τα λεφτά της (€1 :p) δεν περιμένω και πολλά.

Είναι καλυτερο να ρωτήσετε στο επίσημο sub-forum για το G2.

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=204

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Ψάχνω για θήκη για εντός σπιτιού χρήση.

Με λίγα λόγια το κινητό τρώει σούπες μόνο μέσα στο σπίτι,οπότε θέλω μια θήκη που να μπαινοβγαίνει καθημερινά άνετα χωρίς να γρατζουναει και χωρίς να κάνει και άβολο το κινητό, να είναι δηλαδή τεράστια, καθώς το χρησιμοποιώ αρκετά εντός σπιτιού.

Εκτός σπιτιού έχω το pouch της mediadevil, και γενικά δεν παίζει να μου πέσει,οπότε δεν θέλω μόνιμα την θήκη πάνω.

Έχω παραγγείλει ήδη tempered glass btw,αλλά για θήκη δυσκολεύομαι να αποφασίσω

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG