Jump to content

gonzalez52

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

gonzalez52's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σορυ αλλά επανήλθα να απαντήσω μόνος μου την 1η ερώτηση μου. Από εχθές που πήρα το τηλέφωνο σκεφτόμουν τι μπορεί να σημαίνει το "Ρολόι λειτ. ύπνου". :wacko: Βασικά μόλις το κατάλαβα! :O Το ενεργοποίησα και πλέον η οθόνη δεν σβήνει τελείως μετά από περίπου 30", αλλά δείχνει την ώρα και μαζί αν υπάρχουν αναπάντητες ή μυνήματα καθώς και αν το πληκτρολόγιο είναι κλειδωμένο και αν είναι σε κατάσταση "Σιωπηλό". Πάντως αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το SEMC WAP και σε τι διαφέρει από το Cosmote GPRS...?
  2. Καλημέρα σε όλους. Χθες ήρθε στα χέρια μου το Κ800! Πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. 2 ερωτησούλες μόνο. Η πρώτη έχει να κάνει με τη οθόνη του κινητού. Όταν το κινητό μπαίνει σε standby mode η οθόνη σβήνει τελείως ενώ και στο k700, k750 kai w800 που είχα φαινόταν το σηματάκι του μυνήματος ή της αναπάντητης, αν είχες. Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό? Θέλω απλώς να βλέπω αν έχω αναπάντητη ή μύνημα χωρίς να χρειάστεί να πατήσω κάποιο πλήκτρο... Η 2η ερώτηση σχετίζεται με τις ρυθμίσεις Ιντερνετ. Υπάρχουν 3 profiles: Cosmote GPRS Cosmote MMS SEMC Wap Στις Ρυθμίσεις Ιντερνετ είναι ενεργοποιημένο το SEMC WAP ενώ στις Ρυθμίσεις Jana είναι το Cosmote GPRS...Είναι λογικό αυτό? (Τις ρυθμίσεις τις "κατέβασα" από το site της SE) Ευχαριστώ! Keep up the good work!
  3. Προσπαθώντας και εγώ να αναβαθμίσω το w800 μου είπα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου. Αν και ολοκαίνουργιο θέλησα να το αναβαθμήσω λόγω της χαμηλής έντασης του ακουστικού (κάπου είχα διαβάσει ότι τα καινούργια updates βελτιώναν την ένταση). Έκανα εγκατάσταση το PC suite, κατέβασα και έκανα install το Update Service και δοκίμασα την τύχη μου. 1η προσπάθεια και λίγο πριν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του νέου λογισμικού μου βγάζει σφάλμα... :cry: Παθαίνω ένα μικρό σοκ, το κινητό αργεί να ανόιξει αλλά τελικά ανοίγει. Σύμφωνα με το >*<<*<*< έχω την καινούργια έκδοση αλλά που είναι τα ελληνικά ..οέο?? Άφαντα...Μοναδική επιλογή στην γλώσσα λειτουργίας είναι τα English. Ξαναδοκιμάζω την τύχη μου. 2η προσπάθεια ξανά τα ίδια...Βάζω το software στο λάπτοπ και δοκιμάζω και εκεί...και εκεί τα ίδια. Κάνω απεγκατάσταση των προγραμμάτων, βγάζω ότι έχει μείνει από το registry και ξανά εγκατάσταση...4η προσπάθεια και εξακολουθώ να μην έχω ελληνικά και να μην ολοκληρώνεται η εγκατάσταση. Τελικά αποφασίζω να κάνω ένα master reset χάνοντας οτιδήποτε έχω στο κινητό (αφού έχω κάνει backup πρώτα). Βγάζω και τo memory stick και ξαναδοκιμάζω. Ταταταταμ!!! Επιτέλους η εγκατάσταση του νέου λογισμικού ολοκληρώνεται με επιτυχία. Ανοίγω το κινητό αλλά πάλι τίποτα από ελληνικά. Κάνω ένα ακόμη master reset και ως δια μαγείας εμφανίζονται τα ελληνικά μου!! :lol: :) :lol: ! Ίσως με αυτόν τον τρόπο (κάνοντας δηλαδή master reset πρωτού και αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και αφαιρώντας thn memory stick) μπορέσουν κάποιοι να λύσουν τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί! Αυτά από εμένα..ελπίζω να βοήθησα κάποιους. Φιλικά Χρήστος
  4. Γεια και χαρά σε όλους! Sorry για το off-topic αλλά αν μπορείτε να με καθοδηγήσετε θα ταν σούπερ! Σκέφτομαι να πουλήσω το k750i μου. Ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα να το κάνω μέσα από το forum κάπου γιατί δεν βρίσκω κάποιο topic με αγγελίες...
  5. Kαλά, πρόβλημα σίγουρα δεν είναι! Απλά αναρωτιώμουν αν γενικά συμβαίνει αυτό ή μόνο σε εμένα..Μπορεί να το κοιτάξει κάποιος να μου πει?! Εεεευχαριστώ!!!! :rolleyes:
  6. Καλημέρα κι από μένα! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Όταν είμαι στο music player και ακούω τα τραγούδια με το που τελειώνει ένα τραγούδι και ξεκινάει το άλλο ακούγεται ένα ελαφρύ "τσαφ" από το μεγάφωνο. Δεν ξέρω αν μου το κανε από την αρχή αλλά σήμερα το παρατήρησα. Ακούγεται όταν έχει γενικά ησυχία ή αν βάλεις το αυτί σου κοντά στο ηχείο...Είναι λογικό αυτό ή τα φτησε το ηχειάκι μου?? Όταν χρησιμοποιώ handsfree δεν ακούγεται τίποτα...
  7. Kαλησπέρα σε όλους! Είμαι κι εγώ ένας νέος κάτοχος του D500 και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Χρησιμοποίησα έναν οδηγό για να μετρατρέψω κάποια MP3 σε MMF με δόνηση μέσω του ATS-MA3-SMAF. Το αποτέλεσμα ήταν συμπαθητικό όσον αφορά τον ήχο αλλά η δόνηση εκτός του ότι ακούγεται περισσότερο από το ringtone είναι συνεχόμενη. Ακούγεται δηλαδή το ringtone αλλα κυρίως ακούγεται ένα βουητό! Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην γίνεται αυτό? Να υπάρχει ας πούμε η δόνηση ανά 1 δευτερόλεπτο ή κάτι τέτοιο? Η ένταση της δόνησης ρυθμίζεται κάπως?
  8. Εμένα γιατί μου φαίνεται πως τρέχει πιο αργά όταν είναι στην SD κάρτα..? :blink: Μπορεί μήπως κάποιος να δώσει κάποιους ενδεικτικούς χρόνους..πχ Έναρξη εφαρμογής, Δρομολόγση απο Χ σε Υ...
  9. Μη με ρωτήσετε πως αλλά ξαφνικά έφτιαξε και η αποφυγή δρόμων!!
  10. Καλησπέρα σε όλους! Κατέβασα τους καινούργιους χάρτες και θα θελα να ρωτήσω για ένα πρόβλημα που έχω.. Έβαλα τους χάρτες (και τα For Link) άλλά δεν δουλέυει η αποφυγή δρόμων..Ούτε η αττική οδός ούτε το κέντρο ούτε τίποτα..Έχει υπόψην του κανείς τι μπορεί να φταίει?? Δεν έχω ανιτκαταστήσει ωστόσο το αρχείο destdll.dll γιατί θα ήθελα να ακούσω κάποιες γνώμες πρώτα για την όλη έκδοση πριν το κάνω.. Επί της ευκαιρίας να πω πως η η τελευταία έκδοση έχει σίγουρα αρκετές βελτιώσεις αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά σημεία τα οποία δεν έχουν αποτυπωθεί και είχαν αναφερθεί μέσω του προγράμματος αναφοράς σφαλμάτων τις ngi...Αnyway εγώ προσωπικά (αν καταφέρω να χρησιμοποιήσω επιτέλους τη αποφυγή δρόμων) είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την δουλειά που έχει γίνει απο την ngi και απο την υποστήριξη που προσφέρει μέσα απο το forum! Keep up the good work guyz και είμαι σίγουρος πως όλοι εμείς εδώ θα σας το ανταποδίδουμε! Τέλος νομίζω πως πρέπει να προσπαθήσουμε να μείνουμε στην ουσία του πράγματος και να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στο λόγο μας προς αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθουν μαζί μας να βελτιώνουν συνεχώς το λογισμικό τους και να αφουγκράζονται τις ανάγκες μας προς όφελος δικό τους και δικό μας. Τhanx!
  11. Same problem here!Αν μπορει κάποιος να το στείλει και σε μένα θα ήμουν ευγνώμων!!! Τhanx!
  12. Γεια και χαρά! Δοκίμασα απόψε να βάλω στο pocketpc ένα προγραμματάκι που ονομάζεται ozvga. Υπάρχει σε κάποιο Post κάπου στο forum. Έκανα ότι έλεγαν οι οδηγίες δοκίμασα να αλλάξω τις ρυθμίσεις και από τότε το Pda έχει τρελλαθεί..Αργεί απίστευτα πολύ, τα μισά παράθυρα είτε δεν ανοίγουν είτε ανοίγουν και έιναι κενά και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω με τίποτα...ούτε soft reset ούτε να διαγράψω το πρόγραμμα..Έχει κανείς κάποια ιδέα πως μπορώ να επαναφέρω τις original ρυθμίσεις στην οθόνη μου??? Ευχαριστώ!
  13. Α! Και κάτι άλλο! Κατέβασα το αρχείο Destinator.zip από την gni αλλά δεν είμαι σίγουρος πως να το εξκαταστήσω..έχει 2 αρχεία, main.cab kai greek.cab αν δεν κάνω λάθος και το μόνο που λέει είναι να εκτελέσω αυτα΄τα αρχεία...Απ'όσο ξέρω τα αρχεία cab δεν είναι εκτελέσιμα..Καμιά πρόταση γι'αυτό?? 1000 thanx guyz!!!
  14. Γειά χαρά σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Destinator. Έχω τους χάρτες Q2.2524 και δοκίμασα να δρομολογήσω μία απόσταση από Αθήνα σε ένα χωριό στα Τρίκαλα(Ελάτη). Δεν έχω παέι ποτέ άλλα δεν φαντάζομαι να ναι πάνω απο 4 ώρες. Μου βγάζει λοιπόν το πρόγραμμα τη διαδρομή η οποία είναι 350 χιλ. Και μου δίνει ένα ΕΤR(ΕΧΤ) 09h:32m!!!! Eίναι φυσιολογικό αυτό?? Το έχει παρατηρήσει κανείς?? Είναι κάποιο bug ή όντως θα κανω 10 ώρες να πάω στα Τρίκαλα????:)
×
×
  • Create New...