eliozeno Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Γειά σας παίδες. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση το τηλέφωνο έχασε τα Ελληνικά. Το ίδιο πρόβλημα διάβασα πιο πάνω είχε και ο asteris 777 νομίζω. Δέν επανέρχεται ούτε με master reset. Κάποια λύση??? asteri 777 τι έκανες με το δικό σου ??? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psylos Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Παιδιά έχω μια ερώτηση: Έκανα αναβάθμιση λογισμικού στο Sony Ericsson Κ750i μέσω internet. Μόλις άνοιξα το κινητό μετά την αναβάθμιση μου βγάζει το μήνυμα: "Insert correct SIM card" και δεν μπορώ να μπώ στο τηλ. Όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ ας βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Γειά σας παίδες. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση το τηλέφωνο έχασε τα Ελληνικά. Το ίδιο πρόβλημα διάβασα πιο πάνω είχε και ο asteris 777 νομίζω. Δέν επανέρχεται ούτε με master reset. Κάποια λύση??? asteri 777 τι έκανες με το δικό σου ??? Ευχαριστώ. Γιατι δεν ξανακανεις την Αναβαθμιση επιλεγοντας στην αρχη ελληνικα; Εκει πρεπει να εγινε το λαθος :worry: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Συνήθως έτσι την πατάνε οι περισσότεροι. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliozeno Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 "Γιατι δεν ξανακανεις την Αναβαθμιση επιλεγοντας στην αρχη ελληνικα; Εκει πρεπει να εγινε το λαθος " Ελληνικά επέλεξα απο την αρχή. Κάτι άλλο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis3 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Παιδιά έχω μια ερώτηση: Έκανα αναβάθμιση λογισμικού στο Sony Ericsson Κ750i μέσω internet. Μόλις άνοιξα το κινητό μετά την αναβάθμιση μου βγάζει το μήνυμα: "Insert correct SIM card" και δεν μπορώ να μπώ στο τηλ. Όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ ας βοηθήσει. Το μόνο που μου περνάει από το μυαλό είναι μήπως η σιμ σου είναι αρκετά παλιά και με την αναβάθμιση δεν επαρκεί πια... (λέω μήπως). Έχεις κάποια άλλη σιμ (πιο καινούργια) να δοκιμάσεις; Παράθεση Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo19742001 Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Μια ερωτηση στο κουμπι της καμερας του Κ750i, το λαμπακι που αναβοσβηνει οταν ανοιγετε τη καμερα σας αναβει με την ιδια ενταση γυρω απο ολο το κουμπι η καποια πλευρα του ειναι πιο φωτισμενη; Εχω την εντυπωση οτι μου εχει καει καποιο λαμπακι και θελω να δω αν απλως το νομιζω ή αν εχω δικιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Μια ερωτηση στο κουμπι της καμερας του Κ750i, το λαμπακι που αναβοσβηνει οταν ανοιγετε τη καμερα σας αναβει με την ιδια ενταση γυρω απο ολο το κουμπι η καποια πλευρα του ειναι πιο φωτισμενη; Εχω την εντυπωση οτι μου εχει καει καποιο λαμπακι και θελω να δω αν απλως το νομιζω ή αν εχω δικιο. Ετσι ειναι σε ολα τα k750 :X Λιγο μ@λ@κι@ βεβαια, αλλα τι να κανεις... :O Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Μια ερωτηση στο κουμπι της καμερας του Κ750i, το λαμπακι που αναβοσβηνει οταν ανοιγετε τη καμερα σας αναβει με την ιδια ενταση γυρω απο ολο το κουμπι η καποια πλευρα του ειναι πιο φωτισμενη; Εχω την εντυπωση οτι μου εχει καει καποιο λαμπακι και θελω να δω αν απλως το νομιζω ή αν εχω δικιο. Η απάντηση στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1438498#post1438498 όπου έχεις θέσει την ίδια ερώτηση. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Παιδιά έχω μια ερώτηση: Έκανα αναβάθμιση λογισμικού στο Sony Ericsson Κ750i μέσω internet. Μόλις άνοιξα το κινητό μετά την αναβάθμιση μου βγάζει το μήνυμα: "Insert correct SIM card" και δεν μπορώ να μπώ στο τηλ. Όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ ας βοηθήσει. Παρόμοιο πρόβλημα εντελώς. :mad: Έχω σπαστεί φουλ. Πας να κάνεις αναβάθμιση από το επίσημο σάιτ της εταιρείας και σου βγάζει πρόβλημα. Υπάρχει κάποια λύση; Ο φίλος που είπε για παλιά κάρτα ΣΙΜ, δοκίμασα 3 διαφορετικές, τα ίδια. Η μία είναι 2 χρόνων και οι άλλες δυο περσινές. Πόσο πιο καινούριες θέλει πια; Πώς μπορούμε να επιστρέψουμε στην προηγούμενη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Παρόμοιο πρόβλημα εντελώς. :mad: Έχω σπαστεί φουλ. Πας να κάνεις αναβάθμιση από το επίσημο σάιτ της εταιρείας και σου βγάζει πρόβλημα. Υπάρχει κάποια λύση; Ο φίλος που είπε για παλιά κάρτα ΣΙΜ, δοκίμασα 3 διαφορετικές, τα ίδια. Η μία είναι 2 χρόνων και οι άλλες δυο περσινές. Πόσο πιο καινούριες θέλει πια; Πώς μπορούμε να επιστρέψουμε στην προηγούμενη έκδοση; Δεν είναι θέμα παλαιάς sim. Το μήνυμα αυτό συνήθως το βγάζει όταν γίνει καμιά πατάτα με την γλώσσα του κινητού και την γλώσσα της αναβάθμισης. Αλλά μπορεί να το βγάζει και όταν γίνει κανένα κουλό με τους σέρβερς της SE. Ποιός ξέρει. Ευτυχώς σ΄έμένα δεν έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο. 4 αναβαθμίσεις και κανένα πρόβλημα. Να χτυπήσω ξύλο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Δεν είναι θέμα παλαιάς sim. Το μήνυμα αυτό συνήθως το βγάζει όταν γίνει καμιά πατάτα με την γλώσσα του κινητού και την γλώσσα της αναβάθμισης. Αλλά μπορεί να το βγάζει και όταν γίνει κανένα κουλό με τους σέρβερς της SE. Ποιός ξέρει. Ευτυχώς σ΄έμένα δεν έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο. 4 αναβαθμίσεις και κανένα πρόβλημα. Να χτυπήσω ξύλο. Πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα δυστυχώς... Το έγραψα και στο άλλο θρεντ του Κ750. Το πήγα στο σέρβις και πάει για τα κεντρικά... :( Δεν μπορούσαν να το φτιάξουν ούτε αυτοί. Τι να πω ρε παιδιά... Εγώ τι φταίω. Αφού δεν είναι 100% ασφαλές, να τη βγάλουν αυτή τη μπ@υρδελοαναβάθμιση μέσω ίντερνετ. :mad: 10 μέρες καινούριο κινητό και θα μείνω τώρα μίνιμουμ 10 μέρες χωρίς το κινητό που το πλήρωσα. Με την μέμορυ στικ, την μπαταρία και το καπάκι έμεινα. Εγώ δεν συστήνω σε κανέναν πάντως να κάνει αναβάθμιση μέσω ίντερνετ. Έκανα την διαδικασία όπως περιέγραφε ακριβώς. Δεν παρέκλινα σε τίποτα. Η σύνδεση μια χαρά είναι. DSL 1Μβιτ, χωρίς πρόβλημα. Τι την ήθελα την αναβάθμιση... Κάτσε στην παλιά... Έστω και στην πρώτη πρώτη του Μαΐου 2005... Είμαι έξαλλος με την αναβάθμιση μέσω ίντερνετ... Μην την έχετε καθόλου εμπιστοσύνη. Παίζετε κορώνα γράμματα. Ίσως πετύχει, ίσως και όχι όμως. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Δεν είναι θέμα παλαιάς sim. Το μήνυμα αυτό συνήθως το βγάζει όταν γίνει καμιά πατάτα με την γλώσσα του κινητού και την γλώσσα της αναβάθμισης. Αλλά μπορεί να το βγάζει και όταν γίνει κανένα κουλό με τους σέρβερς της SE. Ποιός ξέρει. Ευτυχώς σ΄έμένα δεν έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο. 4 αναβαθμίσεις και κανένα πρόβλημα. Να χτυπήσω ξύλο. Σίγουρα δεν είναι θέμα sim. Εγώ κάνω αναβαθμίσεις με sim 8 ετών! Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα δυστυχώς... Το έγραψα και στο άλλο θρεντ του Κ750. Το πήγα στο σέρβις και πάει για τα κεντρικά... :( Δεν μπορούσαν να το φτιάξουν ούτε αυτοί. Τι να πω ρε παιδιά... Εγώ τι φταίω. Αφού δεν είναι 100% ασφαλές, να τη βγάλουν αυτή τη μπ@υρδελοαναβάθμιση μέσω ίντερνετ. :mad: 10 μέρες καινούριο κινητό και θα μείνω τώρα μίνιμουμ 10 μέρες χωρίς το κινητό που το πλήρωσα. Με την μέμορυ στικ, την μπαταρία και το καπάκι έμεινα. Εγώ δεν συστήνω σε κανέναν πάντως να κάνει αναβάθμιση μέσω ίντερνετ. Έκανα την διαδικασία όπως περιέγραφε ακριβώς. Δεν παρέκλινα σε τίποτα. Η σύνδεση μια χαρά είναι. DSL 1Μβιτ, χωρίς πρόβλημα. Τι την ήθελα την αναβάθμιση... Κάτσε στην παλιά... Έστω και στην πρώτη πρώτη του Μαΐου 2005... Είμαι έξαλλος με την αναβάθμιση μέσω ίντερνετ... Μην την έχετε καθόλου εμπιστοσύνη. Παίζετε κορώνα γράμματα. Ίσως πετύχει, ίσως και όχι όμως. :!: Δικαιολογημένη η αγανάκτησή σου. Είσαι και τυχερός που έχεις DSL. Σκέψου ότι εγώ τις αναβαθμίσεις τις έκανα με 56k :mad: Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Παιδιά,γεια σας... Θέλω να αναβαθμίσω το K750i μου σε W800... Έχω ακούσει για κάτι μαγαζιά που το κάνουν αυτό,μπορείτε να μου πείτε τίποτα λεπτομέρειες...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Καταστήματα που κάνουν αυτήν την αλλάγή πλέον υπάρχουν πολλά. Το πρώτο στην Ελλάδα και μοναδικό για αρκετό διάστημα ήταν το 9-volto. http://9volto.gr/catalog/default.php Φυσικά αν διαθέτεις πιστωτική μπορείς να το κάνεις μέσω νετ στο davinci. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoDsl Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Χαιρετώ την παρέα. Λοιπόν πήγα σήμερα να κάνω update στο κινητό του κολλητού μου, αγορασσμένο απο ΤΙΜ, και ενώ πριν είχε ελληνικά στο menu τώρα χάθηκαν. Απότι είδα έχει περάσει την R1CA021 έκδοση στο firmware αλλά απο γλώσσες του βγάζει ένα σωρό άλλες εκτός απο Ελληνικά. Απ'ότι πάλεψα να διαβάσω στις άπειρες σελίδες εδώ μέσα πάιζει να φλασάρω την emea3 όπως φλάσαρε αυτόματα το auto update στο δικό μου K750i(στου φίλου μου έβγαζε την emea1 αυτόματα) μέσω του davinci το οποίο όμως παίζει account????????? Παιζει να του το διορθώσω σε Ελληνικά χωρίς να ψαχνω για πιστωτικές και παραμύθια τέτεια ώρα? να παρατηρήσω επίσης οτι το λογισμικό του διαφέρει στο: Έκδοση λογισμικού ITP CXC 125 932 A1A. Το δικό μου έχει G εκεί. πως θα το κάνω ρε παίδες help. BTW οι επιλογές μέχρι εδώ είναι σωστές? http://img484.imageshack.us/img484/2315/untitled9zy.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 1. Κατέβασε την έκδοση 13.7 του DaVinci client. 2. Κατέβασε το FAR Manager. 3. Πάρε backup με το FAR Manager τα αρχεία που θα χρειαστούν για το finalization του κινητού ώστε να μην το κάνεις από το DaVinci. 4. Πέρνα όποιο MAIN και FS θέλεις και μετά κάνε manually το finalization. Με λίγο ψάξιμο στην παρακάτω σελίδα και λίγη τροποποίηση των δεδομένων που αναφέρονται εκεί στα δικά σου μέτρα δε θα έχεις πρόβλημα: http://clubs.pathfinder.gr/sony_ericsson/ Επίσης, πολύ καλή είναι και αυτή η σελίδα: http://www.topsony.com/ Χρειάζεται register για το download section, το οποίο το κάνεις στέλνοντας στο mail που αναγράφεται το Username και το Password που θέλεις. Η σελίδα είναι στα ισπανικά αλλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα και να μη γνωρίζεις τη γλώσσα γιατί έχει φωτογραφίες που εξηγούν αναλυτικότατα. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoDsl Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Ok eyxaristo kotetsi :) Basika mipos mporeis na eksigiseis ligo to pos akribos paizei to far giati apoti prospathisa ligo na do ti paizei mou ekane browse sta directory ton skliron tou pck ai oxi sto kinhto. To connection me to kinhto pos ginetai. Esto ena link an exeis :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 * Στο φάκελο C:\Program Files\Far\Plugins φορτώνεις όπως είναι το φάκελο SEFP (σε περίπτωση που δεν το έχεις πάρτο ζιπαρισμένο από εδώ: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=CFD4F73651C10FA0) 1. Ανοίγουμε το FAR Manager. 2. Στο αριστερό πεδίο επιλέγουμε πάνω-πάνω το γράμμα n (με κίτρινα γράμματα). 3. Στις επιλογές που εμφανίζονται επιλέγουμε SEFP. 4. Στις νέες επιλογές επιλέγουμε Connection: DCU-60, Speed: 921600 και Boot Script k750_w800_CID36. 5. Πατάμε Enter The Matrix. 6. Συνδέουμε το καλώδιο στο κινητό έχοντας πατημένο το πλήκτρο C. 7. Η αναγνώριση γίνεται επιτυχώς. 8. Στις αρχικές επιλογές (FLASH και FS) επιλέγουμε FS. 9. Αρχιζουμε να παίζουμε!!! 10. Μετά από τις όποιες αλλαγές πραγματοποιήσουμε πηγαίνουμε βήμα-βήμα πίσω χρησιμοποιώντας τις δύο τελίτσες (..), οι οποίες βρίσκονται στην αρχή κάθε φακέλου με τα περιεχόμενά του. Όταν δεν μπορεί να πάει άλλο πίσω το πρόγραμμα θα μας ρωτήσει με ένα κόκκινο πλαίσιο διαλόγου αν θέλουμε να βγούμε. Πατάμε YES (ή ό,τι άλλο γράφει, δε θυμάμαι ακριβώς), βγάζουμε το καλώδιο από το κινητό, αφαιρούμε την μπαταρία για λίγα sec κλπ κλπ κλπ. *Στη μία μεριά βλέπουμε τα περιεχόμενα του κινητού και στην άλλη τα περιεχόμενα των σκληρών μας. Για να αλλάξουμε το view στην δεξιά πλευρά, πχ σε άλλο σκληρό, επιλέγουμε το n και στο παράθυρο διαλόγου επιλέγουμε το σκληρό που θέλουμε. ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ή ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. USE AT YOUR OWN RISK. (Άλλωστε κι εγώ με τη μέθοδο try&error έμαθα να σκαλίζω το κινητό μου :p) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoDsl Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Arigatou http://img140.imageshack.us/img140/5374/grinser043ec9.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edwin Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Paidia sas xereto olous eimai neos xristis, Kai tora i erotisi, exei kaneis tin elliniki glosa gia k750i vodafone live poy na tin exei parei me to far manager gia na mou ti dosei na tin peraso? (An mporei na perastei vevaia den gnorizo) Giati molis piga na kano xthes update apo to site tis s.e egine mexri to 98% to update kai meta mou egrapse apetixe. Apo tote to kinito an kai doulevei kala den exei elliniki glossa sto menu. Mono agliki kai tipota allo den exei na epilexo. Help prin anagasto na to pao gia service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Παρακαλω βοηθεια. Εχω κ750 VL και παω να κανω την αναβαθμιση. Ενα κουτακι πριν το τελος και ενω ολα πηγαινουν καλα λεει πως η αναβαθμιση απετυχε Δοκιμασα να ξαναπερασω το λογισμικο, τα ιδια. Εκανα καμποσα master reset, τα ιδια. Πλεον υπαρχουν σαν γλωσσα μονο τα Αγγλικα. Καμοια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edwin Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Φιλε morfea Αν ειδες το post μου εχω παθει ακριβως το ιδιο και περιμενω καποια απαντηση απο τα παιδια. Μηπως και εχουν την ελληνικη γλωσσα να μου στηλουν η καποιον flasher χωρις χρεωση για να το κανω παλι reflash. Αλλιως υποχρεωτικα θα παει στην ericsson το κινητο. Το παθαινει αυτο με το update επειδη ειναι κλειδωμενο απο την τρισαθλεια τη vodafone. Αλλα οταν το καταλαβα ηταν πλεον αργα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eretzum33 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Μόλις τελείωσα με επιτυχία την αναβάθμιση του K750 (Cosmote) που είχα αγορασμένο από το Δεκέμβρη, από την R1N035 στην R1CA021. Η όλη διαδικασία δε διήρκησε περισσότερο από μισή ώρα και μου φάνηκε αρκετά εύκολη αν και είχα κάποιους ενδοιασμούς. Αυτό που με ενόχλησε κάπως ήταν το γεγονός ότι δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να επιλέξω τη συγκεκριμένη έκδοση. Το γεγονός δηλαδή ότι θα πρέπει να εμπιστευτείς τυφλά την SE και τους servers της. Επίσης απουσιάζει η δυνατότητα αποθήκευσης της υπάρχουσας έκδοσης του κινητού και/ή επαναφοράς. Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας τα προηγούμενα Posts με τις ανεπιτυχείς αναβαθμίσεις, θεώρησα ότι σε κάποιο σημείο η εφαρμογή θα μου έδινε την επιλογή της διαθέσιμης έκδοσης σε σχέση με την υπάρχουσα, έτσι ώστε να τη δεχτώ ή απορρίψω, έχοντας πρώτα μελετήσει τα πλεονεκτήματά της. Δε μπορώ να γνωρίζω εάν όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα στο κινητό μου, αλλά την όλη διαδικασία θα τη βαθμολογούσα με άριστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts