Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG

Ekotas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ γυμνό που το είχα δεν είχα θέμα αλλά άκουσα ότι σε πτώσεις είναι σχετικά ευαίσθητο και δεν ήθελα να παίξω με τις πιθανότητες. Χώρια ότι αυτή η κάμερα με άγχωνε μην γδαρθεί....Περιμένω τώρα την θήκη της google να μην χάσω τελείως από την εμφάνιση...

παιδιά περιμένω αύριο να μου έρθει, τι επιλογές έχω απο ελλάδα για θήκη μέχρι να μου έρθει κάποια απο εξωτερικό?

προστασία οθόνης χρειάζεται?

Samsung Note 9 Black

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά περιμένω αύριο να μου έρθει, τι επιλογές έχω απο ελλάδα για θήκη μέχρι να μου έρθει κάποια απο εξωτερικό?

Ναι να βάλεις προστασία οθόνης. Βάλε ότι πιο φθηνό βρεις μέχρι να ρθει η θήκη ή αν δε βρεις μεγάλη προσοχή. Όχι στην ίδια τσέπη και τσαντάκια με κλειδιά και αιχμηρά αντικείμενα.

Skroutz it;)

Κρίνε μόνος σου πια να πάρεις. Tώρα μεμβράνη εγώ δεν ξαναβάζω σε συσκευή μου....δεν θέλω να χάνω την υφή του γυαλιού και την απεικόνιση της οθόνης για να βάζω ζελατίνες...

μια καλη και φτηνη λυση είναι αυτη του πλαισιου. εχει γυρω στα 4 ευρω και θα κανει τη δουλεια της μεχρι να ερθει η παραγγελια.

οσο για προστασια οθονης, εγω δε περναω ουτε μερα χωρις αλλα υπαρχουν και αλλοι που το εχουν καιρο χωρις προστασια οθονης και δεν εχει παρουσιασει προβλημα κανενα

Alex

δεν χαλάει χρώματα και αίσθηση?

χαράζεται η οθόνη εύκολα?

δεν λέω να τρίβω κλειδιά και γιαλόχαρτα,μιλάω για απλή everyday use.

btw δεν εχω πλαίσιο εδώ που μένω,απο public κοτσο κλπ έχει τιποτα?

http://www.skroutz.gr/s/4340119/Puro-Ultra-Flexible-Silicon-Cover-Transparent-Nexus-5.html

αυτή αξίζει?

Edited by haris013
Samsung Note 9 Black

Mobilecenter.gr δυο κομματια στα 3-4€. Εγω εχω τις ιδιες και στο iphone 5S, στο ΒΒ Q5 της γυναικας μου και στο ipod touch 5G της κορης. Πολυ καλη ποιοτητα, σε πολυ καλη τιμη.

Mobilecenter.gr δυο κομματια στα 3-4€. Εγω εχω τις ιδιες και στο iphone 5S, στο ΒΒ Q5 της γυναικας μου και στο ipod touch 5G της κορης. Πολυ καλη ποιοτητα, σε πολυ καλη τιμη.

ποια ακριβώς λες φίλε μου?

Samsung Note 9 Black

Βασικά για οθόνη πλήρωσα 10 ευρώ στα public αντιχαρακτική ζελατίνα και γιατί μου τη σπάνε τα αποτυπώματα. 6 ευρώ για θήκη απο ebay δέρμα Χόνγκ Κόνγκ που το κρατάει ψηλά για ταινίες και αλλά 7 για βαση αυτοκινητου. Το κινητό τζάμπα και τα σπάμε... :) παλι δεν κατάλαβα που φαίνεται στο s/n η παρτίδα του κινητού και τι σημαίνει. Αν μπορεί κάποιος να δώσει link ή να κατατοπίσει καλύτερα...

Βασικά για οθόνη πλήρωσα 10 ευρώ στα public αντιχαρακτική ζελατίνα και γιατί μου τη σπάνε τα αποτυπώματα. 6 ευρώ για θήκη απο ebay δέρμα Χόνγκ Κόνγκ που το κρατάει ψηλά για ταινίες και αλλά 7 για βαση αυτοκινητου. Το κινητό τζάμπα και τα σπάμε... :) παλι δεν κατάλαβα που φαίνεται στο s/n η παρτίδα του κινητού και τι σημαίνει. Αν μπορεί κάποιος να δώσει link ή να κατατοπίσει καλύτερα...

Εξωτερικά στο κουτί έχει ένα λευκό αυτοκόλλητο με το όνομα του κινητού, imei, s/n κτλ.

Τα τρία πρώτα νούμερα του s/n είναι η παρτίδα. Το πρώτο νούμερο είναι το έτος και τα δύο επόμενα ο μήνας κατασκευής.

Η spigen τελικα πρεπει να κανει πολυ καλη δουλεια διαβαζω παντου καλα σχολια...ειμαι νεος κατοχος του νεξους(μολις 1 εβδομαδα στα χερια μου) και λεω να παω για την χρυση spigen φαινεται τουμπανο

Η spigen τελικα πρεπει να κανει πολυ καλη δουλεια διαβαζω παντου καλα σχολια...ειμαι νεος κατοχος του νεξους(μολις 1 εβδομαδα στα χερια μου) και λεω να παω για την χρυση spigen φαινεται τουμπανο

Πραγματικα είναι μια απο τις κορυφαίες εταιρίες σε αυτό το τομέα και στα screen protectors αλλά πρόσεξε αυτή τη θήκη γιατί προσθέτει αρκετό όγκο και το κινητό ηδη δεν είναι και μικρο. Βέβαια αν δεν εχεις θέμα προχωρά.

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

ποια ακριβώς λες φίλε μου?

Συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση. Η συσκευασια λεει Trendy επανω. Αν βρω λινκ θα το ποσταρω.

Edit: αυτο ειναι το πακετο που εχω παρει, με τα δυο μεσα.

http://www.mobilecenter.gr/screen-protector-clear-for-lg-nexus-5-2-..html

Η μαρκα ειναι Trendy.

Edited by tfd1978

Συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση. Η συσκευασια λεει Trendy επανω. Αν βρω λινκ θα το ποσταρω.

Edit: αυτο ειναι το πακετο που εχω παρει, με τα δυο μεσα.

http://www.mobilecenter.gr/screen-protector-clear-for-lg-nexus-5-2-..html

Η μαρκα ειναι Trendy.

σε ευχαριστώ πάρα πολύ! :D

οι puro θήκες τι λένε? αξίζουν μέχρι να πάρω κάποια καλύτερη?

Samsung Note 9 Black

Εχω παρει μια puro ημιδιαφανη smoked χρωμα, ...καλη, δεν γλυστραει, καλη ποιοτητα κατασκευης, πολυ ωραια και ευκολη εφαρμογη, full προστασια, αλλα "μπολικη"! Τωρα ειμαι με μια 0,3χιλ. απο e-matrix.gr στα 3,90€. Την ιδια φοραω και στο 5S. Προστασια μονο απο γρατσουνιες και μικροχτυπηματα, οχι χτυπηματα/πεσιματα. Αλλα το κινητο δεν χαλαει σε μεγεθος. Διατηρει την μορφη του. Edited by tfd1978

Εχω παρει μια puro ημιδιαφανη smoked χρωμα, ...καλη, δεν γλυστραει, καλη ποιοτητα κατασκευης, πολυ ωραια και ευκολη εφαρμογη, full προστασια, αλλα "μπολικη"! Τωρα ειμαι με μια 0,3χιλ. απο e-matrix.gr στα 3,90€. Την ιδια φοραω και στο 5S. Προστασια μονο απο γρατσουνιες και μικροχτυπηματα, οχι χτυπηματα/πεσιματα. Αλλα το κινητο δεν χαλαει σε μεγεθος. Διατηρει την μορφη του.

Καλημερα!αν μπορεις δωσε λινκ γιατι και εγω ψαχνω μια πολλη λεπτη και δεν βρισκω.

Καλημερα. Δεν εχω συγκεκριμενο λινκ για αυτη τη θηκη. Ειχα περασει απο το μαγαζι για κατι αλλο, και εκανα τυχαια ερωτηση, και μολις ειχε φερει, Μεγαλη Παρασκευη. Στο Χαλανδρι ειναι το μαγαζι. Παρε ενα τηλεφωνο και πες τους για την πολυ λεπτη, 3χιλιοστα θηκη για το Ν5, στα 3,90€ και θα καταλαβουν. Ειχε λευκο ημιδιαφανο, το smoked, ροζακι, μπλε/μωβ και νομιζω και κιτρινο, αν θυμαμαι καλα.

( e-matrix.gr )

Καλημερα. Δεν εχω συγκεκριμενο λινκ για αυτη τη θηκη. Ειχα περασει απο το μαγαζι για κατι αλλο, και εκανα τυχαια ερωτηση, και μολις ειχε φερει, Μεγαλη Παρασκευη. Στο Χαλανδρι ειναι το μαγαζι. Παρε ενα τηλεφωνο και πες τους για την πολυ λεπτη, 3χιλιοστα θηκη για το Ν5, στα 3,90€ και θα καταλαβουν. Ειχε λευκο ημιδιαφανο, το smoked, ροζακι, μπλε/μωβ και νομιζω και κιτρινο, αν θυμαμαι καλα.

( e-matrix.gr )

Ευχαριστω για τις πληροφοριες.το θεμα ειναι οτι ειμαι χαλκιδικη...μια ερωτηση μονο πριν τους τηλεφωνησω...καλυπτει ολο το κινητο ή πανω και κατω εχει κενα;

Το μονο κενο που εχει ξεκιναει απο το μικροφωνο και φτανει μεχρι το ηχειο. Δηλαδη στο κατω μερος στο κεντρο ειναι κενο. Ολο το γυρω γυρω ειναι καλυμενο. Επισης εχει κενο στα κουμπια εντασης, στο power button και το sim tray, και camera/ακουστικα/δευτερο μικροφωνο. Αρα, οι κατω γωνιες ειναι καλυμενες. Το κενο αρχιζει κυριολεκτικα απο το μικροφωνο και σταματαει στο ηχειο. Οχι απο γωνια σε γωνια.

Παρέλαβα χθες τη Spigen Neo Hybrid Satin Silver. Έχω και τη Spigen Ultra Fit επίσης. Θετικά της Neo Hybrid: α) Μεγαλύτερη προστασία β) Ωραία αίσθηση και καλή ποιότητα κατασκευής. Αρνητικά: α) Το κινητό μεγαλώνει αρκετά. β) Δεν κουμπώνει το sd card reader της Meenova και φαντάζομαι θα δυσκολευτείς να βρεις OTG που να κουμπώνει εύκολα. Πρέπει να βγάλω πρώτα τη θήκη για να βάλω το sd card reader και δε βγαίνει και τόσο εύκολα. Η Ultra Fit είναι αρκετά λεπτή, δε δίνει όγκο και έχει ωραία αίσθηση ματ η πλάτη αλλά δε σου παρέχει την προστασία της Neo Hybrid. Επίσης σου γδέρνει λιγάκι της γωνίες.

Παρέλαβα χθες τη Spigen Neo Hybrid Satin Silver. Έχω και τη Spigen Ultra Fit επίσης. Θετικά της Neo Hybrid: α) Μεγαλύτερη προστασία β) Ωραία αίσθηση και καλή ποιότητα κατασκευής. Αρνητικά: α) Το κινητό μεγαλώνει αρκετά. β) Δεν κουμπώνει το sd card reader της Meenova και φαντάζομαι θα δυσκολευτείς να βρεις OTG που να κουμπώνει εύκολα. Πρέπει να βγάλω πρώτα τη θήκη για να βάλω το sd card reader και δε βγαίνει και τόσο εύκολα. Η Ultra Fit είναι αρκετά λεπτή, δε δίνει όγκο και έχει ωραία αίσθηση ματ η πλάτη αλλά δε σου παρέχει την προστασία της Neo Hybrid. Επίσης σου γδέρνει λιγάκι της γωνίες.

να'σαι καλά για τις παρατηρήσεις, με γλύτωσες από μια τζάμπα αγορα.

το βρίσκω απαράδεκτο στη μια περίπτωση να πρέπει να βγάλεις θήκη για να χρησιμοποιήσεις otg και στην άλλη να σου προκαλεί ζημια (!) στη συσκευή

Alex

Περιμενω την fusion και τα ismooth και επειδη ειμαι μες το αγχος μην γινει καμια στραβη αποφασησα να κανω μια πατεντα μεχρι να μου ερθουν και να μην ξοεδεψω τζαμπα λεφτα, πηρα ενα μαντηλακι απο γυαλια σχετικα μεγαλο και το εραψα(οχι εγω η μανα)γυρω και το εκανα σαν μια προχειρη pouch οποτε για τα απλα κλειδια κερματα η κανενα πετραδη ειμαι καλυμενος. Νομιζω ειναι μια καλη λυση για προχειρη προστασια.

Όσοι έχετε το meenova micro sd card reader το έχετε παραγγείλει απ' το επίσημο site της meenova ή από κάπου αλλού;

Περιμενω την fusion και τα ismooth και επειδη ειμαι μες το αγχος μην γινει καμια στραβη αποφασησα να κανω μια πατεντα μεχρι να μου ερθουν και να μην ξοεδεψω τζαμπα λεφτα, πηρα ενα μαντηλακι απο γυαλια σχετικα μεγαλο και το εραψα(οχι εγω η μανα)γυρω και το εκανα σαν μια προχειρη pouch οποτε για τα απλα κλειδια κερματα η κανενα πετραδη ειμαι καλυμενος. Νομιζω ειναι μια καλη λυση για προχειρη προστασια.

Ή πολύ απλά θα μπορούσες να το βάζεις σε μια τσέπη μόνο του.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Όσοι έχετε το meenova micro sd card reader το έχετε παραγγείλει απ' το επίσημο site της meenova ή από κάπου αλλού;

Εγώ το αγόρασα απο το play247

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Φοβάμαι τπτ πετραδάκια σκόνη κτλ. Έτσι μου φενεται πιο προστατευμένο κ χωρίς κοστος κ ιδιαίτερο κόπο οποτε εντάξει είναι απλα μια επιλογή.

Έβγαλα χθες το screen protector . Αυτή η αίσθηση που έχει χωρίς προστατευτικό , είναι άλλο πράμα... Θα το αφήσω έτσι κι οτι γίνει :P
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG