Megalos Δημοσιεύτηκε March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 15, 2019 ποια αγαπητοι μου απο τα δυο αυτο αυτοκινητα θα προτιμουσατε και για ποιο λογο κυριως θα το προτιμουσατε ... για δωστε τα φωτα σας :D 1) Audi Q5 2) Vovlo XC60 Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Σαφώς Volvo....πιο ομορφο κατά την γνώμη μου και πιο ποιοτικό...επίσης σαφώς πιο αξιόπιστο. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Volvo από μένα και ας έγινε Κινέζος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. March 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Βλέπω λίγη συμμετοχή αλλά να επικρατεί η Volvo :confused: Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Εκδόσεις; Θα πρότεινα πάντως volvo αν η μεταπωλητικη αξία δεν σε νοιάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. March 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Audi Q5 TSFI 2,0 και Volvo XC60 T5 ειναι οι εκδοσεις ... 2000 κυβικα βενζινη :) Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Audi Q5 TSFI 2,0 και Volvo XC60 T5 ειναι οι εκδοσεις ... 2000 κυβικα βενζινη :) again volvo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 και τα δυο πολυ καλα. volvo θα ελεγα πιο μοντερνο απο το Q5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Audi Q5 TSFI 2,0 και Volvo XC60 T5 ειναι οι εκδοσεις ... 2000 κυβικα βενζινη :) Δυστυχώς δεν έχω δει ακόμα από κοντά το volvo του κουμπάρου μου οπότε να είχα από πρώτο χέρι γνώμη. Από εμφάνιση θα προτιμούσα το volvo όπως επίσης από θέμα ασφάλειας. Το audi σχεδιαστικά ακολουθεί τα πρότυπα της εταιρίας αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα με έκανε να το προτιμήσω από το volvo. Ο TFSI είναι πολύ καλός σε θέμα λειτουργίας αλλά ώρες ώρες στο vag κάνουν αλλαγές και δεν ξέρεις αν θα σου βγουν για καλό ή όχι.... Τέλος η volvo ανήκει σε κινέζους. Τα αμάξια δεν είναι κινέζικα όμως ούτε σε θέμα κατασκευής (για την ώρα) ούτε σε θέμα τεχνογνωσίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Volvo και απο εμενα !Πιο ομορφο και υπηρξε και κακη εμπειρια με audi Q5 μοντέλο 2009(αλλαγη μοτερ ΕΥΤΥΧΩς εντος εγγυησης ουτε 10.000χλμ εκαιγε λαδια+αναβαθμισεις ανουσιες συνεχεια στο αυτοματο γιατι σκορτσαριζε).Κατα ταλλα ηταν πολυ καλο αυτοκινητο στο δρομο αλλά πλεον ta audi ειναι ολα ιδια και παιζουν παρα πολλα ,το Volvo το βλεπω στο δρομο και μου τραβαει το βλεμμα ξεχωριζουν ολα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Volvo και απο εμενα !Πιο ομορφο και υπηρξε και κακη εμπειρια με audi Q5 μοντέλο 2009(αλλαγη μοτερ ΕΥΤΥΧΩς εντος εγγυησης ουτε 10.000χλμ εκαιγε λαδια+αναβαθμισεις ανουσιες συνεχεια στο αυτοματο γιατι σκορτσαριζε).Κατα ταλλα ηταν πολυ καλο αυτοκινητο στο δρομο αλλά πλεον ta audi ειναι ολα ιδια και παιζουν παρα πολλα ,το Volvo το βλεπω στο δρομο και μου τραβαει το βλεμμα ξεχωριζουν ολα Γενικά είχες ακούσει κακα λόγια για τον 2.0 tsi στα πρώτα a5/q5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Γενικά είχες ακούσει κακα λόγια για τον 2.0 tsi στα πρώτα a5/q5. σημερινά tsi με τα πολλά άλογα και την κακή τους κατασκευη (υλικά του μοτερ ) για πλάκα παίρνεις μοτέρ στα χέρια... αν είσαι τυχερός θα σκάσει στην εγγύησή , δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιά σκυλιά που τους επεινες ντο αίμα και έβγαζαν 350,000 και συνέχιζαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 σημερινά tsi με τα πολλά άλογα και την κακή τους κατασκευη (υλικά του μοτερ ) για πλάκα παίρνεις μοτέρ στα χέρια... αν είσαι τυχερός θα σκάσει στην εγγύησή , δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιά σκυλιά που τους επεινες ντο αίμα και έβγαζαν 350,000 και συνέχιζαν... Μιλάμε για τα normal μοτέρ. Καμία σχέση με βελτιωμένα. Στα βελτιωμένα παίρνεις τα ρίσκα σου και δεν μπορείς να πεις και τίποτα. Εν αντίθεση με το μοτέρ των gti, s3, cuprq που δεν καταλαβαίνει τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Μιλάμε για τα normal μοτέρ. Καμία σχέση με βελτιωμένα. Στα βελτιωμένα παίρνεις τα ρίσκα σου και δεν μπορείς να πεις και τίποτα. Εν αντίθεση με το μοτέρ των gti, s3, cuprq που δεν καταλαβαίνει τίποτα.... εγω λεω απο μαμα οπος βγαινουν ποσα και ποσα golfakia εχουν σκασει και polo... ευτιχος περρισοτεροι ηταν σε εγγιιση....... εγω σκεφτομαι μετα τι γινεται οταν περασει εγγηηση......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 εγω λεω απο μαμα οπος βγαινουν ποσα και ποσα golfakia εχουν σκασει και polo... ευτιχος περρισοτεροι ηταν σε εγγιιση....... εγω σκεφτομαι μετα τι γινεται οταν περασει εγγηηση......... Μήπως εννοείς τον twincharger; Γιατί ιδίως το 2,0lt polo δεν περπάτησε ιδιαίτερα για να έχουν σκάσει ένα σωρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 (edited) Μήπως εννοείς τον twincharger; Γιατί ιδίως το 2,0lt polo δεν περπάτησε ιδιαίτερα για να έχουν σκάσει ένα σωρό. οχι οχι σε 2,0l γενικός ολα τα σύγχρονα tsi ειδικά αυτά με λίγο παραπάνω αλογα απο μαμα σκάνε σαν popcorn για 2,0 δεν εχω ακούσει και πολλά καθώς κυκλοφορούν ελάχιστα, τα μικρά ειναι ομος.................................. αν μου έλεγες tdi ναι εκείνα σκυλιά ειναι tsi από την αλλη πλέον λόγο υπερβολικής ιπποδύναμης σε κακής ποιότητας μοτέρ(υλικά) αν έχεις λίγο βαρύ πόδι... θα φας χαστούκι ακριβό... Edited March 18, 2019 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. March 21, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 παντως απο οτι εμαθα τα πραβληματα στα TSI που οντως υπηρχαν παλαιοτερα εχουν λυθει και δεν υπαρχουν πλεον . απο την αλλη το κρατημα του Audi υπερτερει σαφως Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 παντως απο οτι εμαθα τα πραβληματα στα TSI που οντως υπηρχαν παλαιοτερα εχουν λυθει και δεν υπαρχουν πλεον . απο την αλλη το κρατημα του Audi υπερτερει σαφωςΓια τα προβλήματα που λέω ειναι από μηχανές 2017 2018 από τότε που γύρισαν σε '' οικολογικά'' ηλικία για main block κλπ και ταυτόχρονα διατηρούν μπόλικα άλογα λόγο συμπίεσης, αν έχεις λίγο βαρύ πόδι αρκετά σκάνε σαν popcorn, όσο είσαι σε εγγύηση σου αλλάζουν μηχανή το θέμα είναι μετα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s3005 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Όποιο σου αρέσει περισσότερο. Προσωπικά θα επέλεγα το Audi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoum Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Volvo XC60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros94141 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Volvo XC60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosdim33 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Audi τι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 αν και εχει περασει αρκετος καιρος και εγω για την ιστορια θα ψηφιζα το βολβο.τωρα ειναι πιο αξιοπιστα αυτοκινητα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trankLL Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Αν και έχω audi A3, λέω Volvo XC60! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnl1977 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Volvo και απο εμενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts