federer Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Γεια σας! Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση λογισμικού στο παλιό μου K750i που έχει την έκδοση R1L002 αλλά το πρόγραμμα αναβάθμισης μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη. Έχω ψάξει στο internet και βρήκα ότι υπάρχει. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος για ποιο λόγο δεν γίνεται η αναβάθμιση; Αν προσπαθείς μέσω κινητού και δε γίνεται σύνδεσε το στον υπολογιστή και κάνε μέσω προγράμματος αναβάθμιση. Παράθεση patc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_f Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Μέσω του προγράμματος προσπαθώ αλλά δν γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
temeraire Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Προσωπικά, παρότι έχω αλλάξει δύο συσκευές, το χρησιμοποιώ αδιάκοπα από τότε που πρωτοβγήκε και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μόνο μπαταρία του άλλαξα κάποια στιγμή.:up::clap: Ψάχνω νέο κινητό γιατί το Κ750 το χρησιμοποίησα πολύ και είναι εμφανής η ηλικία του πια... Πήρα ένα G900, όπως το πήρα έτσι το άφησα. (Βασικά στο service είναι ακόμα, για 4η φορά) Πίσω στο Κ750. Τώρα μου πρότειναν εδώ στο φόρουμ τα W595 και W995 για τα οποία διαβάζω κάποια αντικρουόμενα σχόλια. Δεν ξέρω αν θέλω να τα δοκιμάσω... Σκέφτομαι σοβαρά τη λύση να ξαναπάρω το Κ750 που το βρήκα καινούριο στο ebay με 60 ευρουλάκια... Εγγυημένη αξιοπιστία για τα επόμενα 3-4 χρόνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Σκεφτομαι κ εγω να το αλλαξω και να παρω το jaga v27 που παιρνει κ δυο sim οποτε να εχω 2 νουμερα σε ενα κινητο. Εχει δοκιμασει κανεις το jaga v27? Ειναι καλο? Σαν το k750? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Σκεφτομαι κ εγω να το αλλαξω και να παρω το jaga v27 που παιρνει κ δυο sim οποτε να εχω 2 νουμερα σε ενα κινητο. Εχει δοκιμασει κανεις το jaga v27? Ειναι καλο? Σαν το k750? παρε κατι αλλο! το κινητο αυτο ειναι μαπα :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Μαπα οταν λεμε τι εννοουμε? Δεν εχει καλο σημα? Δεν εχει καλα πλαστικα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Τα κινητά που πας να συγκρίνεις είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα! Το Jaga δεν έχει καμία σχέση σε ποιότητα με το K750i. Αν θες dual sim, προτίμησε κανένα επώνυμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Ναι αλλα κανει τριπλη τιμη το samsung. Aξιζει? Εχει τοση διαφορα στην ποιοτητα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Ναι αλλα κανει τριπλη τιμη το samsung. Aξιζει? Εχει τοση διαφορα στην ποιοτητα? Ο,τι πληρωνεις παιρνεις Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karapsaltis Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 αν δεν κανω λαθος καπου εδω ειχα κατεβασει παλιοτερα μια java εφαρμογη για gps μεσω gps receiver(κατι τετοιο τελος παντων). επειδη δεν το βρισκω ,μπορει να ανεβασει καποιος την εφαρμογη????? ο raver ελπιζω να διαβαζει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Libero_Grande Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Μάλλον όχι, νομίζω ότι το k750i υποστηρίζει κάρτες μέχρι 2G. Είναι τα 2 Giga σίγουρα? Αν βρω κάρτα Sandisk Memory Stick Pro Duo στο 1 Giga,να αισθάνομαι ασφαλής αν την αγοράσω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Είναι τα 2 Giga σίγουρα? Αν βρω κάρτα Sandisk Memory Stick Pro Duo στο 1 Giga,να αισθάνομαι ασφαλής αν την αγοράσω? Ευχαριστώ! Nαι 1GB ανετα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Είναι τα 2 Giga σίγουρα? Αν βρω κάρτα Sandisk Memory Stick Pro Duo στο 1 Giga,να αισθάνομαι ασφαλής αν την αγοράσω? Ευχαριστώ! Σίγουρα είναι! Εγώ Sandisk 2G έχω και πάει μια χαρά! Η μπαταρία τα 'φτυσε πάλι, αλλά τώρα πια δεν παίρνω άλλη, δεν αξίζει. Το έχω στη δουλειά και ο φορτιστής είναι πάντα δίπλα. Πάντως το τηλέφωνο για τα χρόνια του είναι τζετ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 γεια χαρα παιδια,επειδη δεν εχω ιδεα για sony ericsson αν μπορει να με βοηθησει καποιοσ για να βαλω ελληνικη γλωσσα σε ενα κινητο..πως γινεται? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 γεια χαρα παιδια,επειδη δεν εχω ιδεα για sony ericsson αν μπορει να με βοηθησει καποιοσ για να βαλω ελληνικη γλωσσα σε ενα κινητο..πως γινεται? Μονο σε service point μπορεις να το κανεις αυτο ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) Μονο σε service point μπορεις να το κανεις αυτο ;) ok γι αυτο!εκανα αναβαθμιση απο το update servise αλλα οταν το ανοιγω δεν μπορω να πατησω τους αριθμους για να βαλω τ πιν τι μπορει να εγινε? Edited December 21, 2010 by panagis_89 Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 από που μπορώ να αγοράσω προσόψεις για το Κ750i ; και πόσο έχουν; ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 από που μπορώ να αγοράσω προσόψεις για το Κ750i ; και πόσο έχουν; ευχαριστώ εκ των προτέρων. ebay φίλε, ψάξε δεν νομίζω να είναι και πολύ ακριβές Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 ebay φίλε, ψάξε δεν νομίζω να είναι και πολύ ακριβές εκτός από ebay (γιατί μου είναι λίγο δύσκολο αυτή την στιγμή,διότι δεν διαθέτω προπληρωμένη κάρτα) δεν υπάρχουν σε μαγαζιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Για κοιτά εδώ http://www.e-click.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VAIOSMAN Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 εγω το ειχα το κινητο κ μεσα ειχα 4gb sony memory stick pro duo και δουλευε κανονικοτατα χωρισ να κολλαει!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 εγω το ειχα το κινητο κ μεσα ειχα 4gb sony memory stick pro duo και δουλευε κανονικοτατα χωρισ να κολλαει!!!!! κι'εγω το εχω δουλεψει με την ιδια καρτα χωρις κανενα προβλημα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_f Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος το τηλέφωνο να ανοίξει χωρίς κάρτα SIM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος το τηλέφωνο να ανοίξει χωρίς κάρτα SIM? οχι! μονο κινητα με flight mode μπορουν να ανοιξουν χωρις καρτα sim! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iron_dk Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Κ750i θέλω να το δώσω στον γιό μου και αναρωτιέμαι αν υπάρχει λόγος για αναβάθμιση. Το έχω από τον Απρίλη του 2006 και το χρησιμοποιούσα μεχρι και τον Γενάρη του 2011 χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα και χωρίς να το πειράξω καθόλου. Μόνο η μπαταρία έρχισε να δείχνει σημάδια κόπωσης και κρατούσε 2 με 3 μέρες αντί 5 με 6 όπως στην αρχή. Πάντως προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση το παλιό μου k750 απο το site της sonyericsson και διαπίστωσα οτι δεν υποστηρίζεται πλέον. Σε επικοινωνία μαζί τους με παρέπεμψαν σε εξουσιοδοτημένο service με την ανάλογη χρέωση. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει καθοδηγώντας στο πως μπορώ να αναβαθμίσω το κινητό (και αν υπάρχει λόγος) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts