Jump to content

eliozeno

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eliozeno

  1. Η επιλογή καταλόγου είναι μνήμη τηλεφώνου , το ίδιο και η καταχώρηση που έκανα Δε μπορώ να καταλάβω Θα διαγράψω όλες τις επαφές απο την sim και θα δοκιμάσω ξανά.
  2. Χρήστο ευχαριστώ για την απάντηση, Δοκιμαστικά πρίν ρωτήσω καταχώρησα το σταθερό μου με ενα συμβολικό ΑΒΓ έκανα κλήση και μου εμφάνισε μόνο αριθμό Δεν ξέρω αν έφταιγε το οτι ήταν καταχωρημένο και στην sim με άλλο όνομα . Λέω μήπως μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση.
  3. Γειά σας , θέλω να ρωτήσω τα παιδιά που έχουν 8850 σε λειτουργία άν λειτουργεί η αναγνώριση κλήσης (εμφάνιση ονόματος που σε καλεί εκτός απο τον αριθμό) το δικό μου εμφανίζει μόνο αριθμό είναι θέμα ρύθμισης ή ασυμβατότητα SIM ?? Η συσκευή είναι Ελληνική γνήσια
  4. Να είστε καλά , Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  5. Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση Μάλλον δεν υποστηρίζει Ελληνικά σε γλώσσα εμφάνισης.
  6. Γειά σε όλους, Άν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει , έχω στα χέρια μου ένα ΒΒ Curve 8320 το οποίο ήταν κλειδωμένο σε orange France . Το ξεκλείδωσα με κωδικό (αγορά απο ebay 1 ευρώ) Έκανα αναβάθμιση λογισμικού αλλά δέν υπάρχει επιλογή Ελληνικών (γλώσσα εμφάνισης) ,υπάρχει επιλογή Ελληνικών μόνο για input language. Μπορώ να βάλω κάποιο λογισμικό που να περιέχει Ελληνικά ??:worry: Ευχαριστώ.
  7. "Γιατι δεν ξανακανεις την Αναβαθμιση επιλεγοντας στην αρχη ελληνικα; Εκει πρεπει να εγινε το λαθος " Ελληνικά επέλεξα απο την αρχή. Κάτι άλλο;;
  8. Γειά σας παίδες. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση το τηλέφωνο έχασε τα Ελληνικά. Το ίδιο πρόβλημα διάβασα πιο πάνω είχε και ο asteris 777 νομίζω. Δέν επανέρχεται ούτε με master reset. Κάποια λύση??? asteri 777 τι έκανες με το δικό σου ??? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...