kax Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μόλις μου ήρθε το smart cover της Nillkin. Θα το δοκιμάσω μερικές μέρες να δω αν με βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 αρα δε το γλυτωνω το δεκαρικο στην καλυτερη...ευχαριστω! ναι καρντασι αλλα να ξέρεις dbrand είναι εγγύηση... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Κάποιο link γι αυτά τα dbrand που λέτε? Καλύπτουν στο πλάι περιμετρικά την συσκευή? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=YZX7UrGOAsXY7Ab5kYGQCQ&url=http://dbrand.com/&cd=1&ved=0CCQQFjAA&usg=AFQjCNGHq8DBzVgjMDjLkhscTWJQ2bSfMw&sig2=AsOBvUm1mHXNXMlcYOK5uA Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=YZX7UrGOAsXY7Ab5kYGQCQ&url=http://dbrand.com/&cd=1&ved=0CCQQFjAA&usg=AFQjCNGHq8DBzVgjMDjLkhscTWJQ2bSfMw&sig2=AsOBvUm1mHXNXMlcYOK5uA Καλά το black leather τα σπάει. Μπαίνουν άραγε εύκολα?η θέλει σπρέι και τέτοια πράγματά. Στέλνουν ελλάδα έτσι? πόσες μέρες να κάνει για κρήτη? Βρήκα και βίντεο....δείχνει εύκολο αλλά χλωμό. Edited February 12, 2014 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ψαξτο και λίγο βρε αδερφέ. Όλες οι απαντήσεις είναι στο site που σου έβαλα. Στο FAQ και στο Ηow To. Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλά το black leather τα σπάει. Μπαίνουν άραγε εύκολα?η θέλει σπρέι και τέτοια πράγματά. Στέλνουν ελλάδα έτσι? πόσες μέρες να κάνει για κρήτη? Βρήκα και βίντεο....δείχνει εύκολο αλλά χλωμό. Μπαίνουν πολύ εύκολα έχω βάλει στο nexus 4 το carbon απλό αυτοκόλλητο φαντάσου αλλά γίνεται ένα με την συσκευή!!!Αν θυμάμαι καλά σε 11 μέρες το είχα..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μπαίνουν πολύ εύκολα έχω βάλει στο nexus 4 το carbon απλό αυτοκόλλητο φαντάσου αλλά γίνεται ένα με την συσκευή!!!Αν θυμάμαι καλά σε 11 μέρες το είχα..... Όταν το βγάλουμε ελπίζω να μην πάρει και το πλαστικό του κινητού μαζί. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Όταν το βγάλουμε ελπίζω να μην πάρει και το πλαστικό του κινητού μαζί. οχι δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι τοσο ισχυρη η κολλα....θα το εχει ψαξει η dbrand σιγουρα.....εχεις να κανεις και με 3M που ειναι εγγύηση... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μου ήρθαν τα screen protectors που είχα παραγγείλει από το site της ismooth. Μια εβδομάδα έκαναν από την ώρα που τα παρήγγειλα. Έχουν ανοίγματα και για τους αισθητήρες που υπάρχουν πάνω δεξιά από την οθόνη. Πάντως πάρα τις λεπτομερεστατες οδηγίες που συνόδευαν τα screen protectors η τοποθέτηση τους ήταν αρκετά δύσκολη. Από Δευτέρα περιμένω ringke slim case και spigen ultra hybrid case Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μου ήρθαν τα screen protectors που είχα παραγγείλει από το site της ismooth. Μια εβδομάδα έκαναν από την ώρα που τα παρήγγειλα. Έχουν ανοίγματα και για τους αισθητήρες που υπάρχουν πάνω δεξιά από την οθόνη. Πάντως πάρα τις λεπτομερεστατες οδηγίες που συνόδευαν τα screen protectors η τοποθέτηση τους ήταν αρκετά δύσκολη. Από Δευτέρα περιμένω ringke slim case και spigen ultra hybrid case ismooth με διάφορα οι καλύτερες... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 με σχεδόν τέλειο συγχρονισμό με το τηλέφωνο που παρέλαβα χτες, σήμερα ήρθε και η ringke fusion. την συγκεκριμένη θήκη την είχα και στο nexus 4 οπότε πάνω κάτω ήξερα τι να περιμένω. αυτή τη φορά έβγαλα αμέσως την ζελατίνα και από την εσωτερική πλευρά της θήκης γιατί στην προηγούμενη μου πήρε 1-2 μέρες να καταλάβω ότι έχει και εκεί ζελατίνα.:O τα πλήκτρα αυξομέιωσης της έντασης και το Power button σου δίνουν την αίσθηση ότι θα ξεκολλήσουν από τη θήκη, αλλά αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν ωραία αίσθηση στο πάτημα. πραγματικά καμία σχέση με αυτή του N4 που ήθελε αγώνα για να πατήσεις τα πλήκτρα. ωραία σχετικά αίσθηση αφήνει και το υλικό που βρίσκεται περιμετρικά. επίσης ο όγκος που προσθέτει στην συσκευή δεν με χαλάει καθόλου, ίσα ίσα για τα χέρια και τα γούστα μου έχει καλύτερο πιάσιμο. αυτό που τα χαλάει είναι το διαφανές κομμάτι της θήκης. πολλές δακτυλιές και γενικά σε συνδυασμό με την μάυρη πλάτη του κινητού δεν δείχνει ιδιαίτερα ωραίο το αποτέλεσμα. νομίζω ότι αν την κρατήσω θα προσπαθήσω να βρω κάτι ωραίο να τυπώσω και να το κολλήσω στην πλάτη σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνει στη συσκευασία. αλήθεια, έχει ψάξει κανένας αν κυκλοφορουν έτοιμα templates για την συγκεκριμένη θήκη πχ με το logo του nexus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Καλά το black leather τα σπάει. Μπαίνουν άραγε εύκολα?η θέλει σπρέι και τέτοια πράγματά. Στέλνουν ελλάδα έτσι? πόσες μέρες να κάνει για κρήτη? Βρήκα και βίντεο....δείχνει εύκολο αλλά χλωμό. Στείλε τους μήνυμα στο χδα για εκπτωτικο κωδικό Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 αλήθεια, έχει ψάξει κανένας αν κυκλοφορουν έτοιμα templates για την συγκεκριμένη θήκη πχ με το logo του nexus? εδω εχει για την spigen ultra hybrid http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2527376 μερικα ειναι πολυ ωραια δεν ξερω βεβαια αν μπορεις να τα βαλεις και με την δικια σου αλλα λογικα θα γινεται αφου ειναι σχεδον ιδιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 εδω εχει για την spigen ultra hybrid http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2527376 μερικα ειναι πολυ ωραια δεν ξερω βεβαια αν μπορεις να τα βαλεις και με την δικια σου αλλα λογικα θα γινεται αφου ειναι σχεδον ιδιες thanks, θα πάρω ιδέες βρήκα πάντως έτοιμο template για τη ringke εδώ επειδή εγώ δεν έχω και πολύ καλλιτεχνική φλέβα, θα βάλω κανένα γνωστό μου να μου φτιάξει κάτι στο photoshop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_z250 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μου ηρθε κ εμενα η neo hybrid spigen με το screen protector της ιδιας εταιριας, ο μπιμ ο ταχυδρομος τα ειχε αφησει στο γραμματοκιβωτιο πανω και παρολιγο να το ξαφριζαν. Τεσπα το κινητακι εγινε τουμπανο. Το μονο π με απογοητευσε ειναι η ποιοτητα της ζελατινας, επρεπε να παρω την ismooth και ας περιμενα λιγακι παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ψάχνω μάταια θήκη τύπου lifeproof κλειστη , για προστασία κυρίως απο σκόνη . δεν με ενδιαφέρει να είναι waterproof . γνωρίζει κανεις κάτι? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μόλις παρέλαβα spigen ultra hybrid και Ringke slim από Amazon.co.uk. Παρήγγειλα Σάββατο και έγινε dispatched Δευτέρα απόγευμα ενώ ήρθε 3 μέρες πριν από την πρόγραμματισμενη ημερομηνία άφιξης. Αμάν πια με τα ΕΛΤΑ που τα αφήνουν τα πάντα στην είσοδο της πολυκατοικίας ας το κρατήσουν στο ταχυδρομείο και ας μας στείλουν μια ειδοποίηση να περασουμε να τα πάρουμε. Για τις δύο θήκες τώρα. Η Ringke slim είναι όντως πολύ λεπτή και έτσι διατηρείται το design του κινητού. Το υλικό κατασκευής έχει καλή αίσθηση στο χέρι και δεν γλιστράει. Βέβαια δεν φτάνει με τίποτα την αίσθηση που έχει το γομωδες πλαστικό στην πλάτη του κινητού. Μπαίνει σχετικά εύκολα αλλά βγαίνει με δυσκολία. Η ultra hybrid είναι μια πολύ όμορφη θήκη η οποία όμως πρόσθετει αρκετό όγκο στο κινητό. Έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις με την neo hybrid ωστόσο πιστεύω πως η neo hybrid έχει και καλύτερη αίσθηση στο χέρι και προσφέρει καλύτερη προστασία λόγω του υλικού κατασκευής. Ένα αρνητικό που βρήκα στην ultra hybrid είναι ότι τα κουμπιά χρειάζονται αρκετά περισσότερο πίεση για να τα πατήσεις απ ότι χωρίς θήκη, αλλά αυτό πιστεύω είναι κάτι που συνηθίζεται. Μπαίνει και βγαίνει εύκολα, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος να φύγει το κινητό χωρίς να το θέλουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Λογισμικό επιδόσεις αναβάθμιση nexus.. Κάμερα οθόνη ραδιόφωνο g2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 (edited) τι λέτε για σούπερ φώτο!!!!!http://nexus5accessories.com/photojojo-nexus-5-lenses/ Edited February 15, 2014 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπέρα σε όλους Περιμένω και εγω με την σειρά μου την official bumber case σε μαυρο χρώμα,την παράγγειλα εχθές από Αγγλία,μου αρέσει το λογότυπο nexus που εχει στην πίσω μεριά,και η υφή της που μοιάζει σαν αυτη του κινητού.Εχει κάποιος την ίδια να μου πει εντύπωσης; Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Ξεχνάτε την μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ τον δυο. Η μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 τι λέτε για σούπερ φώτο!!!!!http://nexus5accessories.com/photojojo-nexus-5-lenses/ Εχω διαβάσει ότι το δαχτυλίδι στον φακό φιλοξενεί το OIS του κινητού και ενδεχομένως ένας μαγνητικός φακός στο σημείο εκείνο να προκαλέσει προβλήματα στο hardware αυτό. Μέχρι να δείτε κάτι επίσημο απο την Google θα έλεγα να τα αποφύγετε... Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Εχω διαβάσει ότι το δαχτυλίδι στον φακό φιλοξενεί το OIS του κινητού και ενδεχομένως ένας μαγνητικός φακός στο σημείο εκείνο να προκαλέσει προβλήματα στο hardware αυτό. Μέχρι να δείτε κάτι επίσημο απο την Google θα έλεγα να τα αποφύγετε... λες φιλε??Οκ για να δουμε..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Εγώ πάλι έχω διαβάσει πως ήδη υπάρχει μαγνητικό δαχτυλίδι στον φακό της κάμερας του nexus ?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts