tonydeli7 Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 γεια σας παιδες!τι λεει?ολα οκ?εχω ενα προβλημα με το seus... απο τοτε που εβαλα τα windows 2003 οταν παω να κανω setup το seus μου βγαζει: http://i12.photobucket.com/albums/a233/tonydeli7/k750.jpg τι λετε να φταιει?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelaras_AF Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Απλα δεν παιζει το Seus στα 2003 . Αν εχεις καποιο αλλο μηχανημα με XP τρεξτο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 ok!thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 gia na kanw update thelw eidiko kalwdio???? mporei na mou pei kapoios pws tha kanw auto to update giati den vgazw arxh kai telos?? thanks... Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 gia na kanw update thelw eidiko kalwdio???? mporei na mou pei kapoios pws tha kanw auto to update giati den vgazw arxh kai telos?? thanks... Όχι. Το καλώδιο υπάρχει στο κουτί του. Όσο για τις οδηγίες, έχουν γραφεί αρκετές φορές. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Όχι. Το καλώδιο υπάρχει στο κουτί του. Όσο για τις οδηγίες, έχουν γραφεί αρκετές φορές. emena eixe ena kalwdio mesa aplo sth mia akrh eixe usb kai sthn allh to arseniko gia to kinhto!! kai anamesa tous kalwdio aplo oxi me kati anamesa sto aplo kalwdio!!! h diadikasia exei graftei polles fores ok to katalavainw alla egw den mporw na vrw akrh ean mporousate na me vohthisete tha sas eimouna upoxrews!! den xerw oute kanw apo pou tha to katevasw to firmware. sta link pou dinetai den vlepw kanena download. Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgouros Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Μόλις πήρα ένα καινούριο Κ750i με την R1Α008 έκδοση εγκατεστημένη. Αν και σε όλα όσα το δοκίμασα, το κινητό είναι άψογο, μου παρουσιάζει ένα εκνευριστικό πρόβλημα. Οταν ορίσω μια συντόμευση π.χ. στο δεξί πάτημα του joystick, το κινητό τη θυμάται μόνο μέχρι να το σβήσω. Με το που το ανοίγω ξανά, η συντόμευση χάνεται και μου ζητά να την ορίσω έκ νέου. Μήπως κάποιος μπορεί να μου πεί εάν η αναβάθμιση 2.2.13.7d που υπάρχει αυτό τον καιρό στο site της SE θα μου λύσει αυτό το πρόβλημα; (χωρίς φυσικά να μου δημιουργήσει ένα σωρό άλλα... :cry: ) ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 foto hmera!!! me plhres zoom... :( :( twra ti exete na phte?? anaferw ti exw katevasei gia na kanw online update!!! exw trexei to cd pou dinei h SE meta katevasa to UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe kai to ekana kai auto egkatastash , katevasa to macromedia player opws elege sto site. ti allo prepei na katevasw? kai pws paw sto site na katevasw to firmware? mporei kapoios na me vohthisei?? to SEUS pou diavasa se ena post edw mesa ti einai kai pou apo pou mporw na to katevasw? giati elege na to katevasw kai na to trexw! xrhshmopoio to kalwdio pou eixe mesa sthn suskeuasia. Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 ok ta katafera!!! ekana update! alla kai pali kati ginete me ton fako den vgazei kathara Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 foto hmera!!! me plhres zoom... :( :( twra ti exete na phte?? Είναι πίσω από παράθυρο?!! (το ρωτάω γιατί βλέπω κάτι σαν αντικαθρεφτισμό στην φωτό) Αν ναι,είναι φυσικό να έχει βγει θολωμένη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Ερώτηση για το update ! Με την αναβάθμηση μήπως διαγράφοντε από το τηλέφωνο ότι έχει μέσα? Πως γίνετε να πάρω ένα πλήρες backup γιατί με το προγραμματάκι που δίνει η ericsson δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Ερώτηση για το update ! Με την αναβάθμηση μήπως διαγράφοντε από το τηλέφωνο ότι έχει μέσα? Πως γίνετε να πάρω ένα πλήρες backup γιατί με το προγραμματάκι που δίνει η ericsson δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Ευχαριστώ Εκτος από τα symbian κινητά της, η online αναβάθμιση που γίνετε από το επίσημο site της SE ,δεν διαγραφει τίποτα από το κινητό!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Είναι πίσω από παράθυρο?!! (το ρωτάω γιατί βλέπω κάτι σαν αντικαθρεφτισμό στην φωτό) Αν ναι,είναι φυσικό να έχει βγει θολωμένη!! ayta pou vlepeis pou kanei san antikatrismo einai kalwdia ths DEH. oxi den einai mesa apo tzami!! pws thn vlepeis??? sto skotadi omws den einai polu katharh... Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 ayta pou vlepeis pou kanei san antikatrismo einai kalwdia ths DEH. oxi den einai mesa apo tzami!! pws thn vlepeis??? sto skotadi omws den einai polu katharh... Για service σε βλέπω... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkam Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ Update ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ Site ΤΗΣ ΣΟΝΥ ΕΡΙΚΣΟΝ.ΕΓΙΝΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gonzalez52 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Προσπαθώντας και εγώ να αναβαθμίσω το w800 μου είπα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου. Αν και ολοκαίνουργιο θέλησα να το αναβαθμήσω λόγω της χαμηλής έντασης του ακουστικού (κάπου είχα διαβάσει ότι τα καινούργια updates βελτιώναν την ένταση). Έκανα εγκατάσταση το PC suite, κατέβασα και έκανα install το Update Service και δοκίμασα την τύχη μου. 1η προσπάθεια και λίγο πριν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του νέου λογισμικού μου βγάζει σφάλμα... :cry: Παθαίνω ένα μικρό σοκ, το κινητό αργεί να ανόιξει αλλά τελικά ανοίγει. Σύμφωνα με το >*<<*<*< έχω την καινούργια έκδοση αλλά που είναι τα ελληνικά ..οέο?? Άφαντα...Μοναδική επιλογή στην γλώσσα λειτουργίας είναι τα English. Ξαναδοκιμάζω την τύχη μου. 2η προσπάθεια ξανά τα ίδια...Βάζω το software στο λάπτοπ και δοκιμάζω και εκεί...και εκεί τα ίδια. Κάνω απεγκατάσταση των προγραμμάτων, βγάζω ότι έχει μείνει από το registry και ξανά εγκατάσταση...4η προσπάθεια και εξακολουθώ να μην έχω ελληνικά και να μην ολοκληρώνεται η εγκατάσταση. Τελικά αποφασίζω να κάνω ένα master reset χάνοντας οτιδήποτε έχω στο κινητό (αφού έχω κάνει backup πρώτα). Βγάζω και τo memory stick και ξαναδοκιμάζω. Ταταταταμ!!! Επιτέλους η εγκατάσταση του νέου λογισμικού ολοκληρώνεται με επιτυχία. Ανοίγω το κινητό αλλά πάλι τίποτα από ελληνικά. Κάνω ένα ακόμη master reset και ως δια μαγείας εμφανίζονται τα ελληνικά μου!! :lol: :) :lol: ! Ίσως με αυτόν τον τρόπο (κάνοντας δηλαδή master reset πρωτού και αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και αφαιρώντας thn memory stick) μπορέσουν κάποιοι να λύσουν τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί! Αυτά από εμένα..ελπίζω να βοήθησα κάποιους. Φιλικά Χρήστος Παράθεση ----------------- HP IPAQ 4150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση στο w800 μου.πάντα μου λέει πως έχω το τελευταίο λογοσμικο:cry: Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaiosz Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Παιδια εχω στο κ750ι μου την εκδοση R1N035 ξερετε ποια ειναι η τελευταια εκδοση στο site της SE και αν αξιζει να κανω αναβαθμιση(με την εκδοση που εχω τωρα δεν εχω καποιο προβλημα).Ας μου πει οποιος γνωριζει κατι θα με βοηθησει πολυ!!! Παράθεση VaiosZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Παιδια εχω στο κ750ι μου την εκδοση R1N035 ξερετε ποια ειναι η τελευταια εκδοση στο site της SE και αν αξιζει να κανω αναβαθμιση(με την εκδοση που εχω τωρα δεν εχω καποιο προβλημα).Ας μου πει οποιος γνωριζει κατι θα με βοηθησει πολυ!!! Ειναι η R1BC002 και να την κάνεις άφοβα. Λύθηκαν ολα τα προβλήματα. Απλά θέλω να πω την κακία μου " Ηταν ανάγκη να περάσουν 9 μήνες για να δούμε να δουλεύει η συσκευή χωρίς προβλήματα??? " :angry: :angry: :angry: Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaiosz Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 επειδη δεν θυμαμαι ακριβως την διαδικασια για να κανω την αναβαθμιση που πρεπει που ακριβως πρεπει να παω στο site της SE? Παράθεση VaiosZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Πήγαινε εδώ: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=21839&esi=true και ακολούθησε τις οδηγίες. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Πως θα κάνω την αναβάθμιση?πάντα μου βγάζει ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού, και δεν μου έχει την επιλογή "συνέχεια":cry: :cry: Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Έχει αναφερθεί αρκετές φορές. Αλλά αν είσαι σίγουρος ότι δεν είναι η τελευταία έκδοση του λογισμικού αυτή που έχεις και έχεις προετοιμάσει τον υπολογιστή σου σύμφωνα με τις οδηγίες, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επιμένεις. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Ok thank you geofil Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Πόσο περίπου κρατάει το online update; Εδώ και κανένα δεκάλεπτο το πρόγραμμα έχει σταματήσει έχοντας γεμίσει όλο το progress bar, αλλά δεν κάνει τίποτα. Δεν έχει κολλήσει πάντως. Είναι φυσιολογικό αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts